Aşk Sancısının Çeyiz Köşesi

OP
Aşk Sancısı

Aşk Sancısı

Daimi Üye
Katılım
23 Mart 2013
Mesajlar
3.931
Tepki
2.550
Puan
113
Konum
Kocaeli
Bebeğim enişteye bu konuda kınadım ne demek senın annen baban hayatta değil diye böyle yapması gerekmıyor . sen bence düzgün bir dilde anlat ona enişte çok düşkün ailesine belli her erkekın yaptıgı gıbı .. bence o senı değilde sen onu çek kendıne tabı kendı evı durunca kıraya cıkcak değilsiniz şimdiki kıralar ates pahası .. bence sen en uygun bır dılde anlat :huhuu:
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
Ben ona en başında kırıldıgımı üzdüğünü incilttiği zaten söyledim tartışma sırasında ama bu soruyu ertesi gün sormuştum :D çok dellendim bacım bildiğin gibi diil bide uslu kız rolleri oynuyorumki sorma ağzımı bozmamak için zor tutum kendimi hanımlıgımı bozmiyim dedim :nazo:

Ona rağmen dedi yani -kizgin Salon kadını çizgini yeri geldi mi bozacan sonra yine toparlayacan bacım arada iki sersemlet kendine gelsin ağzına bir ayar çeksin (Bak ben bile bozdum bozacam :gul:)
 

Simge_01

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2014
Mesajlar
427
Tepki
418
Puan
63
Yaş
33
Konum
İstanbul
:D nişanlın gelsinde ondan iste sende herşeyi boşver kaynanayı :D
iki cilve iki nazlan o hemen alır ne isdiosan :nazo:
hee yaa şaakayla karışık konuşurken beyfendi konuşmayı biranda ciddiye aldı alıngan biraz ailesi söz konusu olunca çıtkırıldım hemen sinir oluom o huyuna nazlı kızlar gibi :D bana naz edio :nazo: neyse işte muratın bi evi var zaten ama sapancada yani benim evden onların ev yaklaşık 1,5 saat aramız var. Annesiyle karşılıklı evler. neyse işte bunla konuşurken dedimki murat dedim niye bana hiç sormadın sen nerde oturmak istersin die dedim ben belki izmit isdiom dedim :D neyini soracam benim evim burda dedi. Olsun kiraya veririz ordan gelen kiraylada kiramızı veririz dedim :D Yok efendim annesigil ordaymış bırakamazmış cevresi ordaymış birden bu totosunu yırttımı Allah benim şartel attımı ama her konuşmada annecim babacım konuşuo :D geldilermi banada heyheyler :gul: verdim ayarı bana baksana sen dedim senin annen baban var diyemi bölesin dedim benim annem babam yok diyemi beni nereye çekersem oraya gelir sanıyon dedim senin çevren varsa benimde var dedim kakara kikiriyi herzamanki gibi batırmayı çok ii becerion valla bravo dedim. Tuttu bu dedi ee ben sana anne baba verdim demezmi Allah ikinciye bida atmazmı şartellerim :mad: benim zaten bi annem babam var gökten zembillemi indim sanıyon len dedim hem verme dedim benim anneye babaya ihtiyacım yok dedim ben sadece seninli mutlu bir evlilik istiyorum dedim sana kalsın annen baban dedim istemiyorumda daha evlensekte çok bekleki anne baba diyeceğimi dedim. Normalde bu kadar sert konuşmazdım ama Anne ve baba konu olunca tepem attı bilmiyom nolcak çok kızdım ama :mad: @nk83 gülüm sende fikir ver bakem :D


Bu çok ciddi bir sorun sevgili bitter_im.Bunun kırılma konusuyla bir alakası bu kırılma değil kırılma daha hafif sebeplerden olur bu resmen ilerisi adına ciddi bir sorun.Nişanlısınız sanırım yanlış anlamadıysam.Evlilikler sağlam temeller üzerinde oluşur.Bismillah daha şimdiden anne baba tartışması.Nişanlınız olaya çok yanlış girmiş şimdiden sağolsun sizin onlar hakkında negatif düşünmenize sebep olmuş.İşte hatalar buradan başlıyor.Herkesin bir anne babası vardır evliliklerdeki 2. anne babalar bence saygı sınırlarıyla korunabilen anne babalardır.

Bakın burası çok önemli.Bu oğulları bizim Türk toplumunun anneleri yetiştiriyor.Yetiştirirken gelecek adınamı yetiştiriliyor bu çocuklar yaşlılık güvencesimi.Oysaki o artık hayata yeni atılan bir birey ve kendini aile kurma adına kanıtlaması gerek.Neden özgür bırakmıyorlar neden hep eviliklere bir müdahale oluyor.İşte benim evliliğe sıcak bakmayışımın en önemli sebeplerinden birisi bu.Fikirlerime uygun bir insan bulana kadar varsın bekar kalayım sorun değil.Dünyaya mutsuz bir evlilik sevginin ve saygının içinde büyümeyecek bir çocuk bırakacağıma böyle kalayım daha mutlu olurum.Beni toplum bağlamaz yok evlenmedi yok şöyle yok böyle bunlar bana uzak cümleler duymam dahi.Benimde bir ailem var hemde öyle sıradan bir aile değil hayata topluma çok güzel evlatlar kazandırmış hazırlamış bir aile.Bu durumda o aileden kopmak banada üzüntü veriri ama ben evliliğimde aile şartı koyarsam bu benim mutsuzluğum olur.Allah her iki kişininde ailesine uzun ömürler versin ama benim kuracağım yuvadan ve fikirlerimizden de uzak olsun.Bu benim ailem içinde geçerli.

Maalesef bitter_im sana bu konuda söyleyebilecek şey bulamıyorum ama tripler çözüm değil bunlar bıktırır zamanla :) Olaya daha ciddi bir açıdan daha ciddi bir tavırla yaklaşmanız gerekli.Gereklide bu ansıl olacak onu bilemiyorum çünki ne sizi ne nişanlınızın karakterini bilmiyorum.Burada en doğru yaklaşımı siz bilirsiniz artık.İnşallah kolay olmayacak belki ama sağlam bir evlilik için en önemli temeli sağlam atar bu sorunuda düzeltirsiniz.Sevgilerimle.
 
OP
Aşk Sancısı

Aşk Sancısı

Daimi Üye
Katılım
23 Mart 2013
Mesajlar
3.931
Tepki
2.550
Puan
113
Konum
Kocaeli
O zamanlar çeyiz hazırlıyordum şimdi ise evliliğimin 4 senesıne giriyorum :utangac:
Nişanlı olmak çeyiz hazırlıgında olmak çok başka duygular , burdan nişanlı kızçelere seslenıyorum herşeyi doya doya yaşayın içinizde hiçbirşeyim uktesını bırakmayın :hayir:
Çok özleniliyor çünkülüm:tatlim:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst