5 Aralık İki̇zler Dolunayı: Üslubun Ki̇mli̇ği̇n Olacak!: O Cümleleri Sakın Söyleme

OP
Astroloji EL Kitabı
Tepki
1.316
Devrelerimi yaktı valla nedenini de anlayamadım neye sinirlendim ben şu an ya ortada bir şey de yok dedim kendi kendime haha Neyse geçti atarım bugün iyiyim tekrarına da hazırım bir terslik hissettiğim anda kendimi neşeli şarkılara vereceğim :cokkomik:

Sürpriz mi :heyecan: Şimdi ne diyeceğim adı üstünde sürpriz söylenir mi diyeceksin diye tutuyorum çenemi :gülsemmi:
2 aydır çalışıyorum ama geçen hafta evden ekmek almak için bile dışarı çıkmadım :skandal:
Çok yakında geliyor hahahaha

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
85.938
2 aydır çalışıyorum ama geçen hafta evden ekmek almak için bile dışarı çıkmadım :skandal:
Çok yakında geliyor hahahaha
2 aydır... Buldum! Detaylı 2026 burç yorumları mı? Ay söyle ne olur valla gider horary'den bakarım @bitter_im bilir beni saklı gizli şeyleri patlatıyorum oradan :kriz:

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
85.938
Horary baktım Allah beni ne etse acaba sabırsız hatun :kriz: ama ne çıktığını sana söylemeyeceğim bitter'e sonucun ekran görüntüsünü az önce attım bakalım sürprizin ortaya çıkınca eşleşecek mi :hobba: sonuçta sen de diyorsun chatgpt her zaman doğru sonuç vermiyor diye. Yani sonuç ne? Ben hala meraktayım hiçbir halta yaramadı bu horary :kriz: haha :cokkomik:

OP
Astroloji EL Kitabı
Tepki
1.316
Horary baktım Allah beni ne etse acaba sabırsız hatun :kriz: ama ne çıktığını sana söylemeyeceğim bitter'e sonucun ekran görüntüsünü az önce attım bakalım sürprizin ortaya çıkınca eşleşecek mi :hobba: sonuçta sen de diyorsun chatgpt her zaman doğru sonuç vermiyor diye. Yani sonuç ne? Ben hala meraktayım hiçbir halta yaramadı bu horary :kriz: haha :cokkomik:
Hahahaha sesli sesli gülüyorum:D

OP
Astroloji EL Kitabı
Tepki
1.316
Aaaa hayırdır inşallah önemli bişey yok değil mi?
Yok önemli birşey yok çok şükür Aile büyüklerine uymamış tarih. Amcalarının hepsi İstanbul'da yaşıyor. Bizde biraz havaların ısınmasını beklicez. Aramızda sıkıntı yok çok şükür. Merkür bizede sert vurdu :amin

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
110.457
Yok önemli birşey yok çok şükür Aile büyüklerine uymamış tarih. Amcalarının hepsi İstanbul'da yaşıyor. Bizde biraz havaların ısınmasını beklicez. Aramızda sıkıntı yok çok şükür. Merkür bizede sert vurdu :amin
Aman aman olmasın baharda yaparsınız
Ama gerçi orası soğukta değil serin serin oturacaklardı hahahaha
Hayırlı olsun:)

OP
Astroloji EL Kitabı
Tepki
1.316
Aman aman olmasın baharda yaparsınız
Ama gerçi orası soğukta değil serin serin oturacaklardı hahahaha
Hayırlı olsun:)
Sanki karda kışta kalmışız :D yaz ayında da retrolar var. Hiç bir güç o tarihlerde beni evlendiremez hahahahaha

Teşekkür ederim canım benim :kaalp: :asikk:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar