Antepliseda
Daimi Üye
Selam uyuduğunda cevaplıyorum hızlıcaçok merak içinde cevap bekliyorum

Selam uyuduğunda cevaplıyorum hızlıcaçok merak içinde cevap bekliyorum
boş anımda canımUlan seda bu soruları bu çocukla nasıl cevaplıyorsun a
Nasıl boş kalabiliyorsun peki?boş anımda canım
İşte uyursa.Nasıl boş kalabiliyorsun peki?
Ben hala boş kalamıyorum dogru düzgün
Valla ben esim cocuga bakarken uyurdum yada kisisel bakımlarımı anca yapardım@bitter_im, birde eşim umuta bakıyor akşam gece vakitlerinde beni dinlendirtiyor sağolsun yardımcı oluyor.
O anlarda çay içerim.
Birde telefona bakarım.
Günler arasında yapıyorum ki o dediklerini mesela pazartesi akşamı umuta baktı eşim çay vakti ben duşa gittim özel o dediğin kişisel bakımımı yaptım.Valla ben esim cocuga bakarken uyurdum yada kisisel bakımlarımı anca yapardım
Yada boh ettigi mutfagı toplardımkız hiçmi kusmuyor sıçmıyor beben? Tek tek hepsine leke çıkarıcı sıkıp ovalar suda bekletirdim öyle işlerin yokmu anlamadım
ondan şaşıyorum
@Bitterçikilata biz izlemeye gelmisiz galiba
bu seda benim piskolojmi bozuyor
Kızzzz bizde iş varken nasıl yetişiyorsun diye merak içinde geberip gidecezGünler arasında yapıyorum ki o dediklerini mesela pazartesi akşamı umuta baktı eşim çay vakti ben duşa gittim özel o dediğin kişisel bakımımı yaptım.
gündüz öğlen vakti gibi bulaşık çamaşır mutfakla ilgiliyim. oğlumun kirlettiği atlet giysi tabi oluyor. Onları oğlum uyuduğunda temizliyorum.
ben zaten hiç bir iş yapmıyorum demedim ki ...
Gısganççç bitter iki çocukla daha çok burda takılırsan görürüz seniValla ben esim cocuga bakarken uyurdum yada kisisel bakımlarımı anca yapardım
Yada boh ettigi mutfagı toplardımkız hiçmi kusmuyor sıçmıyor beben? Tek tek hepsine leke çıkarıcı sıkıp ovalar suda bekletirdim öyle işlerin yokmu anlamadım
ondan şaşıyorum
@Bitterçikilata biz izlemeye gelmisiz galiba
bu seda benim piskolojmi bozuyor
Bnce ev çok dağılmıyor ondan eşide yardımcı oluyormuşKızzzz bizde iş varken nasıl yetişiyorsun diye merak içinde geberip gidecez
Mümkünatı yokGısganççç bitter iki çocukla daha çok burda takılırsan görürüz seni
Anlattım.Kızzzz bizde iş varken nasıl yetişiyorsun diye merak içinde geberip gidecez
Benim esimde cok yardımcı oluyordu valla adam evi siler süpürür yemekleri o yapardıBnce ev çok dağılmıyor ondan eşide yardımcı oluyormuş
Bn yastık bulup kafamı koysam derdindeydim
İçerde hareketli dışarda yine aynı bebeler canları sağolsunMümkünatı yokvallahi sindi dogum cantama ne koymusum diye konuya baktım orda bile sızlanıyorum cocuk uyutmuyor diye
Evet bu doğru ev çok dağılmıyor.Bnce ev çok dağılmıyor ondan eşide yardımcı oluyormuş
Bn yastık bulup kafamı koysam derdindeydim
Ya işte uyumuyor ya o sorunBenim esimde cok yardımcı oluyordu valla adam evi siler süpürür yemekleri o yapardıöyleyken bile uykusuzluktan yorgunluktan çocugun cırlak sesinden bile pertim çıkardı
Umut büyüsün görcez her yeri nasıl dağıtıcakEvet bu doğru ev çok dağılmıyor.
İki kişiyiz birde umut zaten bebek .