Aşk Bir Hayal - Atv

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Aşk Bir Hayal


Tarih: 2010-06-13 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xdmvjv_ayk-bir-hayal-dizisi-36-bolum-fragm_shortfilms[/DM]

KADERİN CİLVESİ!
MİRAN CEZAEVİNDE BIÇAKLANIR!
OĞULLARINA KAVUŞMAK İSTEYEN ASMİN VE ALTAY DÜŞMANLARININ YAŞAMASI İÇİN DUA EDERLER!!!
AŞK BİR HAYAL (Yeni Bölüm)
“Aşk Bir Hayal” heyecan ve duygu yüklü yeni bölümü ile 13 Haziran Pazar günü saat 20:00’de Atv’de!
36. Bölüm:
Asmin ve Altay’ın son umutları Hacer de öldürülmüştür. Genç karı kocanın eli kolu bağlıdır. Bu arada Miran cezaevinde lüks bir hayat yaşamaya devam etmektedir. Fakat ensesinde yan koğuştaki Vasıf’ın soluğunu hissetmektedir. Vasıf, yıllar önce yediği kazığın acısını çıkartmaya kararlıdır. Vasıf’ın adamı Ayhan sonunda Miran’ı yalnız yakalar ve işini bitirir. Bütün cezaevi ve jandarma ayaklanır.
Altay ve Asmin bu kez dünyada en çok nefret ettikleri adam yaşasın diye tanrıya dua etmektedirler. Onları küçük Altay’a götürecek tek kişi Miran’dır ve o da şimdi hayata pamuk ipliğiyle tutunmaktadır.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Aşk Bir Hayal


Tarih: 2010-06-20 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xdpqjr_ayk-bir-hayal-37-bolum-fragmany-www_shortfilms[/DM]

ÖLÜMDEN DÖNEN MİRAN, ALTAY BEBEĞİN YERİNİ SÖYLEYECEK Mİ?
AŞK BİR HAYAL (Yeni Bölüm)
“Aşk Bir Hayal” heyecan ve duygu yüklü yeni bölümü ile 20 Haziran Pazar günü saat 20:00’de Atv’de!
37. Bölüm: Miran, hastanede ölümle pençeleşmektedir. Yeğeninin başından ayrılmayan Jiyan da Asmin ve ailesine kan kusmaya devam etmektedir. Miran ayıldığında ilk sayıkladığı isim Asmin olur. Asmin bir umut hastaneye koşar ama Miran ölüm döşeğinde bile kedinin fareyle oynadığı gibi oynar Asmin’le. Umutların iyice bittiği anda Asmin’in telefonuna gelen görüntülü mesaj acı ve sevinci bir arada yaşatır genç kadına. Küçük Altay’ın mutlu görüntüleridir bunlar. Altay ve Asmin artık oğullarının yaşadığından emindirler. Parçalar birleşince küçük altay’ın istanbulda nevin’in yanında olduğu anlaşılır. Gelen felaketin kokusunu alan Nevin ve Fatma bebeği hemen saklar. İstanbul ve Mardin emniyetinin çabaları şimdilik sonuçsuzdur. Öte yandan intikamı yarım kalan Vasıf da koğuşta boş durmamaktadır. Miran’ı öldürmeye kararlı olan Vasıf yeni bir girişimde bulunur. Namlu bir kez daha Miran’a doğrultulmuştur.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Aşk Bir Hayal


Tarih: 2010-06-27 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xdtcd0_ayk-bir-hayal-dizisi-38-bolum-sezon_shortfilms[/DM]


HİÇ DİNMEYECEK BİR ACI... GÖZ YAŞLARI İÇİNDE BİR VEDA...
“AŞK BİR HAYAL”DEN HAFIZALARDAN UZUN SÜRE SİLİNEMEYECEK BİR SEZON FİNALİ…
MİRAN AĞA HAPİSTEN FİRAR EDİYOR!
OĞLUNA KAVUŞAMAYAN ASMİN TÜM UMUTLARINI YİTİRİYOR!
ÇARESİZ KALAN ASMİN, İNTİHAR MI EDECEK?
AŞK BİR HAYAL (Sezon Finali)
“Aşk Bir Hayal” heyecan ve duygu yüklü sezon finaliyle 27 Haziran Pazar günü saat 20.00’de Atv’de!
38. Bölüm: Asmin ve Altay küçük oğullarının peşinden İstanbul’a gelirler. Nevin’in bu işte parmağı olduğu kesindir. Asmin gitgide kötülemektedir. Yapılanların ağırlığını kaldıramaz ve Nevin’in ofisine gider. Ama orada da sinirlerine hakim olamaz ve Nevin’e saldırır. Atıf’ın araya girmesi ile olayların büyümesi engellenir ama Asmin’in umudu artık iyice tüketmiştir. Miran’ın firar haberi genç kadının iyice kötülemesine sebep olur. Üstelik Miran’ın, Asmin’i arayıp bundan böyle oğlunu asla göremeyeceğini söylemesi bardağı taşıran son damla olur. Asmin’in yaşamak için hiçbir sebebi kalmamıştır. Onu seven kocası, annesi, babası artık hiçbirşeyin önemi kalmaz ve bu çaresizlik genç kadını intihara sürükler!..
 

Es_se

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
25.367
Tepki
22.495
Puan
113
Yaş
40
Konum
istanbul
off kotu bır sezon fınalı
ölmücek kesınde ama evladına hala kavusamadı:alsana:
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak

prg_TOP.gif

atv.png
Atv



birhayal175.jpg

trans.gif

Aşk Bir Hayal









trans.gif

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 05.09.2010 20:00

trans.gif

Miran'ın, Altay bebek ve Fatma ile birlikte ülkeden kaçışlarının üzerinden tam dört yıl geçmiştir. Bu sürede Asmin ve Miran cephesinde çok şey değişmiştir. Kendine, karısına ve küçük Altay'a öldü süsü veren Miran Yunanistan'da yepyeni bir hayat kurmuştur. Fatma'nın da doğumuyla sevimli aile görüntüleri tamamlanmıştır. Yeni adı Memo olan küçük Altay herşeyden habersiz Miran'ı baba, Fatma'yı ana bilerek ailenin gerçek çocuğu Reşat'la birlikte mutlu bir hayat sürmektedir. Asmin ise öldüğünü sandığı oğlunun acısını hiç unutmamıştır. Ama bunca yıl sevdiği adam ve ailesi için ayakta kalmıştır. Altay'ın milletvekili oluşundan sonra karı koca kayıp çocuklar için var güçleriyle çalışmışlardır. Ama artık hayata tutunmak ve yaşamak için çok daha önemli bir nedenleri vardır. Karnındaki minik kızı Şirin. Şirin'in doğmasıyla Altay ve Asmin'in hayatı yeniden canlanır, yeniden hayat bulur. Ama Asmin ve Altay'ın geleceğe umutla baktıkları dünyaları belki kısa bir süre sonra kararacaktır. Asmin'in yeni bir çocuk dünyaya getirdiğini öğrenen Miran deliye döner. Üstelik yalnız değildir. Cezaevinden yeni çıkan Nevin de bunca yılın hesabını sormak ve hıncını almak için bir kıvılcım beklemektedir.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Dün sahurda izledim bu bölümü

Dizi çok hoşuma gitti ama bazı mantıksız yerleri var her dizide olduğu gibi

Örneğin Asmin kocasından boşanmış ama hala görüşüyo,üstelik eski kocası da evli ailece görüşüyolar ilginç

İkincisi Altay da eski karısından muzdarip ve Altayın eski karısının, Asmilin eski kocası psikiyatrı ne ilginç değil mi?

Üstelik Asmil doğumunu oğlunun doğum gününde yapıyor,üstüne üstlük Nevin de o gün hapishaneden çıkıyor?

Bu kadar tesadüfte biraz fazla geldi bana.

Ama Şirini kaçıracaklar galiba,çok tatlı bebek Asmil kesdin hepsini vurur bu kez:D

Miran tam bir psikopat.Oğluna babsını düşman olarak öğretiyo gördüğün yerde vur diyor?:sok
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
548677005606.jpg


Aşk Bir Hayal

Tarih: 2010-09-12 TV : ATV Saat: 21:00Tür:Yerli Dizi

Doğudan batıya, engellerin inadına aşıldığı, bir aşk hikayesi!
MİRAN VE NEVİN BİRARAYA GELİYOR!

AŞK BİR HAYAL (Yeni Bölüm)

Başrollerini Nehir Erdoğan, Orhan Kılıç ve Emre Kızılırmak’ın paylaştığı “Aşk Bir Hayal” yeni bölümüyle 12 Eylül Pazar günü saat 21.00’de ATV’de!...

40. Bölüm:
Yıllar sonra Şirin bebeğin hayatlarına girişiyle yeniden mutluluğu yakalamaya çalışan Asmin ve Altay güzel günlerin keyfini çıkartmaktadır. Altay’ın yardımcısı Ayfer’in güzelliği ve Altay’a olan düşkünlüğü küçük kıskançlıklara neden olsa da! Gazetecilerin Altay’ı sürekli takip etmeleri her anını kaydetmelerinden kimi zaman yanlış anlaşılmalara neden olucak görüntüler çıkmaktadır. İşte gazetelere yansıyan böyle bir görüntü Asmin’i çileden çıkarır ve soluğu Mardin de alır. Sonunda kazanan aşk olur ve iki sevgili barışır.
Öte yandan Miran Yunanistan’dan Asmin ve Altay’ın hayatındaki tüm gelişmeleri takip etmekte yıllardır süren kini azalmadan daha da büyümektedir. Bunca yıl geçmesine rağmen Miran’ın Asmin’e olan takıntısının geçmemesi Fatma’nın sinirlerini iyice bozmuştur. Miran’la ilgili herşeye şüpheyle yaklaşmaktadır. Nevin ve Miran’ın Simi adasındaki buluşmalarından sürpriz bir aşk doğar. Cezaevinden çıktıktan sonra daha da takıntılı ve tutkulu olan Nevin içindeki karmaşık duyguları bu kez de aşk adı altında Miran’a yönlendirir. Diğer tarafta Atıf zor günler geçirmektedir. Şirket mali açıdan zor durumdadır. Nevin bunu öğrenince Miran’dan yardım ister. Miran dört koldan intikam düşüncesiyle Altay’ın da hala ortaklığı bulunan şirketin hisselerini satın alır.
Asmin ve Altay herşeye rağmen acılarını sarıp sarmalayıp hayata tutunmaya çalışırken Miran ve Nevin’in işbirliği yine kara günlerin habercisidir.

[DM]xejtby_ayk-bir-hayal-yeni-sezon-tanytym-fr_shortfilms[/DM]

 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak

Atv
Aşk Bir Hayal




Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 03.10.2010 20:00

548677005606.jpg



Miran çaresiz kalır ve sonunda Asmin'i arar. Asmin yıllar sonra küçük oğlunun hayatta olduğunu öğrenmiştir. Üstelik de çok hasta ve ona ihtiyacı vardır. Genç kadın bir an bile düşünmeden Miran'ın tüm buyruklarını dinler ve Atina'ya doğru yola çıkar. Nereye gideceğini orada ne yapacağını hiçbir şeyi bilmemektedir. Bildiği tek şey vardır. O da bu yolun sonunda öldü bildiği oğlu Altay'a kavuşacaktır. Altay, İstanbul'da tüm bu gelişmelerden habersiz için içini yemektedir. Asmin'in Miran'ın yanına gittiğinden haberi yoktur. Asmin bundan kimsenin haberi olmamasını sağlar ama hem Mardin'de ki ev halkı hem de Altay durumdan oldukça gergindir. Asmin yıllar sonra oğlunun yanındadır. Ama oğlu çok hastadır. Üstelik öz anasınında fersah fersah uzakta Miran'a baba demekte Fatma'yı ana bilmektedir. Asmin kendini tutamaz ve bir anda oğluna gerçekleri anlatır. Çocuk Asmin'i istemez. Asmin büyük bir hayal kırıklığı yaşamaktadır. Miran, Asmin'i Mardin'e geri gönderir. Genç kadın çaresiz Miran'ın tüm dediklerine boyun eğmektedir. Üstelik Atina'da turistik gezi yapan bir ailenin Asmin'i tanıyıp çektiği fotoğraflar yayınlanınca, hem Mardin de hem de İstanbul'da fırtınalar kopar.

[DM]video/xf180x_ayk-bir-hayal-42-bolum-fragmani-3-e_shortfilms[/DM]
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Atv


Aşk Bir Hayal

548677005606.jpg


Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 17.10.2010 20:00

[DM]video/xf47qc_ayk-bir-hayal-dizisi-43-bolum-fragm_shortfilms[/DM]

Asmin, Miran’ın yanında nefesini tutar bekler. Oğlunu kurtarmak için geldiği bu ülkede yolun sonuna yaklaşmak üzeredir. Miran telefonda herhangi bir mesaj bulamayınca öfkesi dağılır. Zaten buna meyillidir. Çünkü Asmin’e olan hastalıklı tutkusu kızı gördükçe daha da artmaktadır. Niko’nun hastanede yaptığı soruşturmalar Alex’in dikkatini çeker. Miran’ın adamları Niko’yu kaçırıp konuşturmaya çalışırlar. Niko konuşamadan ölür. Miran öfke içinde hastaneye geri döner. O sırada Türk ve Yunan emniyeti ortak bir operasyona başlar. Asmin ve Memo için kader anları başlamıştır. Ya hastanedeki ateş çemberinden polisler tarafından kurtulacaklar ya da Miran’la birlikte karanlık bir bilinmeze yol alacaklardır.


 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Aşk Bir Hayal


Tarih: 2010-10-24 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xf8u8e_ayk-bir-hayal-dizisi-44-bolum-fragm_shortfilms[/DM]

ASMİN YENİ KAVUŞTUĞU OĞLUNU KAYBEDECEK Mİ?
AŞK BİR HAYAL (Yeni Bölüm)
Başrollerini Nehir Erdoğan, Orhan Kılıç ve Emre Kızılırmak’ın paylaştığı “Aşk Bir Hayal” yeni bölümü ile 24 Ekim Pazar günü 20.00’de ATV’de!...
45. Bölüm:
Asmin’in geçen bölüm başlayan bilinmeze yolculuğu Türkiye’nin Ege sahillerinde son bulur. Miran, Asmin ve oğlunu gözlerden uzak bir çiftliğe yerleştirir. Asmin’in hayatla irtibatı kesilmiştir. Genç kadın oğlu için dua etmekten başka bir şey yapamamaktadır. Miran, Memo’nun tedaviye ihtiyacı olduğunun farkındadır. Tek çaresi Eva’yı getirtmektir. Yine kendine ait yasadışı yöntemlerle Eva’yı Atina’dan kaçırtır. Asmin, Memo ve Eva artık ortak kaderin yolcusudur. Diğer taraftan Nevin’in içi içini yemektedir. Miran kendisini ihbar edenin Altay olduğunu öğrenince çiftlikte kıyametler kopar. İkinci adımda da Nevin’i arayıp gönlünü alır. Nevin başına geleceklerden habersiz yelkenleri suya indirir. Bu arada Eva Memo için elinden geleni yapsa da Memo gitgide kötüleşmektedir.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Aşk Bir Hayal


Tarih: 2010-11-21 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xfpbpi_ayk-bir-hayal-dizisi-48-bolum-fragmany_shortfilms[/DM]

MİRAN’IN KURŞUNUYLA YARALANAN ASMİN YAŞAM MÜCADELESİ VERİYOR!
AŞK BİR HAYAL
(Yeni Bölüm)
Başrollerini Nehir Erdoğan, Orhan Kılıç ve Emre Kızılırmak’ın paylaştığı “Aşk Bir Hayal” yeni bölümü ile 21 Kasım Pazar günü 20.00’de ATV’de!...
48. Bölüm:
Asmin artık Miran’la birlikte Mardin’de adeta kör bir dehlizdedir. Asmin oğlu Memo’nun Mardin’e hiç gelmediğini öğrenince özgürlüğü elinden alınmış vahşi bir hayvan gibi olur. Ama Miran’ın insafa gelmeye hiç niyeti yoktur. Saklandıkları konaktaki bakıcı kız Esma, Asmin’e yardım etmektedir. Asmin Memo’nun Altay’ın yanında olduğunu öğrenince içi rahatlar. Memo’nun kardeşi Şirin’le iliklerinin tuttuğunu ve oğlunun ilik nakli sayesinde kurtulma umudu olduğunu öğrendiğinde de dünyalar onun olur. Sadece o değil tüm aile bu iyi gelişme ile biraz olsun kendine gelir. Miran bile! Miran avuçlarının arasından kayıp giden Asmin’e olan tutkusunu artık bastıramaz ve bir gece odasına girer. Asmin çıldırır ve Miran’ın tabancasıyla yaralanır. Yarası oldukça ağırdır Memo hayata tutunurken Asmin yavaş yavaş hayattan uzaklaşmaktadır. Genç kadının acil tedavi edilmesi gerekmektedir. Mardin de kapana sıkışan ve dışarı adımını atamayan Miran çaresizdir.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
38318askbirhayal.jpg


Tarih: 2010-11-28 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

Uğruna dünyaları yıktığı Asmin’in kendisine bu kadar uzak olması Miran’ı çileden çıkartıyor...

AŞK BİR HAYAL
(Yeni Bölüm)
Başrollerini Nehir Erdoğan, Orhan Kılıç ve Emre Kızılırmak’ın paylaştığı “Aşk Bir Hayal” yeni bölümü ile 28 Kasım Pazar günü 20.00’de ATV’de!...

49. Bölüm:
Asmin artık Mardin’dedir. Doğduğu büyüdüğü topraklarda ama sevdiği herkesten uzak bir tutsak hayatı yaşamaktadır. İstanbul ve Mardin Emniyet yetkilileri Miran’ın Mardin’e gitmiş olduğundan şüphelenmektedir. Ama Miran sözünün sorgusuz sualsiz kabul gördüğü bu topraklarda ağalık gücünü yine kötüye kullanmakta ve etrafındakileri susturmayı başarmaktadır. ltay ise İstanbul’da hem Asmin’i bulmak için yapılan çalışmaları takip etmekte hem de Memo’nun sağlığı ile uğraşmaktadır. Memo’ya ilik nakli yapılmasından başka kurtuluş yoktur. Kızkardeşi Şirin’le kan örneklerinin tutması ilik nakli için bir umut doğurur. Bütün aile sevinç içindedir.

Küçük Altay adım adım hayata tutunurken, Asmin Mardin’de umutsuzluk öfke ve karamsarlık içinde hayattan kopmaktadır. Miran, uğruna dünyaları yıktığı kadının kendine bu kadar uzak olmasına artık katlanamamaktadır.

 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
38516_ask-bir-hayal.jpg


Tarih: 2010-12-05 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi


Asmin ölüm kalım mücadelesi veriyor! Miran köşeye sıkıştı!
AŞK BİR HAYAL

(Yeni Bölüm)

Başrollerini Nehir Erdoğan, Orhan Kılıç ve Emre Kızılırmak’ın paylaştığı “Aşk Bir Hayal” yeni bölümü ile 05 Aralık Pazar günü 20.00’de ATV’de!...
50. Bölüm: Miran’ın deli sevdası sonunda Asmin’in canına da kasteder ve Asmin’le Miran arasındaki boğuşma Asmin’in vurulmasıyla son bulur. Asmin’i tedavi ettirmek için doktora ihtiyaç vardır. Ama Mardin’de jandarma ve polis aramalarından nefes alamayan Miran bu kez iyice köşeye sıkışmıştır. En sonunda bulunan doktor meslekten uzaklaştırılmış madde bağımlısı bir adamdır. Doktor kurşunu çıkartır ama genç kadının vücuduna bir başka zehri enjekte eder. Morfin! Asmin’in acıları sadece morfinle yatışmaktadır. Son çare köyden bulunan hemşire Rojda Asmin için elinden geleni yapmakta ama çaresiz kalmaktadır. O sırada İstanbul’dan iyi haberler Mardin’e ulaşır. Minik Altay hastalığı yenmiştir. Asmin Mardin’de acılarına gün günden yenik düşerken İstanbul’da küçük Altay gün günden hayata bağlanmaktadır. Cezaevinde ise Fatma ve Nevin arasındaki gerginlik gitgide artmaktadır. Oğlu Reşo’yu cezaevinde yanına aldırtmayı başaran Fatma, Nevin’e ve Miran’a açtığı savaşı devam ettirmektedir.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
548677005606.jpg


Tarih: 2010-12-26 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

İstanbul polisi Nevin’in peşinde!

AŞK BİR HAYAL (Yeni Bölüm)

Başrollerini Nehir Erdoğan, Orhan Kılıç ve Emre Kızılırmak’ın paylaştığı
“Aşk Bir Hayal” yeni bölümü ile 26 Aralık Pazar günü 20.00’de ATV’de!...

53. Bölüm:
Nevin Reşo’yu da alıp Mardin’e Miran’a doğru yola çıkar. Fatma oğlunun kaçırıldığını duyunca çılgına döner. Bu işi Miran’la Nevin’in birlikte planladığını bilmektedir. İstanbul polisi Nevin’e ulaşmak için kolları sıvar. Polisi yeniden karşılarında gören Artıf ve Sema perişan haldedir. Asmin küçük Reşo’yu karşısında görünce tüm analık duygularıyla ona kucak açar. Asmin artık biran önce bu cehennemden kurtulmak ve ailesine kavuşmak istemekte ve morfinden kurtulmak için büyük bir çaba göstermektedir. Esma ise evlendirileceğini öğrenmiştir. Tüm isteği okumak olan genç kız çaresizlik içinde Asmin’e dert yanar. Asmin’le ortak bir kaçış planı yaparlar. Ama Miran’ın adamlarına yakalanacaktırlar. Sonrası Asmin ve Esma için gerçek bir felaket olacaktır. Asmin doğup büyüdüğü aşkı tanıdığı topraklarda hayatının en acı en dehşetli günlerini yaşamaya devam etmekte ümidi gitgide yok olmaktadır.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
39411_ask-bir-hayal.JPG

Aşk Bir Hayal

Tarih: 2011-01-09 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi


Miran adım adım başarıya ulaşıyor!

Polis Miran’ı yakalamak ve Reşo’yu onun elinden kurtarmak için tehlikeli bir oyun hazırlıyor!

(Yeni Bölüm)

Başrollerini Nehir Erdoğan, Orhan Kılıç ve Emre Kızılırmak’ın paylaştığı “Aşk Bir Hayal” yeni bölümü ile 9 Ocak Pazar 20.00’de ATV’de!

54. Bölüm:
Mardin’de umduğunu bulamayan Nevin İstanbul’a geri döner. Polis genç kadının peşindedir yine. Ama hiçbir delil olmadığı için Reşo’yu kaçırma suçundan tutuklanamaz. Ama Fatma Reşo’yu kaçıranın Nevin olduğundan adı gibi emindir. Asmin ise Esma’nın ölümünün ardından daha da kötüleşir. Genç kadın gerçekle hayal arasında gidip gelmekte ve artık morfinsiz bir dakika bile geçirememektedir. Esma’nın cesedinin bulunması ve üzerinden Asmin’e ait eşyaların çıkması Altay’ın ve Dildar’ın umutlarının tükendiği nokta olacaktır. Miran adım adım planını uygulamakta ve başarıya ulaşmaktadır. Altay ve Asmin için bir araya gelme hayali ise gitgide imkansızlaşmaktadır. Polis bu noktada Miran’a ulaşabilmek için son çare olarak içinde Fatma’nın da bulunduğu oldukça tehlikeli bir oyuna hazırlanır. Bu Fatma için bulunmaz bir fırsattır. İşin ucunda hem Miran’ı yakalatma, hem de oğlu Reşo’ya kavuşma umudu vardır.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
39564_ask-bir-hayal.JPG

Aşk Bir Hayal

Tarih: 2011-01-16 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi


Asmin’in ölmediği ortaya çıkıyor…Fatma’nın Miran’a karşı öfkesi alevleniyor…Altay ve polis teşkilatı Miran’a ulaşmak için saniyeleri sayıyor!
AŞK BİR HAYAL
(Yeni Bölüm)

Başrollerini Nehir Erdoğan, Orhan Kılıç ve Emre Kızılırmak’ın paylaştığı “Aşk Bir Hayal” yeni bölümü ile 16 Ocak Pazar 20.00’de ATV’de!
55. Bölüm:
Mardin’de tüm aile Asmin’i kaybetmenin acısı içinde kıvranmaktadır. İstanbul da ise emniyet teşkilatı Miran’ı yakalayabilmek için gizli bir operasyona başlar. Bu operasyonun başkahramanı da Fatma’dır. Reşo’nun kaçırılması ve Miran’ın yanında tutulması Fatma’nın Miran’a karşı öfkesini iyice alevlendirir. Genç kadın oğluna kavuşabilmek için her şeyi göze almaya kararlıdır. Fatma cezaevinden firar ettirilir ve Mardin’e Miran’la buluşmaya gönderilir. Oğlu Reşo’nun yalvarmalarına dayanamayan Miran Fatma’yı Mardin’e alacaktır. Tüm bunlar olurken adli tıptan gelen bir haber, Mardin’de konaktakilere bayram sevinci yaşatır. Asmin‘in olduğu sanılan ceset genç kadına ait değildir. Altay’a Mardin ve İstanbul emniyetinin ortaklaşa bir operasyon düzenlediğini açıklanır. Tüm emniyet teşkilatı ve Altay artık Miran’ın nefesini hissetmekte ve ona ulaşmak için saniyeleri saymaktadır.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
39921_ask-bir-hayal.JPG

Aşk Bir Hayal


Tarih: 2011-01-30 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi


Asmin yeni bir uçurumun kenarında! Altay ölümle burun buruna

Başrollerini Nehir Erdoğan, Orhan Kılıç ve Emre Kızılırmak’ın paylaştığı “Aşk Bir Hayal” yeni bölümü ile 30 Ocak Pazar 20.00’de ATV’de!

57. Bölüm:
Reşat annesine kaçalım der. Bu fikir Fatma’nın da aklına yatar. Kaçmayı deneyen Fatma ve Reşat yakalanırlar. Ama onları bir sürpriz beklemektedir.
Nevin hala tutukevindedir. Sancıları başlar. Mahkum kadınlar Nevin’i ciddiye almazlar fakat Nevin’in doğumu başlar ve Keje bebek dünyaya gelir. Nevin tutukevinden kurtulup Miran’a gitmek için hayaller kurmaya başlamıştır bile.
Asmin klinikte tedavi görmektedir fakat geçirdiği krizler onu çok zorlar. Klinikte tedavi gören Sevgi dışarıdan uyuşturucu sağlamaktadır ve Asmin’in zor halinden kazanç elde etmek için fırsat kollamaktadır. Asmin kurtuluyorum derken yeni bir uçurumun kenarına gelmek üzeredir.
Miran Altay’ı arar. Bana olan borcunu öde der. Altay çok sinirlenir, hemen emniyete haber verir. Miran vakit kaybetmeden Altay’a birkaç adamını yollar. Altay yolda arabasıyla giderken Miran’ın adamları silahla saldırır. Altay ölümle burun burunadır.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
40075_ask-bir-hayal.jpg

Aşk Bir Hayal



Tarih: 2011-02-06 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi




ALTAY MİRAN’IN ADAMLARINDAN KURTULMAYA ÇALIŞIYOR…NEVİN TUTUK EVİNDEN ÇIKIYOR! ASMİN ÇOCUKLARININ ÖNÜNDE KRİZ GEÇİRİYOR!
AŞK BİR HAYAL (Yeni Bölüm)
Başrollerini Nehir Erdoğan, Orhan Kılıç ve Emre Kızılırmak’ın paylaştığı “Aşk Bir Hayal” yeni bölümü ile 06 Şubat Pazar 20.00’de ATV’de!
58. Bölüm:
Asmin Fikret’e ve polislere kendisine mal getiren Sevgi’nin adını verir. Sevgi yakalanır. Acaba bundan sonra Asmin’e zarar verebilecek mi? Altay kendisini sıkıştıran Miran’ın adamlarından kurtulmayı başarabilecek mi? Fatma Miran’ı ihbar eder. Miran peşine düşen jandarmalardan kurtulmayı başarır. Nevin tutukevinden çıkar. Çıkışta gazetecilere Asmin’in iyice delirdiğini söyler. Asmin bunu en kötü zamanda öğrenir. Kendisini ziyarete gelen çocuklarının önünde kriz geçirir. Asmin acaba bu durumu daha sonra düzeltebilecek midir? Nevin’in babası Arif, Keje bebeği görünce yumuşar. Asmin’i annesi teselli eder, çocukları tekrar ziyarete gelir. Asmin’i alıp eve götürürler. Fatma İstanbul yollarına düşer. Acaba İstanbul’da kendine bir çıkış yolu bulabilecek midir? Güle Gabriel’le evlilik yıldönümü için yemeğe çıkar. Fakat yemekte kötü bir sürprizle karşılaşırlar. Nevin İstanbul’a doğru yola çıkan Miran’la kendisine ev tutar. Günlüğüne çok mutlu olduğunu yazan Asmin’i acaba bundan sonra neler bekliyordur?
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
40283_ask-bir-hayal.JPG

Aşk Bir Hayal

Tarih: 2011-02-13 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi


ASMİN VE ALTAY ULUDAĞ TATİLİNDE! FATMA PAVYONA MI DÜŞECEK? NEVİN MİRAN’DAN HABERSİZ NİKAH HAZIRLIKLARI YAPIYOR!
AŞK BİR HAYAL
(Yeni Bölüm)
Başrollerini Nehir Erdoğan, Orhan Kılıç ve Emre Kızılırmak’ın paylaştığı “Aşk Bir Hayal” yeni bölümü ile 13 Şubat Pazar 20.00’de ATV’de!
59. Bölüm: Nevin Miran’la yaşayacakları aşk yuvasını tutmuştur. Miran Keje bebeği kucağına alacağı zamanı sabırsızlıkla beklemektedir. Fatma kaldığı otelde çalışan Bekir’le dertleşir, Bekir sana bir iş ayarladım der. Fatma sevinir, ancak pavyonda çalışacağından haberi yoktur…
Asmin ve Altay güzel günler geçirmektedirler. Asmin doktoru Fikret’ten izin alır, çocuklarıyla birlikte Uludağ’a tatile giderler. Asmin tatilde de içindeki canavardan kurtulamaz. Tatilleri rezil olur.
Miran trenin penceresinden akıp giden manzaraya dalıp Asmin’in hayalini kurar. Nevin Keje bebeği alıp babasının evininden ayrılır. Atıf Miran’ın İstanbul’a geldiğini öğrenir, bunu Altay’la paylaşır. Altay bu haberi duyunca huzursuz olur.
Maryam, Gabriel ve Güle’yi ayırmak için oyun oynar. Acaba Güle ve Gabriel bunun tuzak olduğunu anlayabilecek mi?
Asmin ve Altay’ın ailece gittikleri Uludağ tatil görüntülerini Asmin’i hastaneden tanıyan Sevgi ve keş sevgilisi Adnan izler. Asmin’in kendisine hazırlanacak tuzaktan haberi yoktur.
Miran sonunda İstanbul’a gelmiştir. İstanbul’da saklanabilmek için acaba nasıl bir yol bulacak? Nevin Miran’dan habersiz nikah hazırlıkları yapmaktadır. Miran bu sürprizden hoşlanacak mı?
Asmin tekrar kliniğe geri dönmüştür. Günlüğüne yazdığı gibi bu canavarı yenebilecek mi tekrar hayata katılacağı çocuklarına sarılabileceği günlere kavuşabilecek mi?
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
40447_ask-bir-hayal.jpg

Aşk Bir Hayal

Tarih: 2011-02-20 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi


MİRAN’DAN ASMİN’E MEKTUP VAR! MİRAN FATMA’YI PAVYONDA BASIYOR! ASMİN TEKRAR KLİNİĞE YATIRILIYOR…
AŞK BİR HAYAL
(Yeni Bölüm)
Başrollerini Nehir Erdoğan, Orhan Kılıç ve Emre Kızılırmak’ın paylaştığı “Aşk Bir Hayal” yeni bölümü ile 20 Şubat Pazar 20.00’de ATV’de!

60. Bölüm:
Asmin kendini iyi hisseder, Fikret’ten izin alır, tekrar evine çocuklarının yanına döner. Asmin’in eve dönmesine çocuklar, Dildar çok sevinirler. Nevin gelinliğini giyinmiş sürpriz nikah için hazırdır. Ancak Miran bu sürprizden hiç hoşlanmaz. Nevin kırılır, hayalleri yıkılır. Miran, “Benim geldiğim topraklarda ağa evleneceği zaman hazırlıklar aylar öncesinden başlar, böyle kaçak göçek evlenilmez” diyerek, Nevin’in gönlünü alır. Maryam’ın Güle ve Gabriel’i ayırma planı işe yaramıştır. Güle bu durumu Dildar ile paylaşır. Dildar Güle’ye akıl verir. Ancak bu ayrılık çok sürmez.
Altay’ın şirketini ve şantiyesini Miran’ın adamları basar. Her yeri yakıp yıkarlar, Miran’ın Altay’a mektubunu bırakırlar. Altay çok sinirlenir. Asmin Memo’yu okula bırakırken Miran Asmin’i görür ve takip eder. Miran Memo’ya Asmin’e vermesi için Miran’ın mektubunu verir.
Asmin başına geleceklerden habersiz Şirin’i parka götürür. Asmin’in hastaneden tanıdığı Sevgi ve keş sevgilisi parkta Asmin’i beklemektedir. Sevgi, Asmin’in kafasını karıştırır, kartını bırakır.
Fatma artık pavyonda çalışmak istemez, fakat çalışmak zorundadır. Miran’ı tanıyan bir adam Fatma’yı pavyonda görür. Fotoğraflarını çeker. Miran bu fotoğrafları görünce çok sinirlenir. Kılık değiştirerek Fatma’yı ziyarete gider. Acaba Fatma bu zor durumdan kurtulabilecek mi?
Asmin Miran’ın mektubundan dolayı yeni bir kriz geçirir. Evden kaçarak Sevgi’nin evine gider. Polisler baskın yapar, Asmin kendini karakolda bulur. Altay Asmin’in karakolda olduğunu öğrenince yanına gider. Asmin suçsuz bulunarak serbest bırakılır. Ancak bu duruma sinirlenen Altay Asmin’i tekrar kliniğe yatırır. Asmin yeni bir hayal kırıklığı, yeni bir yıkılışın ardından tekrar ayağa kalkabilecek mi? Yoksa hayatına uyuşturucunun esiri olarak mı devam edecektir?
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst