OP
catlakgobek
Üye
kızlar bişey söyliycemm...
ben eşimi malum konuda red edemiyorumm...neden bilmiyorumm..günahındanmı korkuyorum nedir...günahmı eşini red etmekk...ys:
işte buldum acıların kadınıı smılesınııııııı
valla ben reddediyorum...başarısız oluyorum sonra ,bana küsüyo..vay sen zevk almıyorsun...bazen açıkca söylüyorum seni kırmamak için yaptım diyorum. :lululu:
Günaydin:heyo:
günaydınnnnnnnnnnnnnn
ben de bılmıyorum ama en azından azcık konusmalı yani...bız sımdı den kakaya dıkkat cekıyoz ayy ege ee yapmıs dıyorum kakasını gosterıyorum anlıyor...gelınce de ya ada yaparken eeee eee dıye dolanıyor..ama çiş de sıkıntı var o da cıplak gezdırerek hıssettırılmelı dıye bılıyorum bezsız gezce annem 2 gun heryere yapar ama sonra oğrenır dedı ya...
bende poposunu koklayıp eeeeeeeeeeeeeeeeee diyorum ama nasıl gülüyo görseniz..kakasını göstermeyi bilmiyo şimdilik...öğrendikten sonra mı başlanmalı sizce
günaydın kıslarrr nasılsınızzz walla oku oku bitiremedim ne çene çalmışsınız aman nazar değmesin yavyummm bildiğim kadarıyla eşini reddetmiycekmişsin..istiyosa vercen
hoşgeldin merviş nasıl gidiyo hamilelikkkk
Hayirli cumalar hanimlar ne olucak bu cocuklarin isi adar dolabindan kisacik pantolununu getirmis bu havada giyicekmis ikna edicem diye anam agladi:dill:
offf hamilelik bir derttt doğum bir dert sonrası başka bir dert......ne zor anne olmak yaaaaa

tamamdır ben o fırçayı aldımmm...ayrıca üç tane de kitap aldım kuzuma...kitapları çok seviyo yaaaa