Hobilerin: çok klasik ama kitap okumak benim için vazgeçilmez bişey hayatın bi parçası
Fobilerin: birisinin ıslak eliyle dokunması...tüylü iplere değince çıkan hışırtılı ses..garip garip takıntılarım var

Hangi dizileri,tv programlarını seyredersin? uuu saymakla bitmez:1: muhteşem yüzyıl bu ara favorim.öyle bir geçer zamanki..hanımın çiftliği.fatmagülün suçu ne.mazi kalbimde yaradır bu kadardı galba:1

rogramlardan da survivor.bana her şey yakışır

Tuttuğun takım? gs
En büyük takıntın nedir? tozlar..nefret ediyorum asla tozlu bi ortamda bulunamam
Giyim tarzın? süslü kokoş
En istikrarlı olduğun konu nedir? kişiliğim...diğerleri değişebiliyo
Hayatta yapmam dediğiniz bir şeyi yaptınız mı ? evet yaptım
Bir dizi veya filmden hiç unutamadığın bir sahne varmı varsa hangisi?dizilerden fazla etkilenmem hatta hiç etkilenmem
Senin için ne yapılırsa mutlu olursun sevdiğini gösteren herkes beni mutlu eder.okadarı yetiyo bana
Hayatında zamanı geriye alabilme gibi bir şans verilseydi sana hangi anınıza dönmek isterdin? aslında aynı şeyleri sar baştan yaşamak zor gelirdi ama lise hayatıma dönmeyi isterdim yaptığım hataları telafi ederdim en azından:dertli:
En sevdiğin smile hangisi?

İstediğin ama elde edemediğin 3 şey? evlilik

tatil..bide bir sürü çanta isterdim ama yok:dertli:
Nickinizin anlamı nedir? Neden bu nicki kullanıyorsunuz? gerçek adım ilk ismim
Sitede en çok dikkatinizi çeken sizi en çok etkileyen isimler kimler?
Sinir katsayın nedir? Sabırlı mısın yoksa bir anda parlar mısın? aşırı sabırlıyımdır ama yavaş atın çiftesi pek olur

Sana bir kitap yaz deseler ilk cümlen yada kitabın adı ne olurdu ?
Hangi konularda zayıf hangi konularda daha güçlüsün? sabretmek konusunda güçlüyüm ama üzüntülü şeylere hiç dayanamıyorum
Küçükken en sevdiğin oyuncağı hatırlıyormusun? bi köpeğim vardı rahmetli dedem vermişti onla yatardım hala duruyo:dertli:
İnşallah bu soruyu sormazlar dediğin bir soru var mı ? yok

Olaylar karşısında isyan edermisin yoksa kader deyip boyunmu eğersin ? isyan etmeye kalkışırım ama hemen engel olurum kendime.korkarım ben öyle şeylerden
En beğendiğin ve beğenmediğin huyun? fazla duygusalım daha sert olabilmeyi isterdim.çok sabırlıyım bunu seviyorum
En sevdiğin ve sevmediğin renk ? en sevdiğim pembe en sevmediğim siyah
Hangi tür müzikten hoşlanırsın/Kimleri dinlersin? pop dinlerim ama daha çok romantik slow müzikleri beğendiğim herkesi dinlerim ayırt etmiyorum
Hayatta asla yapmam dediğin şey ? aldatmak
Aldatılsan affedermiydin yoksa bir kalemde silermiydin ? sanırım affetmem ama bi kereliğine affedebilirimde bilmiyorum duruma bağlı biraz
Sitede hangi bölüm daha çok ilgini çekiyor.Neden?geyik bölümü.konuşmayı çok severim
En sevdigin şarkı hangisi? Neden ?en sevdiğim yok
Çıkmış olan bir tartışmanın içine müdahele etme gereği duyarmısın?ederim genelde sorada ben suçlu olurum o ayrı:dertli:
En beğendiğin aktör/aktrist? bilmemki

Sessizliği seven biri misin yoksa anında bozan biri mi ? sevmem sıkılırım hemen
Kolay bağışlar mısın yoksa kin tutar mısın? asla kin tutmam
Hayatın film şeridi gibi gözünün önünden geçiyor farzet (Allah korusun ) neler görüyorsun? çoğu anı mutlu mutsuz karışık ama mutsuzluk ve yalnızlık ağır basıyo böyle bi hayat:dertli:
Bugünlerde en çok duyduğun söz? sınav zamanı annem hadi çalış deyip duruyodu günde on defa

Geçmişte yaşasaydın kim olurdun? yerine geçmeyi istediğim biri yok ama osmanlı döneminde yaşamayı çok isterdim
En çok neye sinirlenirsin? gereksiz alınganlıklara.lafımın başka yere çekilmesine
Yapmaktan en çok hoşlandığın şey? uyumak

En sevdiğin söz nedir? çaresizseniz çare sizsiniz
Hiç zor durumlarda yalan söyledin mi ?pembe yalanlar amaaaa