Şeker hamuru nedir ? ben nerden alcam onu yaa ben hiç birşey anlamadım bu şeker hamurundan :acep:
Enee ben bunları daha yeni görüyorum ellerine saglık bacım harika olmuşlar -alkis
Gördüm yorumumu lanet ben ayy rezil oldum la :gul: ne cahilmişim ozamanlarYok kız görmüşsün hatta bu şeker hamuru ne nerden bulucam felan demişsin mesajını görünce içimden ooo şimdi o şeker hamurunu suya götürüp susuz getiriyor bacıcım dedim
Allahhhhhh pembişleri nasıl yaptın yaaa süper olmşşşş ellerine saglık bayıldım
Sağol canım uygun kalıp ve şeker hamuru oldumu çok kolay yapılıyor :nk:
Valla ellerin kolların dert görmesin nk
Gördüm yorumumu lanet ben ayy rezil oldum la :gul: ne cahilmişim ozamanlar
kız koptum yorumumane saftirikmişim
Ama dedigin gibi şimdi oooo :gul:
ba ba yorumlarıma bak şaşkın ben
Nk krizzzzzzzzzzzzzzzz :kahkaha:
Hamarat on parmağında on marifet arkadaşım benim harika olmuşlar kalıpları mı var bu şekillerin nkm
Sağol canımys: Evet farklı farklı şekiller var hem kurabiyeleri hem de şeker hamurlarını onlarla kesiyorsun
:gul: ayyy sorma nk'mmm aynen öyle:ko:ko:ko
Bilmemek ayıp değil bacım öğrenmemek ayıpay kop aklıma ne geldi eskiden fakir ama gururlu bir genç vardı ya işte o benim! muhabbeti gibi
"O zamanlar güldünüz hor gördünüz ama şimdi döndüm ve tüm siteyi şeker hamuru ile kaplayabilecek durumdayım kuzum"
Bir de bu yorumlar da daha birbirimizle cıvımamışız kibar kibar konuşuyoruz :kahkaha:
ben bayılıyorum bu kurabıyelere çok güzel oluyolar @bitter_im bulustugumuz zaman yapacak bana beklıyorum valla sabırsızlıkla
ellerine sağlık bacım çok ciciler