Bruschetta di Pomodori-Resimli

incitanemtuana

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
14.871
Tepki
28.175
Puan
113
Yaş
41
Konum
isvicre


Malzemeler
  • 12 dilim ekmek (baget ekmek)
  • 3 diş sarımsak
  • 1 adet küçük soğan (yemeklik doğranmış)
  • 2 iri domates (kabukları soyulmuş ve küp doğranmış)
  • 7-8 yaprak taze fesleğen (küçük küçük kesilmiş)
  • 2 çorba kaşığı zeytinyağı
  • 1 tatlı kaşığı balsamic sirke
  • tuz
Yapılışı
Fırını önceden ızgara konumunda aşağı yukarı 200 derecede ısıtın. Bir kapta, domates, soğan, fesleğen, zeytinyağı, sirke ve tuzu birlikte karıştırın.
Ekmekleri fırın ızgarasına dizip her iki tarafları da kızarana kadar 2 dakika kadar kızartın. Kızaran ekmeklerin sadece bir yüzeylerine sarımsakları sürtün.
Daha sonra kaptaki domatesli karışımları ekmeklerin üzerlerine eşit miktarda paylaştırın. Bu kadar basit ama bir o kadar da lezzetli.

Afiyet olsun !

ALINTI
 

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Bu süper birşeymiş ya. Bundan yapabilirim akşama.:eek:

İncim sana birşey soracağım. Şimdi bende taze soğan ve fesleğen yok. Onun yerine domates, sarımsak ve biber koysam tost ekmeğinin üzerine. Sonra da üstüne çok azcık kaşar rendeleyip fırına atsam olur mu şekerim?
 
OP
incitanemtuana

incitanemtuana

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
14.871
Tepki
28.175
Puan
113
Yaş
41
Konum
isvicre
neden olmasin bitanem
olur tabiii
birazda senin damak zevkine kalmis
ben yapsam taze sogan koymamki zaten :)
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst