61. Haftanın Konuğu »» enise_

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
hic unutamadigin kirginligin?
en mutlu oldugun an?
evinde ki mobilyalar daha cok hangi renk agirlikli?
sevgilinin en sevmedigin huyu?
en sevdigin huyu?
bir tartisma aninda ne yaparsin? susup dinler misin, yoksa agzina geleni söyler misin?
en güzel hangi yemegi yaparsin?
deneyipte bir türlü beceremedigin yemek var mi? varsa hangisi?
hayatta isteyipte yapamayacagin tek sey ne olabilir?
en sevdigin sehir?
en sevdigin ülke (Türkiye haric)?

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
teşekkürler herkeseeee:huhuu: koltuğumda çok güzelmiş biraz geç girdim affedin nette bi sorun vardı hemen başlıyorum:sila:
Kac yasindasin?temmuzda 21 olucam inşallah :hihi:
Evli misin? Evliysen kac yillik evlisin?henüz değilim:lilav:
En sevdigin renk?pembe:huhuu:
Ugurlu sayin?aslında hiç düşünmedim :eek:ys:
Konuk olmaktan korktun mu?biraz heycanlandım ama daha çok mutlu oldum sizle kaynaşmak güzel
hanimefendi.com a neden üye oldun?daha önce başka bi forumdaydım ama burdaki sıcaklığı orda bulamamıştım.şans eseri buldum iyi kide bulmuşum diyorum:huhuu:
Saclarin ne renk?kızıl kınalı
Sence kisa sac mi uzun sac mi?kesinlikle uzun ama benimkiler malesef kısa uzatıyorum:dertli:
Ne tarz giyinmeyi seversin?süslü kokoş
Kac yasinda evlendin?evlenmedim ama 24 25 gibi düşünüyorum:hihi:
Keske daha önce evlenseydim diyor musun? yoksa ne acelem vardi keske daha bekleseydim mi diyorsun?
Sence bir kizin ve erkegin evlenme yasi kac olmali?24 25 civarı uygun bence anca okul askerlik bitmiş oluyo
Bir kadin kac yasinda anne olmali?30una gelmeden olmalı
Esinin ailesi ile aran nasil?maşallah çok iyi her fırsatta gidiyorum onlara:huhuu:
Bir yerden büyük bir para kazansan ilk yapacagin sey ne olur?evlenmek:hihi:
Senin icin huzur ne demek?evim sevgilimin yanı
Ya huzursuzluk?sevmediğim ortamlarda olmak yada sevmediğim insanlarla
Tatil deyince aklina ne geliyor?yüzmekk:1:
Su an yapmak istedigin sey ne?tatile gitmek ama malesef mümkün değil
Kahve mi cay mi?çay
Tatli ile aran nasil?aram yok eskiden çok giderdik ama artık gidemiyoruz inşallah evlenince
Kilondan memnun musun?çok memnunum az daha alsam olur hatta:hihi:
Esin hayalindeki erkek tipine uyuyor mu?tam anlamıyla uyuyo hiç böyle olucağını tahmin etmemiştim ama kısmet işte:huhuu:
"Ahh keske bunu böyle yapsaydim" dedigin sey ne?keşke başka şehirde okusaydım hep diyorum bunu:dertli:
asla hayir diyemeyecegin birsey?sevgilimle vakit geçirmek:huhuu::huhuu::eek:ys:

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
hayatta yaptigin en büyük cilginlik?gizli :hihi::hihi:
ya da yapmak istedigin?yapmak istediğim yok güvenli bi hayatı tercih ediyorum
sence burdaki bütün üyeler samimi mi?öle olduklarını düşünüyorum
en anlastigin üye?herkes diyelim
peki en sevmedigin hangisi?hiç yok gerçekten
gözüm kapali yaparim dedigin bir yemek var mi?yumurta bile kıramam:eek:ys:
en son ne zaman mektup yazdin?sevgilime doğum gününde yazmıştım
en son ne zaman birinden mektup aldin?yine sevgilimden aldım zorla yazdırmıştım:1:
evime hayatta sokmam dedigin sey ne?hmmm sigara diyeyim
evinde asla eksik etmedigin sey ne?çikolata:1:
yurt disinda yasayan akrabalarin var mi?yok
sence sarisin erkek mi, esmer erkek mi yakisikli?kumral:dill: aslında sarışınları daha çok beğenirim ama sevgilim kumral
biyikli erkek sever misin?pala bıyık olmadığı sürece severim:hihi:
hangi mevsimi daha cok seviyorsun?ilkbahar:huhuu:

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
salonda mi yoksa bahce dügünü mü yaptiniz?bahçede yapmak isterim kır düğünü gibi
dügünün hayal ettigin gibi mi oldu?inşallah olur:huhuu:
hic unutamadigin kirginligin?kötü şeyleri unutmaya çalışıyorum o yüzden yok
en mutlu oldugun an?geçen seneki doğum günümde çok mutlu olmuştum
evinde ki mobilyalar daha cok hangi renk agirlikli?her renkten var ama salon kahve tonları
esinin en sevmedigin huyu?çok agresif hemen parlar:dertli:
en sevdigin huyu?beni herzaman korur kollar
peki esin senin hangi huyunu sevmiyor?bazen çok dırdır ediyorum:hihi:
eee hangi huyunu seviyor?gri kalan hepsini melek gibi kızım ben-rgulu
bir tartisma aninda ne yaparsin? susup dinler misin, yoksa agzina geleni söyler misin?tartışmaya göre değişir.bide kişiye göre ama genelde önce susarım sonra laf sokarım
en güzel hangi yemegi yaparsin?hiç birini:deli: ama çok güzel poğça yaparım
deneyipte bir türlü beceremedigin yemek var mi? varsa hangisi?hepsi:deli:
hayatta isteyipte yapamayacagin tek sey ne olabilir?aslında bir sürü şey var ama başka bi ülkeyi görmek isterdim ama zor hatta imkansız:dertli:
en sevdigin sehir?bursa:huhuu:
en sevdigin ülke (Türkiye haric)?
gidip gördüğüm bi ükle yok ama venediği çok merak ediyorum

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
Enise ye biz de soru soracakmıyız yoksa bunları okuyup mu öğrenicez :acep: bir sürü soru var Her şey sorulmuş zaten çünkü sorulacak şeyler de bunlara benzer olur Eniseye sadiyecim :acep: Bilemedim nasıl oluyor herkesmi soruyor yoksa senmi soruyorsun tek

tatlım siz bana istediğiniz merak ettiğiniz her şeyi soruyosunuz aynısı da olur farketmez sizimi kırcam yanıtlarım gene:huhuu:

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
Hobilerin: çok klasik ama kitap okumak benim için vazgeçilmez bişey hayatın bi parçası
Fobilerin: birisinin ıslak eliyle dokunması...tüylü iplere değince çıkan hışırtılı ses..garip garip takıntılarım var:hihi:
Hangi dizileri,tv programlarını seyredersin? uuu saymakla bitmez:1: muhteşem yüzyıl bu ara favorim.öyle bir geçer zamanki..hanımın çiftliği.fatmagülün suçu ne.mazi kalbimde yaradır bu kadardı galba:1:programlardan da survivor.bana her şey yakışır:huhuu:
Tuttuğun takım? gs
En büyük takıntın nedir? tozlar..nefret ediyorum asla tozlu bi ortamda bulunamam
Giyim tarzın? süslü kokoş
En istikrarlı olduğun konu nedir? kişiliğim...diğerleri değişebiliyo
Hayatta yapmam dediğiniz bir şeyi yaptınız mı ? evet yaptım
Bir dizi veya filmden hiç unutamadığın bir sahne varmı varsa hangisi?dizilerden fazla etkilenmem hatta hiç etkilenmem
Senin için ne yapılırsa mutlu olursun sevdiğini gösteren herkes beni mutlu eder.okadarı yetiyo bana
Hayatında zamanı geriye alabilme gibi bir şans verilseydi sana hangi anınıza dönmek isterdin? aslında aynı şeyleri sar baştan yaşamak zor gelirdi ama lise hayatıma dönmeyi isterdim yaptığım hataları telafi ederdim en azından:dertli:
En sevdiğin smile hangisi? :huhuu::huhuu::huhuu:
İstediğin ama elde edemediğin 3 şey? evlilik:hihi: tatil..bide bir sürü çanta isterdim ama yok:dertli:
Nickinizin anlamı nedir? Neden bu nicki kullanıyorsunuz? gerçek adım ilk ismim
Sitede en çok dikkatinizi çeken sizi en çok etkileyen isimler kimler?
Sinir katsayın nedir? Sabırlı mısın yoksa bir anda parlar mısın? aşırı sabırlıyımdır ama yavaş atın çiftesi pek olur:hihi:
Sana bir kitap yaz deseler ilk cümlen yada kitabın adı ne olurdu ?
Hangi konularda zayıf hangi konularda daha güçlüsün? sabretmek konusunda güçlüyüm ama üzüntülü şeylere hiç dayanamıyorum
Küçükken en sevdiğin oyuncağı hatırlıyormusun? bi köpeğim vardı rahmetli dedem vermişti onla yatardım hala duruyo:dertli:
İnşallah bu soruyu sormazlar dediğin bir soru var mı ? yok:huhuu:
Olaylar karşısında isyan edermisin yoksa kader deyip boyunmu eğersin ? isyan etmeye kalkışırım ama hemen engel olurum kendime.korkarım ben öyle şeylerden
En beğendiğin ve beğenmediğin huyun? fazla duygusalım daha sert olabilmeyi isterdim.çok sabırlıyım bunu seviyorum
En sevdiğin ve sevmediğin renk ? en sevdiğim pembe en sevmediğim siyah
Hangi tür müzikten hoşlanırsın/Kimleri dinlersin? pop dinlerim ama daha çok romantik slow müzikleri beğendiğim herkesi dinlerim ayırt etmiyorum
Hayatta asla yapmam dediğin şey ? aldatmak
Aldatılsan affedermiydin yoksa bir kalemde silermiydin ? sanırım affetmem ama bi kereliğine affedebilirimde bilmiyorum duruma bağlı biraz
Sitede hangi bölüm daha çok ilgini çekiyor.Neden?geyik bölümü.konuşmayı çok severim:hihi:
En sevdigin şarkı hangisi? Neden ?en sevdiğim yok
Çıkmış olan bir tartışmanın içine müdahele etme gereği duyarmısın?ederim genelde sorada ben suçlu olurum o ayrı:dertli:
En beğendiğin aktör/aktrist? bilmemki :hihi:
Sessizliği seven biri misin yoksa anında bozan biri mi ? sevmem sıkılırım hemen
Kolay bağışlar mısın yoksa kin tutar mısın? asla kin tutmam
Hayatın film şeridi gibi gözünün önünden geçiyor farzet (Allah korusun ) neler görüyorsun? çoğu anı mutlu mutsuz karışık ama mutsuzluk ve yalnızlık ağır basıyo böyle bi hayat:dertli:
Bugünlerde en çok duyduğun söz? sınav zamanı annem hadi çalış deyip duruyodu günde on defa:hihi:
Geçmişte yaşasaydın kim olurdun? yerine geçmeyi istediğim biri yok ama osmanlı döneminde yaşamayı çok isterdim
En çok neye sinirlenirsin? gereksiz alınganlıklara.lafımın başka yere çekilmesine
Yapmaktan en çok hoşlandığın şey? uyumak:hihi:
En sevdiğin söz nedir? çaresizseniz çare sizsiniz
Hiç zor durumlarda yalan söyledin mi ?pembe yalanlar amaaaa:hihi:

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
Düğünlerde oturan tiplerden misin yoksa döktüren mi? hiç sevmem oynamayı kendi düğünüm olursa napıcam bilmiyorum:1:
Lakabın varmı? yok
Issız bir adaya düşsen yanına bu siteden kimleri alırdın herkesiiii seviyorum hepinizi:huhuu:
Duygusalmısınız,mantıklımı? duygusal
Cesurmusun korkakmı? cesurum çoğu konuda
Günlük tutar mısın? yok çok sıkıyo beni
Hangi mevsimi seversin? Neden? ilkbahar.yeniden canlandığımı hissettiriyo bana
Hayvanları severmisin beslediğin bir hayvan varmı? hemde aşırı severim şu an bi kuşum var adı da fıstık:huhuu:
Tüm sorular içinde en çok hangisini beğendin? (Sadece benimki değil diğer arkadaşların soruları içinden ) ay kafam çok karıştı ama bunu hatırlayamıyorum:hihi:
En sevdiğin bayan ve erkek ismi? duru cihan
Tok karnına bile yerim dediğin yiyecek nedir? lahmacun:1:
Sence "sen" nasıl bir insansın? romantik duygusal huysuz kırılgan
Hayatta en çok kıymet verdiğin şey? sahip olduğum herşey ayırmıyorum
Benzetildiğin biri varmı? yok
[*]Aşağıdakiler senin için ne ifade ediyor kısaca tanımlar mısın?
Aşk:sevgilimmm
Sevgi:eek:da sevgilim:huhuu: bide annem
Güvenilirlik:mutlaka olmalı
Evlilik:yuva
Dostluk: değer görmek
Para: çokta lazım değil
Çocuk:çok istiyorummm
Yalan:iğrenç bişey
Ölüm: son
Hayat: hikayemiz
Hanımefendi.com :can sıkıntısı gidermenin en etkili yolu:huhuu:

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
Sence kadina mayo mu bikini mi daha cok yakisiyor?kilosuna göre değişiyo bana mayo olur mesela:hihi:
Hic sütlü cay ictin mi ve bu konuda düsüncen ne?içmedim bence kötü olur çay konusunda tiryakiyim ben
Sence siyah kumas pantalonun altina beyaz corap giyen erkekler gercekten itici mi oluyor?evet çok fena:böö:
Cekindigin doktor var mi? (kadin, dis doktoru gibi)hiç birinden çekinmem
Sence yalan söylemeyen insan varmidir?yoktur illaki pembe yalanlar söyleniyo
Salataya limon mu sirke mi koyarsin?limon
Sence kadin evlenince evinin hanimi mi olmali?yoo kişiliğe göre değişen bi durum ama kendinide unutmamalı
Bilgisayar karsisinda en uzun ne kadar oturursun?5 6 saat :hihi:
Bu bilgisayar yüzünden sevdiklerini ihmal ettigin oldu mu?olmadı
Makyaj yapmayi sever misin?sevmiyorum hiç uğraşasım gelmiyo
Asla yapmam deyipte yaptigin birsey var mi?evet var
Ayda kac kere kendin icin alis veris yaparsin?düzenli yapmam ama senede 4 kez kesin giderim sınav ertesi:hihi:
Kiyafet icin cok para harcar misin?asla en sevmediğim şey
Cabuk kizar misin?sabırlıyımdır
Sabrin nasil, sabreden biri misin?evet çok sabrederim

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
tavır aldığın bişeyler varmı kızdığım zaman genelde tavır alırım hemen
kimler için nelerden vaz geçersin bunu hiç düşünmedim ama sevdiğim kişi için şu anki hayatımdan vazgeçebilirim gerekirse
mutluluk nedir senin için sevdiklerinin yanında olması
hayata nasıl bakarsın olumlu bakmaya çalışıyorum
insanları üzmemek için neler yaparsın kendimi üzerim :dertli:
kendin için en son yaptığın şey nedir alışverişe çıktım:hihi:
hayatta en çok arzun nedir tek istediğim mutlu ölmek
kimlerle nasıl anlaşırsın genelde herkesle anlaşırım uyumluyumdur
biri seni üzdüğünde ne tepki verirsin küserim hemen

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
keşkelerin var mı hayatta hemde çok
hayvanları severmisin? aşırı severim
hayalların neler mutlu bi yuvam olsun istiyorum
idalin var mı aslında yok hırslı biri değilim
üzgün olduğun da ne yapmayı seversin içime kapanırım yalnız kalmay isterim
tek kaldığında neler yaparsın buraya gelirim hemen:huhuu:
en son hangi kitabı okudun nurbanu cariyenin gelini hürremin geliniymiş kendileri

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
suan ki ruh halin? durgun birazda endişeli

en sevdigin film?titanic

kullandigin parfüm?sansiro k88
sevdiğin üç tane çiçek ismi?papatya pembe gül bide cam güzeli
en sinir oldugun 3sey?alınganlık.sürekli umutsuz konuşan insanlar bide toz pislik

hayattaki en önemli yer in?evim

en sevdigin yemek? lahmacun :hihi:

en sevdigin tatli? çikolatalı herşey

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
kaç çocuk düşünüyosun? 2 en fazla 3
bizden memnun musun? evet çok böyle sıcak bi ortam olduğunu bilseydim önceden gelirdim vala
forumda takılı kalıp ev işlerini aksattığın olur mu? şu an mesela:1:
facebook hesabın var mı?evet var
eşinin facebook hesabı olması seni rahatsız eder mi?etmez ama kendi kendine rahatsız olup kapattı zaten:hihi:
eşini gizli gizli telle konuşurken görsen ilk ne düşünürsün benden gizlediği bişeyler olduğunu
benim eşim yapmaz diyenlerden misin? asla demiyorum erkektir yapar derim hep
bi komşunun eşine karşı bi ilgisi olduğunu hissediyorsun ama eşin farkında bile değil tepkin ne olur? eşime bişey çaktırmam ama kadın için aynı şeyi diyemicem:hihi: gidip korkuturum
evliliğini örnek aldığın kişiler var mı? şu an için yok
eşin nasıl evlenme teklifi etti? henüz etmedi

H

Hera

Misafir
Burcun nedir

Birde Yaşadığın yer dışında sevgilinle evlendin Lakin Başka bir şehere gitmek zorundasın onunla beraber Kocanla yani neresi olursa giderim dermiisn yoksa Büyük Şehir dışında yaşamam mı dersin yoksaaaa yaşadığım yerden ayrılamam o Çalışsın ben burada Kocamı beklerim mi dersin ailemi anamı babamı bırakmam gerçi Evlilik kurumunu henüz yaşamadın Sevgili olunca işler değişir koca olunca değişir Bu her kadın için farklıdır seçtiği erkek ama senin için değişmedi diyelim tatlişkom uzun oldu diymi napıyım

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
sence özür dilemek erdemlik midir? kesinlikle keşke herkes böyle düşünse
bir yazar olsaydın ne tür kitaplar yazardın? aşk hikayeleri
insanları anlamak için hangi yoları denersin? izlerim hareketlerini konuşmalarını
bir insanı mutlu etmek için yapacağın şey ne sevmediği hareketleri yapmam güzel sözlerle hitap ederim
bir insanın hatasını görürsen sölermisin? evet söylerim
konuşma tarzın yüksek ses dediler ama sana göre yüksek seyle değiil tepkin ne olur? kızarım hemen zaten bağırarak asla konuşmam
erkek arkadaşıla tartştın suçluda sensin arayıp özür dilermisin? hiç vakit kaybetmeden hemde
ileri yönelik düşünüyomusunuz erkek arkadaşınla? evet ciddiyiz
dışarıda kimsesiz biri gördün eve alırmısın? eve almam ama yardımcı olmaya çalışırım üzülüyorum ölelerine Allah düşürmesin
dışarıda avuçlarını açıp para isteyenler para verirmisin üzlüp? bazılarına veriyorum
hayatta seni en çok mutlu eden sey ne? sevdiğim şeyleri yapmak
kin duyarmısın? yok kinci değilim
öfke ile insnalar katil oluyo bunun öfke ile alakası varmı? insan olamamakla alakası var bence
öfke insanlara neler yaptırır? istemediği şeyler söyletir
hayatta en çok öfkelendiğin şey?birinin lafımı yanlış yere çekmesi
işsizliğin artış sebebi ne? hükümetin beceriksizliği
adaya düştüğünde yanına alacağın üç şey? laptopum aynam bide bol bol çikolata:hihi:

ıssız bir adaya düşsen hayatta kalmak için birini öldürrürmüüsn? yok ya yapamam heralde :ayk:

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
hayatta yapman gereken üç şecim var kimleri ve neler secersin? bu zormuş ya.ama annem babam sevgilimi seçerdim
sevdiğinin birinin üç günlük ömrü var diyelim üç günün nasıl geçirmsine yardımcı olursun..Allahım korusun ama istediği her şeyi yapardım
ailenin istemediği biri ile evlenirmisin? evlenmezdim
görmek istediğin ünlü? meryem uzerli çok tatlı:huhuu:
ünlü olmayı düşünürmüsün? bana göre değil
ünlüler hakkında görüşlerin nedir? çoğundan hoşlanmıyorum
hayatta en yapma dediğin şeyi yaptın kendine kızarmısın? evet kızarım kendimi hırpalarım aklıma geldikçe
dışarıda çocuklarına bağırıp tokat atanlar ne tepki gösterirsin? içten içe kızarım ama bişey demem
hayat herşeye rağmen yaşamaya değermi? evet genede değer
sevdiğin çok hasta ona organ lazım organını verirmisin? hiç düşünmem bile veririm
en sediğim smiller hangileri?:huhuu::hihi::dertli:

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
türkiyenin genel durumu hakkında ne düşünüyosun?üzülüyorum kızıyorum bi yandan da hak ettik biz bunu bu kafayla gidersek işimiz zor

okul sistemi de şimdi birinci sınıfta başlıyo el yazısı sence doğru bir secim mi? yok çok saçma bence gerçek hayatta kullanılmayan bişey çocuklara işkence

eşler arasındaki sorun çocuklara yansırmı? ister istemez yansıyo şimdiki çocuklar fazla akıllı:hihi:

biri ile evlenmeyi düşünüyosun ama işsiz kriz nedeni ile iş bulamıyo ne yaparsın? mecbur beklerim

dünyaya bir daha geldiğinde bir hayvan olarak gelseydin hangi hayvan olurdun? kedi

nazar boncuğuna inannırmısn? evet inanıyorum

büyü varmı gerçekten? o yok işte saçma

bir arkadaşının eşi aldatıyo ona nasıl anatırsın durumu? hemen anlatırım ister kızsın

erkekler ağlarmı? evet hemde şakır şakır:hihi:

çiftler birbirini neden aldatır? yetmediğinde karşısındaki yada bazılarınınki sapkınlık oluyo :böö:
aldatma girince çiftler birbirinde soğurmu? ister istemez olur güven azalır yada biter
hangi durumda boşanmaları gerek? düzelme imkanı yoksa
kişilik bouzkluğu hakkında düşüncen ne?bu aralar arttı
erkeği kız gibi kızıda erkek gibi yetiştiren ailelere tepkin ne? abartmasınlar bence
bir kızın oldu eşinin ailesi kendi istediği ismi vermek istiyo ne yaparsın?izin vermem ortak bi yol bulurum yada tehdit filan ederim giderim diye:hihi:
dünya gittikce bozuluyo bunu nedeni ne? biz insanlar ne olcak:dertli:
hormonlu yiyeckler sağ yesinde hastalıklar çoğaldı ? evet kendi kendimizi zehirliyoruz
gıda töröü hakkında düşüncen ne? insanlık dışı bişey

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
Bugünlerde en çok duyduğun söz?
-Geçmişte yaşasaydın kim olurdun?
-Korkuların /özlediklerin/ sevdiklerin?sevgilimi özledim aynı şehirde hasret çekiyoruz:dertli:
-Yapmaktan en çok hoşlandığın şey?uyumak:hihi:
-En büyük takıntın nedir?
-Forumda olmazsa olmazın 3 üye?sensin boncuğumm:hihi::hihi:
-Forumda yorumlarını / Konularını beğendiğin 3 üye?çoğu konuyu beğeniyorum vala
Neden forum hanımefendi? çünkü sıcak samimi
Hiç evden veya okuldan kaçıp arkadaşlarınla eğlendinmi
? lise zamanı yaptım :hihi:

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
Vazgeçmeyeceğim Asla Deyip Vazgeçtiğin Oldumu ?bazen oluyo

2) Şuan Yanında Olmasını İstediğin Biri Var Mı ? sevgilim

5) İçinden Gelen Birşeyi Söyle Çarpıtmadan Ne Geliyor Şuan ? çok yorgun hissediyorum kendimi

6) Özür Dilemesini Bilirmisin Yoksa Gurur Yapanlardan Mısn?yok gurur yapmam o konuda

7) İletişimin Olmadığı Bir Yerdesin Ve Sana Bir Telefon Hakkı Veriyorlar; Ailenimi Ararsın Sevgilinimi ? sevgilimi:hihi:

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
Kendini İsmin gibi görüyor musun? ismimin manası arkadaş canlısı gibi bişey gerçekten öleyim öbür adımda dağ ismi ama ben pek dağ gibi değilim
Şu an bir rahatsızlığın var mı ? Varsa (özel değilse) nedir?panik atağım var ama geçti sayılır
Bir insanda hoşlanmadığın davranış nedir?alınganlık alınganlık alınganlık...çok çektim bundan
Sevmek mi hoşuna gider sevilmek mi?sevmek
Futbolu sever misin? En çok sevdiğin spor dalı?ay hayır:böö: yüzmek
Kaç kardeşsiniz?tekim:dertli:

-Seviyorum ama saymıyorum dediğin insanlar var mı ? yok şu an
-Herşeyin aynı gitmesinin sebebi sadece sen misin ? hayır tabikide hem biraz da kader kısmet:dertli:
-'Bu defa yandık' dediğin bi olay var mı ? olmadı şükür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar