mügü
Daimi Üye
- Tepki
- 10.427
Afiyet olsunKarar verilmiştir
Yoğurtlu kabak kızartması
Tavuklu pilav
Veee kabak tatlısı
Beğenmeyen yemesin
Afiyet olsunKarar verilmiştir
Tavuklu pilav
Veee kabak tatlısı
Beğenmeyen yemesin
Karar verilmiştir
Tavuklu pilav
Veee kabak tatlısı
Beğenmeyen yemesin
Bende mercimek çorbası yanında kuru patlıcan biber ve soğanlı haşlayıp kavuruyoruz dünden kalan makarna varherkese afiyet olsun kızlar
Afiyet olsun herkesePırasalı börek (kocaya)
Kaşarlı poğca (oğlan)
Mercimek corbasi (kıza)
Kuskus
Bana
Karar verilmiştir
Tavuklu pilav
Veee kabak tatlısı
Beğenmeyen yemesin
Bende mercimek çorbası yanında kuru patlıcan biber ve soğanlı haşlayıp kavuruyoruz dünden kalan makarna varherkese afiyet olsun kızlar
afiyet olsun hepinizePırasalı börek (kocaya)
Kaşarlı poğca (oğlan)
Mercimek corbasi (kıza)
Kuskus
Bana
Afiyet olsun herkese
Sagolun kızlar sizedeafiyet olsun hepinize
Afiyet olsunTarhana çorbası
Köfte patates
Patatesli kalem böreği
Salata
Makarna
Afiyet olsun canımTarhana çorbası
Köfte patates
Patatesli kalem böreği
Salata
Makarna
Ne mutlu size o zaman ananız size hizmet ediyorsa benim rahmetli anam gittiğimizde parmağını oynatmazdı önce dip köşe temizlik yapar akşam da mutfağa girer yemekleri hazırlardık hep derdim acaba benim kızımda bana yapacakmı böyle ama nerdeeee benim kızım ya kızını bırakmaya yada almaya kapıya kadar gelir selamsız çeker giderAnama gidiyom ne pişirirse artık![]()
![]()
![]()
Oklavanı göstersene teyzoş hiç olmadı bi kayfe yapsınNe mutlu size o zaman ananız size hizmet ediyorsa benim rahmetli anam gittiğimizde parmağını oynatmazdı önce dip köşe temizlik yapar akşam da mutfağa girer yemekleri hazırlardık hep derdim acaba benim kızımda bana yapacakmı böyle ama nerdeeee benim kızım ya kızını bırakmaya yada almaya kapıya kadar gelir selamsız çeker gider
Ne oklava ne söz yaramıyor kuşum işe herkes yaşadığını biliyor maalesefOklavanı göstersene teyzoş hiç olmadı bi kayfe yapsın
Vicdan ve merhamet yoksa bisey olmaz,evlat doğrup büyütüyoruz ama iclerini bilmiyoruz demiyorlar boşuna Allah hayırlı evlat versin diyeNe oklava ne söz yaramıyor kuşum işe herkes yaşadığını biliyor maalesef
Rabbim hastalığında,ölümünde,evladında hayırlısını versin hastalık,ölüm Allah vergisi eyvallah diyor büküyorsun boynunu da evlatVicdan ve merhamet yoksa bisey olmaz,evlat doğrup büyütüyoruz ama iclerini bilmiyoruz demiyorlar boşuna Allah hayırlı evlat versin diye
Ben ne yapayım bana bir akıl verinKurufasulye
Mercimek corbasi
Kuskus
Turşu
Salata
Dolabinda ne varki ablaBen ne yapayım bana bir akıl verin
Herşey var ama o herşeyi yemeyen yemek seçen bir evlatta varDolabinda ne varki abla