2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
heh açılın babuş geldi. çekilin çekilin ilgilenin bakayım babuşla.

çay çorba. ben ayaklarını sıcak tutsun dıye bi üst yorumda çorap oruyorum bakın. hadı boş durmayın. yemınle bi giderim der 8.3 şiddetinde sarsılırsınız yeminlen.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Iyi oldugumuz soylenemez minnoslar hastayiz hasta hasta birek kek kurabiye yaptim ne hikmetse gelin beraber yiyek birinizde kisir yapsin cayi koyuyorum bebeleri unutmayin

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

velkam beybiii :bestas:

ee daha daha nasılsınız? :orgu:

noolsun makarna yapıyom. az sonra çıkıcaz da aç aç çıkmayalım o zaman gereksiz şeyler doluyo sepetin içi diye şeyettimdi :D

Kusura bakma minnosum gercekten bole hic his olmadi rezil sirket organizasyonun icine etti ya daha bisi demiyorum benim yerimede azarlarmisin sirketi simus icimde kalcak

boşver yaaa valla gerek yok gerilmeye böyle ufak tefek şeyler için. :kedim:

Iyi oldugumuz soylenemez minnoslar hastayiz hasta hasta birek kek kurabiye yaptim ne hikmetse gelin beraber yiyek birinizde kisir yapsin cayi koyuyorum bebeleri unutmayin

Bak biz de ne zamandı hatırlamıyorum aile boyu hastalandık da sonra Duru da eşim de ben de antibiyotik kullandık 1 ayda zor geçti. tekrar geçmiş olsun.

bu arada kısırı ben yaparım, güzel yapabilirim sanırsam da :eller:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Demin yazacaktım yazamadım. Benim eşimin malların efendisi ailesinden de Gökçe’ninkilere benzer bi talep geldi. Hem de daha bebem bikaç aylıkken. Kendilerinde beni bi hiçe sayma güdüsü olduğundan, aşağılık komplekslerini bu şekilde bastırmaya çalıştıklarından, görümceler ve kaynana salakları oturup plan yapmışlarmışmış. Görümcenin iki oğlu var ikisi de ocak doğumlu birininki adanınkinden önce birininki adadan sonra.
3 katlı pasta yaptırmaya karar vermişler, her bir çocuk için bir kat olacakmışmış, adanın doğum günü ortada olduğu için de o gün üfleyeceklermiş mumları, o gün yapacaklarmış doğum gününü.
Bana söyledikleri an reddettim daha kati bir dille. Adanın ilk doğumgünü ve benim başka planlarım var dedim. Yılmadılar defalarca gündeme getirdiler. Ailecek kutlayacağız bile dedim. Ama şanslarını ben onları tepeleyene kadar zorlar bunlar, huylarıdır.
En son birkaç gün önce, son zamanlarda iyi polisi oynayan, çocukların annesi olan görümce sordu. Ne yapacağız Adanın doğumgününde düşündün mü diye.
Ne YAPACAĞIZ? Yani onlarla beraber bi plan yapacağımdan %100 eminler. Ne sanıyolarsa kendilerini.
Tepem attı, suratımı astım, kaşlarımı çattım, “hayır düşünmedim, birşey yapmayacağız” diye kestirdim attım.
Kalakaldı. Eğer azıcık gururları varsa, bir daha gündeme gelmez. Ama onlarda gurur yok onu bildiğim için, eminim beni daha uğraştıracaklarına.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
heh açılın babuş geldi. çekilin çekilin ilgilenin bakayım babuşla.

çay çorba. ben ayaklarını sıcak tutsun dıye bi üst yorumda çorap oruyorum bakın. hadı boş durmayın. yemınle bi giderim der 8.3 şiddetinde sarsılırsınız yeminlen.

Doğal efet yaratırım heeeeeee :D:D:D
PAsta da yapın bana, ekmeğime salça sürün, yoğurduma şeker katın.
HAdi durman boş boş :D:D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ahahah babuş aferım kız. bı kere daha dıle getırırlerse olacakllardan ben mesul degılım zaten.

duydunuz babuşun sesini. salçalı ekmeği nerde haşmetinnn. nerdeeeeee

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
3 katlı pasta.... bu adanınnnn bu gorumcenınnnbu da gorumcenınnnnnn.. eheheh

Herifler beni o kadar hice sayiyolar ki mesela adanin karni acikmis mamma mammaaa diyo...bekar gorumce annesine diyoki "anne ada mammmaaa diyo ne vericez cocuga,ne yediriceZ"
Nasil yani sizmi karar verceniz ne yiyecegine?
Hönk!
Maksat seni ne sallicam mesaji vermek bana.
Cok da kicimda ya benim de.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ne yedirecez...

ahahahhaha kenar. hemı de kıçımın kenarı. (bunlar hep nazo'nun bana öğrettıklerı laflar. )

deli mi ne. benim kaynana yerını bııyo ama. bu zamana kadar Aden'ın altını değiştırmek için bile adım atmadı. atamadı. bi kere attı sen başedemezsın onunla dedım. anladı.

değil yemek yedırsın. yırtarım...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
aa onur geldi iş yerıne. hayırdır yemege mı gıdecez ne . ehhehe. ben çıkayım kızlar. optum sızı. allah vere de arabayı sürerken uyumasa. auıhyuıaguaga

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
yaaaa yaaaa yaaaa.... eşim ekmek almaya gittiydi, kargoya da uğramış. almış hediyemizi... yaaa hediyelerimiz süpeeeeeeer, çooook güzelleeeeer... Hele Lidırın yazdığı Eymen in el izinin olduğu mektuba eridim yaaaaa..... Şuan duygularımı ifade edemiyorum... şimdi çıkmam gerek, akşama ekleyeceğim hediyelerimizi inşallah

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ne yedirecez...

ahahahhaha kenar. hemı de kıçımın kenarı. (bunlar hep nazo'nun bana öğrettıklerı laflar. )

deli mi ne. benim kaynana yerını bııyo ama. bu zamana kadar Aden'ın altını değiştırmek için bile adım atmadı. atamadı. bi kere attı sen başedemezsın onunla dedım. anladı.

değil yemek yedırsın. yırtarım...

Zaten yedirttirmiyorum ki gokcem. Maksat sadece beni uyuz etmek. Maksat adanin yumusak karnim oldugunu dusundugu icin beni ordan vurmak.
Yediremeyecegini bilmiyor mu sanki. Bem ordayken musade etmeyecegimi.
Bir kez disciye gitmek icin biraktim da bakamadilar iste.
Bir kez de toplanti cikti azicik bakti bir saat bile degil bakiciyi cagirmis evinden yemegini vermek icin. Verememis.
Maksat uzum yemek degil bagciyi dovmek yani.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
selam kızlar,

geçmişi okudum ve canım ziyadesiyle sıkıldı. aslında hiçbirşey demeden geçmek isterdim ama adım o kadar çok geçmişki dayanamadım.
sizden yorum yazıp uzatmamanızı rica ederek yazıyorum ayrıca...ben sadece ne yazıkki anca vakit bulup, Tuna oyun için tshirtümü çekiştirirken cevap hakkımı kullanmak amacındayım...

ben Bblau gibi arada sert ve huzursuz bir hava seziyorum. ben yine sessizliğime gömülecektim ama yazıverdim işte. lanet olsun keşke sessiz kalaydım. ve evet üzerime alınıyorum. daha önce de dedim. x şunu dediği y şunu dediği için değil. sezgilerim böyle dediği için. ha bunu yaptığım için suçlu muyum? sanmıyorum. ama sizin gözünüzde suçlu oluyorsam özür dilerim.

sonrasında Pikem öyle yazınca da alındığımı söyledim. burdan değil de faceden yazdım sanırım. ve açıklamamı da şöyle yaptım. sondan okuduğum ve başını bilmediğim için genel bir tepki olduğu hissine kapıldım. kırıldım, üzerime alındım dedim. ara ara yaşıyorum böyle şeyleri zaten dedim. ama söylendiğinin aksine uzatmadım, ısrar etmedim, suçlayıcı olmadım. hele hele Pikemi yerecek birşey söylemedim. yanlış mı yaptım? kendin adıma cevap hayır. ama sizlerden yine de özür dilerim...

ben bir daha yazmayacağım demeyeceğim...ama bunu desem bile hiiiiiiiiç kimsenin umrunda dahi olmayacağını bu okuduklarımdan sonra çok acı bir şekilde anladım...

iyi ve mutlu kalın, kuzucukları öpün

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
velkam beybiii :bestas:

noolsun makarna yapıyom. az sonra çıkıcaz da aç aç çıkmayalım o zaman gereksiz şeyler doluyo sepetin içi diye şeyettimdi :D

boşver yaaa valla gerek yok gerilmeye böyle ufak tefek şeyler için. :kedim:

Bak biz de ne zamandı hatırlamıyorum aile boyu hastalandık da sonra Duru da eşim de ben de antibiyotik kullandık 1 ayda zor geçti. tekrar geçmiş olsun.

bu arada kısırı ben yaparım, güzel yapabilirim sanırsam da :eller:
Afiyet olsun balim buyur gel kisirida yaparmisss himmmm

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
selam kızlar,

geçmişi okudum ve canım ziyadesiyle sıkıldı. aslında hiçbirşey demeden geçmek isterdim ama adım o kadar çok geçmişki dayanamadım.
sizden yorum yazıp uzatmamanızı rica ederek yazıyorum ayrıca...ben sadece ne yazıkki anca vakit bulup, Tuna oyun için tshirtümü çekiştirirken cevap hakkımı kullanmak amacındayım...

ben Bblau gibi arada sert ve huzursuz bir hava seziyorum. ben yine sessizliğime gömülecektim ama yazıverdim işte. lanet olsun keşke sessiz kalaydım. ve evet üzerime alınıyorum. daha önce de dedim. x şunu dediği y şunu dediği için değil. sezgilerim böyle dediği için. ha bunu yaptığım için suçlu muyum? sanmıyorum. ama sizin gözünüzde suçlu oluyorsam özür dilerim.

sonrasında Pikem öyle yazınca da alındığımı söyledim. burdan değil de faceden yazdım sanırım. ve açıklamamı da şöyle yaptım. sondan okuduğum ve başını bilmediğim için genel bir tepki olduğu hissine kapıldım. kırıldım, üzerime alındım dedim. ara ara yaşıyorum böyle şeyleri zaten dedim. ama söylendiğinin aksine uzatmadım, ısrar etmedim, suçlayıcı olmadım. hele hele Pikemi yerecek birşey söylemedim. yanlış mı yaptım? kendin adıma cevap hayır. ama sizlerden yine de özür dilerim...

ben bir daha yazmayacağım demeyeceğim...ama bunu desem bile hiiiiiiiiç kimsenin umrunda dahi olmayacağını bu okuduklarımdan sonra çok acı bir şekilde anladım...

iyi ve mutlu kalın, kuzucukları öpün

gerçekten ne diyeceğimi şaşırmış durumda aynı yazıyı defalarca okudum... her ne kadar yorum yazıp uzatmamamızı rica etmiş olsan da senin adını ananlardan biri de ben olduğum ve "hiiiiiiiiç kimsenin umrunda dahi olmayacağını bu okuduklarımdan sonra çok acı bir şekilde anladım..." lafına çok üzüldüğüm için üzerime alındım ve huzursuz oldum.

yazamıyorum.... diyecek söz bulamıyorum... o kadar şaşkınım ki ne düşüneceğimi yahut şuan ne düşündüğümü bile bilmiyorum...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
yaaa bişi anladıysam arap olayım ya yine ne olduu ufffffff lıttecım yaa gozunu seveyim nerden varıyosunuz bu kanılara...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
su muhabbet nerden acıldı neden buralara geldii yaa burda kaç senedir birlikteyiz.birbirimizi kıracak tek kelime etmedik.herkes her yazılanı gorur yada atlar,cvp yazmak zorunda degilki... yazandanda yazmayandanda allah razı olsun cok uzgunum gercekten anamızla,babamızla,kocamızla,paylaşmadıklarımızı burda paylaştık bunların sonucu bu mu yaa ıdrak edemedıgım ne var ki herkesın hergun zamanı olcak dıe bi kaide yok aslıdan ornek vercem yine 1 yıl oldu girmiyo arada selam verip gidiyo dunyadan haberi yok ama bızden kopuk mu degıl ne olur kızlar ya valla yapmayın böle bunca kişi buraya kopmadan geldiysek bir sevgi ugrumadır,inanç uğrunadır ayrıntılarla ugraştıkca cok kalp kırılır.nasrettin hoca hesabı geçinmeye gönlüm yok adını neden sorayım demiş.okuz altında buzagı aramayın kurban olayım mala bagladım valla beynim çatlıyo dusunmekten konuşulanları bagdaştıramıyorum...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar