incitanemtuana
Daimi Üye
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Malzemeler
- 12 dilim ekmek (baget ekmek)
- 3 diş sarımsak
- 1 adet küçük soğan (yemeklik doğranmış)
- 2 iri domates (kabukları soyulmuş ve küp doğranmış)
- 7-8 yaprak taze fesleğen (küçük küçük kesilmiş)
- 2 çorba kaşığı zeytinyağı
- 1 tatlı kaşığı balsamic sirke
- tuz
Fırını önceden ızgara konumunda aşağı yukarı 200 derecede ısıtın. Bir kapta, domates, soğan, fesleğen, zeytinyağı, sirke ve tuzu birlikte karıştırın.
Ekmekleri fırın ızgarasına dizip her iki tarafları da kızarana kadar 2 dakika kadar kızartın. Kızaran ekmeklerin sadece bir yüzeylerine sarımsakları sürtün.
Daha sonra kaptaki domatesli karışımları ekmeklerin üzerlerine eşit miktarda paylaştırın. Bu kadar basit ama bir o kadar da lezzetli.
Afiyet olsun !
ALINTI