Bi akıl verin kızlar acil

Lateralus

Aktif Üye
Tepki
152
birincisi gel dediğin halde giyerek gelmesi çok saygısızca sonucta senın ortamına geliyor dikkat etmeliydi. tabbikide insanları yasadıkları veya tarzları yuzunden onlara önyargı yapmak yanlış ama kocan normal hal ve hareketleri daha duzgun bı arkadasınla görüşmeni yasakladımı su ana kadar ? yoksa sadece bu kıza mı böyle yaptı. işin aslı o aslında. sadece yasak koymak ıcınmı yapıyor yoksa gercekten senı korumak ıstediği içinmi. sen onun yırtık çapkın yakışıklı arkadasıyla seni çiğneyerek görüşmesine izin verirmiydin bide bu var.bence kocanı çiğnememelisin çok ta. konuşup anlaşılabilcek bi konu .

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
ilahi bende bekarım içki isimlerini adım gibi bilirim:deli::cokkomik:. bekarım ve arkadaşlarımda kalırım:deli:.
olay şu bence. sizin değerleriniz hayata bakışlarınız farklı. yani 2 farklı hayat tarzına sahipsiniz. ve buda yürümez arkadaşlık olarak.

bende tam olarak bunu dicektim canım güzel ifade etmişsin hayat tarzı farklı mesela eşinin rahatsız olması bile yeter bu farkı anlamak için

esmeryarim

Daimi Üye
Tepki
3.149
önce eşinle konuş ikna olursa arkadaşına giyim konusunda açıklama yap

kimseyi giyim kuşamıyla yargılayamayız tabi ama( bazıları gerçekten giyiminde cılkını çıkarıyor:böö: bunuda söylemeden geçmeyem bu sözüm arkadaşın için değil genelleme yapmadım bazıları dedim :eek:ys:)eşin hoşlanmıyorsa giyimden filan
sen önce eşine söyle eşin gelmesine müsade ederse sonra arkadaşınada açıkla ona göre giyinip gelsin ne bileyim önce eşinin haberi olması daha iyi olur
birden görürse sana izin vermediği halde gizli gizli görüştüğünüzü sanmasın sonra :sinifsinif::acep:

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
bende tam olarak bunu dicektim canım güzel ifade etmişsin hayat tarzı farklı mesela eşinin rahatsız olması bile yeter bu farkı anlamak için

işte olay bu tatlım. şimdi bizde mini giyilir.benim arkadaşlarımda giyer. mesela.ama bizde ailede bu rahatsızlık yaratmaz..
ama eş rahatsızsa bakış açısı ve ailetarzı farklı demektir bu.. yani farklı 2 kültür. bu 2 farklı kültürün bu derece yakın görüşmeside bence doğru olmaz. ha 2 taraf anlayışlı olsa belki yürür. ama 2 tarafta baskıcı bir şekilde giymeyecek böyle gelmeyecek derse yürümez. şahsen biri bana askılı gelmeyeceksin bize derse zaten ben gitmem o eve. çünkü bana bir diretme bir yasak konuyor önüme ki benim ailem bana bunu yapmamışken ve ben ailemin ortamında bunu kanıksamış ve doğal olarak görüyorsam arkadaşım bana böyle bir şart koşsa asla gitmem mesela.

IsheNuR

Daimi Üye
Tepki
1.116
bence kocan istemiyosa görüşme evinde durduk yere huzursuzluk çıkarma derim

zuzuma katılıyorum canım sonuçta seni bi ömür geçireceğin şahıs kocan hayat yoldaşın... bi arkdaşında eksik olsun çokmu..kocanı dinlemeni tawsiye ederim..bu dewirde kimsenin samimiyetine güwenmemek gerekir bnce(tanımadığın birinin gelip ewinde kalmasına müsade edecek kadar)

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.486
işte olay bu tatlım. şimdi bizde mini giyilir.benim arkadaşlarımda giyer. mesela.ama bizde ailede bu rahatsızlık yaratmaz..
ama eş rahatsızsa bakış açısı ve ailetarzı farklı demektir bu.. yani farklı 2 kültür. bu 2 farklı kültürün bu derece yakın görüşmeside bence doğru olmaz. ha 2 taraf anlayışlı olsa belki yürür. ama 2 tarafta baskıcı bir şekilde giymeyecek böyle gelmeyecek derse yürümez. şahsen biri bana askılı gelmeyeceksin bize derse zaten ben gitmem o eve. çünkü bana bir diretme bir yasak konuyor önüme ki benim ailem bana bunu yapmamışken ve ben ailemin ortamında bunu kanıksamış ve doğal olarak görüyorsam arkadaşım bana böyle bir şart koşsa asla gitmem mesela.

canım benim... pervin arkadaşımızın eşi demekki böyle konulara takıyor olacakki arkadaşının yakınlığına,samimiyetine inanarak mini etek giyme demiş.Arkadaşıda tamam dediği halde giyipte gelmiş.madem giyiceksin benim giyim tarzım bu değiştiremem diyip rest çekmesi gerekmiyormuydu.

aynen dediğin gibi farklı kültürler ama kızın taksicinin yanına oturmasına da bi anlam veremedim ben.birde arkada sıkışmayalım demezmi?arka koltular 3 kişilik.2 kişi nekadar sıkışabilir :deli:

her mini giyen şort giyen güvenilmez değildir tabiki ama pervinin sezdiği bişeyler var gibi geliyor.O kızı en iyi tanıyanda o.Biz nekadar konuşsakta boş :eek:ky:

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
canım benim... pervin arkadaşımızın eşi demekki böyle konulara takıyor olacakki arkadaşının yakınlığına,samimiyetine inanarak mini etek giyme demiş.Arkadaşıda tamam dediği halde giyipte gelmiş.madem giyiceksin benim giyim tarzım bu değiştiremem diyip rest çekmesi gerekmiyormuydu.

aynen dediğin gibi farklı kültürler ama kızın taksicinin yanına oturmasına da bi anlam veremedim ben.birde arkada sıkışmayalım demezmi?arka koltular 3 kişilik.2 kişi nekadar sıkışabilir :deli:

her mini giyen şort giyen güvenilmez değildir tabiki ama pervinin sezdiği bişeyler var gibi geliyor.O kızı en iyi tanıyanda o.Biz nekadar konuşsakta boş :eek:ky:

zaten canım. benden rahatsız olan giyimimden benle görüşmeyecek. şahsen ben gitmezdim. arkadaşı da, kişilikli bir davranış sergilememiş.
sezgi tamam. ama bu miniyle olmaz. giymeyendede bu sezgiyi duyabiliriz.ön tarafa oturması beni rahatsız etmez tatlım. benim bir arkadaşım asla arkada oturmazdı mesela. her arabada illaki ön oturacak. böyle bir huyu vardı. :deli:

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378

aynen canm misal bende açığım kapalılarlada görüşürüm onlar bana bize oturmaya gelirken kolsuz giyme dar giyme deseler asla görüşmem herkes olduğu gibi kabul ediliyorsa arkadaşlık olur
birde konuya dönersek eşin gözü alışkın değil demekki yadırgıyor ama pervincim eşinde çok takmıyorsa eskisi kadar dışarda görüşebilirsiniz illaki eve yatıyamı gelmesi gerekiyor

office

Daimi Üye
Tepki
1.159
arkadaşın bir garip bence.. biri bana şunu giyip gelme dese hiç gitmem yahu. ayrıca herşeyi geçtim nerde ne giyilir, nasıl tavır takılınır bilmiyor mu arkadaşın?? çok ilginç.. benim çok çok kapalı arkadaşlarım da var, tam tersi hayat görüşü benimsemiş arkadaşlarım da var (ben bu açık-kapalı lafını hiç sevmiyorum bu arada).. bunun açık-kapalı olmakla hiç ilgisi yok.. eş evdeyken, yatılı arkadaş benim prensibime aykırıdır mesela.. bütün arkadaşlarım da bilir bunu.. sizi bilen, tanıyan bir arkadaşınızsa bunu teklif etmemesi gerekirdi..

bence siz farklı dünyaların insanısınız.. arkadaş olmanız hem sizin hem de karşı taraf için iyi sonuçlar doğurmaz bence.. sürekli huzursuz yaşamak zorunda kalmayın, görüşmeyin derim naçizane..

Lateralus

Aktif Üye
Tepki
152

doğru diyosun her böle yapan güvenilmez değildir .ama şuda var burdakızın 2 3 tane yaptıgı şey anlatılmış mesela görgü kuralı olarak bazen taksiye bindinmi istersen 2 kız ol arkaya 2 kişi geçilmeyebilir bir öne otururki taksiciye şöför muamelesi yapılmasın. ha zorunlu değil yapmayan yapmasın ama saygıdır ne bıleyım. taksicinin yanında oturdu dıye de bişey çıkarılamaz. ınsanlar yıllarca yaşıyolar kişilik oluşturuyorlar e biz bu insanın huyunu suyunu 1 taksiden bı etekten mi çözcez.yınede görüşülcekse bile eşten habersiz yapılmamalı.

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.486
zaten canım. benden rahatsız olan giyimimden benle görüşmeyecek. şahsen ben gitmezdim. arkadaşı da, kişilikli bir davranış sergilememiş.
sezgi tamam. ama bu miniyle olmaz. giymeyendede bu sezgiyi duyabiliriz.ön tarafa oturması beni rahatsız etmez tatlım. benim bir arkadaşım asla arkada oturmazdı mesela. her arabada illaki ön oturacak. böyle bir huyu vardı. :deli:

aynı şekilde biride bana nişanlımla buluşucaz sende gel ama kapalı giyin deseydi altında art niyet arardım.Hoşuma gitmezdi ama tepkimi o an belli eder ve asla gitmezdim.O kızcağız ise tamam diyip tam tersini uygulayarak gitmiş benim takıldığım o.

Bide bak sen negüzel demişsin.Arkada oturmaz illaki öne oturacak diye.Oda o şekilde açıklama yapabilirdi değilmi?Böyle böyle arka koltuk fobisi var bende öne oturacağım diye.O ne demiş arkada sıkışmayalım :hihi: Çok kalabalıklarya :hihi:

bilmiyorum ama söyledikleriyle yaptıkları çok ters geldi.belirtmek istediğim buydu canım.

karar pervincimin :deli:

gülsemin

Daimi Üye
Tepki
1.284
Sanırım olay kapalı giyinsin ya da mini etek giymiş eşim görüşmemi istemiyor değil. Eşi ortamın mini eteğe uygun olmamasından dolayı ikaz etmiş arkadaşına söyle ona göre giyinsin demiş gayet normal. Sonuç itibariyle gece arkadaşlarıyla eğlenmeye çıkan birinin giyimiyle aile ziyaretine, büyükleri ziyarete giden birinin giyimi düstur açısından elbette farklı olacaktır. Eşinin yaptığnda bir terslik veya ayrımcılık yok bence. Fakat kızın hareketlerinden ve verdiği tepkilerden art niyet seziliyor. Belki ben çok şüpheciyimdir ama saf ayaklarına yatan kızlara dikkat etmek gerektiğini düşünüyorum. Özellikle de İstanbul'da sevgilisinin arkadaşını, eşini çalan bi yığın kız var. Dikkat etmek şart ki henüz sen bu kızı tanımıyorsun Pervincim. Eşinden habersiz buluşma derim ben ve mümkünse evine hiç davet etme hep dışarda görüşün. Bu görüşmelerde de seviyeyi koruyarak onu tanımaya çalış. Bence eşinle de aynı ortamlara getirme. Zamanla iç yüzünü öğrenirsin zaten.

ebrulii

Daimi Üye
Tepki
3.711
arkadaşın bir garip bence.. biri bana şunu giyip gelme dese hiç gitmem yahu. ayrıca herşeyi geçtim nerde ne giyilir, nasıl tavır takılınır bilmiyor mu arkadaşın?? çok ilginç.. benim çok çok kapalı arkadaşlarım da var, tam tersi hayat görüşü benimsemiş arkadaşlarım da var (ben bu açık-kapalı lafını hiç sevmiyorum bu arada).. bunun açık-kapalı olmakla hiç ilgisi yok.. eş evdeyken, yatılı arkadaş benim prensibime aykırıdır mesela.. bütün arkadaşlarım da bilir bunu.. sizi bilen, tanıyan bir arkadaşınızsa bunu teklif etmemesi gerekirdi..

bence siz farklı dünyaların insanısınız.. arkadaş olmanız hem sizin hem de karşı taraf için iyi sonuçlar doğurmaz bence.. sürekli huzursuz yaşamak zorunda kalmayın, görüşmeyin derim naçizane..

sana çok katılıyorum canm ben evlenince arkadaşlarım bende gelip kalmasın bende gidip kalmam bu banada çok yanlış geliyor ki pervincim sen bu kıza güven duymuyorsan zaten neden evine yatıya gelmesine musade ediyorsun canm bence hiç huzurunuzu kaçırma ben inanmıyorum bir erkek mini etekli bir kadına ben bakmam diyorsa o yalan söylüyordur illaki bakar nefsine hakim olmaz bence bende evime öyle gelmesini istemem zaten herkesin kendi görüşü tatlım karar senin

OP
pervin86

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
ben ne diyorum arkadaşlar siz ne yazıyorsunuz burda konu açık olması mini etek giymesi değil çekmek istediğiniz yere çekiyorsunuz hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ama bende açığım ve eşimle tanıştığımda mini etek giyiyordum hemde o kızla beraber geziyorduk ama taksimde beşiktaşta benim olduğum yer kırsal kesim ve değil eteği dar pantolunu bile kaldıracak bi yer değil anlatamadım galiba eşim onu bir kere mini etekli gördü önceden ve biz okey oynamaya gidecektik oda gelsinmi dedim eşimde arkadaşını çağırdı bekarken tabi ama dedi gideceğimiz yer kafe erkek kız karışık okey oynanan bi yer mini etekle gelmesin yolda başımız belaya gider olmaz biri laf atar dedi ve benim mini eteklerimi giymemi yasakladı ama kızı bekledim biraz baktımki mini etekli geliyor üstüne basa basa söylediğim halde oraya gidicez etekle gelme diye ama gelmişti onu geçtim eşim ve arkadaşıyla hep içki bilmem ne muhabetteleri ettiler ve karşımda bacakları komple açıktı şeyine kadar ben bile baktım uyardım eşim bakmadı ama bana dediki yeşime söyle çantasını koysun dedi ve o akşam bu kızla bir daha görüşmeyeceksin dedi 1 yıl önceydi sildim onu bişeyde demeden ama iyi niyetli olduğunu düşündüğüm ve vicdan yaptığım için 1 yıl sonra eşimede soraraktan aradım eşimde ara ama yanlız görüşmene asla izin vermem bi yere gidersiniz ben bırakırım yanına siz gezer gelirsiniz bende alırım seni dedi eşimden filan gizli iş yaptığım yok benim ayrıcada düğüne giderken mini eteğin en alasını ben giyiyorum demek istediğim başka ayrıca kızın başından bi çok şey geçmiş kimseye demedim dememdeiş adamlarıyla zengin kişilerle filan takılıp birlikte oluyo ama yapmıycam bidaha dedi olay bu anladınız mı kızı filan kıskandığım yok eşim bile o kız evlenecek kız değil eğlenilecek kız diyo bi görüşte anlamış ama ben karşıyım işte 1 sene önce olanlardan dışlamış gibi hissettim kızı üzüldüm ne yapiim ya

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.486
nekadar yapmicam desede canım benim huylu huyundan vazgeçmez.o kızı evine sokma bence.Eğerki yine de görüşim dersen eşinin de dediği gibi o bıraksın o alsın yanından.gece yatılığa falanda getirme derim sağlam ayakkabı değil bence

OP
pervin86

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
Sanırım olay kapalı giyinsin ya da mini etek giymiş eşim görüşmemi istemiyor değil. Eşi ortamın mini eteğe uygun olmamasından dolayı ikaz etmiş arkadaşına söyle ona göre giyinsin demiş gayet normal. Sonuç itibariyle gece arkadaşlarıyla eğlenmeye çıkan birinin giyimiyle aile ziyaretine, büyükleri ziyarete giden birinin giyimi düstur açısından elbette farklı olacaktır. Eşinin yaptığnda bir terslik veya ayrımcılık yok bence. Fakat kızın hareketlerinden ve verdiği tepkilerden art niyet seziliyor. Belki ben çok şüpheciyimdir ama saf ayaklarına yatan kızlara dikkat etmek gerektiğini düşünüyorum. Özellikle de İstanbul'da sevgilisinin arkadaşını, eşini çalan bi yığın kız var. Dikkat etmek şart ki henüz sen bu kızı tanımıyorsun Pervincim. Eşinden habersiz buluşma derim ben ve mümkünse evine hiç davet etme hep dışarda görüşün. Bu görüşmelerde de seviyeyi koruyarak onu tanımaya çalış. Bence eşinle de aynı ortamlara getirme. Zamanla iç yüzünü öğrenirsin zaten.
canım beni anlamışsın gerçekten teşekkür ederim ya o kadar tonca laf ettim içinden sadece mini eteği içkiyi ayırmışlar Allahım sen beni doğru yoldan şaşırma :)

OP
pervin86

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
nekadar yapmicam desede canım benim huylu huyundan vazgeçmez.o kızı evine sokma bence.Eğerki yine de görüşim dersen eşinin de dediği gibi o bıraksın o alsın yanından.gece yatılığa falanda getirme derim sağlam ayakkabı değil bence

yok şekerparem söyliycem güzellikle anlarsa anlar anlamazsa anlamaz çok iyiniyetliyim ama bi yere kadar

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar