Bu Akşam Tv'de Ne Var,İzleyelim

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Ulak



Tarih: 2009-12-22 TV : SHOW TV Saat: 22:30Tür:Türk Filmi



TV’DE İLK KEZ
Ulak
Bütün güzel masallar gibi Yaradan’ ın adıyla başlar hikâyemiz. Heybetli, dağ gibi bir adam Zekeriya bir civanın hikâyesini anlatmaktadır etrafındaki çocuklara. Bu hikaye, başına ne hal geldiyse, aklı başından alınmış, ağzı dili lal olmuş, baktığını başka gören, duyduğunu başka duyan Ulak İbrahim’in hikayesidir. Zekeriya köy köy dolaşıp Ulak İbrahim’in hikâyesini anlatan bir gezgindir. Anlatmalıdır ki başka çocuklar da bilsin bellesin Ulak İbrahim’in hikâyesini. Masalla gerçeğin buluştuğu noktada cesaretin dilidir Ulak İbrahim. Ulak İbrahim anlatılmalıdır ki yaşasın… yaşasın ki Zekeriya’nın yüreğindeki acı soğusun. Zekeriya sadece çocuklara anlatır bu hikâyeyi, saflığı bozulmasın diye,kendi de bir zamanlar masallara inanan bir çocuktu diye. Zekeriya, yeni geldiği, dünyanın tüm günahlarını kendine yük etmiş bu köyde hikâyeyi
anlatmasıyla birlikte engellenemez bir devrime neden olur. Sessizlik dile gelir, karanlık aydınlığa bürünür, özü sözü birlik, Ulak İbrahim diye gözükür ve Ulak İbrahim’in onları gelip bir gün kurtaracağına inanlar beklemeye başlar.



[DM]video/xax7fy_ulak-2007-fragman_shortfilms[/DM]
 
OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Disko Kralı



Tarih: 2009-12-26 TV : KANAL D Saat: 00:30Tür:Talk Show

[DM]xaztih_disco-kraly-muziyi_music[/DM]

Bu gece “Disko Kralı” gecesi

Okan Bayülgen, “Disko Kralı” tiryakilerine bu gece yine muhteşem bir şov hazırladı.
Dinamik, eğlencesi bol, sürprizi bol, süper bir şov!
Talk show’un ustalarından Okan Bayülgen’in sunduğu “Disko Kralı”na bu gece yine, müzik, sanat ve medya dünyasının ünlü isimleri konuk olacak.
Konukları, telefon bağlantıları, skeçleri, canlı performansları ve sabaha kadar sürecek eğlencesiyle “Disko Kralı”, bu gecenin yine vazgeçilmezi olacak.
“Gece Vardiyası” ve “Disko Kralı Konuşuyor”un yanı sıra birçok yeni bölümün de yer alacağı programda ayrıca, oyuncuların stüdyo içindeki canlı skeçleri de ekrana gelecek.
Disko Kralı’nda; Özgür Çakıt’ın hazırladığı "Okan Ben Bir Şey Buldum" adlı bölüm de var.
Konuklara yapılan psikoloji testi "Heboköbe", sert sorulardan oluşan "Cevap Hakkı", telefon konuklarına yöneltilen "Malumatfüruş" soruları, “O Zaman Nasılsın” skeçleri, "Medya Canavarı" ve “Medya Arkası” bölümleri de programın beğeniyle izlenenleri arasında.
Orkestrası, araştırma dosyaları, canlı performansları ve akla hayale gelmedik tüm delilikleriyle “Disko Kralı” bu gece Kanal D’de. Sakın kaçırmayın!
 
OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Çok Güzel Hareketler Bunlar



Tarih: 2009-12-27 TV : KANAL D Saat: 20:15Tür:Eğlence

[DM]x763z4_bkm-mutfak-cok-guzel-hareketler-bun_fun[/DM]

ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR
ÖZEL BÖLÜMÜ İLE EKRANDA!

