5 Aralık İki̇zler Dolunayı: Üslubun Ki̇mli̇ği̇n Olacak!: O Cümleleri Sakın Söyleme

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
85.934
Zodyak sen olabilirmisin hahahaha
Hee bacım Zodyakgillerdenim Satürn'ü geç hemen sağda sen nerdensin tövbe estağfurullah :kriz:

Ya kızlar varya bugün beni gülmekten öldürdünüz. Allahta sizi güldürsün hahahahaha :kaalp: :kaalp: :kaalp:
Hep beraber gülelim inşallah haha

Kızzz ben bundan korkuyorum varyaa geçen kulağı çınlıyor onu bile soruyor kim benim arkamdan konuştu diye hahahaha hemen araştırıyor hahahahahaha
Kııız arkamdan mı konuşuyon ondan mı korktun basarım diye geçen ikizler burcu dediği sen misin yoksam tüüü şimdi domates gibi kızar biber gibi patla diyecem de diyemiyorum seni sevdiğim için bacıma bir şey olmasın kıyamam haha hayatım ben krizi fırsata çevirenlerdenim nasıl baktığını anlamam lazım haa baktım kulağım çınlıyor hemen bakıyorum tutturacak mı diye valla tanıdığım insanları söylüyor tipinden burcuna kadar hatta bazen konuşuyor ama niyeti iyi diyor çok gülüyorum :haha:

Merkür ü ikizler ya ondandır hahahahaha
He ondan işte meraklı melahatim ben hep bu Merkür yüzünden :haha:
hahahaha olabilir bilemiyorum ama ürküyorum :krizz:
Ürkme balım ben sana bir şey etmem :lovi:
Yok yok bilgili insandan zarar gelmez, sen sorgulamayan, öğrenmek istemeyenden kork hahahahaha
Değil mi ya :cak:

OP
Astroloji EL Kitabı
Tepki
1.303
Hee bacım Zodyakgillerdenim Satürn'ü geç hemen sağda sen nerdensin tövbe estağfurullah :kriz:

Hep beraber gülelim inşallah haha

Kııız arkamdan mı konuşuyon ondan mı korktun basarım diye geçen ikizler burcu dediği sen misin yoksam tüüü şimdi domates gibi kızar biber gibi patla diyecem de diyemiyorum seni sevdiğim için bacıma bir şey olmasın kıyamam haha hayatım ben krizi fırsata çevirenlerdenim nasıl baktığını anlamam lazım haa baktım kulağım çınlıyor hemen bakıyorum tutturacak mı diye valla tanıdığım insanları söylüyor tipinden burcuna kadar hatta bazen konuşuyor ama niyeti iyi diyor çok gülüyorum :haha:

He ondan işte meraklı melahatim ben hep bu Merkür yüzünden :haha:

Ürkme balım ben sana bir şey etmem :lovi:

Değil mi ya :cak:
Hahahahaha hahahahaha hahahahaha

Bütün gün siz muhabbet edin ben okuyayım ya moralim düzeldi yemin ederim hahahahaha hahahahaha

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
110.395
Sanki karda kışta kalmışız :D yaz ayında da retrolar var. Hiç bir güç o tarihlerde beni evlendiremez hahahahaha

Teşekkür ederim canım benim :kaalp: :asikk:
Oyyyy kız retroya bakma sen hep var zaten haha
En iyisi kimseye demeden gidin nikah dairesine kıyın olsun bitsin

Bitterçikilata

Tepki
110.395
Ay çok ciddi soruyorum evet her zaman hijyen, koku önemli (KAMU SPOTU) hahabu tütsü ne bilim kokular olarak burçlara iyi gelen var mı?
Ya da simge olarak
Biraz batıl inanç gibi oldu ama hahahaha

Birde yarın bişey yoksa temizlik yapsam, arınsak negatiften ne iyi olur dimi :kriz: :kriz:

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
85.934
Ay çok ciddi soruyorum evet her zaman hijyen, koku önemli (KAMU SPOTU) hahabu tütsü ne bilim kokular olarak burçlara iyi gelen var mı?
Ya da simge olarak

Birde yarın bişey yoksa temizlik yapsam, arınsak negatiften ne iyi olur dimi :kriz: :kriz:
Aa! Temizlik günü diye bir şey duydum ben pazartesi miydi ya :düsün: cumartesini hatırlıyorum satürn günü evlenmek için iyi bir gün değil eğlence mi kısıtlıydı bir şeydi cuma venüs günü o zaman yapın düğünü falan denir sosyalleşmeler çarşamba yapılır Merkür günü herhalde salı aman işin sallanır ay nk bir şeyden de haberin olmasın her halttan da çık haha

Bitterçikilata

Tepki
110.395
Aa! Temizlik günü diye bir şey duydum ben pazartesi miydi ya :düsün: cumartesini hatırlıyorum satürn günü evlenmek için iyi bir gün değil eğlence mi kısıtlıydı bir şeydi cuma venüs günü o zaman yapın düğünü falan denir sosyalleşmeler çarşamba yapılır Merkür günü herhalde salı aman işin sallanır ay nk bir şeyden de haberin olmasın her halttan da çık haha
:neey::neey::neey: Halim ektedir

Bitterçikilata

Tepki
110.395
Hmmm yarın yapabilirim mi yani :düsün:
Ayy nolur bişey çıkmasın yapim
:çaça::çaça:

OP
Astroloji EL Kitabı
Tepki
1.303
Ya da simge olarak

Sirke :D onun dışında olumlamalarımı dinleyebilirsin :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar