Bi akıl verin kızlar acil

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
şimdi konuyu nasıl kısa öz anlatıcam bilmiyorum ama şöyle anlatı vereyim benim bi sene önce yani evlenmeden önce bi kız arkadaşım vardı kız çok iyi niyetli bi kız ama çok açık giyinen ve birazda geniş görüşlü bi kız güzelde ama başından bazı şeyler geçmiş birisiyle birlkte olmuş çocuk onu terketmiş filan ben kocamla çıkarken onuda davet etmiştim bide eşimin bi arkadaşını hep beraber okey oynamaya gitmiştik ilk defa bekarken tabi bu o zaman mini etek giyip gelmişti tabi normal ama ben ona giyme dediğim hade giymişti eşim onunla görüşmemi yasaklamıştı bana 1 senedirde onu faceden msn den telden silmiştim ama kız gerçekten iyi biri sürekli hediye filan alır arar sorar ama ben eşimi kıskandığım ve korktuğum için uzak durdum eşimde istemedi neyse aradan 1 yıl geçti o kıza karşı vicdan yaptım birazda dışlamış gibi oldum diye ben bı kızı dün akşam aradım oda kapatıp beni kendi aradı çok mutlu oldu aradığıma nerdesin sen dedi beni aramayınca telefonunu sildim dedi seni çok özledim kocandan izin alda mutlaka görüşelim dedi eğer evin müsaitse bi gün sana gelir sende kalırım babamlarda köyde dedi bende ayıp olmasın diye olur dedim ama korkuyorum kızlar ne yapmalıyım tekrar görüşmelimiyim? evimde kalmalımı ? yada ona durumu anlatmalımıyım? kızlada görüşmek istiyorum hiç arkadaşım yok ne olur bi akıl verin durduk yere kendi elimle evime huzursuzlukta getirmek istemiyorum

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
evinde kalması konusunda bir şey diyemem. ben evli arkadaşlarımın evinde kalırım. ama onlar benim dostlarımdır. yılların dostluğu vardır. onlarda beni bende onları tanırım. ama şüphelerin varsa bence gerek yok. mini etek olayına hiç girmeyim. her mini giyen şort giyen başkalarının kocasına bakan yapıda değildir mesela.hep diyorum ya şekilciliği ve yapanları hiçsevmem diye.

OP
pervin86

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
evinde kalması konusunda bir şey diyemem. ben evli arkadaşlarımın evinde kalırım. ama onlar benim dostlarımdır. yılların dostluğu vardır. onlarda beni bende onları tanırım. ama şüphelerin varsa bence gerek yok. mini etek olayına hiç girmeyim. her mini giyen şort giyen başkalarının kocasına bakan yapıda değildir mesela.hep diyorum ya şekilciliği ve yapanları hiçsevmem diye.

beni anlamadın canım galiba ben onun etek giymesine karışamam demek istediğim bende onunla birlikte giyiyordum eşim mini giymemi istemez ve yeşimle buluşacağımız zaman özellikle tembihledi gelirken lütfen mini giymesin gideceğimiz yer miniye göre değil diye kızlada konuştum tamam dedi ve geldiğinde mini etekliydi başkalarının kocası lafına gelince sürekli iki ortam olsa içki isimlerini ezbere biliyor ve bu konuda muhabbet ediyor bekar olduğumuz halde o zamanlar sevgilinide al bizde kalın demişti bize ters bi bekar kızın akrabası olmayan başka birinin evinde kalması ailesi olmadığı için yanında başka yerlerde kalması beni huzursuz ediyor ama kızıda seviyorum eşimdende çekiniyorum eşim onunla görüşeceksen bende gelirim onun yanına seni tek yollamam diyor ben onun yanına bırakırım seni siz gezersiniz diyo

OP
pervin86

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
canım arkadaşının giyim kuşamı ne olursa olsun belliki iyi ve vefalı bir dost bence arkadaşlığını devam ettir herşey kıyafetle belli olmuyor canım kafası kapalı olupta bir dolu ahlaksızlık yapan çok kişi var...

canım bende açığım kapalılıkla açıklıkla alakası yok kız benim aile yapıma ters ama çok da iyi biri gibime geliyo ben birazda kıskanıyorum galiba onu eşimden şöyle bi örnek vereyim mini etek giydiği ogün biz geri evlerimize giderken taksiye bindik sadece ikimiz varız kız arkadaşım taksicinin yanına oturdu kızdım ona ve yanıma oturduk arkada sıkışmayalım diye yaptım dedi bende ikimizden başkasımı var sıkışmayız dedim en küçük örnek bu kızı tanımıyorum çok fazla ama arasan yardıma koşacak biri bunu biliyorum ama kızıda tanıyayım derken kaş yaparken gözümün çıkmasından korkuyorum :):cokkomik:

H

Hera

Misafir
Tatlım bazı endişelerin varsa bu şahısla İlgili vede Bu arkadaşının sohbetini dostluğunu seviyorsan Sadece gündüz leri görüş Eşin evde yokken Arkadaşlığını Yürüt o gelip gitsin Eşin varken Davet etme anladığım kadarıyla Çok iyi tanımıyorsun ne dir nasıl bir karektere sahiptir zamanla anlarsın Onada kendi Yuvasını Kurabilmeyi Aşıla güzel ve iyi fikirler ver Arkadaşlık birazda budur Bence Eşin Yokken tam olarak tanımadığın için bu şekilde yürüt onuda seviyorsan eğer ki Bana iyi niyetli saf kalpli biri gibi geldi Bunlar benim Düşüncelerim sende Zamanla tanırsın Ben olsam Öyle yaparım :lilav:

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.521
kısaca benim fikrim siz bu arkdaşlığı dozunda ayarında götüremeyeceksiniz gibi
pervincim inş. kızmazsın ama anlattıklarından böyle bir sonuç çıkardım
bunun ne giyim tarzıyla ne de güvenle alakası var
kişilik meselesi

OP
pervin86

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
kısaca benim fikrim siz bu arkdaşlığı dozunda ayarında götüremeyeceksiniz gibi
pervincim inş. kızmazsın ama anlattıklarından böyle bir sonuç çıkardım
bunun ne giyim tarzıyla ne de güvenle alakası var
kişilik meselesi

onun mu benimmi kişiliğimle anlayamadım canım

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.521
onun mu benimmi kişiliğimle anlayamadım canım

şöyle şimdi sen arkadaş canlısı birde arkadaşım yok sıkılıyorum diyorsun,zayıf noktan burası

ama arkadaşın he oda iyi niyetli diyelim ama anlattığın taksi meselesi vs.bence yinede bir bayanın ölçülü davranması gerekiyor

daha sen ilk arayanıca uzun bir zamandan sonra kendiliğinden geleyim sizde kalayım gibi şeyler biraz düşüncesiz olduğunu gösteriyor

en azından senin teklif etmeni bekleyebilir
belki de sen hiç etmeyecektin eşinden dolayı
yani seni sürekli yoracak zor duruma düşürecek gibi:dertli:

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
beni anlamadın canım galiba ben onun etek giymesine karışamam demek istediğim bende onunla birlikte giyiyordum eşim mini giymemi istemez ve yeşimle buluşacağımız zaman özellikle tembihledi gelirken lütfen mini giymesin gideceğimiz yer miniye göre değil diye kızlada konuştum tamam dedi ve geldiğinde mini etekliydi başkalarının kocası lafına gelince sürekli iki ortam olsa içki isimlerini ezbere biliyo[/COLOR]r ve bu konuda muhabbet ediyor bekar olduğumuz halde o zamanlar sevgilinide al bizde kalın demişti bize ters bi bekar kızın akrabası olmayan başka birinin evinde kalması ailesi olmadığı için yanında başka yerlerde kalması beni huzursuz ediyor ama kızıda seviyorum eşimdende çekiniyorum eşim onunla görüşeceksen bende gelirim onun yanına seni tek yollamam diyor ben onun yanına bırakırım seni siz gezersiniz diyo

ilahi bende bekarım içki isimlerini adım gibi bilirim:deli::cokkomik:. bekarım ve arkadaşlarımda kalırım:deli:.
olay şu bence. sizin değerleriniz hayata bakışlarınız farklı. yani 2 farklı hayat tarzına sahipsiniz. ve buda yürümez arkadaşlık olarak.

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
canim bence esine söyle gizli birsey yapma hem sen rahat etmessin hemde sonradan duyarsa sana kizar, ama neden evinde kalicak onu anlamadim uzaktami kaliyor yada disarda bulussaniz bir cafede falan -ayse

H

Hera

Misafir
Pervincim işin aslı şu ki bizler burada ne kadar ne söylesek aslında İş sende bitiyor Yuvayı Diş Kuş yapar derler ya çok ta yerinde bir cümle olacak sen bakacaksın bazı dengeleri sen kurup sağlayacaksın Bu yuvada kimlerle Arkadaşlık yapılır Kimlerle ne sıklıkla görüşülür ve Ne kadar güvenilir sen Ayar yapacaksın Eşini tanıyan sensin O yüzden Doğru kararlar alabilirsin her şey senin elinde anlıyormusun

OP
pervin86

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
şöyle şimdi sen arkadaş canlısı birde arkadaşım yok sıkılıyorum diyorsun,zayıf noktan burası
ama arkadaşın he oda iyi niyetli diyelim ama anlattığın taksi meselesi vs.bence yinede bir bayanın ölçülü davranması gerekiyor

evet orası öyle ama onun kadar sürekli ilgili bi arkadaşta görmedim hayatımda hayat felsefemiz ters ama iyi niyetliliğimiz aynı :( kararsızım ama bi kere aramış bulundum kendisi arayıp buluşmak istiycek dışarda okey ama eve gelmek isteyecek kalma diyememki utanırım :(

daha sen ilk arayanıca uzun bir zamandan sonra kendiliğinden geleyim sizde kalayım gibi şeyler biraz düşüncesiz olduğunu gösteriyor

en azından senin teklif etmeni bekleyebilir
belki de sen hiç etmeyecektin eşinden dolayı
yani seni sürekli yoracak zor duruma düşürecek gibi:dertli:

tabiki etmeyecektim çünkü tanmıyorum fazla

ilahi bende bekarım içki isimlerini adım gibi bilirim:deli::cokkomik:. bekarım ve arkadaşlarımda kalırım:deli:.
olay şu bence. sizin değerleriniz hayata bakışlarınız farklı. yani 2 farklı hayat tarzına sahipsiniz. ve buda yürümez arkadaşlık olarak.

bekar iki kız arkadaşım var uzaktan akraba onlar mesela istediği kadar kalabilirler bizim evde kaç kere söyledim gelin kalın yanımda diye hatta ben olmasam bile eşimin yanında kalabilecek kadar güveniyorum kızlara güven meselesi bu

canim bence esine söyle gizli birsey yapma hem sen rahat etmessin hemde sonradan duyarsa sana kizar, ama neden evinde kalicak onu anlamadim uzaktami kaliyor yada disarda bulussaniz bir cafede falan -ayse

ben zaten dışarda buluşmayı düşündüm kızla onu daha iyi tanımak için hatta kızın ciddi görüştüğü biri olduğunu söyledi dün akşam ama biraz beklememiz lazım evlilik için dedi

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
bekar iki kız arkadaşım var uzaktan akraba onlar mesela istediği kadar kalabilirler bizim evde kaç kere söyledim gelin kalın yanımda diye hatta ben olmasam bile eşimin yanında kalabilecek kadar güveniyorum kızlara güven meselesi bu

i
canım zaten akrabası olmayanların kalmaması gerektiğini söyleyen sensin ben değilim ki.
bize ters bi bekar kızın akrabası olmayan başka birinin evinde kalması ailesi olmadığı için yanında başka yerlerde kalması beni

.huzursuz ediyor
bak yazından alıntı.
diğer kızlar uzaktan akrabaymış zaten.yani sen ve ailene göre arkadaş olanların evlerinde kalması ters. demek istediğimiz siz 2 farklı çevrenin insanlarısınız. ve onun her dediği her giydiği yada her hareketi sana ve eşine batacaktır ve rahatsız edecektir. insanlar dostlarını biraz da kendi görüşlerine uygun seçmeliler. bu olmazsa bu dostluklarda her zaman sorun çıkacaktır. sana tersse onun hayata bakışı bence mesafe koymak zorundasın. yalnız kalmak bu tarz sorunlar yaşamaktan daha iyidir inan

OP
pervin86

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
canım zaten akrabası olmayanların kalmaması gerektiğini söyleyen sensin ben değilim ki.
bize ters bi bekar kızın akrabası olmayan başka birinin evinde kalması ailesi olmadığı için yanında başka yerlerde kalması beni

.huzursuz ediyor
bak yazından alıntı.
diğer kızlar uzaktan akrabaymış zaten.yani sen ve ailene göre arkadaş olanların evlerinde kalması ters. demek istediğimiz siz 2 farklı çevrenin insanlarısınız. ve onun her dediği her giydiği yada her hareketi sana ve eşine batacaktır ve rahatsız edecektir. insanlar dostlarını biraz da kendi görüşlerine uygun seçmeliler. bu olmazsa bu dostluklarda her zaman sorun çıkacaktır. sana tersse onun hayata bakışı bence mesafe koymak zorundasın. yalnız kalmak bu tarz sorunlar yaşamaktan daha iyidir inan

Evet ama ben çok duygusalım ve iyi niyetliyim ablamda hep bunu der iyi niyetinden kaybediyorsun diye ne yapalım mesafe koyarım bende dışarda buluşurum çok zor işlermiş ya

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.486
Biz ne söylesekte boş canım.Önemli olan senin kıza güvenip güvenmemen.Güvenmediğin bir insanı evinde yatılıya bırakmak çok yanlış.

Şimdi kendimden örnek vereyim evliyim.çoğu arkadaşım evli ama bekar olan ve evimde kalabilecek bana o güveni veren arkadaşlarım,dostlarım da var.zaten güven duymadığım ya eşime kötü gözle bakarsa dediğim hiç arkadaşım yok eğer olsaydı da arkadaşlığımı asla sürdürmezdim.

bence sende o kızdan böyle bir elektrik almışsın.eğer eşinle aranı açacak bir karakterdeyse hiç görüşme derim.

Buarada her mini etek giyen namussuz değildir.ne kapalılar var kapalı ama onun bunun eşiyle görüşen.Eğer sadece senin derdin mini etek giyip açık giyinmesiyse ve eşine güveniyorsan bu sorun olmaz diye düşünüyorum ama şahsen ben evli bir arkadaşımla kocasıyla beraber buluşacaksam daha mütavazi daha kapalı şeyler giymeye gayret gösterirdim.herkez ben olacak değil ama burdada bir tezatlık yok değil.Sen mini etek giyme dediğin ve oda tamam dediği halde niyee mini etek gibip geldi ??? buda tartışılır canım :acep:

pamukelf

Daimi Üye
Tepki
620
canım bende açığım kapalılıkla açıklıkla alakası yok kız benim aile yapıma ters ama çok da iyi biri gibime geliyo ben birazda kıskanıyorum galiba onu eşimden şöyle bi örnek vereyim mini etek giydiği ogün biz geri evlerimize giderken taksiye bindik sadece ikimiz varız kız arkadaşım taksicinin yanına oturdu kızdım ona ve yanıma oturduk arkada sıkışmayalım diye yaptım dedi bende ikimizden başkasımı var sıkışmayız dedim en küçük örnek bu kızı tanımıyorum çok fazla ama arasan yardıma koşacak biri bunu biliyorum ama kızıda tanıyayım derken kaş yaparken gözümün çıkmasından korkuyorum :):cokkomik:

hmmm ozaman durum farklı tatlım.............

Arabeskhayat

Yeni Üye
Tepki
2
Bence evlilikte huzur esastır eşin sevmemiş o bayanı eşinde erkek arkadaşını eve getirse sevmediğin halde herhalde sende sinir olurdun

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar