Aşk Bir Hayal - Atv

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
ask_bir_hayal_h.jpg


Oyuncular Nehir Erdoğan Emre Kızılırmak Orhan Kılıç, Macit Sonkan İpek Özkök Selim Akyalçın Nazan Diper Murat Ergün Mazlum Kiper Ayşen İnci Kadir Turan Ali Kemal Denizci Bülent Düzgünoğlu İlker Tolunay
Yapım Erler Film-Türker İnanoğlu
Yönetmen Metin Balekoğlu
Senaryo Ahmet Yurdakul
Müzik Aria-Bora Ebeoğlu, Cengiz Onural


Güneydoğu’da başlayan hikaye, terör, töre ve imkansız aşk üçgeninde destansı bir aşkı anlatıyor. Askerliğini asteğmen olarak Mardin’de yapan Altay ile bir aşiret liderinin kızı olan Asmin görür görmez aşık olurlar birbirlerine. Ancak Asmin’in güzelliği dillere destandır ve taliplileri çoktur. Asmin’in ağabeyi devlete bağlılığı ile bilinen bir aşiretin varisiyken terör örgütü ile girişilen bir çatışmada kaza kurşunu ile hayatını kaybeder. Asmin’de gözü olan yörenin kudretli ağaları ve terör örgütünün sempatizanları bu acı olaydan askeri dolayısı ile Altay’ı sorumlu tutarlar. Sadece onlar değildir Altay’ı sorumlu tutan, Asmin’in dul yengesi de karalar bağlayıp koğucular kervanına katılır. Halbuki ne Altay’ın ne de askerin olayda hiçbir sorumluluğu yoktur. Üstelik Asmin’in ölen ağabeyi ile Altay kardeş kadar yakındırlar birbirlerine. Buna rağmen Asmin Altay’ı ağabeyinin ölümünden sorumlu tutacak ama ondan ne kadar kaçmaya çalışırsa çalışsın aşk engel tanımayacaktır. “Aşk Eski Bir Hayal” sadece basit bir aşkı anlatmıyor, aynı zamanda Türkiye’nin 30 yıldır kanayan yarası olan Güneydoğu üzerinden çok çarpıcı ve bir o kadar sarsıcı bir Türkiye panoraması çiziyor...

10. BÖLÜM ÖZETİ
Gabriel can dostu Altay'dan, Asmin'in yaşadığını gizleyemez. Altay'ın tüm dünyası allak bullak olur. Artık Asmin de, Altay da birbirlerinin hayatta olduğunu öğrenmiştir. Acı ve hasret dolu zamanlardan sonra iki sevgili karşı karşıya gelir. Ne yazık ki ikisi de evlenmiş ve bambaşka hayatlar kurmuştur. Altay ve Nevin'in arası bu gerçeğin ortaya çıkmasıyla iyice gerilir. Öte yandan Asmin'in töreye kurban edilmediğini öğrenen Miran, Peyman Ağa'ya hain bir tuzak hazırlar. Kızını korumak için sabah yola çıkan Peyman Ağa'nın arabasında eroin bulunur ve emniyete götürülür. Asmin, Altay'ın hayatta olduğunu öğrenmenin şokunu atlatamadan babasının acısıyla kahrolur ve hiçbir şey düşünmeden Mardin'e gelir. Genç kadın ailesinin üstünde kara bir bulut gibi gezinen Miran'dan kurtulmaya kararlıdır.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2009-12-13 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

normal_ATV_A_K_B_R_HAYALsc.JPG


ASMİN, MİRAN AĞA’DAN KURTULMAYA KARARLI!
Yapımcılığını Erler Film-Türker İnanoğlu’nun, yönetmenliğini Metin Balekoğlu’nun yaptığı, senaryosunu Z.Suna Dölek’in yazdığı başrollerini ise, Nehir Erdoğan, Orhan Kılıç ve Emre Kızılırmak’ın paylaştığı “AŞK BİR HAYAL” yepyeni bölümü ile
13 Aralık Pazar akşamı atv’de!
AŞK BİR HAYAL(Yeni Bölüm)
11.Bölüm: Asmin, Mardin’e sadece babasını görmeye gelmemiştir. Tüm hayatlarının üstünde bir kara gölge gibi duran Miran Ağa’dan kurtulmaya kararlıdır. Ve bu kez tetiğin ardında Asmin vardır! Namlu ise Miran Ağa’ya doğrultulmuştur. Altay, Asmin’in bir delilik yapacağını anlayıp Mardin’e gelir. Asmin gözünü kırpmadan Miran Ağa’ya ateş eder. Miran şanslıdır ve ayağından vurulur. Altay Gabriel’le birlikte Asmin’i Mardin cehenneminden çıkarır ve istanbul’a birlikte geri dönerler. İki eski sevgili artık kalplerine dur diyememektedir. Fikret artık aradan çekilmesi gerektiğinin farkındadır. Altay’ın boşanma kararı ve eve gelen mahkeme celbi Nevin’i çıldırtır. Teselliyi Sümer’in yanında aramaya kalkışan genç kadın hem kendi, hem de Sümer için dönüşü zor bir yanlışa daha imza atacaktır. Mardin-İstanbul hattında bunca zaman kanla beslenen acılar, kötülükler tek tek çözülmekte ve iki aşık için her yeni gün umuda aralanmaktadır. Ama nefretle bağlanan kördüğümleri açmak o kadar da kolay olmayacaktır.

Künye :
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Aşk Bir Hayal



Tarih: 2009-12-27 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]xbmtdc_ayk-bir-hayal-13bolum-fragmany_shortfilms[/DM]

NEVİN, ALTAY’DAN BOŞANMAMAK İÇİN

HANGİ YOLA BAŞVURACAK?
AŞK BİR HAYAL
(Yeni Bölüm)
Yapımcılığını Erler Film-Türker İnanoğlu’nun, yönetmenliğini Metin Balekoğlu’nun yaptığı, senaryosunu Z.Suna Dölek’in yazdığı başrollerini ise, Nehir Erdoğan, Orhan Kılıç ve Emre Kızılırmak’ın paylaştığı “AŞK BİR HAYAL” yepyeni bölümü ile 27 Aralık Pazar akşamı atv’de!
Sakın Kaçırmayın
13.Bölüm:
Artık bir kanun kaçağı olan Miran, İstanbul yakınlarında saklandığı çiftlikte hain planlarına devam etmektedir. Tek istediği Asmin’i bir an önce bulup cezalandırmaktır. Miran’ın adamları iz sürerek Mümtaz ve Behice’nin evini bulurlar. Miran evi kendi elleriyle basar. Asmin ve bebeği bu kez de Miran’ın elinden kurtulurlar. Ama sinirler artık iyice gerilmiştir. Öte yandan Asmin ve Dr. Fikret tek celsede boşanır. Ama Altay ve Nevin için aynı şeyin olması biraz zor gözükmektedir. Mahkemede Altay’dan boşanmamak için elinden geleni yapacak olan Nevin’in artık muhteşem bir kozu vardır. Genç kadın hamiledir. Ve bu çocuğun Altay’ı ona geri getireceğine tüm kalbiyle inanmaktadır.
Mardin de ise Güle ve Gabriel evlilik hazırlıklarına başlamıştır. Tüm dünya üstlerine de gelse kalbi aşkla çarpan iki genç yollarından dönmeye niyetli değildir. Tıpkı Asmin ve Altay gibi. Bu ülkenin doğusunda batısında kalbi aşkla çarpan yürekler inadına savaşmaya inadına karşı koymaya devam etmektedir!
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Aşk Bir Hayal



Tarih: 2010-01-03 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi


[DM]xbpo09_ayk-bir-hayal-14bolum-fragmany-wwwi_shortfilms[/DM]
SİLAH SESLERİ... KOCA BİR KARANLIK VE SESSİZLİK...
ALTAY, MİRAN’IN ÖFKESİNDEN KURTULABİLECEK Mİ?

“Aşk Bir Hayal” heyecan ve duygu dolu yeni bölümü ile 3 Ocak Pazar akşamı atv’de!
AŞK BİR HAYAL (Yeni Bölüm)
14. Bölüm:
Nevin’in hamile olduğunu boşanma davası sırasında öğrenen Altay bunu Asmin’e söyleyemez. Bu çocuğun kendisine ait olduğuna dair yoğun şüpheleri vardır. Öte yandan Sümer, Nevin’in hamileliğini öğrenir. Sümer de bu hamilelikle ilgili kendi lehine şüpheler hissetmektedir. Asmin’e bu olanları anlatamayan Altay iki arada sıkışır kalır. Ama Asmin’e olan aşkı ve bağlılığı hep kazanmaktadır. Var gücüyle Asmin, oğlu ve kendisinin olduğu yeni bir dünya kurmaya çalışmaktadır. Miran ise artık kudurmuş bir köpek gibidir. Gözü iyice kararan Miran daha fazla beklemek istemez. Kan kokan namlusunu bu kez de, Altay ve arkadaşına nikah davetiyesi getirmek için istanbul’a gelen Gabriel’in üstüne doğrultur. Yine silah sesleri toz duman bir hava, koca bir karanlık ve sessizlik... Ardında ise kanlar içindeki Altay ve Gabriel…
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-01-17 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]xbvcny_ayk-byr-hayal-15-bolum-yzle-fragman_shortfilms[/DM]

Miran Ağa’nın nefretinin sonu gelmiyor! Evlenme planları yapan Altay ve Asmin’i neler bekliyor? Törelere karşı gelip evlenen Güle ve Gabriel, mutlu olabilecek mi?
“Aşk Bir Hayal” heyecan ve duygu dolu yeni bölümü ile 17 Ocak Pazar akşamı atv’de!

AŞK BİR HAYAL
(Yeni Bölüm)
15. Bölüm: Hem İstanbul’da hem de Mardin’de yaralar sarılmaya başlamıştır. Şahtiyan Ailesi için Güle’nin düğünü yeni bir başlangıç olacaktır. Altay da hastaneden çıkıp bir an önce Asmin’le evlenmenin planlarını yapmaktadır. Ama yeşermeye başlayan umutlar Nevin’in Peyman Ağa’yı arayıp Asmin’in Altay’la olan beraberliğini anlatmasıyla bir anda söner. Peyman Ağa olayları Nevin’in ağzından çarpıtılmış bir şekilde öğrenir. Yaşlı adam için bu son darbe olur. Kızını düğünden kovar. Tutunacak dalı kalmayan Asmin İstanbul’a geri döner. Miran Ağa’nın laneti bu kez hem Mardin’de hem de İstanbul’da esecektir. 1000 yıllık törelere karşı duran Güle ile Gabriel, Miran Ağa’nın nefretinin karşısında duramayacak bu sevdaya Güle kurban giderken, Miran Ağa İstanbul’da da Asmin’e duyduğu öfkeyi masum bebek Altay’dan çıkartacaktır.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-01-31 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

ask-bir-hayal-izle-full-izle-ask-bir-hayal.JPG


Miran Ağa’nın planları suya mı düşüyor? Asmin bebeğine bu sefer kavuşabilecek mi?
AŞK BİR HAYAL (Yeni Bölüm)
“Aşk Bir Hayal” heyecan ve duygu dolu yeni bölümü ile 31 Ocak Pazar akşamı atv’de!
17. Bölüm: Mardin polisi Miran’a ulaşmak için annesi Keje’yi sorguya alır. Suriye’den Mardin’e yeni dönen Keje’nin olanlardan haberi yoktur. Keje adeta taş olur. Olayların şokundan kurtulduktan sonra Miran’ı eliyle koymuş gibi bulur ve her şeyin hesabını soracağına dair oğlunu tehdit eder. Sıkışan Miran, Asmin’i arar ve belirlediği buluşma noktasına çağırır. Oğluna kavuşmanın heyecanı ile Asmin kimseye haber veremeden Miran’ın söylediği benzinciye gider. Ama polis Asmin’in peşine takılır ve buluşma yerine baskın düzenler. Miran’ın adamları yakalanır. Oğluna kavuşma umudu bir kez daha yıkılan Asmin deliye döner. Öte yandan Nevin ile Miran arasındaki bağlantıyı çözen İstanbul polisi, Nevin’i sorguya alır. Sümer’in sıkıştırmalarından yaka silken Nevin de köşeye sıkışmıştır.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-02-07 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]xc52it_ayk-bir-hayal-18-bolum-fragmani_shortfilms[/DM]

Asmin bebeğine kavuşabilecek mi?
Aşk Bir Hayal Yeni Bölüm
“Aşk Bir Hayal” heyecan ve duygu dolu yeni bölümü ile 07 Şubat Pazar akşamı atv’de!
Aşk Bir Hayal 18. Bölüm: Asmin’i tuzağa düşürmeyi başaramayan Miran çıldırır. Öte yandan oğluna kavuşma ümidini tamamen kaybeden Asmin sinir krizleri geçirmektedir. İstanbul polisi Miran’ı her yerde didik didik arar ama nafile. Bütün adamlarını yakalar sorguya çeker, ama erken davranan Miran yine paçayı kurtarır. Devam edebilmek için yeni bir plana ihtiyacı vardır. İstanbul’un varoş semtlerinin birinde bir ev tutar. Boyu posu tıpatıp kendine benzeyen emlakçıyı ise öldürüp kimlikleri değiştirir. Artık yeni bir kimliği vardır. Mardin’de ise Güle gözlerini yeniden hayata açar. Güle ve Gabriel her şeye rağmen evli oldukları için mutludurlar ve yeniden yemin ederler. Dünyadaki hiçbir güç onları ayıramayacaktır.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-02-14 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

431CC1C9DFFB0D5304ED9FAF6F4FB.jpg


ASMİN İNTİKAM PEŞİNDE!

AŞK BİR HAYAL (Yeni Bölüm)

“Aşk Bir Hayal” heyecan ve duygu dolu yeni bölümü ile 14 Şubat Pazar akşamı atv’de!

19. Bölüm: Miran’ın öldürdüğü ve kendiymiş gibi kimlik değişikliği yaptığı ceset bulunur. Asmin ve Altay haberi televizyondan öğrenir. Keje oğlunu morgda teşhis edince cesedin Miran’a ait olduğu kesinleşir. Asmin’in, Miran’ın ölüm haberiyle oğluna bir daha kavuşamama korkuları daha da büyür. Eve gelen oğluna ait kanlı patik ise bu korkularını iyice arttırır. Asmin artık iyice deliye döner. Tüm bu olaylarda Nevin’in parmağının da olabileceğini öğrenince elinde silah soluğu Batıgün İnşaat’ta alır. Mahkemenin istediği DNA testlerinde tahribat yapmakla meşgul olan Nevin karşısında Asmin’i görünce şaşırır. Asmin, Nevin’i daha doğrusu oğlunun ölümünde parmağı olduğunu düşündüğü bu kadını gözünü kırpmadan öldürmeye kararlıdır. Altay ve Peyman Ağa, Asmin’e yetişmeye ve onu durdurmaya çabalarken Asmin namlunun ucunu Nevin’e doğrultur!..
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-02-21 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

a_k-bir-hayal-1-atv.jpg


MİRAN AĞA’NIN YAŞADIĞINI ÖĞRENEN ASMİN, OĞLUNA KAVUŞACAK MI?

AŞK BİR HAYAL (Yeni Bölüm)
“Aşk Bir Hayal” heyecan ve duygu dolu yeni bölümü ile 21 Şubat Pazar akşamı atv’de!
20. Bölüm:
Annesinin hastanede yattığını öğrenen Miran dayanamaz ve annesini görmeye gider. Kaçarken güvenlik kameralarına takılır ve kimliği ortaya çıkar. Olay hemen televizyona intikal edince Asmin ve Altay da Miran’ın hayatta olduğunu öğrenir. Oğlunun bulunmasından umudunu kesen Asmin yeniden umutlanır.
Öte yandan Nevin, Altay ve Sümer’in kan örneklerini laboratuarda değiştirtmeyi başarır. Mahkemeden boşanma kararı bekleyen Altay Nevin’in bebeğinin babası olduğu kararıyla bir kez daha sarsılır. Nevin hiç vakit kaybetmeden Asmin’i arar ve mahkeme sonucunu söyler. Onca olayın yükünü artık sırtında taşıyamayan Asmin, Altay’ı yargısız infaz eder. Peyman ve Asmin, Altay’ın evinden ayrılıp Mümtazlara geçerler. Peyman Ağa’nın niyeti kızını da alıp Mardin’e dönmek ve gelişmeleri oradan takip etmektir. Asmin babasına karşı gelmez ama o artık oğluna kavuşmak için kendi başına bir yol bulmaya karar verir. Hastaneye Miran’ın annesi Keje’yi görmeye gider. Bu durumdan Miran’ın mutlaka haberi olacağını biliyordur. Öyle de olur. Miran, Asmin’in Keje’nin yanında olduğunu öğrenir.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-02-28 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xcdloh_aşk-bir-hayal-dizisi-21-bölüm-fragm_shortfilms[/DM]

Oğluna kavuşmak için savaşan Asmin artık tek başına!

AŞK BİR HAYAL
(Yeni Bölüm)
“Aşk Bir Hayal” heyecan ve duygu dolu yeni bölümü ile 28 Şubat Pazar akşamı atv’de!

21. Bölüm: Nevin’in karnındaki bebeğin Altay’dan olduğunu öğrenen Asmin evi terk eder. Hayatından Altay’ı çıkaran Asmin oğlunu bulmak için tek başına da olsa savaşına devam edecektir. Peyman’la birlikte Keje’nin yattığı hastaneye gider. Keje hasta yatağında mahçup bebeğin bulunması için elinden geleni yapacağını bir kez daha tekrarlar. Bunca yıl dost bildiği ailenin düştüğü durumlar Keje’yi çok üzmektedir. Hastanede daha fazla kalamaz. Birşeyler yapmalı oğlu Miran’ın zulmüne dur demelidir. Miran’la konuşur. Miran bebeği anasına Mardin’de vereceğini söyler. Keje de Mardin’e yola çıkar. Öte yandan Asmin’in annesinin yanına gittiğini öğrenen Miran, Asmin’i arar ve ona bir buluşma adresi verir. Asmin sabaha karşı babasına kısa bir not bırakarak evden ayrılır. Altay ise yaşadığı hayal kırıklığı ve üzüntüyle bunalıma girmiştir. Sabaha kadar içer ve eve dönerken trafik kazası geçirir. Kocasının hastanede olduğunu öğrenen Nevin ve ailesi soluğu hastanede alır. Peyman Ağa ise sabah kızının bıraktığı kısa bir notla sarsılır. Asmin oğlunun peşinden bir bilinmeze yol almıştır. Asmin ucunda ölüm olan bir karanlığa yol alırken Nevin yalanlarıyla yeniden inşa edebileceği yepyeni bir hayatın hayalini kurmaya başlar
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-03-07 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xcgz8p_aşk-bir-hayal-22-bölüm-fragmanı_shortfilms[/DM]

ASMİN’İN ÖLÜM KALIM SAVAŞI !
AŞK BİR HAYAL (Yeni Bölüm)

“Aşk Bir Hayal” heyecan ve duygu dolu yeni bölümü ile 07 Mart Pazar akşamı Atv’de!
22. Bölüm: Miran ve Asmin sonu belirsiz bir yolculuğa çıkmışlardır. Asmin endişe içindedir. Asmin’in notuna ulaşan emniyet güçleri yolda arama yapmaya başlarlar. Asmin, bebeği ve Miran sınıra yakın izbe bir köy evindedir. Mardin kan ağlamaktadır. Peyman Ağa, Dildar Ana kızlarından gelecek haberle tetikte beklemektedirler.
Altay ise tüm geçmişi belirsizliklerle dolu bir adam halindedir. Kocasının bu halinden son derece memnun olan Nevin Altay’ın tüm geçmişini kendi istediği biçimde yoğurmaya başlamıştır bile. Gökçe ve Sümer bu adi planı fark ederler. Nevin’i fazla şüphelendirmeden Altay’a ulaşmanın ona doğruları anlatmanın bir yolunu bulmaya çalışırlar.
Altay bir bilmece haline gelen geçmişini çözmeye çalışırken Asmin bir sınır köyünde yaşadıklarının ağırlığıyla iyice güçsüz düşer. Genç kadın çok hastadır. Biran önce sınırın Suriye tarafına geçmeyi isteyen Miran Ağa artık bir karar vermek zorundadır. Ya herşeyi göze alıp Asmin’i bu halde sağ kalamayacağı sınır yolculuğuna sürükleyecek ya da İstanbul’dan Mardin’e sonuna geldiği kaçış yolculuğunda herşeyi göze alıp sevdiği kadının iyileşmesi için elinden geleni yapacaktır.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-03-21 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi


ASMİN VE MİRAN AĞA SINIRDA! ÖLÜM İLE YAŞAM ARASINDA!
AŞK BİR HAYAL (Yeni Bölüm)

[DM]video/xcmvze_ayk-bir-hayal-24-bolum_shortfilms[/DM]

24. Bölüm: Nevin’in tüm planları ters tepmeye başlamıştır. DNA yolsuzluğu anlaşılınca gizlice evi terk eder. Altay hala hayatının eksik taşlarını yerine koymaya çalışmaktadır. Resimler, isimler, görüntüler gözünün önünden geçmekte ama hala doğruyu yanlışı ayırt edememektedir. Asmin’in ise oğlu ile beraber sınır yolculuğu başlamıştır. Tıpkı Altay gibi o da tüm geçmişini oğlu için silmek üzeredir. Ama Dr. Çiğdem ikinci kez genç kadının hayatını kurtaracaktır. Miran, Asmin’în hayatını kurtardığı için canına kıyamadığı Dr. Çiğdem elleri kolları bağlı atıldığı izbe yerden kendini kurtarır, emniyete gidip herşeyi anlatır. Artık sınırda ölümle yaşam arasında amansız bir kavga vardır. Miran’ın Asmin tutkusu, Asmin’in evlat sevgisi, Peyman Ağa ve Dildar Ana’nın tek evlatlarına kavuşma aşkı ve adaletin son kertede başvurduğu yaptırım gücü Suriye sınırında karşı karşıya gelirler... Ama ilk raundu bunların hiç biri değil pusuda yatan mayınlar kazanacaktır.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-03-28 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xagutl_ayk-bir-hayal-dizi-muzigi_music[/DM]

Altay’ın kafasındaki tüm sorular cevaplanıyor! Nevin, pes etmemekte ısrar ediyor! Keje oğlu Miran’ı durdurmak için
bu sefer nasıl bir yola başvuracak?

AŞK BİR HAYAL (Yeni Bölüm)

“Aşk Bir Hayal” heyecan ve duygu dolu yeni bölümü ile 28 Mart Pazar günü saat 20.00’da Atv’de!
25. Bölüm: Altay geçmişine ait boşlukları doldurmuştur. Asmin’e olan aşkını, Altay bebeği, hepsini hatırlar. Ve hiç vakit kaybetmeden Mardin’e yola çıkar. Nevin ise kurduğu tüm tuzakların içinde kendi sıkışıp kalır. Sümer’in polise yaptığı bildirimden sonra Nevin polis nezaretinde adliyeye getirilir ve ifadesi alınır. Ama Nevin’in pes etmeye hiç niyeti yoktur ve yalanlarına devam eder. Tutuksuz yargılanma kararı çıkınca da ilk iş soluğu Mardin’de alır. Altay ve Asmin’in arasına umutsuzca girmeye çalışır. Keje ise oğlu Miran’ı Suriye’de bulur ve bebeği almak için gider. Ama aşktan gözü dönen Miran annesini bile ezer ve bebeği vermez. Keje’nin artık tek çaresi kalmıştır. Halep polisine gider ve gerçeği anlatır, oğlu Miran’ın yerini söyler…
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-04-04 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xct967_ayk-bir-hayal-26-bolum_shortfilms[/DM]

Bir araya gelen aşıkların tek eksikleri evlatları! Asmin, Halep yollarına Miran Ağa’nın peşine düşüyor! Miran Ağa, evlat hasreti çeken Asmin’le yeniden yüzyüze geliyor!

AŞK BİR HAYAL (Yeni Bölüm)

“Aşk Bir Hayal” heyecan ve duygu dolu yeni bölümü ile 04 Nisan Pazar günü saat 20:00’da Atv’de!
26. Bölüm: Asmin ve Altay Mardin’de aşklarının başladığı yerde tekrar bir araya gelmişlerdir.
Ama Asmin’i içten içe dağlayan evlat hasreti onu tekrar Miran’ın ayağına kadar götürür. Miran’ın bir telefonuyla yurdunu sevdiği adamı bırakıp Halep’e Miran’ın yanına gider.
Ev halkı ve Altay bunu öğrendiğinde artık çok geç olmuştur. Altay da daha fazla bekleyemez ve Halep’e Asmin’le oğlunu bulmaya gider. Mardin’de kalan Peyman Ağa ve Dildar Ana Halep’ten gelecek mutlu bir haber için telefonun başındadır artık. Ama Miran’ın kininin, nefretinin ve acımasızca kurduğu oyunlarının sonu gelecek gibi değildir.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-04-11 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xcvh7j_ayk-bir-hayal-dizisi-27-bolum-fragm_shortfilms[/DM]

Altay, Miran Ağa’nın tuzağına düşüyor! İki aşık gözü dönmüş Miran’ın elinden nasıl kurtulacak?
AŞK BİR HAYAL (Yeni Bölüm)

“Aşk Bir Hayal” heyecan ve duygu yüklü yeni bölümü ile 11 Nisan Pazar günü saat 20.00’da Atv’de!
27. Bölüm: Altay, Asmin’i ve oğlunu bulma umuduyla soluğu Halep’te alır. Nereden başlayacağını bilemez bir haldeyken geçmişte dağdan indirip yeniden hayata kazandırdığı Ardil’le karşılaşır. Ardil ve karısı Roza, Altay’a yardım etmeye kararlıdırlar. Öte yandan Gabriel de Mardin’de oturmaya daha fazla dayanamayıp Halep’e Altay’a yardıma gider. Gabriel’le Altay’ın buluşacakları gece Miran, Altay’ı kaçırır. Asmin, Altay ve oğulları aynı evde birbirlerinden habersiz Miran’ın tutsağıdırlar. Asmin’e olan umutsuz sevdası ile vahşi bir hayvana dönüşen Miran için artık en büyük zevk Altay’ın ölüsünü Asmin’in önüne atmaktır. Miran adım adım emeline ulaşmanın keyfini sürerken İstanbul’da Nevin’le Altay’ın boşanma davası sonuçlanır. Nevin de tıpkı Miran gibi hırsından ve kıskançlığında nereye saldıracağını bilemez bir haldedir. Mardin’de başlayıp İstanbul’da devam eden aşk üçgeninin rotası artık Suriye’ye dönmüştür. İki sevgili Altay’la Asmin ve onların gözü dönmüş kara gölgesi Miran, Halep’de sil baştan kozlarını paylaşacaktır
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-04-18 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi


Miran’ın intikam planları suya düşüyor!

AŞK BİR HAYAL (Yeni Bölüm)

[DM]video/xcyu7t_ayk-bir-hayal-28-bolum-fragmany_shortfilms[/DM]

“Aşk Bir Hayal” heyecan ve duygu yüklü yeni bölümü ile 18 Nisan Pazar günü saat 20.00’de Atv’de!
28. Bölüm:
Halep polisi her yerde Altay’ı kaçıranları aramaktadır. Öte yandan Gabriel, Ardil ve arkadaşları da Halep’in altını üstüne getirmektedirler. Ama ne yazıkki ne Altay’dan ne de Asmin’den bir ize rastlayamazlar. Miran ise tüm yaptıklarından sonra hala Asmin’in kalbine sahip olamamanın hırsıyla kasıp kavurmaktadır. Asmin Altay’ın mahsende kapalı tutulduğunu öğrenir. Genç kadın deliye döner. Miran’ın planı Altay’ı Asmin’in gözleri önünde yavaş yavaş öldürmek ve ikisinden de bu şekilde intikam almaktır. Ama planlarını hiç beklemediği bir gelişme bozar…
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-05-02 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xd5bu4_ayk-bir-hayal-30-bolum-fragmany-izl_shortfilms[/DM]

MİRAN AĞA, KEJE ANA’NIN ÖLÜM HABERİNİ ALIYOR!
MİRAN AĞA, EMNİYET VE ŞAHTİYAN AİLESİ’NE RAĞMEN CENAZEYE NASIL KATILACAK?

AŞK BİR HAYAL (Yeni Bölüm)
“Aşk Bir Hayal” heyecan ve duygu yüklü yeni bölümü ile 2 Mayıs Pazar günü saat 20.00’de Atv’de!
30. Bölüm: Asmin, daha evlilik sevinçlerini yaşayamadan Keje Ana’yı görmeye hastaneye gider. Kadının durumu oldukça ağırdır. Asmin’i avuçlarının içinden uçuran Miran, anasının acı haberiyle birlikte Asmin’in evlilik haberini de alır. Miran bu şokları atlatamadan annesinin ölüm haberini alır. Bütün Mardin alarmdadır. Miran’ın annesini son yolculuğunda yalnız bırakmayacağını bilen emniyet ve Şahtiyan ailesi tüm tedbirlerini alır. Ama Miran, yine bir yılan gibi cenazenin içine karışacak ve kendini hissettirmeyecektir.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-05-09 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xd81dd_ayk-bir-hayal-dizisi-31-bolum-fragm_shortfilms[/DM]

ASMİN VE ALTAY İÇİN,
OĞULLARINA KAVUŞMAK BİR HAYAL Mİ?
AŞK BİR HAYAL (Yeni Bölüm)

“Aşk Bir Hayal” heyecan ve duygu yüklü yeni bölümü ile 9 Mayıs Pazar günü saat 20.00’de Atv’de!
31. Bölüm:
Cenazeden sonra Mardin’de beklenmedik bir sessizlik vardır. Altay, Ardil ve asker arkadaşları Miran’ın mutlaka açık vereceklerini düşünür. Ardil ve patnoslu mezarlıkta nöbet tutarlar. Gece geç vakitte Miran tahmin edildiği gibi annesinin mezarı başına gelir. Altay’lar yetişene kadar mezarlıkta çatışma başlar. Ardil yaralanmış, Miran’lar kaçmıştır. Altay Miran’ın peşinde Mardin’den Harran’a amansız bir takibe başlar. Asmin ve Altay için bu takip oğullarına kavuşmak için belki de yakaladıkları son şanstır. Ailenin diğer yarısı da hastanede Ardil’in ölüm kalım savaşına tanıklık etmektedir.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak


[FONT=Verdana,Arial,sans-serif] 34. Bölüm



Cezaevine giren Miran Ağa, Asmin'in bebeğinin yerini söylememekte kararlıdır.







Miran Ağa cezaevinde!
Miran Ağa artık cezaevindedir ama ağzını bıçak açmamaktadır. Asmin'in son umudu olan Hacer de yakalandıktan sonra emniyette tek kelime söylemez. Asmin'in oğluna çıkan bütün yollar tek tek kapanmaktadır.

Güle ve Gabriel'in oğulları Şahtiyan ailesinin içine biraz umut, mutluluk ve heyecan katar. Ama Gabriel'in annesi Maryam, yeni ihtiraslar ve çekişmelerle hastaneyi basar ve bu mutluluğu gölgelemeye çalışır. Asmin ve Altay ise bu süreçte boş durmamakta ve her yerde oğullarını aramaya devam etmektedir.


[dm]video/xdggb3_ayk-bir-hayal-dizisi-34-bolum-fragm_shortfilms[/dm]
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak


Tarih: 2010-06-06 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi


[DM]video/xdjucb_ayk-bir-hayal-dizisi-35-bolum-fragm_shortfilms[/DM]


ASMİN’İN SON UMUDU HACER ÖLDÜRÜLÜYOR! CEZAEVİNDEKİ MİRAN AĞA’NIN ALTAY’A HAZIRLADIĞI KORKUNÇ PLAN NE?
AŞK BİR HAYAL (Yeni Bölüm)
“Aşk Bir Hayal” heyecan ve duygu yüklü yeni bölümü ile 6 Haziran Pazar günü saat 20.00’de Atv’de!
35. Bölüm:
Asmin, Hacer’le cezaevinde konuştuktan sonra bir hayli umutlanmıştır. Hacer’in eninde sonunda Altay bebeğin yerini söyleyeceğine inanır. Asmin için bir umut belirmiştir, yüreği heyecanla dolu beklemektedir. Aslında bu bekleyişi de boşa değildir. Hacer kararını verir. Asmin’i evladından ayrı bırakmayacaktır ve Miran Ağa’ya rağmen bebeğin yerini söyleyecektir. Asmin’in kaderi bu kez de Hacer’in koğuşundaki kadınlar yüzünden yön değiştirir. Hacer’e zaten zıt giden kadınlar gece arbedede Hacer’i şişleyip öldürürler. Asmin’in oğluna giden can damarlarından biri daha kesilmiştir.
Öte yandan Miran cezaevinde boş durmaz. Asmin ve Altay’ın dünyasını daha da karartmak için dışardaki piyonlarıyla Mardin’i kana bulamak için yine tetiğe basar. Bu kez namlunun ucunda Altay vardır.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst