kimler gelmiş kimler koltukta süper

)
kaç kilosun
hamile olalı kaç kilo aldın
ayakkabı numaran kaç
eğer umut bebeği kıskanırsa ne yapacaksın
bebeğin için hiç bişey aldın mı
kaç yaşındasın
burcun ne
hayatında verdiğin en zor karar neydi
unutamadığın bi anını anlatır mısın
hayat felsefen nedir
umut 18 yaşında ben evlenicem dese ne yapardın
kızı kaçırıp getirse ne yapardın
eşinin en sevmediğin huyu ne
eşinin en sevdiğin huyu ne
sence dostluk nedir
forumun gidişatını nasıl buluyorsun
nasıl foruma yönetici oldun

modlarından memnun musun

admini tanıyor muydun yoksa forumdan mı tanıdın

(meraklı mıyım ne?

)
bebişinin adına karar verdin mi
nasip olursa hangi ayda doğacak
hamile olduğunu eşine nasıl söyledin
işinden memnun musun
şimdilik aklıma bunlar geldi canım

He nan ben geldim

Korkutamazsınız beniFazla zor soru sormayın banlarım hepinizi valla:biyik:
kaç kilosun :Şu an 69.25 geliyorum,her akşam tartıya çıkıyorum,elimde ekmeğimle

Sonra offf yine kilo aldım diyorum ve tartıdan iniyorum

hamile olalı kaç kilo aldın :10 kilo aldım beeee:ciklet:aldığım kilolarımıda esse ile atacağıma inanıyorum:esse:
ayakkabı numaran kaç:38 numara giyiniyorum.:ayna:
eğer umut bebeği kıskanırsa ne yapacaksın:Ay ablası kıskanmak ne demek,gelmesi için sabırsızlanıyor.İnan kıskanmayacak bence,ama kıskanırsa onun yanındayken bebeği sevmem,o yokken severim.Yani bir şekilde orta yolu bulurum-ayse
bebeğin için hiç bişey aldın mı:Ay dün eşim markete gitmişti,birtane bebek tulumu ile patik ve atlet almış.Berke bile hayran kaldı inan o minicik şeyleri görünce:bebek:
kaç yaşındasın :30 olucam 1 Ağustos'ta:gitme:
burcun ne :Aslanlar gibi aslanım

hayatında verdiğin en zor karar neydi:Ailem ve evleneceğim adam arasında seçim yapmak zorunda kalmam:gitme:
unutamadığın bi anını anlatır mısın:Annemin geçen sene trafik kazası geçirdiğinde yoğun bakıma alınması ve amleliyat esnasında o geçmek bilmeyen saatler Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah.
hayat felsefen nedir :Güler yüz,anlayış ve sabır-hmm
umut 18 yaşında ben evlenicem dese ne yapardın :Kendi kararıdır tabiki saygı duyarım ama evlilik yaşı için henüz erken bir yaş olduğu konusunda da onu ikna etmeye çalışırım.
kızı kaçırıp getirse ne yapardın:İyi yaptın,oh ne güzel beleşe geldi gelin derdim

eşinin en sevmediğin huyu ne :Yemek sonrası tv seyrederken şekerleme yapması

eşinin en sevdiğin huyu ne:Beni şımartmasını bilir,beni benden daha çok düşünür,küçük sürprizler yapması bile beni çok mutlu eder
sence dostluk nedir

ostluk her daim dostunun yanında olmaktır,aynı bir eşin gibi olmalıdır.

forumun gidişatını nasıl buluyorsun :Forum demek yanlış olur bana göre burası çok güzel dostluklar kurduğum,herkeste kendimden bir şeyler bulduğum bir aile ortamım.Gayette seviyeli ve düzgün bir şekilde yolumuzda ilerlediğimizi düşünüyorum

nasıl foruma yönetici oldun

:Sizler gibi 26 Ekim 2007 Cuma 15:13 te üye oldum ve halan mailimi saklarım:
Selam ,
Hanimefendi.com Kadın sitesi,moda,makyaj,bakım,estetik,diyet,alışveriş forumuna Üye
oldugunuz icin Tesekkür ederiz.
Umarizki bizimle beraber Kaliteli ve Seviyeli bir cok Konuya imza atarsiniz ve
bizimle gecirdiginiz zamandan pismanlik duymazsiniz. Bütün Hanimefendi.com Kadın
sitesi,moda,makyaj,bakım,estetik,diyet,alışveriş yönetimi olarak Sizi Saygiyla
Selamliyoruz.
Tesekkür ederiz
Hanimefendi.com Kadın sitesi,moda,makyaj,bakım,estetik,diyet,alışveriş Yönetimi
İşte bu tarih itibari ile sitede paylaşımlarım artınca,sitede o zamanlar sizler yoktunuz ama farklı arkadaşlarım olmuştu ki o zamanlar sadece Adminimiz ve 2 modumuz vardı.Bende aralarına girince,bir şekilde bu zamanlara kadar gelmiş oldum.-hmmNefes aldığım sürecede bir yere gitmeyi düşünmüyorum-hmm
modlarından memnun musun

Ay neden memnun olmayayım,asıl sizler benden memnunmusunuz aceba?Bazen sizleri çok yorduğumu düşünüyorum

admini tanıyor muydun yoksa forumdan mı tanıdın

(meraklı mıyım ne?

) :Admini sizler gibi forumdan tanıdım ama semt olarakta yakın oturuyoruz,yani seslensem buradan duyar o kadar yakınız yani

bebişinin adına karar verdin mi : Yağız Alp diyor eşim ama net bir şey yok şimdilik.
nasip olursa hangi ayda doğacak : Rabbim nasip ederse canım benim,sağlıcakla gelsin meleğimiz inşallah Ekim sonu Kasım ayı başı gibi dünyaya merhaba diyecek meleğimiz
hamile olduğunu eşine nasıl söyledin : Eczaneden aldığım ve pozitif çıkan testi bir güzel hediye paketi yaptım.Sana bir hediye aldım dedim

paketi açarken ay ne gereği vardı,bugün özel bir günde benmi unuttum diyerek açtı ve eline aldığında :sokbu ne dedi bende çift çizgi hamileyim dedim

işinden memnun musun:Eşim ile birlikte çalışıyorum,daha doğrusu ben bu aralar çalışmıyor tembellik yapıyorum tüm gin hanımefendide sizlerle takılıyorum

Sadece ofis kapalı kalmasın diye ofisi bekliyorum.Memnunum burada oturup sizlerle olmaktan
Yine gel hayatım

-hmm