Kanal D’nin, izlenme rekorları kıran mizah programı “BKM Mutfak Çok Güzel Hareketler Bunlar” bu akşam en beğenilen skeçlerden oluşan özel bölümü ile ekrana geliyor.
Coskulu hezeyanda, domuz gribi gündeme gelecek. Bir din hocası ve astrolog gözünden grip yorumlanacak. Nasıl korunmalı veya nasıl bulaştırılmalı?
Evlendiği günden bu yana, eşinin anne ve babasına, bir türlü anne bana diyemeyen genç, aile içi tartışma yaratır. Olay o kadar büyür ki, gençlerin çocukluklarına kadar iniliyor.
Oynadıkları oyunların sonucuna göre, ilişkisine yön veren adam, bu uğurda partnerini baya bir hırpalar. Partnerin intikamı ise çok gecikmez.
Kredi kartını iptal ettirmek için bankaya gelen adamı bu fikrinden uzaklaştırmak için banka yöneticilerinin başvurduğu inanılmaz yöntemler ve kadın taraftarların maçlara olan ilgisinin, meşhur hakemlerimiz tarafından değerlendirilmesi de ekrana gelecek skeçler arasında.
Çocuklarının büyüdüğüne bir türlü inanmak istemeyen anne ve baba, çocuğun üniversite tercihini de şehir dışında yaptığını öğrenince, durumu kabullenmek zorunda kalır.
Sevgilisini kankasıyla tanıştıracak olan kız, ikiliyi bir cafede buluşturur. Başta her şey sakin gözükürken, zamanla işler kontrolden çıkar.
Yazın çalışıp mal mülk yapan karıncanın, ağustos böceği karşısında elindekileri koruma mücadelesine, cırcır böceği, kara fatma ve çekirge de dahil olur. BKM Mutfak Oyuncuları skeçlerin birinde seyirciyi Oscar ödül törenine götürecek. Eser’in yazdığı skeç Oscar’a aday gösterilince, Ersin Brad Pitt, Ayşegül de Angelina Julio olarak kırmızı halıda yerlerini alacaklar.
Diyet yapmak zorunda olan şişman kadınlar bunu bir türlü başaramaz ve kendilerini iyice yemeğe verirler. Onlardan daha fazla yiyerek hiç kilo almayan kadın ise diğer kadınların hedefi haline gelirler.
Eski sevgilinin silahlı saldırısına maruz kalan çift, yaşanılan bu olayla ilişkilerini sorgular.
 
OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2009-12-29 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]xbo5g6_canym-ailem-43-bolum-fragmany-29-ar_shortfilms[/DM]

“Canım Ailem”, yılbaşı bölümüyle geliyor!
Yapımcılığını Erol Avcı’nın, yönetmenliğini Sadullah Celen’in yaptığı,
senaryosunu Selin Tunç’un yazdığı, başrollerini ise Uğur Yücel, Ozan Güven, Ezgi Mola
ve Şebnem Bozoklu’nun paylaştığı “CANIM AİLEM” yepyeni bölümü ile
29 Aralık Salı akşamı atv’de!
CANIM AİLEM
(Yeni Bölüm) 3. Bölüm Özeti:
Meliha, Ali ve Seyhan’ın gizli evliliğini öğrenmiştir. Kaçak evliler büyük bir kıyametin kopmasını beklerken Meliha herkesi şaşırtacak bir karar alır. Meliha’nın bu kararını duyan Samim, bu kez Ali ve Seyhan’ın boşanmak üzere olduğunu saklamak zorunda kalır. Bu sırada otelde yılbaşı hazırlıkları bütün hızıyla sürmektedir. Meliha ve Seyhan catering şirketi olarak ilk siparişlerini almış, büyük bir gayretle akşama yetişmeye çalışmaktadırlar. Tek eksik, Halim’le yılbaşı alış verişine çıkan ve gelmek bilmeyen Feride’dir. Feride yeni yıla nasıl girerse bütün yılın öyle geçeceğine inanmış, saat 12’de Halim’in yanında olmayı kafasına koymuştur. Bütün aile farklı dilekler ve planlarla hazırlanır yılbaşı gecesine… Yılbaşına karşı olan Cabbar Ağa bile sonunda rüzgara kendini kaptırır. Saat 12 için herkesin başka bir hayali vardır. Ama yılbaşı en planlamadıkları şekilde, hiç beklemedikleri gelişmelerle onları karşılayacaktır.
 
OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
[DM]xbo08i_unutulmaz-dizisi-26bolum-sesli-frag_shortfilms[/DM]



20.jpg





UNUTULMAZ 26.Bölüm Özeti
Harun tüm gerçeği açıklamak için Eda ve Melda’yı yan yana getirir. Amacı daha fazla yalan söyleyerek insanları üzmemektir. Ancak Melda beklenmedik bir hareketle gerçeği söylemelerine engel olur. Gerçeklerle yüzleşmek yerine onun için en zor olanı yapar. Ve Harun’dan ayrılır. Ablasını bu kadar üzgün görmek Eda’yı alt üst etse de bebeği için yoluna devam etmek zorundadır. Harun, Melda’yla yollarını ayırdıktan sonra Eda’dan, Tolga’yla boşanmasını ister. Eda ailesini bu duruma hazırlamak için zaman kazanmak adına Harun’a gerçeği söylemez. Diğer tarafta küçük bir çakı, baba ve oğul arasındaki mesafeyi yok eder. Tolga ve Feyyaz ilk kez baba ve oğul gibidir. Hayat’ın acısı Eda’ya nasıl yol gösterecek? Eda, Hayat sayesinde korkularını biraz da olsa yenip Harun’la yeni bir hayata başlar. Ancak annesinin içini kemiren şüphesinden habersizdir… Türkan şüphesine yenilip kızını takip etmeye başlar. Nisa’nın aşk oyunu onu hiç beklenmedik bir yöne doğru sürükler. Batu intikam adına Nisa’yı kullanır. Bu intikam oyununda herkes acı çekecektir. Harun ailesine Melda’yla ayrıldığını söylediğinde Feyyaz’ın sert tepkisiyle karşılaşır. Feyyaz ne olursa olsun bu evliliğin olmasını istemektedir. Harun her şeyi göze alıp evi terk eder. Bu olayla Saadet ve Feyyaz arasındaki uçurum giderek daha da açılır. Harun’un Eda’ya verdiği kırmızı gül her şeyin başlangıcı olur. Eda ilk kez annesine karşı çıkar ve bebeğinin babasını seçer. Bu seçimin getireceği felaketten Eda da, Harun da habersizdir. Türkan ikisini yan yana üstelik öpüşürken gördüğünde hayatının en büyük acısını yaşayacaktır…
 
OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Bkm Mutfak Çok Güzel Hareketler Bunlar“Yılbaşı Özel”

KANAL D

6DAF305B7EBB1D6FE7FB217301164.jpg


BKM Mutfak “Çok Güzel Hareketler Bunlar” bu akşam “Yılbaşı Özel Bölümü” ile ekrana geliyor.Sazlı, sözlü, dansözlü şahane bir eğlence!

Zeynep Casalini, Ayşe Özyılmazel ve Funda Arar sürpriz performanslarıyla yılbaşı skeçlerinde rol aldılar! Çekimlerde seyirciyi şaşırtan performansları, yılbaşı gecesi de izleyiciyi şaşırtacak!“Çok Güzel Hareketler Bunlar”, bu gece, sadece yılbaşı konulu skeçlerle ekrana gelecek ve final, geçen yıl olduğu gibi BKM Mutfak korusunun, çok özel repertuarlarıyla verdikleri mini konser ile sona erecek.Yılbaşı gecesinin klasiği gece çalışan taksi şoförlerinin hikayesinden, karakolda sonlanan yılbaşı gecelerine, yeni bir yıla yeni bir yüz ile girmek isteyenlerin estetik maceralarından, geceyi bankamatiklerde geçirenlere birbirinden eğlenceli skeçler, BKM Mutfak yorumuyla yeni yılı karşılayacak.
 

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.636
Tepki
53.661
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
:kptmya: ayyy cok komikler yaaaa bakarım belkim ama sanmıyorum evde kopacam odamda üüü zulayı hasırladım bilem :cokkomik:
 
OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Not ;Seni Seviyorum



Tarih: 2010-01-02 TV : KANAL D Saat: 22:30Tür:Yabancı Sinema

29301_not-seni-seviyorum.jpg


NOT:SENİ SEVİYORUM
Konu : Oscar ödüllü aktrist ” Hilary Swank ” ve ” Gerard Butler ” gibi ünlü isimleri bir araya getiren Not:Seni Seviyorum adlı film bu akşam Kanal D’ de ekrana geliyor.
Hoş ve zeki bir kadın olan Holly Kennedy, eşi Gery ile oldukça mutludur. Ancak Gery ölümcül bir hastalığa yakalanır. Bunu öğrenen Holly kocasından daha kötü bir ruh haline girer. Ancak karısını çok iyi tanıyan Gery, ölmeden önce ona farklı zamanlarda eline ulaşacak şekilde düzenlenmiş bir dizi mektup yazar. Holly için bu mektuplar artık bir yol gösterici haline gelir. Bu mektuplar sayesinde hayata yeniden bağlanmayı öğrenecek ve kendini yeniden tanıyacaktır. Vizyonda olduğu dönemde büyük ses getiren bu harika filmi sakın kaçırmayın!


Künye :

Orjinal adı : P.S. I Love You
Yönetmen : Richard LaGravenese Türü : Romantik Yapım yılı : 2007
Oyuncular : Hilary Swank, Gerard Butler, Lisa Kudrow, Gina Gershon, James Marsters
 
OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
newres1.jpg



Kıran kahkaha bombardımanı Wipe Out ikinci sezonuyla yeniden Show Tv'de REKORLARI Reyting Yayınlandığı tüm ülkelerde. Çekimleri Arjantin'de gerçekleşen bu akıl almaz eğlence için dünyanın en büyük yarışma parkuru kuruldu ve tüm dünya Ülkeleri bu eğlenceyi izleyicileriyle buluşturabilmek için Arjantin'in yollarını tuttu.

newres2.jpg


Sadece bir yıl içerisinde neredeyse tüm dünyada gösterilmeye başlanan silin Out'un Türkiye'deki yapımcılığını Endemol Türkiye gerçekleştiriyor. Türkiye izleyicisinin de çok sevdiği Wipe Out ikinci Sezonda yepyeni oyunlarla izleyiciyle buluşacak, Sıradışı yarışmacılarıyla büyük çılgınlıklara imza atacak. 2008 yılında son beş yılın en başarılı programı seçilen silin Out'u yine cin fikirli sunucu Asuman Krause sunuyor.
 
OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak

KANAL D


D963A140B225E7CEA2BA4D78FF631.jpg


Güz Sancısı
Babası milliyetçi, zengin bir toprak ağası olan Behçet, babasının bağlantıları ve isteğiyle siyasete adım atar. Bu dünyadaki bazı gelişmeleri kendi ahlak yapısına uygun bulmayan Behçet yine de kendi milliyetçiliğinin bakış açısını doğru bulmaktadır. Behçet, Türk milletinin Batılılarca kuşatıldığına ve bunun bariz kanıtının Kıbrıs'la ilgili olayların olduğuna inanmaktadır. Tüm bu siyasetteki ve -baba faktörüyle- kendi hayatındaki yaşadığı ağır gerilim ortamında komşu Rum kızı Elena'ya aşık olmuştur. Bu aşkın ilerlediği günler onları 6 Eylül 1955 sabahına da yakınlaştırır. Başarılı yönetmen Tomris Giritlioğlu imzasını taşıyan ve 1955 İstanbul'unun fiziki ve ruhsal atmosferini en ince ayrıntısına kadar anlatan bu muhteşem bir film...
 
OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak

MOVIE SMART

C5E79070213969E93ACA4E985713A1.jpg



İkimizin Hikayesi
(Story Of Us)

15 yıllık mutlu bir beraberliğin ardından ilişkilerinin giderek anlamını kaybettiğini düşünen Ben ve Katie çifti, çocukları yaz kampındayken ayrılmaya karar verirler. Bir arada kalabilmenin tek yolu olarak birbirleriyle olabildiği kadar az iletişim kurmak olduğuna inanan çift, ayrı geçirdikleri zaman boyunca geçmişte çok özel şeyleri paylaştıklarını fark ederler. Yaşadıkları ortak mutluluklar onları bir araya getiren en önemli nedendir.

Oyuncu Listesi:

Bruce Willis

Michelle Pfeiffer
 
OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-01-08 TV : SHOW TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]xbrgd1_wwwdiziizlefilmcom-melekler-korusun_shortfilms[/DM]

YENİ BÖLÜM
Melekler Korusun
46.BÖLÜM
“AŞKIN ŞEREFİNE”
Yapımcılığını Timur Savcı’nın, yönetmenliğini Cevriye Demir’in üstlendiği, senaryosunu Eylem Canpolat & Sema Ergenekon’un yazdığı “Melekler Korusun” kırk altıncı bölümüyle 8 Ocak Cuma akşamı saat 20.00’de Show Tv’de evlerimize konuk oluyor.
Melek ve Salih’in evlilik haberi herkesi birbirine düşürür. Yemekte büyük olay çıkar. İpek ve Deniz arasında kalan Özgür, Deniz’i terk eder. Deniz de evden ayrılarak Şenerlere taşınır!
Aynı gece Melek, Salih’le sürpriz bir anlaşma yapar. Salih, Melek’e İpek yüzünden yine kavuşamaz. Bu arada Melek, Deniz’le arasını düzeltmek ister ama bilmediği bir gerçek vardır.
Mualla ve Fevzi, yemek siparişlerini kendi başlarına yapmayı denerler. Ancak işler Fevzi’nin beklediği gibi gitmez…
Melek, İpek’in harcını Haldun’un ödediğini öğrenir ve Haldun’la yüzleşir. Bu sırada, Deniz Amerika’daki bir okuldan kabul edilir.. Bu işi planlayan da Haldun’dur! Sonunda, Özgür ve Haldun, gizlice fotoğraflanırlar. Özgür’ün yalanı ortaya çıkmak üzeredir!
Barış, Deniz ve Şener felekten bir gece çalar. Deniz ve Barış, alkolün de etkisiyle çok büyük bir hata yaparlar. “İhanet” geceye damgasını vurur! İpek ve Özgür, Barışları hiç tanımadıkları kızlarla görürler! Bir gecelik kaçamak herkes için çok pahalıya mal olacaktır…
Adalet, Esin’i affetmek için bebeğin babasını getirmesini ister. Esin, ailesini kazanmak için son şansını kullanır ve Erkan’a gerçeği açıklar. Bu sırada Kehribar, Melek’e sürpriz bir düğün yemeği hazırlarken, Erkan da Eylül’e sürpriz bir nikâh hazırlamaktadır!
Birbirini koşulsuz seven ana kızın, kimi zaman gözlerimizi yaşartacak, kimi zaman güldürecek ama hep içimizi ısıtacak hikâyesi Melekler Korusun “GİZLİ SAKLI” adlı kırk altıncı bölümüyle 8 Ocak Cuma akşamı saat 20.00’de Show Tv ekranlarında...
 
OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-01-09 TV : SHOW TV Saat: 20:00Tür:Yarışma

[DM]xbbcb4_yetenek-sizsiniz-turkiye-2-yaryymas_shortfilms[/DM]

YETENEK SİZSİNİZ TÜRKİYE YENİ BÖLÜM
Yetenek Sizsiniz Türkiye bu hafta İzmir , Ege Üniversitesi’nden ekranlarınıza geliyor..
‘Yetenek Sizsiniz Türkiye ’Acun Ilıcalı,Hülya Avşar ve Ali Taran ’dan oluşan ilgiyle izlenmeye devam ediyor.
Bu hafta da birbirinden yetenekli yarışmacılar bir sonraki tura geçmek için hazırladıkları performanslarını sergileyecekler..
Yarışmacılarımız yarı finali garantilemek için en az iki jüri üyesinden evet oyu almak zorunda..Yetenek Sizsiniz Yarışması Show tv.
Yayınlandığı ilk bölümünden itibaren Türkiye’nin en çok izlenen yarışması haline gelen ‘Yetenek Sizsiniz Türkiye’ Heyecanlı dakikaları, şaşırtan performansları ile 09 Ocak Cumartesi saat 20:00’de Show’da.Yetenek Sizsiniz izle show tv canlı yayın.
 
OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-01-10 TV : SHOW TV Saat: 20:00Tür:Yarışma

[DM]x8wqzc_wipe-out-07042009-2-kysym-wwwesenle_shortfilms[/DM]

WIPEOUT 2 Yarışması Show Tv
Wipe out YENİ BÖLÜM
O da ne? Wipe Out 2’nin yollarında eski simalar görüldü. İlk sezonun unutulmaz isimleri bir araya gelmiş izleyicilere hafızalardan silinmeyecek bir Wipe Out 2 yaşatmak istiyorlar. Onlar ilk sezondaki şık düşüşleriyle, hoş sohbetleriyle unutulmaz isimler arasında yer almışlardı. Bakalım bu kez neler yapacaklar.
16 unutulmaz ismin bir araya geldiği bu akıl almaz macerada onlar hem eski dostlarla yeniden bir araya gelecek hem de yeni dostlarla tanışacaklar. Her türlü yeniliğe açık olduklarını söyleyen bu sıra dışı yarışmacılar ne Üçüncü Köprü’den ne Metcezir’den korkuyorlar. Hatta bir an önce eski dostları Yumruk Duvarıyla hasret gidermek isteyen yarışmacılarımızın bir kısmı geçmişte yedikleri yumruklar yüzünden hırs dolu olduklarını da söylüyorlar. Onları bekleyen bir başka dost Fındıkkıran’la da tanışıp yollarına devam etmek isteyen unutulmaz isimler bakalım bu kez neler başarabilecekler. Genç kızların beğenisini kazanmayı başaran Bahriyeli Deniz, Karadeniz’in sıradışı isimleri Temel Reis Dursun ve Sınır Tanımaz Şahin de bu sezonun unutulmazları olmak konusunda iddialılar. Kendine yarışmacıları değil de Maradona’yı rakip gören Maradona Nur Arjantin’de yeniden kozlarını paylaşmak istiyor. Tavşan Kız Gülperi sporcu kişiliğini bir de bu yeni parkurlarda göstermek istiyor. Güzelliğiyle hafızalarda yer eden Son Gülen İyi Güler de bu yollara yeniden imzasını atmak isteyen isimlerden. 54 yaşındaki Hür Kuş İrfan yine gençleri şaşkına çevirecek bir performans sergilemeyi planlıyor ve kendisine rakip olarak Gakkoş Naim’i görüyor. Uçamayan Süpermen Süper Peker de elbette unutulmazların arasında yerini aldı bakalım yükseklik korkusu olan Süpermen bu sefer ne gibi maceralara imza atacak. Yavru Sarmusak Onur, Platin Makas Ümmet, Süper Peker ve nice nice unutulmaz isimler yeni tarumarlıklara imza atacaklar.
Bu Pazar akşamı izleyenleri unutulmaz bir komedi bekliyor.
Gelmiş geçmiş en komik yarışmacıların bir araya geldiği bu Wipe Out 2 tarihe altın harflerle kazınacak gibi gözüküyor.
Wipe Out’un çamurlu yollarına neşeli imzalarını atan unutulmazların yarışını sakın kaçırmayın.

Asuman Krause nin sunduğu Wipeout 2 yarışması Pazar Akşamı Show Tv’de Saat : 20.00’da bu akıl almaz eğlenceden mahrum kalmayın.

Künye :
 
OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-01-11 TV : SHOW TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]xbtcve_ezel-14bolum-fragmany-11-ocak-2010_shortfilms[/DM]

YENİ BÖLÜM
Ezel


14.BÖLÜM
Ezel’de yeni bir av başladı. Serdar adım adım Ezel’in geçmişine yaklaşıyor ve geçmişin sayfalarından sürpriz bir isim ortaya çıkarıyor: Selma… Bu kez Ali de oyuna geri döndü. Güç dengeleri bozuldukça, gerçekleri saklamak zorlaşıyor. Ezel bir yandan Serdar-Ali-Cengiz üçlüsünü durdurmaya çalışıyor. Bir yandan da Eyşan’ı köşeye kıstırmaya devam ediyor. Ama günün sonunda. Köşeye sıkışan, sadece kendisi değil, ailesi olacak.
 
OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-01-13 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]xbtbeb_unutulmaz-28-bolum-fragmany-unutulm_music[/DM]

“Unutulmaz”da bu hafta da heyecan dorukta!..

Eda, Harun ile yol ayrımında… Melda şirketten ayrılacak mı?
Eda’nın günlüğünü bulan Harun, gerçekleri açıklayacak mı?
Büyük aşkın önündeki engeller kalkacak mı?

Güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla aylardır reytingleri altüst eden,
izleyenlerin ilgi odağı olan “Unutulmaz”, temposu, romantik ve heyecanlı sahneleriyle
13 Ocak Çarşamba akşamı 20.00’de atv’de.

Unutulmaz
(Yeni Bölüm)
28. Bölüm Özeti:
Harun’un aldığı ayrılma kararı Eda’yı şoke eder. Neler olduğunu anlamaya çalışmaktadır ancak Harun ona hiçbir yanıt verememektedir. Terkedilmenin acısı Eda’yı derinden etkiler. Harun’un garip suskunluğu karşısında çılgına dönen Eda’nın yardımına yine Tolga koşacaktır. Tolga, Eda ile birlikte Cemil’lerin evinde yaşamayı kabul eder. Harun ise Eda’ya gerçeği açıklayamamanın verdiği çaresizlik içinde kıvranmaktadır. Aldığı karar Eda ile Tolga’yı yine bir araya getirmiştir ve bu Harun’u perişan etmektedir.
Bu arada Feyyaz’ın, Tolga’yı ailenin içine sokma fikrine şiddetle karşı çıkan Saadet, Feyyaz’ı başkanlıktan indirmek için yönetim kurulunu toplar. Feyyaz’ın buna tepkisi ne olacaktır? Melda babasının isteğine uyup şirketten ayrılacak mıdır?
Eda’nın günlüğünü bulan Harun, bir kere daha altüst olur. Eda’nın aşk dolu sözcükleri Harun’u bir karar vermeye iter. Artık gerçekleri herkes öğrenecektir. Eda’yı bulmak için modaevine giden Harun, Tolga ve Eda’yı birlikte çıkarken görür ve takip eder. Takip Cemil’lerin evinde biter. Harun için karar anı gelmiştir. Evin kapısını çalar. Türkan karşısında Harun’u görünce donar kalır. Aynı şekilde Eda da…
 
OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-01-15 TV : SHOW TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]xbtwrm_melekler-korusun-47bolum-fragmany-s_shortfilms[/DM]

YENİ BÖLÜM
Melekler Korusun
47.BÖLÜM
HAYALLERE VEDA
Esin, Erkan’a yeniden bir araya gelmek ve Masal’la bir aile kurmak istediğini söyler. Erkan’ın kendisini yarı yolda bırakmayacağından emindir. Eylül de Erkan’ın planladığı nikâhı öğrenir ve hazırlıklara başlar. Arada kalan Erkan bir seçim yapmak zorundadır…
Bu sırada, ev ahalisi Masal’ın babasının Mert olduğunu zanneder. Bir tek Kehribar gerçek babanın Erkan olduğunu anlar!
İpek, Hale’nin Şener’in sevgilisi olduğunu öğrenir. Ancak Hale Barış için okula kadar gelir! Özgür, işin aslını anlamak için Deniz’i köşeye sıkıştırır. Deniz, gerçeği saklamaya kararlıdır…
Özgür ve Haldun’un gizlice çekilmiş fotoğrafları bir gazetede yayınlanır. Bu olay Melek, Deniz ve Salih’i birbirine düşürür. Sonunda, Melek işin aslını öğrenir. Salih, Haldun’la hesaplaşmaya gider. Deniz ise Haldun’a kendi yöntemleriyle bir ceza verir!
Özgür, İpek ve Barış’ın yeniden birleşmesi için bir sürpriz hazırlar. Her ikisini de oyuna getirerek, teknede buluşturur. Barış, İpek’e onu aldattığını söylemek üzeredir. Ancak bu sırada Melek bir adım arkalarındadır!
Erkan, kararını Esin’e bir mektupla açıklar. Mektubu bulan Kehribar, Esin’i Erkan ve Eylül’ün nikâhına yollar!
Birbirini koşulsuz seven ana kızın, kimi zaman gözlerimizi yaşartacak, kimi zaman güldürecek ama hep içimizi ısıtacak hikâyesi Melekler Korusun “HAYALLERE VEDA” adlı kırk yedinci bölümüyle 15 Ocak Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV ekranlarında...
 
OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-01-16 TV : KANAL D Saat: 22:15Tür:Yerli Dizi

[DM]xbucnp_kavak-yelleri-101-bolum-fragmany-16_shortfilms[/DM]

Deniz, Mine’ye evlilik teklif ediyor

Kanal D’nin başrollerinde; Pelin Karahan, İbrahim Kendirci, Sarp Apak ve Aslı Enver’in oynadıkları sevilen dizisi “Kavak Yelleri”nin bu bölümünde; Deniz, Mine’ye evlilik teklif ediyor.
Güven, Aslı’nın arkasına saklandığı paravanı yıkıp geçer. Kamil ve Hafize arasındaki kavga onları bir araya getirince, Güven’in kafası daha da karışır. Eve babasıyla birlikte sarhoş gelen Aslı’nın Güven’e söyleyecekleri vardır.
Mine, Deniz’in evlilik teklifini kabul eder. Bu kararı bütün sevdiklerine duyurmak ister. Fakat herkesin kendince dertleri vardır. Herkes, Mine ile Deniz’in evlilik kararına sevinir. Ancak bu gelişmeye sıcak bakmayanlar da vardır. Mine ile Deniz, karşı gelenlere inat nikah günü almaya giderler. Öte yandan Denizlerin evine davetsiz bir misafir gelir.
Mine’den Aslı hakkında tüyolar alan Güven, onunla güzel bir gün geçirmek için harekete geçer. Güven’in aklına bir fikir gelir. İkisi de kendileri olmaktan bir süreliğine vazgeçeceklerdir. 80’lerden kalma bir piknik yapacaklardır. Fakat Aslı için geçmişini unutmak o kadar kolay değildir. Aslı’nın bilerek yaptığı bir hata Güven’le arasındaki ilişkiyi arapsaçına döndürür.
Tolgahan Sayışman’ın da konuk oyuncu olarak yer aldığı Kavak Yelleri’nin heyecan dolu bu bölümünü kaçırmayın!
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst