hediyem geldi...
kargocu çocuk tanıdığı için iş yerime getirdi hediyeyi. canım azodan geldi hediye. bi hediye ancak bu kadar anlam taşır.
ne kadar ince bi kadınsın sen ya?
ilk Aden'e alınan mont. Aden'in diğer kıyafetleri gibi inanılmaz sade. biliyor çünkü benim ayıcıklı mayıcıklı kuşlu böcekli kıyafetlerden hoşlanmadığımı. güzellikten yıkılıyor. foto akşama inşallah.
benim rahatım için düşünülmüş ve alınmış noel babalı, kırmızı mis don... biliyor haşur huşur dantelli kıçımın arasına girip beni rahatsız edecek şeylerden hoşlanmadığımı. nasıl da ince düşünmüş nasıl???
ama en önemlisi nerden biliyosun sen hatun benim eti canga delisi olduğumu. nasıl bi incelik bu? 40 yıl düşünsem (ki odun olduğum içindir o) hediye alacağım kişinin neyi sevdiğini kovalayıp aklımda tutup paketin içine 3 tane (yazıyla üç adet ) eti canga koymak gelmez aklıma.
nasıl mutluyum nasıl çocuklar gibi şenim anlatamam şuan. hiç tanımadığım ama bı o kadar da iyi tanıdığım...
bana km. uzakta olan, zaman zaman aynı şeyler için üzülüp aynı şeyler için güldüğüm, üzüldüğüm kahrolduğum, aynı şeyler için ağladığım birinin beni tanımasına...
ama en önemlisi de notlarım. ne yazdığını söylemicem sizlere. her bi kelimesi, her bi satırı o kadar anlamlı ki benim için. notlar için seçilen kartlar bile şahane....
bayıldım bayıldım. sağol azom... sende iyi ki varsın...