Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Hazirandan sonra anca uygun olur daha zamanı değil yaEylül icin alıyorum bende cidden 70tl verdim gecen
Hazirandan sonra anca uygun olur daha zamanı değil yaEylül icin alıyorum bende cidden 70tl verdim gecen
Evet canim mayıs oryasinda karpuz ne anca adanadan geliyorsaHazirandan sonra anca uygun olur daha zamanı değil ya
evet zamanında olmayınca pahalı oluyor. Benim ki karpuz hastası almış hamile gibiHazirandan sonra anca uygun olur daha zamanı değil ya
İşte ama sera olabilir MiEvet canim mayıs oryasinda karpuz ne anca adanadan geliyorsa
Zaten bu erkekler daha fenaevet zamanında olmayınca pahalı oluyor. Benim ki karpuz hastası almış hamile gibi
Hamile olsa yandin sen cilekkk erikk dicek senin kocaevet zamanında olmayınca pahalı oluyor. Benim ki karpuz hastası almış hamile gibi
Tadı kabak gibi yaaİşte ama sera olabilir Mi
Bnmde oğlan karpuz delisi
o zaman ileride ben ona derimHamile olsa yandin sen cilekkk erikk dicek senin koca
Emin ol sen demezsin o senden önce dero zaman ileride ben ona derim
Onu diyorum isteEmin ol sen demezsin o senden önce der
Sana senden önce getirir senin canin istemistir diyeo zaman ileride ben ona derim
Oooo burda ziyaretçi çokmuşHerkes kahve içiyor, diyet yapıyor kimse yemek yapmıyorrrrr
Eline sağlık afiyet olsunBen bugün etli nohut yapicam...
Misafir ihtimali var netlik de yok
Hazır yemek bulunsun diye..
Yaprak sarıyorum ondan da artar bize...
Salata yoğurt pilav ooooo çok oldu
afiyet olsun canımmBen bugün etli nohut yapicam...
Misafir ihtimali var netlik de yok
Hazır yemek bulunsun diye..
Yaprak sarıyorum ondan da artar bize...
Salata yoğurt pilav ooooo çok oldu
afiyet olsun canımmYoğurt çorbası
Zeytinyağlı Patlıcan
Taze fasulye
Salata
ben fenomen bir insanım ne diyosunOoo ziyaretçiler burdada var hehe
Kolaya kaçan mayaben bu akşam arkadaşlarımla toplancam herkes bişey yapıcak bakalımben makarna salatası