Kaynağı MerkürmüşAaa Bnmde nedeni yok gerginliğim o derece
Kaynağı MerkürmüşAaa Bnmde nedeni yok gerginliğim o derece
Retro merkür herşey vuruyor vurmayan kalmadıKaynağı Merkürmüş
2026 daNe zaman bu balık rahatlacak
Gelen vuruyor giden vuruyor ya da tavada ya ızgaradayız
2 aydır çalışıyorum ama geçen hafta evden ekmek almak için bile dışarı çıkmadımDevrelerimi yaktı valla nedenini de anlayamadım neye sinirlendim ben şu an ya ortada bir şey de yok dedim kendi kendimeNeyse geçti atarım bugün iyiyim tekrarına da hazırım bir terslik hissettiğim anda kendimi neşeli şarkılara vereceğim
Sürpriz miŞimdi ne diyeceğim adı üstünde sürpriz söylenir mi diyeceksin diye tutuyorum çenemi

Bilirler bilirlerTabiki öyledir aama bunu sadece ben bilmesem evdekilerde bilse a
2 aydır... Buldum! Detaylı 2026 burç yorumları mı? Ay söyle ne olur valla gider horary'den bakarım @bitter_im bilir beni saklı gizli şeyleri patlatıyorum oradan2 aydır çalışıyorum ama geçen hafta evden ekmek almak için bile dışarı çıkmadım
Çok yakında geliyor
Neyse ki az kalmış2026 da
Erteledik canım, öyle gerektiNeyse ki az kalmışsusayım bari kendime bi meşgale bulam örgü neyin yapayım
Aaa bu arada düğünün ne zmn
Ha2 aydır... Buldum! Detaylı 2026 burç yorumları mı? Ay söyle ne olur valla gider horary'den bakarım @bitter_im bilir beni saklı gizli şeyleri patlatıyorum oradan
haAaa hayırlısı olsun hakkınizdaErteledik canım, öyle gerekti
Aaaa hayırdır inşallah önemli bişey yok değil mi?Erteledik canım, öyle gerekti
Horary baktım Allah beni ne etse acaba sabırsız hatun
sonuçta sen de diyorsun chatgpt her zaman doğru sonuç vermiyor diye. Yani sonuç ne? Ben hala meraktayım hiçbir halta yaramadı bu horary
HaHorary baktım Allah beni ne etse acaba sabırsız hatunama ne çıktığını sana söylemeyeceğim bitter'e sonucun ekran görüntüsünü az önce attım bakalım sürprizin ortaya çıkınca eşleşecek mi
sonuçta sen de diyorsun chatgpt her zaman doğru sonuç vermiyor diye. Yani sonuç ne? Ben hala meraktayım hiçbir halta yaramadı bu horary
![]()
![]()
ha sesli sesli gülüyorumYok önemli birşey yok çok şükür Aile büyüklerine uymamış tarih. Amcalarının hepsi İstanbul'da yaşıyor. Bizde biraz havaların ısınmasını beklicez. Aramızda sıkıntı yok çok şükür. Merkür bizede sert vurduAaaa hayırdır inşallah önemli bişey yok değil mi?

Gülersin tabii ben de olsam ben de gülerim çatlatıp patlattığım içinHaha sesli sesli gülüyorum

HaGülersin tabii ben de olsam ben de gülerim çatlatıp patlattığım için
ha çok tatlısın vallahiAman aman olmasın baharda yaparsınızYok önemli birşey yok çok şükür Aile büyüklerine uymamış tarih. Amcalarının hepsi İstanbul'da yaşıyor. Bizde biraz havaların ısınmasını beklicez. Aramızda sıkıntı yok çok şükür. Merkür bizede sert vurdu

Sanki karda kışta kalmışızAman aman olmasın baharda yaparsınız
Ama gerçi orası soğukta değil serin serin oturacaklardı
Hayırlı olsun

ha

Zodyak sen olabilirmisin2 aydır... Buldum! Detaylı 2026 burç yorumları mı? Ay söyle ne olur valla gider horary'den bakarım @bitter_im bilir beni saklı gizli şeyleri patlatıyorum oradan