Elif_Eylul
Daimi Üye
Hımm zengo fenomenafiyet olsun canımm
afiyet olsun canımm
ben fenomen bir insanım ne diyosun
Hımm zengo fenomenafiyet olsun canımm
afiyet olsun canımm
Teşekkür ederim canımafiyet olsun canımm
afiyet olsun canımm
Teşekkür ederim canımEline sağlık afiyet olsun
Afiyet olsun bebise vitamin olsunYoğurt çorbası
Zeytinyağlı Patlıcan
Taze fasulye
Salata
HeryerdelerOoo ziyaretçiler burdada var hehe
Makarna önemliben bu akşam arkadaşlarımla toplancam herkes bişey yapıcak bakalımben makarna salatası

Afiyet olsun canımBnm menümde ızgara et, salata, patlıcan alırsam közlücem
Teşekkür ederim canımTeşekkür ederim canım
Afiyet olsun bebise vitamin olsun
Heryerdeler
Makarna önemli
Yap yap bn çok severim yazın sarımsak seversen koy içine muhteşem lezzet veriyorAfiyet olsun canım
Bende köz salatası yapmak istiyorum yazın başında yapmıştım sebzelerin tadı iyoktu iyi çıkmamıştı. Şimdi yaparsam güzel olur yarına yapayım en iyisi
Sarımsağı ailecek yemiyoruzYap yap bn çok severim yazın sarımsak seversen koy içine muhteşem lezzet veriyor
Saol canım

Çalışaaan mayaKolaya kaçan maya
Afiyet olsuun canımBnm menümde ızgara et, salata, patlıcan alırsam közlücem

Yuhhh Afiyet olsun aDün nohutlu, mercimekli, karabuğdaylı hindi fümeli karışık salata yaptımne bulduysam attım

ne yuhh 6 bomba mı yeseydimYuhhh Afiyet olsun a

Tek bir tane çeşit niye koymadınDün nohutlu, mercimekli, karabuğdaylı hindi fümeli karışık salata yaptımne bulduysam attım
geçmişte karabuğday nohut mercimek haşlayıp buzluğa atmıştım hazır da vardı onları kattımTek bir tane çeşit niye koymadın
Yoğurtlu tavuklu yap göbek filan güzel oluyor
Güzel olmuştur ben seviyorum baklagiller salatada...karabugday daha hiç yemedim...denicem inşallah bi güngeçmişte karabuğday nohut mercimek haşlayıp buzluğa atmıştım hazır da vardı onları kattım
evet güzel oldu bir de sarımsaklı, ballı, hardallı yoğurtlu sos yaptım çok lezzetli olduGüzel olmuştur ben seviyorum baklagiller salatada...karabugday daha hiç yemedim...denicem inşallah bi gün
Bn çoğunluk tek çeşit baklağil koyuyom hiç karışım denemedimGüzel olmuştur ben seviyorum baklagiller salatada...karabugday daha hiç yemedim...denicem inşallah bi gün