Aşk Bir Hayal - Atv

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
40874_ask-bir-hayal.JPG

Aşk Bir Hayal



Tarih: 2011-03-06 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi




ASMİN MARDİN’E GİDİYOR! ASMİN’İN PEŞİNDEN MARDİN’E GİDEN MİRAN, KAZA GEÇİRİYOR! FATMA İLE ŞAHİN ARASINDA BİR AŞK MI DOĞUYOR?
AŞK BİR HAYAL
(Yeni Bölüm)
Başrollerini Nehir Erdoğan, Orhan Kılıç ve Emre Kızılırmak’ın paylaştığı “Aşk Bir Hayal” yeni bölümü ile 06 Mart Pazar 20.00’de ATV’de!
62. Bölüm:
Fatma kabus görür. Çığlık atarak uyanır. Fatma’nın sesine Şahin gelir, dertleşirler. Fatma hikayesini anlatır…
Asmin çocuklarıyla karşılaşacağı için tedirgindir. Altay sakinleştirir, konuşurlar. Asmin Mardin’e gitmeye karar verir.
Miran’ın tuttuğu tetikçiyi sorguya çekerler. Tetikçi sorguda olan biteni anlatır. Miran’ın avukatı bu haberi Miran’a iletir. Miran çılgına döner.
Dildar Güle’ye Asmin’le Mardin’e gelecekleri haberini verir. Güle bu habere çok sevinir. Bu haber Mardin’den Miran’ın kulağına da gelir. Miran Hasibe’ye hemen bilet al, Mardin’e gidiyoruz der. Fakat havaalanına giderken kaza yaparlar. Hastaneye kaldırılırlar. Şahin’in tuttuğu dedektif, polisi arayarak Miran’ı ihbar eder. Polisler hemen harekete geçerler.
Asmin Dildar’la birlikte Mardin’dedir. Altay Miran’ın Mardin’e gelmek üzere yola çıktığı ve kaza yaptığı haberini Asmin’e telefonda söyler. Bunu duyan Asmin yeniden yıkıma uğrar. Fatma, kaza haberini televizyondan öğrenir. Ya Reşat da o kazada varsa, ya ona bir şey olduysa diyerek ağlamaya başlar. Kısa bir süre sonra Reşat’ın kazada Miran’ların yanında olmadığı haberi gelir. Fatma rahat bir nefes alır.
Maryam sürekli Asmin ve Altay hakkında konuşur. Sürekli huzursuzluk çıkarır. Sonunda tartışırlar, Maryam evi terk eder.
Fatma Altay’la konuşmaya şirkete gelir. Altay Fatma’yı görünce sinirlenir. Fatma buraya içimde büyüyen vicdan azabından kurtulmak için ve bir annenin ahını almamak için geldim der. Başından geçen bütün olayları anlatır. Altay’a beni affedin, Asmin hanıma da söyleyin o da affetsin beni der.
Asmin babasının mezarını ziyarete gider, Bütün dertlerini döker, rahatlar. Daha sonra da dilek ağacına gider ve kendisiyle Altay için dilek diler…
Fatma ile Şahin Sapanca’daki eve gelmişlerdir. Hoş vakit geçirirler. Acaba bu ikilinin arasında yeni bir aşk mı başlamaktadır?
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
41388_ask-bir-hayal.jpg

Aşk Bir Hayal



Tarih: 2011-03-27 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi




Asmin’in kitabı çıkıyor...Asmin’in mutluluğu sonsuza kadar sürecek mi?
AŞK BİR HAYAL
(Yeni Bölüm)
Başrollerini Nehir Erdoğan, Orhan Kılıç ve Emre Kızılırmak’ın paylaştığı “Aşk Bir Hayal” yeni bölümü ile 27 Mart Pazar 20.00’de ATV’de!
65. Bölüm:
Reşo annesini özlediği için huysuzluk yapmaya devam eder. Miran bu nedenle Reşo’ya kızar. Reşo da çareyi annesini bulmak için evi terketmekte bulur. Fatma, Şahin Bey’le Paris’te balayındadır. İkisi de çok mutludurlar. Ancak Fatma bir an olsun oğlunu düşünmeden edemez. Altay Asmin’e Fatma’nın gazetedeki düğün fotoğraflarını gösterir. Eskiye dair kötü günleri hatırlarlar, Asmin artık sürekli başlarına bir bela gelmesinden yorulmuş, sıkılmıştır. Maryam, Baran’a boşanma dilekçesini gönderir. Baran işin ciddiyetinin farkına varır. Maryam’a gider yalvarır ama sonuç vermez.
Asmin, bakıcı kızla yaşadıkları kötü olaylardan sonra yeni bir bakıcı arayışına girer. Miran’ın adamı Hasip, Fatma ve Reşo’ya ulaşabilmek, bilgi alabilmek için, Şahin’in evine gizlice adamlarını sokarlar.
Asmin’e yayınevinden telefon gelir ve kitabının basıldığını söylerler. Asmin, kitabını vitrinde görünce çok mutlu olur. Altay’ı da alıp kitapçıya götürerek süpriz yapar. Reşo, gizlice evi terketmiştir nereye gideceğini bilemez. Başına bir takım olaylar gelir. Artık yorulmuştur, acıkmıştır ve bayılır. Yolda onu bulan bir kadın tarafından çocuk şube amirliğine götürülür.
Miran oğlunun evde olmadığını öğrendiğinde çılgına döner, ev halkını sorguya çeker.
Dildar ve Güle Maryam’ı eve döndürmek için ellerinden geleni yaparlar işe yaramaz en sonunda bir oyun hazırlarlar...
Asmin’in kitabı artık kitapçılarda yerini almıştır. Bunu kutlarlar. Şahin Bey’i karakoldan ararlar ve Reşo’nun orada olduğu haberini verirler. Fatma çok heyecanlanmıştır hayal kırıklığına uğramaktan korkar. Asmin kitabının imza gününde hayranlarıyla buluşmuştur.
Uzun süredir olmadığı kadar mutludur. Acaba mutluluğu sonsuza kadar sürecek mi?
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
aşkbirhayalatv154.jpg

trans.gif

Aşk Bir Hayal

trans.gif

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 03.04.2011 20:00

trans.gif

Fatma kabuslar görmeye devam etmektedir. Şahin ve nur hanım Fatmanın yaşadıklarının kolay olmadığını onun gönderilmiş bir bahar dalı olduğunu konuşurlar. Asmin defterine son noktayı koyar, Doktor Fikretle birlikte yayın evine giderler. Asminlerin bakıcısı arzu evde ki boşluğu fırsat bilip miranı eve davet eder. Miran bu teklifi memnuniyetle kabul eder. Asminin yaşadığı eve gideceği onun kokusunu duyacağı için heyecanlanmıştır. Maryam evden kovulmasını intikamını bütün ev halkından almaya kararlıdır. Yapmadığı huysuzluk kalmaz. Evdeki herkesi bunaltır. Miran bakıcı Arzunnu daveti üzerine Asminin evine gider. Arzunun boşluğundan faydalanarak Asminin odasına girer ve not bırakır. Asmin eve geldiğinde karşılaştığı manzara karşında şoka girer. Miranın bıraktığı notu bulunca çılgına döner. Miranın evlerine yatak odalarına kadar girmiş olması tekrar endişe duymalarına yol açar. Nevin Miranla Hasipin konuşmalarını duyar. Bir kez daha miranın Asmine olan aşkından bahsetmesi üzerine aklına çirkin bir tuzak gelir ve hemen telefona sarılır. Maryamın numara yaptığından şüphelenen ev halkı bir oyun hazırlarlar. Maryam bu oyundan habersiz huysuzluklarına devam eder. Asmin çocuklarını parka götürür. Parkta başına gelen olay üzerine soluğu emniyette alırlar. Şahin Fatmaya evlenme teklif eder. Fatmanın cevabı üzerine evde yapılan şık bir nikahla evlenirler. Nevinin Asmine hazırladığı tuzaktan Miranın haberi olur. Yayınevi sahibi Asmini arayarak kitabının basılacağı haberini verir.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
aşkbirhayalatv154.jpg

trans.gif

Aşk Bir Hayal

trans.gif

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 10.04.2011 20:00
trans.gif

Asmin kitabının tanıtımı için çıktığı televizyon programında hiç de hoş olmayan bir sürprizle karşılaşır... Şahin, Fatma, Reşo birlikte Uludağ’a tatile gitmişlerdir. Reşo ile Şahin arasındaki buzlar erimeye başlar. Reşo babasından sonra ilk defa başka bir adama güvenmeye başlamıştır. Miran’ın peşlerine taktığı adamlardan haberleri yoktur, adım adım izlenmektedirler. Nevin kızıyla birlikte ailesinin yanında kalmaktadır. Miran arayıp huzursuz etmeye devam eder. Asmin ve Altay bütün bu kötü olaylardan sıyrılıp rahatlamak için bir süreliğine Londra’da yaşama kararı alırlar. Maryam bir emrivaki yaparak Dildar’a görücü ayarlar. Dildar bu emrivakiden hoşnut olmaz. Şahin’lerin peşinde olan Miran’ın adamları tuzak kurarak odalarına kadar girerler. Şahin adamların boşluğundan faydalanarak adamları etkisiz hale getirir. Adamlar yakalanırlar. Jandarma sorgusunda azmettirenin Miran Bedirhan olduğu ortaya çıkar. Dildar rahatsızlanır, doktora giderler. Asmin annesine Londra’ya yerleşme kararı aldıklarını söyler. Dildar Asmin’i üzmemek için rahatsızlığından bahsetmez. Miran Fatma’yı arar ve Reşo ile konuşur. Reşo küçük yaşına rağmen olayların farkındadır. Babası ile görüşmek istemez. Miran çılgına döner.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
41838_ask-bir-hayal.jpg

Aşk Bir Hayal

Tarih: 2011-04-24 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi


Miran herkesin hayatını bir lanet gibi sarıyor! Bu sefer istediğini almadan gitmeyecek…

69. Bölüm:
Miran, kaybettiklerini, elinden alınanları, ondan kaçanları tek tek geri almak için ölümüne bir harekâta kalkışır. Önce Nevin’i izletip, spor salonu çıkışı arabaya atıp kaçırırlar. Miran kızını geri istiyor. Bunun için Nevin’i ölesiye hırpalar. Nevin Miran’ın baskısı ile Miran’ın oyununa ortak olur. Miran Nevin’i kullanarak kızı Keje’yi kaçırır. Nevin perişan olur.
Asmin ve Altay’ın çocuklarını yanlarına alarak yurtdışına yerleşme planları Dildar’ın hastalığının ortaya çıkması yüzünden ertelenmiştir. Dildar İstanbul’daki doktorun kararı ile hastaneye yatırılmıştır ve ameliyat ile akciğerindeki kanserli kütle alınıp, temizlenmiştir. Ziyarete Mardin’den Gabriel, Güle, Maryam, Baran ve Umut da İstanbul’a gelmiştir. Maryam Dildar’ın başını boş bırakmamak için elinden geleni yapar.

Memo ve Reşo’nun okullarının önünde Miran ve adamları pusu kurarlar. İki çocuğu da aynı anda kaçırmak istemektedirler ama Memo Miran’ın çağrısına yanıt vermez. Reşo babasına kanar ve yanına gider. Miran kimsenin müdahale etmesine fırsat tanımadan oğlunu da yanına alıp okulun önünden kaçırır. Şahin ve adamları Reşo’nun kaçırılmasına mani olamamışlardır.

Fatma da oğlunun Miran tarafından kaçırıldığını öğrenince çılgına döner. Karakol çıkışında gazeteciler Fatma’yı konuşturur. Fatma Miran hakkında aklına geleni söyler. Miran televizyonda Fatma’yı seyreder. Öfkeden delirir. Fatma’nın canını almaya ant içer.
Herkesin üzerinde yeni baştan Miran gerilimi yaşanmaktadır…
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
42003_ask-bir-hayal.jpg

Aşk Bir Hayal



Tarih: 2011-05-01 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi




Miran Fatma’yı öldürüyor!
AŞK BİR HAYAL
(Yeni Bölüm)
Başrollerini Nehir Erdoğan, Orhan Kılıç ve Emre Kızılırmak’ın paylaştığı “Aşk Bir Hayal” yeni bölümü ile 01 Mayıs Pazar 20.00’de ATV’de!
70. Bölüm:
Fatma oğlunun kaçırılmasından sonra emniyete gitmiştir. Çıkışta gazetecilere konuşur. Miran hakkında aklına ne gelirse söyler. Bunu izleyen Miran çılgına döner. Fatma’nın canını almaya ant içer.
Küçük Altay Reşo’nun kaçırılmasından çok etkilenmiştir. Miran’la ilgili kabuslar görür. Aslında Reşo gibi Altay ve Asmin de her an ölümle burun buruna olmaktan tedirgindir.
Miran, kızı Keje’yi kaçırdığından beri Nevin ruhsal sağlığını yitirmiştir. Fatma ise perişan haldedir. Şahin ülkenin en iyi dedektifini tuttum, Reşo’yu sana geri getireceğim diyerek karısını teselli etmeye çalışır. Bu sözler Fatma’nın yüreğine su serper. Karı koca birbirlerine sıkıca sarılırlar. Aslında Fatma bilmeden kocasına veda etmektedir…
Miran’ın Fatma’yı katletmek için planı hazırdır. Şahin işe gittikten sonra, o evde çalışan adamları vasıtasıyla gizlice eve girecekler ve yemin ettiği gibi Fatma’yı öldürecektir. Bunu öğrenen Şahin ise yıkılır. Karısını ve doğmamış oğlunu sonsuza kadar kaybetmiştir.
Fatma’nın ölüm haberini duyan Nevin kızını bulabilmek için hastaneden kaçar. Emniyete gider.
Bu sırada Miran yeni bir katliamın planını yapmaktadır…
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
42690_ask-bir-hayal.jpg

Aşk Bir Hayal



Tarih: 2011-05-29 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi




ALTAY İNTİHAR EDİYOR!
“Aşk Bir Hayal” yeni bölümü ile 29 Mayıs Pazar 20.00’de ATV’de!
AŞK BİR HAYAL
(Yeni Bölüm)
74. Bölüm:
Altay’ın yürüyemeyecek olmasına sevinen Miran’ın, başladığı işi yarım bırakmaya hiç niyeti yoktur, Asmin’i telefonla arayarak sürekli taciz eder. Miran, akan kanların ancak Asmin’in ona gelmesi sureti ile duracağını söyler. Miran’ın adamları Altay’ın hemşiresini kaçırır. Yerine, sahte hemşire gönderirler. Reşo evden kaçmak ister, fakat yakalanır. Miran ceza verir. Çocuk iyice çığırından çıkmıştır, babasından nefret etmektedir. Yürüyemediği için yaşama cesaretini, ümidini kaybeden Altay, Asmin’in üzülmemesini ister. Sonunda intihar etmeye kalkar…
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
42859_ask-bir-hayal.jpg

Aşk Bir Hayal



Tarih: 2011-06-05 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi




ASMİN’İN KURŞUNU HERŞEYİ BİTİRECEK Mİ? HAYALLERİN EN GÜZELİYDİ
AŞK BİR HAYAL
EKRANA VEDA EDİYOR…
“Aşk Bir Hayal” sürprizlerle dolu final bölümü ile 05 Haziran Pazar 20.00’de ATV’de!
75. Bölüm / Final:
Miran’ın adamları tuttukları sahte hemşire ile Altay’a oyun oynar, onu sahile götürerek öldürmeye kalkışırlar… Miran Asmin’e akan kanın ancak Asmin ona geri döndüğünde duracağını, yoksa Asmin’in ailesinde kim varsa sırayla öldüreceğini söyler. Asmin daha fazla direnemez. Veda mektubu bırakarak, gizlice Mardin’e doğru yola çıkar. Miran, Asmin gelene kadar her şeyin dört dörtlük olması için hazırlık yapar. Asmin Mardin’de annesinin konağından gizlice babasının silahını alarak Miran’a gider. Dildar ve Altay Asmin’in onlara bıraktığı veda mektubunu bulduklarında müdahale edebilmek için geç kalmıştır. Asmin ise kararlıdır, Miran’ı öldürecek ve artık bu pislikten sonsuza kadar kurtulacaktır…
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst