Nasıl yaa nasıllll yani bendemi sorun salıncak bi tarafda o halısı vi tarafda bez organizer diye aldıgım şeyler saçılmış bi koltugun üstündeydiEvet bu doğru ev çok dağılmıyor.
İki kişiyiz birde umut zaten bebek .

Nasıl yaa nasıllll yani bendemi sorun salıncak bi tarafda o halısı vi tarafda bez organizer diye aldıgım şeyler saçılmış bi koltugun üstündeydiEvet bu doğru ev çok dağılmıyor.
İki kişiyiz birde umut zaten bebek .
Ne dim canı sağolsun.Umut büyüsün görcez her yeri nasıl dağıtıcak
Tabi canım canları sagolsunİçerde hareketli dışarda yine aynı bebeler canları sağolsun
Sen soru sor sedayaNasıl yaa nasıllll yani bendemi sorun salıncak bi tarafda o halısı vi tarafda bez organizer diye aldıgım şeyler saçılmış bi koltugun üstündeydibi duş yaptırsak cocuga ev allahlık olurdu işte bunu anlamıyorum nasıl toplu oluyor
Şimdi şöyle sölim bende daha büyük tarzda oyuncak falan yok .Nasıl yaa nasıllll yani bendemi sorun salıncak bi tarafda o halısı vi tarafda bez organizer diye aldıgım şeyler saçılmış bi koltugun üstündeydibi duş yaptırsak cocuga ev allahlık olurdu işte bunu anlamıyorum nasıl toplu oluyor
Soruyom isdeSen soru sor sedaya
Üü geçen oglanın oyuncagna bastım ayagım kırıldı sandım biliyormusun buralar hiç iyi degilŞimdi şöyle sölim bende daha büyük tarzda oyuncak falan yok .
kendisinin odası daha bebek odası biz ikimiz günlük mutfak ve oturma odasındayız.
salon kapalı misafir olduğunda açıyoruz.
Hep temiz bir odan var rahat oluyorŞimdi şöyle sölim bende daha büyük tarzda oyuncak falan yok .
kendisinin odası daha bebek odası biz ikimiz günlük mutfak ve oturma odasındayız.
salon kapalı misafir olduğunda açıyoruz.
Oyuncakla oynadığı zaman anlarım...Üü geçen oglanın oyuncagna bastım ayagım kırıldı sandım biliyormusun buralar hiç iyi degilsende yakında gelirsin
aynen öyle orası temiz kalıyorHep temiz bir odan var rahat oluyor
dönmeye başladı mı
Bizim ev yol geçen kapısı oldu burda akşam abim vardı gene iftardaÖyle her gün gelenim gidenim yok genelde haberli programlı gelirler.
Buda bi sebeb olabilir.
Simdi oyuncak vermiyormusun? Diş kaşıyıcı falanOyuncakla oynadığı zaman anlarım...
Yumuşak oyuncaklarla oynuyor .Simdi oyuncak vermiyormusun? Diş kaşıyıcı falan
Ayıcık falan ağzına soktugu için toz olur bogazına kaçar sen bilirsinYumuşak oyuncaklarla oynuyor .
Küçük ayıcık gibi.
Elinde oynuyor yada ben elime alıp oynatıyorum.Ayıcık falan ağzına soktugu için toz olur bogazına kaçar sen bilirsin
Ooo zengo kaşıyıcısı Bnde alacaktım da herkeste vardı almadımBenim oglumda bundan kullandık en sevdigiydi hiç elinden düşürmezdi çok işime yaradı
zengin kaşıyıcısı mı buOoo zengo kaşıyıcısı Bnde alacaktım da herkeste vardı almadım