Ayın Üyesi Birincisi Konuğumuz—> Seda28

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Antepliseda

Daimi Üye
Tepki
16.299
Bu yıl en çok aşk evlilik gebelik bebek büyütme yemek tarifleri olan konulardan keyif aldım.
Bu hafta perşembe günü doğum günüm 6 mart nasıl geçecek onu merak edip bekliyorum.
En sevdiğim alıntı olarak burdaki arkadaşlarımın konulardaki esprili yorumları beni her zaman güldüren ailemle geçirdiğim vakit ve anılar birde oğlum
En sevdiğim tatlı fıstıklı burma tatlısı kadayıf türü
Banyoda bazen söylediğim olmuştur kısık sesle
Lisedeyken gözlük kullanırdım optik derlerdi
Çocukken normal arkadaşım tabi vardı .
Arabayı tercih ederim.
Onları bir kerede ödemek iyi ve mantıklı olabilir
Şuan apartman dairesindeyim.
Belki ilerde bahçeli tek bir katlı kişiye özel şahsi bi ev olabilir hayalimde.
Kırsal yer düşünmedim.

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.279
@bitter_im, birde eşim umuta bakıyor akşam gece vakitlerinde beni dinlendirtiyor sağolsun yardımcı oluyor.
O anlarda çay içerim.
Birde telefona bakarım.
:simarik:
Valla ben esim cocuga bakarken uyurdum yada kisisel bakımlarımı anca yapardım hahahaha
Yada boh ettigi mutfagı toplardım :krizz: kız hiçmi kusmuyor sıçmıyor beben? Tek tek hepsine leke çıkarıcı sıkıp ovalar suda bekletirdim öyle işlerin yokmu anlamadım haha ondan şaşıyorum hahahaha @Bitterçikilata biz izlemeye gelmisiz galiba hahahaha bu seda benim piskolojmi bozuyor hahahaha

Antepliseda

Daimi Üye
Tepki
16.299
Valla ben esim cocuga bakarken uyurdum yada kisisel bakımlarımı anca yapardım hahahaha
Yada boh ettigi mutfagı toplardım :krizz: kız hiçmi kusmuyor sıçmıyor beben? Tek tek hepsine leke çıkarıcı sıkıp ovalar suda bekletirdim öyle işlerin yokmu anlamadım haha ondan şaşıyorum hahahaha @Bitterçikilata biz izlemeye gelmisiz galiba hahahaha bu seda benim piskolojmi bozuyor hahahaha
Günler arasında yapıyorum ki o dediklerini mesela pazartesi akşamı umuta baktı eşim çay vakti ben duşa gittim özel o dediğin kişisel bakımımı yaptım.
gündüz öğlen vakti gibi bulaşık çamaşır mutfakla ilgiliyim. oğlumun kirlettiği atlet giysi tabi oluyor. Onları oğlum uyuduğunda temizliyorum.
:haha: ben zaten hiç bir iş yapmıyorum demedim ki ...

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.279
Günler arasında yapıyorum ki o dediklerini mesela pazartesi akşamı umuta baktı eşim çay vakti ben duşa gittim özel o dediğin kişisel bakımımı yaptım.
gündüz öğlen vakti gibi bulaşık çamaşır mutfakla ilgiliyim. oğlumun kirlettiği atlet giysi tabi oluyor. Onları oğlum uyuduğunda temizliyorum.
:haha: ben zaten hiç bir iş yapmıyorum demedim ki ...
Kızzzz bizde iş varken nasıl yetişiyorsun diye merak içinde geberip gidecez hahahaha

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
100.220
Gısganççç bitter iki çocukla daha çok burda takılırsan görürüz seni :lafdinle::kriz:

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.279
Bnce ev çok dağılmıyor ondan eşide yardımcı oluyormuş
Bn yastık bulup kafamı koysam derdindeydim
Benim esimde cok yardımcı oluyordu valla adam evi siler süpürür yemekleri o yapardı hahahaha öyleyken bile uykusuzluktan yorgunluktan çocugun cırlak sesinden bile pertim çıkardı hahahaha

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
100.220
Benim esimde cok yardımcı oluyordu valla adam evi siler süpürür yemekleri o yapardı hahahaha öyleyken bile uykusuzluktan yorgunluktan çocugun cırlak sesinden bile pertim çıkardı hahahaha
Ya işte uyumuyor ya o sorun
Bnm oğlan uyurdu gece rahattım ama hiç durmazdı çok hareketliydi
Ama 2. Hiç uyutmadı zombi bn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar