Ali Taran ile Ayşe Özyılmazel evleniyor...

Katılım
11 Temmuz 2008
Mesajlar
8.210
Tepki
8.216
Puan
113
Konum
istanbul
Kır düğünü yapacaklar

kir-dugunu-yapacaklar-1447486.Jpeg


Birkaç gün önce “Her an evlenebilirim, hayatımda biri olabilir. Evliliği seviyorum” diyen ünlü reklamcı Ali Taran’ın (59) gazeteci ve şarkıcı Ayşe Özyılmazel’le (32) evleneceği haberi gündeme bomba gibi düştü. 21 yıllık eşi Selma Taran’dan 13 Haziran’da anlaşmalı olarak boşanan Taran’ın bu ani kararının sebebinin, “Yetenek Sizsiniz Türkiye”de birlikte jüri üyeliği yaptığı Hülya Avşar ile ilişkisi olduğu iddia ediliyordu.
Pazartesi akşamki MFÖ konseri sonrası Bodrum’a giden Taran’ın işlemlerini gizli yürüttüğü nikahın 1 Temmuz Cuma kıyılacağı öğrenildi. Acun Ilıcalı’nın tanıştırdığı çift Bodrum’da bir kır düğünü yapacak, Özyılmazel Vakko gelinlik giyecek.

Kendini twitter’dan savundu
Haberin duyulmasının ardından Ayşe Özyılmazel ve annesi Oya Germen telefonlarını kapattı. Özyılmazel’in babası şarkıcı Neco(65) haberi basından öğrendi ve inanmadı. Kanser tedavisi gören Selma Taran’ın fenalaştığı, oğlu Kuzey Taran’ın da ağladığı öğrenildi. Selma Taran’ın çevresine “Ayşe’ye tavsiyem dikkat etsin, benim gibi hastalanmasın” dediği öne sürüldü. Boşandıktan sadece 18 gün sonra yeni bir evlilik yapacağı için eleştirilen Ali Taran, twitter’dan “Özel hayata biraz saygı istiyorum. Çok şey mi istiyorum?” dedi.

Belediye başkanı, gelini Hülya Avşar zannetti

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon “Sayın Taran nikah işlemleri için bize başvurdu, kendisine tarih verdik. Evleneceği kişinin Hülya Avşar olup olmadığını sorduk, hayır dedi. Arzu ederlerse nikahlarını ben de kıyabilirim” dedi. Önce nüfus idaresine, daha sonra Bodrum Belediyesi’ne giden Ali Taran hem Başkanı Kocadon hem de nikah memuru ile görüştü.



Aralarında 27 yaş fark var
-Ali Taran eski eşi Selma Taran’dan henüz 13 Haziran’da boşanmıştı.
-Ayşe Özyılmazel birkaç hafta öncesine kadar Beyrutlu tekstilci İbrahim ile birlikte ve mutlu olduğunu söylüyordu.
-Aşk iddialarını reddeden Avşar ve Taran’ın iki iyi arkadaş olduğu biliniyor. Hülya Avşar ile Ayşe Özyılmazel’in ise birbirlerine açtığı hakaret davaları var.
-Çiftin arasında 27 yaş fark var. Özyılmazel, Taran’ın ilk evliliğinden olan kızı Burçak’tan 5 yaş küçük.
-Özyılmazel geçen hafta twitter’da Kenan Doğulu’nun “Şans Meleği” için “En sevdiğim şarkı” demişti. Şarkının sözleri şöyle: “Süper hızlı gelişti her şey, bir anda döndü şansımız /Hayat böyle şipşak değişir”
 
H

Hera

Misafir
Bunların hepside bir idda okuduklarımız burada yazanlar İnsanların ne yaşadıklarını bilemeyiz o yüzden kimseyide Yargılayamam bunlar Aptal cahil İnsanlar değiller bir şey yapıyorlarsa böyle hissediyorlardır haklarında Hayırlısı olsun ben öyle yok kendin den küçük kızı alıyo yok eşinimi terk etti kanserdi de bıraktımı pis adam bilmem ne demem diyemem çünkü işin aslını bilmiyorum kendime yakıştıramam zaten bu tür yorumları İnsanlar evlenmeye kalkmış Allah mesut etsin..
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.297
Tepki
83.533
Puan
113
Konum
İstanbul
Düğünden özel kareler

Yıldırım hızıyla başlayan aşk, dün kıyılan yıldırım nikâhıyla devam ediyor. Ayşe Özyılmazel ve Ali Taran'ın Bodrum Türkbükü'nde yapılan düğün töreninde gülündü, ağlandı, göbek atıldı, bekarlara ültimatom verildi!..

1_d.jpg


3_d.jpg


4_d.jpg


5_d.jpg


02_d.jpg


04_d.jpg


Sabah

001.jpg


006.jpg


0100.jpg


0103.jpg


Hürriyet


 

Lilav

Daimi Üye
Katılım
28 Haziran 2010
Mesajlar
22.427
Tepki
21.987
Puan
113
Yaş
41
Konum
Almanya
adam esini hemde kanser hastasi esini bosadi evlilikte hastalikta saglikta derken iyi düsünmek lazim:lilav:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst