2012 Şubat Anneleri

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
işin komiği bu hediye paketini görünce benim yollayacağım pek bi yavan kalacak kız... valla kendi hediyemden de paketleme şeklimden de utandım şimdi... :uzgun::uzgun:

valla bizim hediye alacagımız teyzemiz kusura bakmasın. benim aklıma gelmedi bu kadar şık bi hediye yollama şekli. ah azom ahhh yine yaktın beni...

yahu çocuğa çorap tutucusu, çük kaşıyıcısı alacak kadar ince ayrıntı delisi bi kadından tutup da alelade bi hediye paketi beklenmezdi zaten.

hatun kırmızı kart zarfı almış. üstlerine de ufacık kırmızı mandallar... neymiş efendim o 2 santimlik mandallar içinden anlam yüklü notlar yazılmış kartları tutsun diye. tee allam ya...

incelikler yüzünden mahvettin beni azo.

:yeniyıl::yeniyıl:

çok beğendim çok.

güle güle kullanın aden paşa da sen de hediyelerinizi gökçe, ama yazık kız azoya, kendisi öyle incelikli bir hediye paketi de notu da alamayacak yaa... ya da alamadı bilemedim :acep: çok utandım şimdi ben de :uzgun:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
güle güle kullanın aden paşa da sen de hediyelerinizi gökçe, ama yazık kız azoya, kendisi öyle incelikli bir hediye paketi de notu da alamayacak yaa... ya da alamadı bilemedim :acep: çok utandım şimdi ben de :uzgun:

Yaaa ama lütfen ben çok üzülüyorum lilacsım ya.. Ben böyle şeylerle uğraşmayı seviyorum, aldığım hediyenin paketine özenmem, hatta acelecilikten yırtarak açarım, ama yolladığım hediye paketiyle uğraşmak hoşuma gider.
Yani ben pakete özendim diye öyle deme nolur, paketsiz bile olsa benim için yorulupta hediye alman yeter hem dışını değil içini merak ediyom ben :D
Sen aldın demi bana hadi hadi itiraf et :D

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Yaaa ama lütfen ben çok üzülüyorum lilacsım ya.. Ben böyle şeylerle uğraşmayı seviyorum, aldığım hediyenin paketine özenmem, hatta acelecilikten yırtarak açarım, ama yolladığım hediye paketiyle uğraşmak hoşuma gider.
Yani ben pakete özendim diye öyle deme nolur, paketsiz bile olsa benim için yorulupta hediye alman yeter hem dışını değil içini merak ediyom ben :D
Sen aldın demi bana hadi hadi itiraf et :D

ama ama ama....

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Yerim sizi ben nedense bende hediye paketini acarken saniyede cart curt die acarim sabrim yoktur catlarim uleeee bak herkes itiraf etti kizzz bebikom savini basini yolarim senmisin bana alann heee????

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Yoksaa...gokce yoksaaa...nazo yoksa...pikoss mu ayyyyyyy ufff beee surda sabrettim 3 gun icin sabredemiorum yaaa

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Simmusss mesajini bulamadim ama galiba kuzu kabizz.

Babymix cok iyi geliyor bir. Patates,yumurta ve eti kes bi zaman. Mercimek falan da ole. Sebze corbasi ver sadece. Bagirsaklari calistirir. Eline kuru kayisi ver yesin defne ye cok iyi geliyo. Bi de bol su , humana nin caylari falan iyi oluyo sivi almasi icin. Bide meyve olaraK muz sikar derler ya ben kabiz gibi olunca armut puresi veriyorum. Armut da acayip iyi geliyo.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Simmusss mesajini bulamadim ama galiba kuzu kabizz.

Babymix cok iyi geliyor bir. Patates,yumurta ve eti kes bi zaman. Mercimek falan da ole. Sebze corbasi ver sadece. Bagirsaklari calistirir. Eline kuru kayisi ver yesin defne ye cok iyi geliyo. Bi de bol su , humana nin caylari falan iyi oluyo sivi almasi icin. Bide meyve olaraK muz sikar derler ya ben kabiz gibi olunca armut puresi veriyorum. Armut da acayip iyi geliyo.

Sağolasın Ecrincim, en az 7 gündür kabızdı. Dün fitil koyduk, sabah fitili nerdeyse olduğu gibi çıkarmıştı. Ama çok şükür bugün rahatladık gibi... 3 kez yaptı yavrum. Hani gene çok değil ama, içi şişmiş yazık ya... Yoğurt veremiyoruz biz daha ama eti, mercimeği ve yumurtayı bilmiyordum... Vermeyeyim bari... Sağolasın...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Sağolasın Ecrincim, en az 7 gündür kabızdı. Dün fitil koyduk, sabah fitili nerdeyse olduğu gibi çıkarmıştı. Ama çok şükür bugün rahatladık gibi... 3 kez yaptı yavrum. Hani gene çok değil ama, içi şişmiş yazık ya... Yoğurt veremiyoruz biz daha ama eti, mercimeği ve yumurtayı bilmiyordum... Vermeyeyim bari... Sağolasın...

Protein grubu ya onlar cnm o yuzden kabiza iyi gelmiyo. Sebze daha cok calistirir. Normale donene kadar dene bak farketcek. İyilesir insallah cabucak:eek:pucuk:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Protein grubu ya onlar cnm o yuzden kabiza iyi gelmiyo. Sebze daha cok calistirir. Normale donene kadar dene bak farketcek. İyilesir insallah cabucak:eek:pucuk:

bugün tüm havuç yaptım buharda onu verdim, sabahtan da aç karna zeytinyağı veriyoruz. yarın bakıcam bakalım inşallah. tekrar çok teşekkürler

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

aman simuşum yapmışda rahatlamış kuzu..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Simuşum çok geçmiş olsun ya 7 gün mü? Ben babuştan duymuştum sanırım zeytinyağı sürme olayını.. Henüz başımıza gelmediğinden pek bir bilgim yok ama hamileyken ben çok oluyordum habire kayısı yediriyorlardı bana, ya da kaynatıp suyunu içiriyorlardı.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
7gun mu kiyamam ben melegime cok sukur rahatlamis kuzu... eymen bi kere kabiz oldu 2 gun yapamadi ilk kati gidaya gectigimuzde hemen fitil vermistim cikarmisti zeytinyagini arada icir yine simoss

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
günaydın hatun kısmısı..

dün çok garip bi gece geçirdim. böyle diyince daha da bi garip oldu be. garip derken yanlış anlaşılmasın, Aden'in 9.00 da uykusu geldi, mamasını yedirdim, bezini değiştirdim pijamalarını giydirdim derken saat 9.30 oldu, oturdu koltuğa yavruyu koluma bi aldım 2 salladım uyudu. şoka girdim. :) alını öpeyim dedim ben de uyumuşum oracıkta sızıp. onur'un hadi kalkın yata geçin sesiyle uyandım.

ve evet ordan yataga geçip sabaha kadar (arada Aden'in üstüme çıkma ataklarını bertaraf ederek) deliksiz uyumuşum. bi adeni emzirmek için uyandım bi de saat 5 de mamasını verirken.

resmen pilim bitmiş benim dün gece. o yüzden hediyelerin fotolarını çekemedim. ama bu akşam inşallah çekip koyacam.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Günaydın herkese..
nabersiniz?
ha benimde aklıma geldi koyucaktın diye ama misafiri gelmiştir yada gitmişlerdir diye düşündüm şeker :D boşver bu akşam koyarsın :)

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Gunayydin kizlarrr.. Ayyy benim bu kizzz cok minnak yaa. Dun 2 esofman bi pantolon goturdum terziye paca ve bel icin. Cocumm hala 9_12 giyiyo hatta giyemiyo.6-9 kiyafeti bile var. Ne yapayim ne edeyim bilemedim:uzgun:

Allah tan beyin gelisimi iyi diyorum avutuyorum kendimi. Tam bi kucuk kadin oldu. Yolda evde bi kuss gordumu parmagini uzatip dik dik diye bagiriyo:D parmagini agzina goturup suss degill fuuss yapiyo, bir bir yapmayi ancak ogrendi. Aciktiginda mama diye agliyo beni cekistirip kiiii en iyisi bu oldu:D istedigimizde birseyi getirip elimize birakiyo. En guzeli de kizz cocuklarinin vazgecilmezi molfix reklaminda oynuyo poposunu yere indire indire:gul:

Ama boyle giderse bi karis boyu var turlu turlu huyu var tipinde olcak. Niye kilo almiyoo benimm cocugummmm:bitter::bitter::bitter:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Gunaydin guseller gokcem koyarsin aksam.sikma canini oh ne iyi uyumusun aksam yine pek huzursuzdu eymen uykumu alamadim...

Ecrincim kg takma masallah kizima kizlar hiliyomu bilmiyorum ama defne bildigin yuruyo 1 ay onceydi nerdeyse oyle 5-6 adim filan degil ecrin bi video gonderdi valla nazar degmesin die okudum seri bir cocuk nasil olurdu kg olsa idi minyon annesi takma kafana sonucta zorla beslemekten iyidir acikinca yesin olsun sonra buyuyunce bizler gibi kg vermeye ugrasmaz

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar