Beren Saat'e acı süpriz

valeire

Daimi Üye
Tepki
784
130220101059029443605_3.jpg
Beren Saat'e acı sürpriz!

Beren Saat'in sitesini çökerten hacker, öyle bir mesaj yazdı ki...

Bihter karakterini canlandıran Beren Saat'e tepki gösteren "Stres" kod adlı bir hacker, ünlü sanatçının web sitesini çökerterek ahlaki ders niteliği taşıyan mesajlar yazdı.

www.berensaatfan.net sitesini çökerten hacker, "Aşk-ı Memnu dizisinde yaptıklarını neredeyse dünya duydu. Biraz kendine gel. Rezillik diz boyu. Türkiye'mizi kötülüyorsun. Türkiye'miz ahlaki bir ülke olarak tanınıyor. Tarihimizde ve bugünümüzde yabancı ülkeler bize imreniyor" diye yazan hacker, Türk bayrağını siteye koyup Atatürk'ün bayrakla ilgili sözlerine de yer verdi.(Televizyon gazetesi)

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
kim yapmışsa ellerine sağlık dizide gerçekten rezillik diz boyu oysaki nekadar beğeniyordum diğer dizilerinde bereni özelliklede hatırla sevgili dizisinde oyunculuğu çok güzeldi bu diziyle hayran olmuştum ama aşkı memnu dizisi tam bir rezillik bence türk kültürümüz dış ülkelerde böyle lanse edilmemeli bencede bizler atatürk çocuklarıyız çünkü :bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak:

**tmyy**

Daimi Üye
Tepki
252
ıyyyykkk zaten bu dizi sayesinde ondan da kıvanç tatlıtuğ dan da tiskinmeye başladım. o dizi yayınlanırken üst tarafa kırmızı nokta koysalar daha iyi olacak.
bu sezon okadar değilde geçenki neydi herşey ortada.

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
dızıye cok karsı oldugum ıcın tepkıyı gayet yerınd e buluyorum!!
aıle içi ilişkiler cuk dıye otutturuldu kabullenıldıbrezılya dızılerı artık normal oldu ama tabıkı berne saat bu rolu oynuyo dıye
kotu kadın etıketı alamaz ama bu vesıle ıle tepkılerını getırmelerı cok ıyı olmus

OP
valeire

valeire

Daimi Üye
Tepki
784
bende izliyodum ama eşim izletmiyo cok karsı bu diziye
eger imza toplasalar kapatmak için her türlü imzayı atar kapatırım diyo
cahil daha yeni yetişen kızlarımızın bunlara uyabilecegini ders vermenin aksine bunun dogru bişe olduguna inanabiliyolar diyo haklıda buluyorum bende cok tepkiliyim ortalık yerde öpüşüp koklasıyolar ayıp ama demi:dil:

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
:hihi:Bu diziyi izlemiyorum bir kez denk düştü yüzüm kızardı

Beren Saat i de soğuk ve ukela bulmama rağmen böyle yapmaları doğru olmamış.

Çirkince yani yakıştıramadım.

Ne yani Beren Saat Kötü de sitesini çökerten adam çok mu iyi.:hihh::hihh::hihh:

Mss_42

Daimi Üye
Tepki
608
iyide o rolünü oynıyodu...bence bu tepki berene değil yapımcılara olmalıydı...diziye tepki onu izlememekle olur...halkımız hem kötülüyo hem seyrediyo...dizilerin hepsi aynı senaryo...gayri meşru çocuklar...nikahsız yaşantılar...lükse özenti...kimin eli(!) kimin neresinde belli değil...:kizdim::kizdim:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar