Bi akıl verin kızlar acil

ebrulii

Daimi Üye
Tepki
3.711
canm konuyu oyöne çekmedim ben yanlış anlaşılmasın ben sadece kendi düşüncelerimi söyledim yani ben öyle olmasını istemezdim demek istedim yanlış anlaşılmasın ama güvenmyorsan yatıya kalmasın bence canm :huhuu:

OP
pervin86

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
kızın başından olaylar geçmiş birini sevmiş bunu kandırmış birlikte olmuş sonra çocuk hapse girmiş evleneceğini sandığı için kız 2 yıl boyunca ziyaretine gitmiş her hafta yiyecek giyecek para götürmüş 2 yıl sonra çıkmış çocuk hapisten ne aramış ne sormuş kızı kız hala onu düşünüyo ama iş işten geçmiş ben bunlara üzüldüm ama kızda akıllanmamış demekki başkalarıylada birlikte olmuş bende diyorumki kıskanabilir bi yuvayı kendisinin neden olmadığını düşünerek bu yüzden diyorum psikolojisi bozuk kızın ama azimli bi kız saf herşeye kanıyo ama yapmayacağının garantisi yok

gülsemin

Daimi Üye
Tepki
1.284
yok şekerparem söyliycem güzellikle anlarsa anlar anlamazsa anlamaz çok iyiniyetliyim ama bi yere kadar

Tatlım iyi niyeti bazen bırakıp fesat düşünmekte fayda var. Sen tedbirini al öyle davran kıza karşı. Ki anlattıklarından (özellikle eşinin karşısında oturuş biçiminden) pek sağlam pabuç gibi gözükmüyor.

OP
pervin86

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
canm konuyu oyöne çekmedim ben yanlış anlaşılmasın ben sadece kendi düşüncelerimi söyledim yani ben öyle olmasını istemezdim demek istedim yanlış anlaşılmasın ama güvenmyorsan yatıya kalmasın bence canm :huhuu:

sadece sana demedim ki canım baksana yazılanlara sana bişey anlatayım tatilden geliyoruz 2 kız gördüm otogarda eşimin karşısındaydı eşime bakıp duruyodu bi tanesi dedim bu kızı yollarım içimden ama neyse birazdan otobüse binicez kurtuluyorum sandım tam yanımızdaki koltuğa oturmazlarmı tam 9 saat birlikte olacaktık neyse kız bi pantoln giymiş tangası olduğu gibi meydanda bide koltuğa yayıldı düşük bel olduğu için hiç aldırış bile etmedi öylece uyudu kız arkası olduğu gibi meydandaydı eşimede kendim gösterdim hatta bende baktım az kalsın uyaracaktım kızı çok sinirlendim o düşük bel pantolonu giyebilir lafım yok ama şeyini milletin gözüne sokmak zorunda değil davranışları ve tutumu sergilediği mallar :) :cokkomik: bunu gösteriyordu demek istediğim bu Allah ım sen beni böyle kızlardan karılardan koru :)

Lateralus

Aktif Üye
Tepki
152
ben ne diyorum arkadaşlar siz ne yazıyorsunuz burda konu açık olması mini etek giymesi değil çekmek istediğiniz yere çekiyorsunuz hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ama bende açığım ve eşimle tanıştığımda mini etek giyiyordum hemde o kızla beraber geziyorduk ama taksimde beşiktaşta benim olduğum yer kırsal kesim ve değil eteği dar pantolunu bile kaldıracak bi yer değil anlatamadım galiba eşim onu bir kere mini etekli gördü önceden ve biz okey oynamaya gidecektik oda gelsinmi dedim eşimde arkadaşını çağırdı bekarken tabi ama dedi gideceğimiz yer kafe erkek kız karışık okey oynanan bi yer mini etekle gelmesin yolda başımız belaya gider olmaz biri laf atar dedi ve benim mini eteklerimi giymemi yasakladı ama kızı bekledim biraz baktımki mini etekli geliyor üstüne basa basa söylediğim halde oraya gidicez etekle gelme diye ama gelmişti onu geçtim eşim ve arkadaşıyla hep içki bilmem ne muhabetteleri ettiler ve karşımda bacakları komple açıktı şeyine kadar ben bile baktım uyardım eşim bakmadı ama bana dediki yeşime söyle çantasını koysun dedi ve o akşam bu kızla bir daha görüşmeyeceksin dedi 1 yıl önceydi sildim onu bişeyde demeden ama iyi niyetli olduğunu düşündüğüm ve vicdan yaptığım için 1 yıl sonra eşimede soraraktan aradım eşimde ara ama yanlız görüşmene asla izin vermem bi yere gidersiniz ben bırakırım yanına siz gezer gelirsiniz bende alırım seni dedi eşimden filan gizli iş yaptığım yok benim ayrıcada düğüne giderken mini eteğin en alasını ben giyiyorum demek istediğim başka ayrıca kızın başından bi çok şey geçmiş kimseye demedim dememdeiş adamlarıyla zengin kişilerle filan takılıp birlikte oluyo ama yapmıycam bidaha dedi olay bu anladınız mı kızı filan kıskandığım yok eşim bile o kız evlenecek kız değil eğlenilecek kız diyo bi görüşte anlamış ama ben karşıyım işte 1 sene önce olanlardan dışlamış gibi hissettim kızı üzüldüm ne yapiim ya

o zaman dolandırıp orayaburaya çekmeyleim lafı . çözüm daha da basit oldu böylece. sana sevgiline kocana saygı duymayıp onun bulundugu ortamda orasını burasını gösteren senı zor duruma sokan birini bırak ortamına hayatına bıle sokmaman gerekır. böyle anlatsaydın işte çözüm açıktı. ben olsam bırak acıyıp sonradan konuşmayı. firikiğiyle beraber kafasını duvarlara vururum. kolay gelsin

naz79

Daimi Üye
Tepki
2.224
bence ilişkini kes benim komşumun başından bazı şeyler geçmişti zamanında ve bana evine aldığın kişilere dikkat et ve asla bekar kızları evine alma demişti bende sana bu sözleri iade ediyorum asla bekar bir kızı evine alma eşinlede huzursuzluk yaşam tatlım

OP
pervin86

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
o zaman dolandırıp orayaburaya çekmeyleim lafı . çözüm daha da basit oldu böylece. sana sevgiline kocana saygı duymayıp onun bulundugu ortamda orasını burasını gösteren senı zor duruma sokan birini bırak ortamına hayatına bıle sokmaman gerekır. böyle anlatsaydın işte çözüm açıktı. ben olsam bırak acıyıp sonradan konuşmayı. firikiğiyle beraber kafasını duvarlara vururum. kolay gelsin

burda anlatmak istemedim sonuçta o bana sırını verdi sanalda olsa çekindim anlatmaya olay bu oraya buraya çekmeden anlayabilirsiniz pek ala

OP
pervin86

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
bence ilişkini kes benim komşumun başından bazı şeyler geçmişti zamanında ve bana evine aldığın kişilere dikkat et ve asla bekar kızları evine alma demişti bende sana bu sözleri iade ediyorum asla bekar bir kızı evine alma eşinlede huzursuzluk yaşam tatlım

keşke hiç aramasaydım canım şimdi telimide biliyor arar yokmu bu bendeki insan sevgisi kuşa böceğe ağlayan ben ama yolunu bulucam bi şekilde

office

Daimi Üye
Tepki
1.159
sadece sana demedim ki canım baksana yazılanlara sana bişey anlatayım tatilden geliyoruz 2 kız gördüm otogarda eşimin karşısındaydı eşime bakıp duruyodu bi tanesi dedim bu kızı yollarım içimden ama neyse birazdan otobüse binicez kurtuluyorum sandım tam yanımızdaki koltuğa oturmazlarmı tam 9 saat birlikte olacaktık neyse kız bi pantoln giymiş tangası olduğu gibi meydanda bide koltuğa yayıldı düşük bel olduğu için hiç aldırış bile etmedi öylece uyudu kız arkası olduğu gibi meydandaydı eşimede kendim gösterdim hatta bende baktım az kalsın uyaracaktım kızı çok sinirlendim o düşük bel pantolonu giyebilir lafım yok ama şeyini milletin gözüne sokmak zorunda değil davranışları ve tutumu sergilediği mallar :) :cokkomik: bunu gösteriyordu demek istediğim bu Allah ım sen beni böyle kızlardan karılardan koru :)

bence siz çok takılıyorsunuz.. yani bin çeşit insan var ve herkesin giyim tarzı kendine.. çevrenizdekilerin giyimleri hadi sizin dikkatinizi çekebilir hemcinsiniz olarak ama, sürekli eşinizin dikkatini çekmenizi de anlamadım.. mesela o otobüsteki kız kendi çamaşırının görünmesini dert etmiyor da siz neden ediyorsunuz?
konuya gelirsek; sorun mini etek değil zaten, arkadaşınızın kişiliği..

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.329
şimdi konuyu nasıl kısa öz anlatıcam bilmiyorum ama şöyle anlatı vereyim benim bi sene önce yani evlenmeden önce bi kız arkadaşım vardı kız çok iyi niyetli bi kız ama çok açık giyinen ve birazda geniş görüşlü bi kız güzelde ama başından bazı şeyler geçmiş birisiyle birlkte olmuş çocuk onu terketmiş filan ben kocamla çıkarken onuda davet etmiştim bide eşimin bi arkadaşını hep beraber okey oynamaya gitmiştik ilk defa bekarken tabi bu o zaman mini etek giyip gelmişti tabi normal ama ben ona giyme dediğim hade giymişti eşim onunla görüşmemi yasaklamıştı bana 1 senedirde onu faceden msn den telden silmiştim ama kız gerçekten iyi biri sürekli hediye filan alır arar sorar ama ben eşimi kıskandığım ve korktuğum için uzak durdum eşimde istemedi neyse aradan 1 yıl geçti o kıza karşı vicdan yaptım birazda dışlamış gibi oldum diye ben bı kızı dün akşam aradım oda kapatıp beni kendi aradı çok mutlu oldu aradığıma nerdesin sen dedi beni aramayınca telefonunu sildim dedi seni çok özledim kocandan izin alda mutlaka görüşelim dedi eğer evin müsaitse bi gün sana gelir sende kalırım babamlarda köyde dedi bende ayıp olmasın diye olur dedim ama korkuyorum kızlar ne yapmalıyım tekrar görüşmelimiyim? evimde kalmalımı ? yada ona durumu anlatmalımıyım? kızlada görüşmek istiyorum hiç arkadaşım yok ne olur bi akıl verin durduk yere kendi elimle evime huzursuzlukta getirmek istemiyorum

canım yıllar sonra sen onu aradığına göre demekki sevdiğin bir arkadaşınmış.
izini kaybetseydin pişman olacaktın.
ne olacak yani annesi babası belli aile kızıymış. evine gelir belki kalabilir de ben normal karşılıyorum.
ama yatılı kalması konusunda eşine sorman gerek tabi..

Lateralus

Aktif Üye
Tepki
152
burda anlatmak istemedim sonuçta o bana sırını verdi sanalda olsa çekindim anlatmaya olay bu oraya buraya çekmeden anlayabilirsiniz pek ala

estagfrullah neden cekeyım oraya buraya ama sen kızı komple gercekte tanıyosun kocanıda ama ben anlattıgın kadarıyla göruyorum yardım etmek ıcın hepimiz benzer şeyler yaşayabılırız sonucta.

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.329
bu arada benim de böyle bir arkadaşım vardı.
Ben sildim defterden. iyiniyetli olmasına rağmen ben onu yanıma yakıştırmıyordum.
Bütün erkeklerin hayvani gözleri üzerinde olunca beni rahatsız ediyordu

Lateralus

Aktif Üye
Tepki
152
neyse yanlış anlaşılmayalım işin aslı şu benımde cok aya oldugum bı konudur bu oyuzden atladım zaten. problem acmaksa açarsak hepimizin var. ama o an yanımda öyle bı kız varken pskolojımı ben düşünmek ıstemem bu nası bi stres. bı erkek böyle bı kızla görüşme diyosa senı önemsediği ahlakına değer verdiği ve oldugundan daha değersiz görünmeni istemediği içindir. bi gören olur kızın başa bu olaylarını bılen olur senı de böyle sanar. bunlar geri kafalılık değil maalesef ki bu yönde ilerliyo görüşler. arkadaş doğru demıs erkeklerın hayvan gıbı bakışları rahtsız edıcı diye. erkek muhabbetını tahmın bile edemeyiz ne kadar iğrençleşebilceğini. sen değerli bi insansınve değerinden düşük görünmeni istemiyor erkeğin de. keske herkesin kocası sevgılısı böyle olsa. iyi günler :)

gizemlii

Daimi Üye
Tepki
290
bence huzurunu bozma eşini dinle derim zaten 1 yıl görüşmemişsiniz keşke hiç aramasaydın tatlım görüşmek istersende dışarıda görüş ve yatıya kalmasına izin verme bence eşin görüşmeni istemiyosa yatıya kalmasını hiç istemez bence sen eşini dinle tatlım

OP
pervin86

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
neyse yanlış anlaşılmayalım işin aslı şu benımde cok aya oldugum bı konudur bu oyuzden atladım zaten. problem acmaksa açarsak hepimizin var. ama o an yanımda öyle bı kız varken pskolojımı ben düşünmek ıstemem bu nası bi stres. bı erkek böyle bı kızla görüşme diyosa senı önemsediği ahlakına değer verdiği ve oldugundan daha değersiz görünmeni istemediği içindir. bi gören olur kızın başa bu olaylarını bılen olur senı de böyle sanar. bunlar geri kafalılık değil maalesef ki bu yönde ilerliyo görüşler. arkadaş doğru demıs erkeklerın hayvan gıbı bakışları rahtsız edıcı diye. erkek muhabbetını tahmın bile edemeyiz ne kadar iğrençleşebilceğini. sen değerli bi insansınve değerinden düşük görünmeni istemiyor erkeğin de. keske herkesin kocası sevgılısı böyle olsa. iyi günler :)

evet canım eşimde aynen öyle dedi eşim cumartesi işten sonra arkadaşlarıyla plestaşın oynayacakmış 1 -2 saat bende dedim bende kızla buluşayım diye asla olmaz ben o kıza güvenmiyorum dedi bende bana güven ne yapacak kız bana dedim bi kafeye oturdunuz erkekler bakacak size yanınıza bile gelebilirler istemiyorum dedi bende kestirip attım

bence huzurunu bozma eşini dinle derim zaten 1 yıl görüşmemişsiniz keşke hiç aramasaydın tatlım görüşmek istersende dışarıda görüş ve yatıya kalmasına izin verme bence eşin görüşmeni istemiyosa yatıya kalmasını hiç istemez bence sen eşini dinle tatlım

diyoki diğer kızlarla buluş onunla buluşma diyo erkek bu demekki bişeyler sezmiş ya benim kocam Allah korusun şe...z olsaydı buluş derdi ona kötü gözle baksa

Trend

Daimi Üye
Tepki
1.072
Bencede esin ve sen bu kiz yüzünden huzursuz olacaksaniz görüsme hic araniza evinize alma. Cünki kizin mini etek vs. giymesi beni rahatsiz etmiyor diyorsun ama sanirim seni rahatsiz eden biseyler olduki güvenemiyorsun. Birde esin sana kendisi diyorsa görüsme bu kizla vardir bir sebebi, kisa bir misal vermek istiyorum, bir arkadasim vardi(kendisi de evli) ailecek görüsüyorduk, ta ki esim bir gün bana diyene kadar istemiyorum ben bunlarla görüsmek, bir daha gitmeyelim, onlarda bize gelmesinler, sordugumda ne oldu diye anlatti, bu kadin hep bana bakiyor dedi, rahatsiz oluyorum, birde simarik simarik hareketleri var! Mutlaka senin esinin de vardir bir bildigi.

OP
pervin86

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
Bencede esin ve sen bu kiz yüzünden huzursuz olacaksaniz görüsme hic araniza evinize alma. Cünki kizin mini etek vs. giymesi beni rahatsiz etmiyor diyorsun ama sanirim seni rahatsiz eden biseyler olduki güvenemiyorsun. Birde esin sana kendisi diyorsa görüsme bu kizla vardir bir sebebi, kisa bir misal vermek istiyorum, bir arkadasim vardi(kendisi de evli) ailecek görüsüyorduk, ta ki esim bir gün bana diyene kadar istemiyorum ben bunlarla görüsmek, bir daha gitmeyelim, onlarda bize gelmesinler, sordugumda ne oldu diye anlatti, bu kadin hep bana bakiyor dedi, rahatsiz oluyorum, birde simarik simarik hareketleri var! Mutlaka senin esinin de vardir bir bildigi.

Neler neler duyuyoruz tabiki çekiniyorum güveneceğim insanlarda var güvenmeyeceğimde bunu hissedebiliyorum bi bakış vardır bide bakış bende bi bayanım sonuçta kimseye öyle yaklaşmıyorum

gizemlii

Daimi Üye
Tepki
290
evet canım eşimde aynen öyle dedi eşim cumartesi işten sonra arkadaşlarıyla plestaşın oynayacakmış 1 -2 saat bende dedim bende kızla buluşayım diye asla olmaz ben o kıza güvenmiyorum dedi bende bana güven ne yapacak kız bana dedim bi kafeye oturdunuz erkekler bakacak size yanınıza bile gelebilirler istemiyorum dedi bende kestirip attım

diyoki diğer kızlarla buluş onunla buluşma diyo erkek bu demekki bişeyler sezmiş ya benim kocam Allah korusun şe...z olsaydı buluş derdi ona kötü gözle baksa

ALLAH korusun canım onunla buluşmanı istemiosa vardır bi bildiği tatlım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar