Bi akıl verin kızlar acil

OP
pervin86

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
Kızlar kız arkadaşım bugün akşam bize geliyo :( inşallah yatılıya kalmaz ya oturmaya geliyo ama otobüsle gelecek 1,5 saat mesafede geleceği yer akşam nasıl dönecek evine çok ters bi yerde of ya gelsin bakalım neler olucak yarın yazarım ben size bu akşam onu duraktan alıcak birlikte eve gidicez kocamında bu akşam işi var geç gelecek çok iyi oldu ama ya yatılıya kalırsa akşamın bi vakti nereye yollarım kızı of ya çekiniyorum söylemeyede

gülsemin

Daimi Üye
Tepki
1.284
Canım sen bizde kal tarzı bi cümle kurma dicem ama kalmak isteyen senin teklifine mi bakar :sok Allah yardımcın olsun :dertli:

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.486
ben bu akşam burda kalıveriyim derse ne diceksin :ayk:

ozaman mecbur kalacak canım yapacak bişey yok.konuşmasını,tavrını,davranışlarını iyice takip et.Bundan sonra ona göre ya görüş ya görüşme tatlım

gizemlii

Daimi Üye
Tepki
290
Kızlar kız arkadaşım bugün akşam bize geliyo :( inşallah yatılıya kalmaz ya oturmaya geliyo ama otobüsle gelecek 1,5 saat mesafede geleceği yer akşam nasıl dönecek evine çok ters bi yerde of ya gelsin bakalım neler olucak yarın yazarım ben size bu akşam onu duraktan alıcak birlikte eve gidicez kocamında bu akşam işi var geç gelecek çok iyi oldu ama ya yatılıya kalırsa akşamın bi vakti nereye yollarım kızı of ya çekiniyorum söylemeyede

nasıl geldiyse öyle dönsün yahuu sonuçta eşin var insan çekinir yaa kalmaması gerek ama bakalım sonuç ne olucak :( :acep::acep::acep:

G

guzelcem

Misafir
Canısı hayat senin hayatın sağlıklı karar ver,bu arkadaşını ne evine nede hayatına sok eşin istemiyorsa vardır bir sebebi eşinden habersiz birşey yapma sonuçda çok başın ağrır eviliğin zedelenir, ALLAH YARDIMCIN OLSUN...hakkında hayırlısı olsun İNŞAALLAH...

OP
pervin86

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
kızlar düşündüğüm gibi olmadı Allah a şükür o gün bize geldi oturduk yemek yedik çay içtik benim yanımdanda ayrılmadı ama eşimde fazla muhattap olmadı bizim olduğumuz yerede gelmedi biraz sohbet ettik saat 9 da ben gideyim dedi bende istersen kal dedim yok biz dışarda buluşucaz sandım eve geliceğimi bilseydim hazırlıklı gelirdim üstüm başım evde dedi bende ısrar etmedim evine gitti ama gözlerinde eşime karşı bişey görmedim Allah a şükür kızlar

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar