Birlikte soralım, birlikte cevaplayalım

OP
C
Tepki
23
kızlar bişey söyliycemm...:panter:
ben eşimi malum konuda red edemiyorumm...neden bilmiyorumm..günahındanmı korkuyorum nedir...günahmı eşini red etmekk...:eek:ys:
işte buldum acıların kadınıı smılesınııııııı :rujsigara:

valla ben reddediyorum...başarısız oluyorum sonra ,bana küsüyo..vay sen zevk almıyorsun...bazen açıkca söylüyorum seni kırmamak için yaptım diyorum. :lululu:

günaydınnnnnnnnnnnnnn

ben de bılmıyorum ama en azından azcık konusmalı yani...bız sımdı den kakaya dıkkat cekıyoz ayy ege ee yapmıs dıyorum kakasını gosterıyorum anlıyor...gelınce de ya ada yaparken eeee eee dıye dolanıyor..ama çiş de sıkıntı var o da cıplak gezdırerek hıssettırılmelı dıye bılıyorum bezsız gezce annem 2 gun heryere yapar ama sonra oğrenır dedı ya...

bende poposunu koklayıp eeeeeeeeeeeeeeeeee diyorum ama nasıl gülüyo görseniz..kakasını göstermeyi bilmiyo şimdilik...öğrendikten sonra mı başlanmalı sizce

günaydın kıslarrr nasılsınızzz walla oku oku bitiremedim ne çene çalmışsınız aman nazar değmesin yavyummm bildiğim kadarıyla eşini reddetmiycekmişsin..istiyosa vercen:kptmya::kptmya::kptmya::kptmya:

hoşgeldin merviş nasıl gidiyo hamilelikkkk

Hayirli cumalar hanimlar ne olucak bu cocuklarin isi adar dolabindan kisacik pantolununu getirmis bu havada giyicekmis ikna edicem diye anam agladi:dill:

offf hamilelik bir derttt doğum bir dert sonrası başka bir dert......ne zor anne olmak yaaaaa :ninni::ninni:

tamamdır ben o fırçayı aldımmm...ayrıca üç tane de kitap aldım kuzuma...kitapları çok seviyo yaaaa

Tepki
1

Paradies

Yeni Üye
Tepki
4
günaydın cnm nbr..

iyiiym canım çok şükür sen nasılsınn çalışmalar ne durumda bakimm
hoşgeldin merviş nasıl gidiyo hamilelikkkk

hoşbulduk canımmm iyi gidiyo çok şükür tek akşamları sıkıntım oluyo yemekten sonra uzanmak istiyorum reflü olcam diye korkuyorum çünkü normalde içtiğim su bile geri gelcek oluyoo:(( bide mide yanması başladı bende yaa çoka cayip bişi nasıl yanıyooo yaaa bunun bi çaresi varmı acaba ne yiyip içebilirim bunun için??
yes bacımm...

:kptmya: :kptmya: nayır nolamaaazz...

:kayris::kayris:

Tepki
1
Hayirli cumalar hanimlar ne olucak bu cocuklarin isi adar dolabindan kisacik pantolununu getirmis bu havada giyicekmis ikna edicem diye anam agladi:dill:

çocukların oluyor öyle takıntılarıı..bizim ufaklık daha o aşamaya gelmedi ama kardeşimi hatırlıyorumm.bi kere tutturmuştu eti kemikli yiycem diyee.kemikli ette kalmamışş ayrıca kemik bulup kemiğe eti geçirmiştik öyle yemiştii..
:vecihi:

Tepki
2
hoşbulduk tatlım.......
salı gününe erteledim nanem :)

iyi bakalım inş bu sefer gidersin canım başka bahane hakkın yok ona gör he:)

günaydın canımbenimm..
fevzi iyi ama hep ilgi hep ilgi.kucak istiyor..bazen sebepsiz ağlıyorr...
ek gıdaya geçtik.kabızlığı oluyorr...
ama çok şükür genel olrak iyi...
senin kızçe nasıll???

ne yapsın canımm..ıkınıp duruyoo...:lululu: ege nasııl??

ah tabii..ağzım var dilim yok..eşime sorunn istersenizzzzz... :eek:ky: :lululu:

bayılırım dısney yapımlarınaa..çook severimm...helal kız sana...:sila:

kızlar bişey söyliycemm...:panter:
ben eşimi malum konuda red edemiyorumm...neden bilmiyorumm..günahındanmı korkuyorum nedir...günahmı eşini red etmekk...:eek:ys:
işte buldum acıların kadınıı smılesınııııııı :rujsigara:

hmm bildigim kadarıyla günah deil ama valla istemeye istemeyede zorla alıyolar zaten istediklerini:))

Tepki
11
günaydın kıslarrr nasılsınızzz walla oku oku bitiremedim ne çene çalmışsınız aman nazar değmesin yavyummm bildiğim kadarıyla eşini reddetmiycekmişsin..istiyosa vercen:kptmya::kptmya::kptmya::kptmya:
ay ooof ya günaha gırmeyeyım ama ben bu kadarına da çüş diyorum ya ne bu ya hersey erkekler uzerıne mı kurulu yanı bız onlar ıcın yaratılan bırer kolemıyız ayol ne bu yanı erkegı reddetmıyecekmıssın kadının da ıyı ya da kotu halı vardır yanı her an nasıl gonlunu hos tutacaksın yanı erkek kadnı reddedebılıyor ama nıye kadın reddetmeyecek ben bu kadarına takılmam acıkcası bu konularda fenınıstım bıraz dunya sırf onların zevklerı uzerıne kurulu degıl bence...hersey karsılıklı bır paylaşımsa erkek de kadının gonlunu hos etsın ıstetsın yanı ne o ıstemeye ıstemeye yap sonra canın acısın o işten soğu olmazzzz...karsılıklı anlayıstır bu ısler adam da kadının canı ıstemıyorsa zorlamamalı ..ha bu sureklı bır durumsa zaten bı rahatsızlık vardır ortada tedavı olunur ama ınsanlık halı yani...ben eskıden reddetmezdım ama artık edıyom vallahı hem erkek daha da arzulanıyor ole olunca..işe heycan gırıyor yanı...

aslında bu guzel bır durum kısılıgının gelıstıgını gosterır bu cocuklara bayılıyorum yenı nesıl harıka kendıne guvenen bırayler gelıyor dunyaya ...bu da anne babanın egıtımıyle alakalı herhalde...kendımı hatırlıyorumda hıc bılmem sunu gıyeyım dedıgımı annem secer alır bız gıyerdık fotograflardan anlıyorum yanı ...bunları ben nasıl gıyıyorum dıyorum anneme ..sız karısmazdınız dıyor..ama yenı nesıl ole mı kendındn emın kararlı guvenlı bence fazla engelleme evdeysen eger bırak bır muddet gıysın ..sonra durulur senı dınler zaten

Tepki
11

hmm bildigim kadarıyla günah deil ama valla istemeye istemeyede zorla alıyolar zaten istediklerini:))

hakketten ha neguzel demıssın benımkı ole guldurur eder pes ettırır benı ama artık dırenıyorum ya...gecen ay pek ugramadı yamacıma ege cok uykusuz bırakıyordu bızı yorgunluktan o ay sadece 1 kere olmus ben de kızdım ole nadır olunca erken gelıyor seysı ben bı sey anlamıyorum..ben de ınat ettım 2 hafta yanastırmadım amaacısı bu ay cıkıyor malesefff:ates::ates:

Tepki
1
ay ooof ya günaha gırmeyeyım ama ben bu kadarına da çüş diyorum ya ne bu ya hersey erkekler uzerıne mı kurulu yanı bız onlar ıcın yaratılan bırer kolemıyız ayol ne bu yanı erkegı reddetmıyecekmıssın kadının da ıyı ya da kotu halı vardır yanı her an nasıl gonlunu hos tutacaksın yanı erkek kadnı reddedebılıyor ama nıye kadın reddetmeyecek ben bu kadarına takılmam acıkcası bu konularda fenınıstım bıraz dunya sırf onların zevklerı uzerıne kurulu degıl bence...hersey karsılıklı bır paylaşımsa erkek de kadının gonlunu hos etsın ıstetsın yanı ne o ıstemeye ıstemeye yap sonra canın acısın o işten soğu olmazzzz...karsılıklı anlayıstır bu ısler adam da kadının canı ıstemıyorsa zorlamamalı ..ha bu sureklı bır durumsa zaten bı rahatsızlık vardır ortada tedavı olunur ama ınsanlık halı yani...ben eskıden reddetmezdım ama artık edıyom vallahı hem erkek daha da arzulanıyor ole olunca..işe heycan gırıyor yanı...

aslında bu guzel bır durum kısılıgının gelıstıgını gosterır bu cocuklara bayılıyorum yenı nesıl harıka kendıne guvenen bırayler gelıyor dunyaya ...bu da anne babanın egıtımıyle alakalı herhalde...kendımı hatırlıyorumda hıc bılmem sunu gıyeyım dedıgımı annem secer alır bız gıyerdık fotograflardan anlıyorum yanı ...bunları ben nasıl gıyıyorum dıyorum anneme ..sız karısmazdınız dıyor..ama yenı nesıl ole mı kendındn emın kararlı guvenlı bence fazla engelleme evdeysen eger bırak bır muddet gıysın ..sonra durulur senı dınler zaten

kesinliklleee..iki tarafta istiyecek..erkek kadının gönlünü yapacakk..haklısınn.hep reddetmekte olmaz hep erkeğin gönlünü yapmaya çalışmakta olmazz..orta yolu bulcann...ama erkek işte nihayetindee..kadınlara birasscık fazla fedakarlık düşüyor sanırımm...-gozluk

OP
C
Tepki
23

beni öpmezsennn okşamazsannn nasıl erkek olabilirimmmmm tinker :cokkomik::cokkomik:

evet başka bahane hakkım yok

ciceklara

Yeni Üye
Tepki
1
yeliz nerde kaldı acaba.

başka yere yazmış ama birazdan pepee sizlerle diye.

çok ama çooook merak ediyorum.

bu arada biz pepee ile biraz geç tanıştık ama şimdi ecrin tan bi peepe delisi :cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik:

OP
C
Tepki
23
hakketten ha neguzel demıssın benımkı ole guldurur eder pes ettırır benı ama artık dırenıyorum ya...gecen ay pek ugramadı yamacıma ege cok uykusuz bırakıyordu bızı yorgunluktan o ay sadece 1 kere olmus ben de kızdım ole nadır olunca erken gelıyor seysı ben bı sey anlamıyorum..ben de ınat ettım 2 hafta yanastırmadım amaacısı bu ay cıkıyor malesefff:ates::ates:

hahaha sizde de mi aynı problem var.....bi bizde var sanıyordum....
erken geliyor sonra ben bişey anlamayınca sen zevk almıyorsun oluyor....suç hep bende oluyo ya...internetten afrodizyak şeylere bak diyo bana

Paradies

Yeni Üye
Tepki
4

canım günah boyutunu tam olarak bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla reddetmek iyi bişe değil dinimiz tabiki erkekler üzerine kurulu değil kadınlarında üstün tutulduğu yerler var senin de dediğin gibi bu konuda bence karşılıklı anlayış önemlidir zorla birşey yapamaz ki yaptıgıda uygun değil erkekte karşı tarafın zevk almadıgını görünce yaptıgından da hoşnut olmaz..

Tepki
1

evet nanemm doğru demiş.bizimkide pis pis sırıtırr kandırrı benii..kıvama getirir...yirim onu benn..aşkitom yaaaaaaa..:ask:
hadi ben kaçtımm...bebzi uyandııııııı...

OP
C
Tepki
23
yeliz nerde kaldı acaba.

başka yere yazmış ama birazdan pepee sizlerle diye.

çok ama çooook merak ediyorum.

bu arada biz pepee ile biraz geç tanıştık ama şimdi ecrin tan bi peepe delisi :cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik:

heheh dün yeni bölümü vardı pepeenin kara möööcük...ben bebeye bayılıyorum yaaa çok tatlıııı ''najikce tuttt aşağıya doğyu çekkkkkk'' :ask:

evet yelizinnn ojeleri pepeli olacakkkkk haftalardır bekliyorummmmmm

Tepki
26
günaydınlaaaaaaaaaarrr herkeeseeeeee :utan::utan::utan:

hayırlı cumalarımız olsun inşallahh.:semsiye::semsiye::sila:

günaydınnnnnn günaydınnnn
cumanız mübarek olsun kızlarrr..
tinkerrrrrrr nerdesin yarvrucum:)

çiçekcim canım günaydın...nbr nasılsın?

gunaydın kızlarrrrr

günaydın bacularrr..
dün okuyamadım amma çene yapmışınızz gevezeler siziiii...
yani hiçbana çekmemişinizz ağzım var dilim yookkk...

günaydın kuzularr hayırlı cumalarrrrrrr:utan::utan:

ciceklara

Yeni Üye
Tepki
1
heheh dün yeni bölümü vardı pepeenin kara möööcük...ben bebeye bayılıyorum yaaa çok tatlıııı ''najikce tuttt aşağıya doğyu çekkkkkk'' :ask:

Evet yelizinnn ojeleri pepeli olacakkkkk haftalardır bekliyorummmmmm

evet evet bizde izledik çokkk güzeldi ecrin pepee ve bebenin süt içerken çıkardık sese resmen çatladı gülmekten yaaa. Kuzum benim.

Ee idil çekilsin artık yaa eski bölümlerinden bööhh geldi resmenn...

Yeliiiiiiizzzzzzzzz hoşgeldinn .
Ojelerini çook merak ediyorumm

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar