Adını Feriha Koydum -Emir'in Yolu (Showtv)

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.388
17786545.jpg

EMİR ALEVLER İÇİNDE

Show TV'de yayınlanan “Adını Feriha Koydum-Emir’in Yolu”nun ikinci fragmanı ekranlara geldi.

Bir önceki fragmanda saçlarını keserken görülen Emir bu kez ise kendisini ateşlerin arasına atıyor.

Hürriyet

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.388
Ad%C4%B1n%C4%B1-Feriha154_5226_154.jpg

trans.gif

Adını Feriha Koydum - Emir’in Yolu

trans.gif

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 07.09.2012 20:00

trans.gif

’Feriha’nın ölümünün ardından geçen 3 ayda Emir bambaşka bir insan olmuştur. Gözlerden uzakta acı dolu bir inzivaya çekilen Emir kendini etrafındaki herkesten uzaklaştırmıştır. Feriha’nın ardından hayatta kaybedeceği hiçbir şeyi kalmayan Emir artık ölümün peşinden giden yalnız bir adamdır. Emir’in tehlikeli yalnızlığı içinde yasını tutarken aynı gün hem kızını hem de karısını kaybeden Rıza ise Ömer ve memleketlisi Zülal’le birlikte köyden döner. Yaşadığı büyük acının ardından Rıza’yı Ömer’in varlığı ile birlikte memleketten okuması için İstanbul’a getirdiği Zulal ayakta tutmaktadır. Zülal ise sadece İstanbul’a karşı değil, köyde yaşadıklarını dinlediği Emir’e karşı da büyük bir merak içindedir. Bu sırada Emir’in yolu ise İstanbul’a tayin olan gözüpek polis memuru Can’la kesişir. Can ve Emir’in çakışan yolları eski bir düşmanlığı yeniden canlandırmak üzeredir. Hayat, Emir ne kadar dirense de acısı ve tatlısıyla ölmeyen dostluklar, eski düşmanlıklar ve yola çıkmak isteyen aşklarla yeniden akmaya başlar. ADINI FERİHA KOYDUM-EMİR’İN YOLU, 7 Eylül Cuma akşamı saat 20.00’da yeni bölümüyle Show TV’de başlıyor.

YAPIM MED Yapım YAPIMCI Fatih Aksoy YÖNETMEN Merve Girgin UYGULAYICI YAPIMCI Direnç Aksoy SENARYO Tılsım GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ Sinan Onur SANAT YÖNETMENİ Aysun Özdemir YAPIM KOORDİNATÖRÜ Kerem Dikilitaş OYUNCULAR Emir Çağatay Ulusoy Rıza Metin Çekmez Sanem Deniz Uğur Koray Yusuf Akgün Can Zeynem Çamcı Zulal Beril Kayar Cansu Sedef Şahin Hatice Ayşegül Uygurer Aysun Ahu Sungur Ünal Murat Onuk Selim Furkan Andıç Yavuz Emre Koç Seher Neşem Akhan Gülsüm Pelin Ermiş Lara Feyze Civelek Can Doruk Özdemir Ömer Onay Kaya Melehat Cihan Bıkmaz Dadı Damla Debre Kaan Çınar Bozkurt

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.388
Her hafta izlediğim diziye bakmak içimden bile gelmedi :bestas: onlar bitirmedi ama ben bitirmişim diziyi :deli:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.388

trans.gif

trans.gif

Tarih-Saat: 21.09.2012 20:00

trans.gif

Can, çatışmada yaralanan Emir’i hastaneye yetiştirir. Geçirdiği operasyonun ardından Emir’in yaptığı ilk şey ise hastaneden kaçmak olur. Emir’in hastaneden kaçması Aysun ve kapıcı dairesi sakinlerini karşı karşıya getirirken Can ise Emir’i nerede bulacağından emindir. Emir’in yaralandığını öğrenen Zulal, onu görebilmek için harekete geçerken Selim’in kendisine olan ilgisinden faydalanmaya başlar. Ancak Emir’in adresine ulaşan Zulal için, onunla yakınlık kurmak beklediği kadar kolay olmayacaktır. Öte yandan Can, Yavuz’un kirli işlerini ortaya çıkarmak için var gücüyle çalışırken, Emir’i Can’ın yanında görmeye tahammül edemeyen Yavuz’un hedefinde ise Ünal vardır. Yavuz ve Can karşı karşıya geldiklerinde, Can Yavuz’un Emir’e olan düşmanlığını keşfeder. Acısı zamanla azalmak bir yana, daha da katlanılmaz hale gelen Emir, uzun zamandır arkasını döndüğü anılara doğru bir adım atar. Attığı beklenmedik adımın sonunda Emir’i ve Emir’den başka bir şey düşünemeyen Zulal’i bekleyen bir sürpriz vardır.

ADINI FERİHA KOYDUM-EMİR’İN YOLU, 21 Eylül Cuma akşamı saat 20.00’da yeni bölümüyle Show TV’de!

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
ferihanin yengesi bile daha sevimli geliyo gozume :kahkaha: mafyayla psikopatlik arasi bir dizi oldu gitti dizi :kptmya: don feriha don yoksa iyice manyaklasicaklar:gul:

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.503
Ferihasız nekadar gidecek bu dizi bilmiyorum.Bir sezon bile sürmez gibi geliyor.Perişan bir emir sonra polis kızla evlenir çocukları olur adıjnı feriha koyarlar biter :dusun: Çok sıkıcı çook

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
polis kizla evlenirse iyi insallah o miyminti kizla evlenmez :ayk: ama dedigin gibi ben bir sezon bile surcegini dusunmuyorum 10 bolum surere surmez biter gibi geliyo :tskler:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.388
Ben yeni sezonu sıkı takipçi olmama rağmen izlemedim içimden gelmedi :ne: benim için dizi geçen sezon düğünle beraber bitti bundan sonrası zorlama gibi geliyor nedense :panter:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.388

trans.gif

trans.gif

Tarih-Saat: 28.09.2012 20:00

trans.gif

Aylar sonra eski evinin kapısını açmak Emir’i alt üst eder. Emir’in içine girdiği çıkmazdan kurtulamadığının farkında olan Koray ne olursa olsun onu yalnız bırakmamaya kararlıdır. Ömer ve Emir’in kardeşi arasındaki kavgayla kapıcı dairesindeki tansiyon yükselir. Olanları Can ve Zulal’den öğrenen Emir bu duruma seyirci kalamaz. Ömer’in nefretiyle yüzleşmek Emir için ağır olur. Selim’in Zulal’e olan ilgisi her geçen gün biraz daha artarken, bu ilginin farkında olan Zulal ise Emir’i yeniden görebilmek için fırsat kollamaktadır. Emir’in yaşadıklarından fazlasıyla etkilenen Can ise anlam veremediği karışık duygular içindedir. Ömer’e olan Emir’e olan nefreti yüzünden başını belaya sokmasından korkan Rıza, Emir’den yardım istemeye karar verir. Rıza’nın yardım talebiyle karşı karşıya kalan Emir büyük bir karar aşamasındadır. ADINI FERİHA KOYDUM-EMİR’İN YOLU, 28 Eylül Cuma akşamı saat 20.00’da yeni bölümüyle Show TV’de!

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.388
dini-feriha-koydum_b2efbe58-9c0d-4e2b-8a03-3d75a3b79a42_3_83015796-FEC9-475F-832D-C26DB9E550C3.jpg

Emir'in kararı ortalığı karıştırıyor!
trans.gif

Adını Feriha Koydum - Emir'in Yolu'nun yeni bölüm fragmanları yayınlandı. İşte ayrıntılar...

Emir eski evinde hayata dönme mücadelesi verirken, onun dönüşü Zulal ve Can için farklı anlamlara gelir. Zulal, adım adım Emir’le yakınlaşma yolları ararken, Emir’in taşındığını öğrenen Can ise duygularını bastırmaya çalışır.

Sadece apartmana değil hayata da dönen Emir, kardeşiyle buzları eritmek için harekete geçerken, Ömer ise Emir’in dönüşüyle çığırından çıkar. Rıza, Ömer’i dizginlemeye çalışırken, Zulal’in Emir’le kurmaya çalıştığı yakınlık Ömer’in dikkatinden kaçmaz.

Babasını yanında çalıştırarak Emir’e büyük bir darbe vurmaya hazırlanan Yavuz, gece ****** açılışını hızlandırırken, Yavuz ve Ünal bağlantısını keşfeden Can, Emir’e ulaşmaya çalışır.

Selim, Emir’in nerede olduğunu Zulal’den öğrenmek istese de, Zulal Emir’in apartmana döndüğünü anlar.

Yavuz’un ihtişamlı gece ****** açılışı ise herkes için unutulmaz bir sürprize gebedir.

ADINI FERİHA KOYDUM-EMİR’İN YOLU, 5 Ekim Cuma akşamı saat 20.00’da yeni bölümüyle Show TV’de!
ekolay

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar