Astroloji EL Kitabı
Daimi Üye
Ya kızlar varya bugün beni gülmekten öldürdünüz. Allahta sizi güldürsünZodyak sen olabilirmisin

ha

Ya kızlar varya bugün beni gülmekten öldürdünüz. Allahta sizi güldürsünZodyak sen olabilirmisin

ha

Kızzz ben bundan korkuyorum varyaa geçen kulağı çınlıyor onu bile soruyor kim benim arkamdan konuştu diyeYa kızlar varya bugün beni gülmekten öldürdünüz. Allahta sizi güldürsünha
![]()
![]()

hemen araştırıyor 

Merkür ü ikizler ya ondandırKızzz ben bundan korkuyorum varyaa geçen kulağı çınlıyor onu bile soruyor kim benim arkamdan konuştu diyehemen araştırıyor

haMerkür ü ikizler ya ondandırha

olabilir bilemiyorum ama ürküyorum 
Yok yok bilgili insandan zarar gelmez, sen sorgulamayan, öğrenmek istemeyenden korkolabilir bilemiyorum ama ürküyorum

haHee bacım Zodyakgillerdenim Satürn'ü geç hemen sağda sen nerdensin tövbe estağfurullahZodyak sen olabilirmisin
Hep beraber gülelim inşallahYa kızlar varya bugün beni gülmekten öldürdünüz. Allahta sizi güldürsünha
![]()
![]()
Kııız arkamdan mı konuşuyon ondan mı korktun basarım diye geçen ikizler burcu dediği sen misin yoksam tüüü şimdi domates gibi kızar biber gibi patla diyecem de diyemiyorum seni sevdiğim için bacıma bir şey olmasın kıyamamKızzz ben bundan korkuyorum varyaa geçen kulağı çınlıyor onu bile soruyor kim benim arkamdan konuştu diyehemen araştırıyor
hayatım ben krizi fırsata çevirenlerdenim nasıl baktığını anlamam lazım haa baktım kulağım çınlıyor hemen bakıyorum tutturacak mı diye valla tanıdığım insanları söylüyor tipinden burcuna kadar hatta bazen konuşuyor ama niyeti iyi diyor çok gülüyorum
He ondan işte meraklı melahatim ben hep bu Merkür yüzündenMerkür ü ikizler ya ondandırha
Ürkme balım ben sana bir şey etmemolabilir bilemiyorum ama ürküyorum

Değil mi yaYok yok bilgili insandan zarar gelmez, sen sorgulamayan, öğrenmek istemeyenden korkha
HaHee bacım Zodyakgillerdenim Satürn'ü geç hemen sağda sen nerdensin tövbe estağfurullah
Hep beraber gülelim inşallah
Kııız arkamdan mı konuşuyon ondan mı korktun basarım diye geçen ikizler burcu dediği sen misin yoksam tüüü şimdi domates gibi kızar biber gibi patla diyecem de diyemiyorum seni sevdiğim için bacıma bir şey olmasın kıyamamhayatım ben krizi fırsata çevirenlerdenim nasıl baktığını anlamam lazım haa baktım kulağım çınlıyor hemen bakıyorum tutturacak mı diye valla tanıdığım insanları söylüyor tipinden burcuna kadar hatta bazen konuşuyor ama niyeti iyi diyor çok gülüyorum
He ondan işte meraklı melahatim ben hep bu Merkür yüzünden
Ürkme balım ben sana bir şey etmem
Değil mi ya

ha 
ha
ha 
haBazen böyle cozuttuğumuz oluyor ona denk geldin yılı kapatıyoruz ya onun şımarması herhaldeHa![]()
ha
ha
Bütün gün siz muhabbet edin ben okuyayım ya moralim düzeldi yemin ederimha
ha

Farketmez kad in ikizler her türlü Merkür ün ikizler altındaBazen böyle cozuttuğumuz oluyor ona denk geldin yılı kapatıyoruz ya onun şımarması herhalde
Bu arada Merkür'üm Boğa'ymış benim Venüs ile karıştılar

ha
Oyyyy kız retroya bakma sen hep var zatenSanki karda kışta kalmışızyaz ayında da retrolar var. Hiç bir güç o tarihlerde beni evlendiremez
ha
Teşekkür ederim canım benim![]()
bu tütsü ne bilim kokular olarak burçlara iyi gelen var mı?

Ay ben o Kad'ı hep unutuyorum ya doğruFarketmez kad in ikizler her türlü Merkür ün ikizler altındaha
Aa! Temizlik günü diye bir şey duydum ben pazartesi miydi yaAy çok ciddi soruyorum evet her zaman hijyen, koku önemli (KAMU SPOTU)bu tütsü ne bilim kokular olarak burçlara iyi gelen var mı?
Ya da simge olarak
Biraz batıl inanç gibi oldu ama
Birde yarın bişey yoksa temizlik yapsam, arınsak negatiften ne iyi olur dimi![]()

Aa! Temizlik günü diye bir şey duydum ben pazartesi miydi yacumartesini hatırlıyorum satürn günü evlenmek için iyi bir gün değil eğlence mi kısıtlıydı bir şeydi cuma venüs günü o zaman yapın düğünü falan denir sosyalleşmeler çarşamba yapılır Merkür günü herhalde salı aman işin sallanır ay nk bir şeyden de haberin olmasın her halttan da çık
Hmmm yarın yapabilirim mi yaniAa! Temizlik günü diye bir şey duydum ben pazartesi miydi yacumartesini hatırlıyorum satürn günü evlenmek için iyi bir gün değil eğlence mi kısıtlıydı bir şeydi cuma venüs günü o zaman yapın düğünü falan denir sosyalleşmeler çarşamba yapılır Merkür günü herhalde salı aman işin sallanır ay nk bir şeyden de haberin olmasın her halttan da çık

Şimdi bana bakarak da bir şey yapılmaz ama sen temizlik yaparken bir yandan da sosyalleşHmmm yarın yapabilirim mi yani
Ayy nolur bişey çıkmasın yapim

Deterjanla bezlerle olur anca sosyalleşmemŞimdi bana bakarak da bir şey yapılmaz ama sen temizlik yaparken bir yandan da sosyalleş@Astroloji EL Kitabı yardım et benim bilgi buraya kadar

Mümkün değilOyyyy kız retroya bakma sen hep var zaten
En iyisi kimseye demeden gidin nikah dairesine kıyın olsun bitsin
SirkeAy çok ciddi soruyorum evet her zaman hijyen, koku önemli (KAMU SPOTU)bu tütsü ne bilim kokular olarak burçlara iyi gelen var mı?
Ya da simge olarak
Biraz batıl inanç gibi oldu ama
Birde yarın bişey yoksa temizlik yapsam, arınsak negatiften ne iyi olur dimi![]()