babuş geldin mi? bak senlen ilgilincem işi gücü bırakıp.
geldiysen 3 kere tıklat.
Tik tik tikkkkk
babuş geldin mi? bak senlen ilgilincem işi gücü bırakıp.
geldiysen 3 kere tıklat.
Kusura bakma minnosum gercekten bole hic his olmadi rezil sirket organizasyonun icine etti ya daha bisi demiyorum benim yerimede azarlarmisin sirketi simus icimde kalcaktamam şekerim, dert etme sen de daha fazla. zaten çıkıcam birazdan dışarı. uğrarız.
Tik tik tikkkkk
ee daha daha nasılsınız?
Kusura bakma minnosum gercekten bole hic his olmadi rezil sirket organizasyonun icine etti ya daha bisi demiyorum benim yerimede azarlarmisin sirketi simus icimde kalcak
Iyi oldugumuz soylenemez minnoslar hastayiz hasta hasta birek kek kurabiye yaptim ne hikmetse gelin beraber yiyek birinizde kisir yapsin cayi koyuyorum bebeleri unutmayin
heh açılın babuş geldi. çekilin çekilin ilgilenin bakayım babuşla.
çay çorba. ben ayaklarını sıcak tutsun dıye bi üst yorumda çorap oruyorum bakın. hadı boş durmayın. yemınle bi giderim der 8.3 şiddetinde sarsılırsınız yeminlen.
3 katlı pasta.... bu adanınnnn bu gorumcenınnnbu da gorumcenınnnnnn.. eheheh
ne yedirecez...
ah
kenar. hemı de kıçımın kenarı. (bunlar hep nazo'nun bana öğrettıklerı laflar. )
deli mi ne. benim kaynana yerını bııyo ama. bu zamana kadar Aden'ın altını değiştırmek için bile adım atmadı. atamadı. bi kere attı sen başedemezsın onunla dedım. anladı.
değil yemek yedırsın. yırtarım...
Afiyet olsun balim buyur gel kisirida yaparmisss himmmmvelkam beybiii :bestas:
noolsun makarna yapıyom. az sonra çıkıcaz da aç aç çıkmayalım o zaman gereksiz şeyler doluyo sepetin içi diye şeyettimdi
boşver yaaa valla gerek yok gerilmeye böyle ufak tefek şeyler için.
Bak biz de ne zamandı hatırlamıyorum aile boyu hastalandık da sonra Duru da eşim de ben de antibiyotik kullandık 1 ayda zor geçti. tekrar geçmiş olsun.
bu arada kısırı ben yaparım, güzel yapabilirim sanırsam da :eller:
selam kızlar,
geçmişi okudum ve canım ziyadesiyle sıkıldı. aslında hiçbirşey demeden geçmek isterdim ama adım o kadar çok geçmişki dayanamadım.
sizden yorum yazıp uzatmamanızı rica ederek yazıyorum ayrıca...ben sadece ne yazıkki anca vakit bulup, Tuna oyun için tshirtümü çekiştirirken cevap hakkımı kullanmak amacındayım...
ben Bblau gibi arada sert ve huzursuz bir hava seziyorum. ben yine sessizliğime gömülecektim ama yazıverdim işte. lanet olsun keşke sessiz kalaydım. ve evet üzerime alınıyorum. daha önce de dedim. x şunu dediği y şunu dediği için değil. sezgilerim böyle dediği için. ha bunu yaptığım için suçlu muyum? sanmıyorum. ama sizin gözünüzde suçlu oluyorsam özür dilerim.
sonrasında Pikem öyle yazınca da alındığımı söyledim. burdan değil de faceden yazdım sanırım. ve açıklamamı da şöyle yaptım. sondan okuduğum ve başını bilmediğim için genel bir tepki olduğu hissine kapıldım. kırıldım, üzerime alındım dedim. ara ara yaşıyorum böyle şeyleri zaten dedim. ama söylendiğinin aksine uzatmadım, ısrar etmedim, suçlayıcı olmadım. hele hele Pikemi yerecek birşey söylemedim. yanlış mı yaptım? kendin adıma cevap hayır. ama sizlerden yine de özür dilerim...
ben bir daha yazmayacağım demeyeceğim...ama bunu desem bile hiiiiiiiiç kimsenin umrunda dahi olmayacağını bu okuduklarımdan sonra çok acı bir şekilde anladım...
iyi ve mutlu kalın, kuzucukları öpün