Bebek Kurabiyesi (nk83)

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.281
Şeker hamuru nedir ? ben nerden alcam onu yaa ben hiç birşey anlamadım bu şeker hamurundan :acep:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.411
Şeker hamuru nedir ? ben nerden alcam onu yaa ben hiç birşey anlamadım bu şeker hamurundan :acep:

images
Böyle bişey beyazda var her renkte var nadiren büyük marketlerde bulunabiliyor ama pastacılık malzemesi satan yerlerde satılıyor...

İncitenemtuanada Marshmallow ile Şeker Hamuru Tarifi - Resimli eklemişti altı çizgili yere tıklarsan tarife ulaşabilirsin...

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
nkcim masallahin var canim cok güzel olmuslar tebrik eederim elinden her is geliyor

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.411
Çok teşekkür ederim beğenmeniz beni mutlu etti :utan:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.281
Enee ben bunları daha yeni görüyorum ellerine saglık bacım harika olmuşlar -alkis

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.411
Enee ben bunları daha yeni görüyorum ellerine saglık bacım harika olmuşlar -alkis

Yok kız görmüşsün hatta bu şeker hamuru ne nerden bulucam felan demişsin mesajını görünce içimden ooo şimdi o şeker hamurunu suya götürüp susuz getiriyor bacıcım dedim :D

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.281
Yok kız görmüşsün hatta bu şeker hamuru ne nerden bulucam felan demişsin mesajını görünce içimden ooo şimdi o şeker hamurunu suya götürüp susuz getiriyor bacıcım dedim :D
Gördüm yorumumu lanet ben ayy rezil oldum la :gul: ne cahilmişim ozamanlar
kız koptum yorumuma :D ne saftirikmişim :D
Ama dedigin gibi şimdi oooo :gul:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.281
OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.411
Gördüm yorumumu lanet ben ayy rezil oldum la :gul: ne cahilmişim ozamanlar
kız koptum yorumuma :D ne saftirikmişim :D
Ama dedigin gibi şimdi oooo :gul:

:ko:ko:ko
Bilmemek ayıp değil bacım öğrenmemek ayıp :D ay kop aklıma ne geldi eskiden fakir ama gururlu bir genç vardı ya işte o benim! muhabbeti gibi
"O zamanlar güldünüz hor gördünüz ama şimdi döndüm ve tüm siteyi şeker hamuru ile kaplayabilecek durumdayım kuzum"

ba ba yorumlarıma bak şaşkın ben
Nk krizzzzzzzzzzzzzzzz :kahkaha:

Bir de bu yorumlar da daha birbirimizle cıvımamışız kibar kibar konuşuyoruz :kahkaha:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.281
:ko:ko:ko
Bilmemek ayıp değil bacım öğrenmemek ayıp :D ay kop aklıma ne geldi eskiden fakir ama gururlu bir genç vardı ya işte o benim! muhabbeti gibi
"O zamanlar güldünüz hor gördünüz ama şimdi döndüm ve tüm siteyi şeker hamuru ile kaplayabilecek durumdayım kuzum"

Bir de bu yorumlar da daha birbirimizle cıvımamışız kibar kibar konuşuyoruz :kahkaha:
:gul: ayyy sorma nk'mmm aynen öyle :D fakir ama gururlu :gul:
he kız siteyi komple şeker hamuruyla kaplar süslerim :gul: hepinizin biblolarını yaparım :nazo:,aynen pek bi ciddiyim yorumlarda :nazo:
ben bayılıyorum bu kurabıyelere çok güzel oluyolar @bitter_im bulustugumuz zaman yapacak bana beklıyorum valla sabırsızlıkla :selam:

ellerine sağlık bacım çok ciciler

:kayris: oyyy yapmazmıyım meleğim inşallah :ask: sen gelde :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar