Ali Taran ile Ayşe Özyılmazel evleniyor...

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.297
Tepki
83.533
Puan
113
Konum
İstanbul
spacer.gif

spacer.gif

13803481.jpg


Ali Taran ile Ayşe Özyılmazel evleniyor...
Cengiz SEMERCİOĞLU
spacer.gif


Bugün ünlü reklamcı Ali Taran'ın gazetelere yansıyan ' Evliliği seviyorum. Her an evlenebilirim' sözleri gerçek çıktı.

spacer.gif

Ali Taran ile Ayşe Özyılmazel, cuma günü Bodrum'da kiraladıkları villada nikah kıyacak. Yılmazel nikahta Vakko imzalı gelinlik giyecek....

Hürriyet
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.297
Tepki
83.533
Puan
113
Konum
İstanbul
324441371321.jpg


İşte Ayşe'nin çok özel açıklamaları

Ali Taran ile yarın Bodrum'da evleneceğini açıklayan SABAH köşe yazarı Ayşe Özyılmazel "Koskoca bir 20 gün yaşadık" dedi.

Eşi Selma Taran'dan iki hafta önce boşanan Ali Taran, Ayşe Özyılmazel ile yollarını birleştiriyor. Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde MFÖ konserine giden Ali Taran, boşandığı eşi Selma Hanım'la ilgili sorulara "Konuşmuyoruz ama kötü ayrılmadık. Evliliği seviyorum. Hayatımda biri olabilir ve her an evlenebilirim" demişti. Bu açıklamanın üzerinden bir gün geçti ve Ali Taran'ın Ayşe Özyılmazel ile evleneceği ortaya çıktı.

'DAHA ÖNCESİ YOK'
Yazarımız Ayşe Özyılmazel, sadece SABAH gazetesine özel olarak, evlilik kararıyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Daha öncesi yok. Hiç yok. Ali'yle tanıştık. 25 Mayıs 2011, İstanbul... Görüşmeler, konuşmalar, özlemeler, kavuşmalar... Allah biliyor ne bir plan, ne bir program. Sadece gerçekler, hayaller, dualar... Koskoca bir 20 gün yaşadık, doğduk. 1 Temmuz 2011, Bodrum... Saat 19.30. Evleniyoruz. Yanımızda vazgeçilmezlerimiz..." Ali Taran 59, Ayşe Özyılmazel 32 yaşında.
Sabah
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.297
Tepki
83.533
Puan
113
Konum
İstanbul
644199_detay.jpg


İşte aşkın ilk fotoğrafı!

Önceki hafta 21 yıllık eşi Selma Taran’dan boşanan ünlü reklamcı Ali Taran, şarkıcı gazeteci Ayşe Özyılmazel’le evleniyor

Reklamcı Ali Taran (59), şarkıcı-gazeteci Ayşe Özyılmazel’le (32) yarın Bodrum’da evleniyor. HABERTÜRK, çifti dün nikâhın kıyılacağı villada gelinin babası Neco ile görüntüledi.

59 yaşındaki Ali Taran ve 32 yaşındaki Ayşe Özyılmazel’den yıldırım nikâh! 21 yıllık eşi Selma Hanım’dan önceki hafta boşanan ünlü reklamcı Ali Taran, cuma günü şarkıcı ve köşe yazarı Ayşe Özyılmazel’le Bodrum’da evleniyor. En son, evliliği çok sevdiğini belirtip “Her an evlenebilirim” açıklaması yapan Ali Taran, Bodrum Belediyesi’nde gizli yürüttüğü nikâh işlemlerini tamamladı. Ailelerini ve çok yakın dostlarını gizlilik içinde davet eden ikilinin aşkının da çok yeni olduğu ve bir anda evlenmeye karar verdikleri ortaya çıktı. 21 yıllık eşi Selma Hanım’dan ayrılan ünlü reklamcı Ali Taran’ın ismi son günlerde Hülya Avşar’la aşk dedikodularına karışmıştı. Ali Taran’ın kanser tedavisi gören eski eşi Selma Hanım’la imzaladığı sözleşmeyle tazminat karşılığında konuşma yasağı koydurduğu iddia edilmişti. Kendisinden 27 yaş büyük Ali Taran’la evlenecek Özyılmazel’in şarkıcı babası Neco, annesinden boşanıp kendinden 25 yaş küçük İdil Hanım ile evlenmişti. Ayşe Özyılmazel, Murat Dalkılıç ve Okan Bayülgen’den önce de kendisinden 23 yaş büyük gazeteci Haşmet Babaoğlu ile beraberlik yaşamıştı.

‘SÜPER HIZLI GELİŞTİ’
Kenan Doğulu’nun “Süper hızlı gelişti her şey! Bir anda döndü şansımız” sözlerine sahip Şans Meleğim adlı şarkısını Twitter’dan paylaşan Ayşe Özyılmazel, “Bu aralar en sevdiğim şarkı” diye not düştü. Ayşe Özyılmazel dün ayrıca cuma günkü nikâhı kastederek Twitter’dan ‘son iki’ yazdı.

Sabah gazetesi yazarı olan Ayşe Özyılmazel Sabah gazetesine özel olarak evlilik kararıyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Daha öncesi yok. Hiç yok. Ali'yle tanıştık. 25 Mayıs 2011, İstanbul... Görüşmeler, konuşmalar, özlemeler, kavuşmalar... Allah biliyor ne bir plan, ne bir program. Sadece gerçekler, hayaller, dualar... Koskoca bir 20 gün yaşadık, doğduk. 1 Temmuz 2011, Bodrum... Saat 19.30. Evleniyoruz. Yanımızda vazgeçilmezlerimiz..."

ae2aa96b4592a7210a31fb052227deac_k.jpg


019123d08771c8e0d8df2528ccc38f04_k.jpg


4b78cc1a06666c5c33596a4eff950288_k.jpg


Habertürk
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.297
Tepki
83.533
Puan
113
Konum
İstanbul
13808435.jpg

Babam küçük dilini yutacaktı

Ayşe Özyılmazel'in kına gecesinden tek özel kare.

Reklamcı Ali Taran ile evlenecek olan Ayşe Özyılmazel'in kına gecesinden ilk fotoğraf sosyal paylaşım sitesi Twitter'de yayınlandı. Özyılmazel'in geleneksel kırmızı kostümü içindeki fotoğrafı Çapamag'ın Twiter sayfasında "Yüksek yüksek tepelere Ayşe kondu.Özyılmazel'in kına gecesinden tek özel kare" notuyla yer aldı.

Evleneceği gündeme bomba gibi düşen Ayşe Özyılmazel, haberin ortaya çıkmasından günler önce İzzet Çapa'ya röportaj vermişti. "Mutlu olmayı seçiyorum" diyen Özyılmazel, Ali Taran ile tanışma hikayelerini de anlatmıştı.
-Aslında Ali ile arkadaşlığını biliyordum ama final kararını şu anda öğreniyorum… Şu işi başından bir anlat bakalım…
-Hatırlasana, ikinci albümüm piyasaya çıktığı zaman şarkıcı Ayşe hep geri planda kalıyordu… Varsa yoksa gazeteci Ayşe. Anladım ki bu işin PR’ını yapmam lazım. O sırada arkadaşım Murat (Özalp) ‘Neden Ali Taran’ı aramıyorsun?' dedi…

-Sen Ali’yi tanımıyor muydun zaten?
-Yok canım… Bu çok daha önce, Şubat ayında oluyor söylediğim. Dedim ki Murat’a “Yaaa adamın işi yok benimle uğraşacak!”
-Anlaşılan uğraşmış, nikah masasına oturacağına göre.
-O aralar Hülya Avşar ile yarışma programında jüriydi Ali… Acun Medya’yı aradım, telefonunu bile vermediler. Aradan iki üç ay geçti, olayı unutuyordum ki bir arkadaşım telefon numarasını getirdi
-Hemen aradın mı?
-Arar mıyım? Son derece kibar bir mesaj atıp ‘müsaitseniz konuşabilir miyiz acaba?’ diye sordum…
-Mesajda tam olarak ne yazdın? Unuttum deme döverim…
-Unutur muyum? “Ben Ayşe Özyılmazel. Müsait olduğunuzda bana bir randevu verir misiniz?” dedim.
-Ben olsam anında veririm cevabı…
-Nerdeee… Adamdan ses seda yok. Neyse aradan epey zaman geçti, Süpermarket’te Cem Mumcu’nun kitap tanıtımı var. Orada BKM'den Necati Abi'yi gördüm. Boynuna atladım. Ali Taran da Necati'lerle gelmiş meğer. O kadar soğuk ve ters bir görünüşü var ki... Bu arada Yasemin (Şefik) “Gitsene yanına” diye çimdikleyip duruyor beni. “Cevap bile vermedi asla gitmem” diye cool takılıyorum. Ama sonra gittim; “Ali bey, mesaj atmama rağmen siz geri dönmediniz” dedim. Ahah… “Ben görmedim öyle bir şey” deyiverdi.
-O gece mi başladı ilişki?
-Hayır canım ne ilişkisi… Çekti gitti adam… Meğer Ali de zor günler geçiriyormuş o dönem. Taa iki-üç ay sonra, 25 Mayıs günü aradı, “Kusura bakmayın geri dönmedim, çok yoğun bir dönemimdi” dedi.
-Bakıyorum tarihi de mıh gibi aklına çakmışsın…
-Çaktım valla… Çünkü o sabah öyle kötü kalkmıştım ki. Bir yandan her şeyi bırakıp Murat’ın yanına Milano’ya yerleşeyim diyorum, diğer yandan NewYork’a mı gitsem diye düşünüyorum… Bıkmışım bu alemden…
-Bizim leylek havalanmadan, yetişti telefon desene!
-Aynen öyle oldu… Ama bırakmıştım her şeyi, “Ali Bey çok teşekkür ederim ama ben Türkiye'den gitmeyi düşünüyorum” dedim. O da “Yine de zamanın varsa gel” dedi. Ben kalktım 25 Mayıs'ta bürosuna gittim. Aslında orada tanıştık.
-Yeni şarkının adı herhalde Şaşkın olur artık…
-Vallahi ne olur bilmem… Ali ile tanıştığımız ama daha çıkmadığımız dönemde Yalın ile planlarımız vardı. Bodrum'da beraber şarkı yazacaktık. Ali ile 25 Mayıs'ta tanıştık. 29 Mayıs'ta Londra'ya gittim. Londra'dan dönüşte birbirimize açıldık. Tam bir film gibi. Hesaplanmış, planlanmış hiçbir şey yok… Hiçbir cinlik yok. Hayat büyük bir sürpriz…
-Peki düğüne ne zaman karar verdiniz?
-Bir hafta önce… Bodrum’da birlikte Belediye’ye gidip işlemleri yaptırdık.
-Düğün hediyen ne Ayşe?
-Aman İzzet...

-Hadi, hadi söyle...

-Siyah bir Range Rover.
BABAM KÜÇÜK DİLİNİ YUTACAKTI
Peki bütün bunlar olurken Neco nasıl karşıladı durumu?

-Babam nerdeyse küçük dilini yutuyordu. O kadar heyecanlıydı ki kiminle evleneceğimi sormayı bile unuttu…

OYA GERMEN: AYŞE YANLIŞ YAPARSA KULAĞINI ÇEKERİM
Ayşe Özyılmazel'in annesi Oya Germen de aynı röportajda kendisine yöneltilen "damadınızla aranız nasıl" sorusuna şu yanıtı verdi: "İlk defa bu kadar mutluyum. Kızım benim de inandığım bir ilişkiye yelken açıyor."
Germen, Çapa'nın "kaynanalık yapacak mısın" sorusunu da "Damadıma yapmam… Ama Ayşe yanlış yaparsa çekerim kulağını" diyerek cevap verdi.
Hürriyet
 
Katılım
11 Temmuz 2008
Mesajlar
8.210
Tepki
8.216
Puan
113
Konum
istanbul
Ayşe Özyılmazel'in annesi Oya Germen de aynı röportajda kendisine yöneltilen "damadınızla aranız nasıl" sorusuna şu yanıtı verdi: "İlk defa bu kadar mutluyum. Kızım benim de inandığım bir ilişkiye yelken açıyor."

Anneye bak kızının babası yaşındaki adamla ilişkisini onaylıyor ne ilginç hayatlar var şu dünyada :dertli:
 

meltemim

Daimi Üye
Katılım
10 Haziran 2011
Mesajlar
451
Tepki
295
Puan
63
Yaş
47
Konum
istanbul
bana göre çok ters bi durum benim 16 yaşında bi kızım var doğrusu küçük yaştaki bir kızın babası yaşındaki adala evlenmesi iğrenç ötesi bir şey çok yakında ayrıldı haberi yazılır
 

flamingo

Daimi Üye
Katılım
25 Şubat 2009
Mesajlar
7.864
Tepki
6.630
Puan
113
Konum
-
adam eşini ayşe için boşadı herhalde..bu evlilik uzun sürmez..
 
N

Nelly

Misafir
çok şaşırdım şahsen.birbirlerine hiç ama hiç yakıştırmıyorum.bence bu adam kendi ihtiyaçları için evleniyor
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst