2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Simuşum geçmiş olsun Kayrada bir gün kabız öbürgün ishal gibi anlayamadım babymix yoğurt varya prebiyotik bağırsakları çalıştırıyor ben ondan yediriyorum bi dene istersen
Littlecım bakıcınız bu sefer neden gitti hani memnundun inşallah tez zamanda kafana göre birini bulursun Tunayada yazık çocukta ne olduğunu anlayamadı:(
Azoş çocukların hepsinde gece sık sık uyanma problemi var bu dönemde normalmi acaba bilmiyorum

Sağol Laylam. görüp de geçmiş olsun diyen ve çözüm öneren tek kişi sensin. Sağolasın.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
simoş yine kızmış bişeye.

geçmiş olsun yavru. valla bi ara Aden de hep kabızdı. şimdi antibiyotik kullandığı için gayet sıçalası... ama babymix yoğurt iyi gelıyor evet.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
simuşum ela azmanından bakamadım daha doğrusu yazamadım.ela hiç kabız olmadı hep mıçmakla mesgul hatta ben kızlara sormustum sizinki günde kaç kere yapıyor diye.ama levent bey eğer kabız olursa kuru kayısı ve kuru eriği yada herhangi birini suda haşlama usulü yap kücük parcalar halinde ver ağzına demişti canım en kötüsünde haşladığın sudan ver bağırsaklarını yumusak tutar demişti..umarım en kısa zamanda düzelir durumun kaka işleri..bide şu sigara kağıdıyla zeytinyağı sürüp popoyu uyarmak var ama uyarmak ne kadar doğru onu bilmiyorum canım..:sinifsinif:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
simuşcum canım nasıl oldu işe yaradı mı fitil dün ? en son nasılsınız şimdi? yaptımı kakasını?

littlecim inşallah Tunama en güzel bakacak ve seninde memnun oldugun kişiyi bulabilirsiniz canım... burda olsanız ben bakardım minnoşa valla seve seve hemde..

öpüyorum güzel topigin güzel analarıııııııııııııııııı

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
enneeeeeeee niye kimse gık demüyörrrrrr? :savasciasli::savasciasli:

gelin parti verelimmmm :yeniyıl::yeniyıl::smileymix::smileymix:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
:savasciasli::savasciasli:

başım çatlıyor ya. uykum var ve Aden geceleri çok huzursuz uyuyor. bu aylardır böyle. anlam veremiyorum. hep hareket halinde geceleri. bi oaraya dönüyor bi buraya. bi de zaten bana yapışıktı hastalığından sonra tek eliyle üstümde ne varsa elini askısına doluyor, askı yoksa elıyle elıme yapışıyor falan. ne yapacam bilemıyorum. hiç dinlenemıyorum hiç :(

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
hediyem geldi...

kargocu çocuk tanıdığı için iş yerime getirdi hediyeyi. canım azodan geldi hediye. bi hediye ancak bu kadar anlam taşır.

ne kadar ince bi kadınsın sen ya?

ilk Aden'e alınan mont. Aden'in diğer kıyafetleri gibi inanılmaz sade. biliyor çünkü benim ayıcıklı mayıcıklı kuşlu böcekli kıyafetlerden hoşlanmadığımı. güzellikten yıkılıyor. foto akşama inşallah.

benim rahatım için düşünülmüş ve alınmış noel babalı, kırmızı mis don... biliyor haşur huşur dantelli kıçımın arasına girip beni rahatsız edecek şeylerden hoşlanmadığımı. nasıl da ince düşünmüş nasıl???

ama en önemlisi nerden biliyosun sen hatun benim eti canga delisi olduğumu. nasıl bi incelik bu? 40 yıl düşünsem (ki odun olduğum içindir o) hediye alacağım kişinin neyi sevdiğini kovalayıp aklımda tutup paketin içine 3 tane (yazıyla üç adet ) eti canga koymak gelmez aklıma.

nasıl mutluyum nasıl çocuklar gibi şenim anlatamam şuan. hiç tanımadığım ama bı o kadar da iyi tanıdığım...
bana km. uzakta olan, zaman zaman aynı şeyler için üzülüp aynı şeyler için güldüğüm, üzüldüğüm kahrolduğum, aynı şeyler için ağladığım birinin beni tanımasına...

ama en önemlisi de notlarım. ne yazdığını söylemicem sizlere. her bi kelimesi, her bi satırı o kadar anlamlı ki benim için. notlar için seçilen kartlar bile şahane....

bayıldım bayıldım. sağol azom... sende iyi ki varsın...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ya nazar edecekler hediyemi yaaa... kutusunu gören baygınlık geçiriyor resmen.

herkes yine ne aldın yaaa offffff diye nutuk çekmekteyken, kesin be taaa samsundan gelıyor bu hediye... aynı zamanda hamile kaldığımız türkiye'nin her bir yerine dağılmış kadınların buluştuğu bi yerde tanıdık birbirimizi. ogün bugündür beraberiz. çekiliş yaptık bu hediye Aden'e diyince daha da bi şaşırıyolar.

yapma ya öyle internette böyle arkadaşlıklar mı oluyor diye şaşıranlar çok.

:sevindirikasli::sevindirikasli::sevindirikasli:

ehehe çok sevinçliyim ben yaaa

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

herkes yine ne aldın yaaa offffff diye nutuk çekmekteyken, kesin be taaa samsundan gelıyor bu hediye... aynı zamanda hamile kaldığımız türkiye'nin her bir yerine dağılmış kadınların buluştuğu bi yerde tanıdık birbirimizi. ogün bugündür beraberiz. çekiliş yaptık bu hediye Aden'e diyince daha da bi şaşırıyolar.

Yaaaaaa superrr gule gule giysin minik sipa bende sen gibiyim klasik seylrr giyduriorum bbegime ama azi muhtesem detayci kurban oldugum oyle naif ve kibar ki helal olsun canga muthis olmus gercekten kiz azo bak bidahaki sekilise ben cikarsam eti hosbes isterim hatirasi var malum eymenle kuzeyin hamurununu hosbesle mayaladik :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
işin komiği bu hediye paketini görünce benim yollayacağım pek bi yavan kalacak kız... valla kendi hediyemden de paketleme şeklimden de utandım şimdi... :uzgun::uzgun:

valla bizim hediye alacagımız teyzemiz kusura bakmasın. benim aklıma gelmedi bu kadar şık bi hediye yollama şekli. ah azom ahhh yine yaktın beni...

yahu çocuğa çorap tutucusu, çük kaşıyıcısı alacak kadar ince ayrıntı delisi bi kadından tutup da alelade bi hediye paketi beklenmezdi zaten.

hatun kırmızı kart zarfı almış. üstlerine de ufacık kırmızı mandallar... neymiş efendim o 2 santimlik mandallar içinden anlam yüklü notlar yazılmış kartları tutsun diye. tee allam ya...

incelikler yüzünden mahvettin beni azo.

:yeniyıl::yeniyıl:

çok beğendim çok.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Kizlar otun bakim kim bana hediye aliooo solesin catlayacagim bende bugun gonderdim mng kargo ilr yarin ogleden sonra sansli kisinin elinde olacakmis kargocu kiz dedi evinizde bekleyin hedayemi bakim

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Bende istiorum bende bole hedaye herkese nasip olmas ozendim valla gonderdigim kisi affetsin beni hastalik debirdi brni oncesindede izmirde kafaminkapidan cikaramadim insallah begenir aldigimi :kedim:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
hediyem geldi...

kargocu çocuk tanıdığı için iş yerime getirdi hediyeyi. canım azodan geldi hediye. bi hediye ancak bu kadar anlam taşır.

ne kadar ince bi kadınsın sen ya?

ilk Aden'e alınan mont. Aden'in diğer kıyafetleri gibi inanılmaz sade. biliyor çünkü benim ayıcıklı mayıcıklı kuşlu böcekli kıyafetlerden hoşlanmadığımı. güzellikten yıkılıyor. foto akşama inşallah.

benim rahatım için düşünülmüş ve alınmış noel babalı, kırmızı mis don... biliyor haşur huşur dantelli kıçımın arasına girip beni rahatsız edecek şeylerden hoşlanmadığımı. nasıl da ince düşünmüş nasıl???

ama en önemlisi nerden biliyosun sen hatun benim eti canga delisi olduğumu. nasıl bi incelik bu? 40 yıl düşünsem (ki odun olduğum içindir o) hediye alacağım kişinin neyi sevdiğini kovalayıp aklımda tutup paketin içine 3 tane (yazıyla üç adet ) eti canga koymak gelmez aklıma.

nasıl mutluyum nasıl çocuklar gibi şenim anlatamam şuan. hiç tanımadığım ama bı o kadar da iyi tanıdığım...
bana km. uzakta olan, zaman zaman aynı şeyler için üzülüp aynı şeyler için güldüğüm, üzüldüğüm kahrolduğum, aynı şeyler için ağladığım birinin beni tanımasına...

ama en önemlisi de notlarım. ne yazdığını söylemicem sizlere. her bi kelimesi, her bi satırı o kadar anlamlı ki benim için. notlar için seçilen kartlar bile şahane....

bayıldım bayıldım. sağol azom... sende iyi ki varsın...

Kız asıl ben utandım, ne güzel yazmışsın ya vallahi çok duygulandım yaaa.. İnşallah güle güle kullanın canım Aden'de sen de.. Aynı monttan Kuzey'in de var :D Siyah bere de koyacaktım ama düz bi bere bulamadım ya ona da ayrı gıcık oldum.
Çok mutlu oldum yazdıklarına inan, vallahi verdiğin tepki çok hoşuma gitti gel öpecemmm :eek:pucuk::eek:pucuk::eek:pucuk:

Yaaaaaa superrr gule gule giysin minik sipa bende sen gibiyim klasik seylrr giyduriorum bbegime ama azi muhtesem detayci kurban oldugum oyle naif ve kibar ki helal olsun canga muthis olmus gercekten kiz azo bak bidahaki sekilise ben cikarsam eti hosbes isterim hatirasi var malum eymenle kuzeyin hamurununu hosbesle mayaladik :D

Çok sağol lidırımmmm muckkk.. Tabisi alırım eti hoşbeş ne demek efendim :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
aynen leom ya. kendı hedıyemden utandım valla.

benımkı sıradan hedıye paketıyle paketlenmiş, (kı son bı ekleme yaptıgım için daha paketı kapatmadım bile) bi hediye. ama azonun yolladığı hediye oaketi değil kutusunu bi görsen şoka girersin.

iş erındekı kadınlar ayyy harıkaaa nerden aldın onur mu gonderdı ne şanlısın kız sen dıye dıye yedıler benı. ancak bı ınsan çok çok sevdiği birine böyle bi paket yapar.

ha ben hedıye aldıgım teyzemızı sevmıyo muyum? elbette sevıoyorum ama bu tarz şeyler ıncelık ıstıyor hacı. benı zorlasan da aklıma gelemz bu tarz bi sürpriz.

valla oyle anlattım ki akşama çekip koyacam fotosunu her birinin.

ben çıkıyorum kızlar... opuyorum.. muah uahhhh

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
aynen leom ya. kendı hedıyemden utandım valla.

benımkı sıradan hedıye paketıyle paketlenmiş, (kı son bı ekleme yaptıgım için daha paketı kapatmadım bile) bi hediye. ama azonun yolladığı hediye oaketi değil kutusunu bi görsen şoka girersin.

iş erındekı kadınlar ayyy harıkaaa nerden aldın onur mu gonderdı ne şanlısın kız sen dıye dıye yedıler benı. ancak bı ınsan çok çok sevdiği birine böyle bi paket yapar.

ha ben hedıye aldıgım teyzemızı sevmıyo muyum? elbette sevıoyorum ama bu tarz şeyler ıncelık ıstıyor hacı. benı zorlasan da aklıma gelemz bu tarz bi sürpriz.

valla oyle anlattım ki akşama çekip koyacam fotosunu her birinin.

ben çıkıyorum kızlar... opuyorum.. muah uahhhh

Ay ama çok utanıyorum ben Gökçem ya, deme öyle deme deme :kedim:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Yaaaaa azo iste hassas kiz helal olsun emegine saglik japonlar bole yaratici olurmus zaten :D
Ben bi duj yapayim burnum tikandi yine dondum travestiye ses aynii ole cikio

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
selam kızlar,,

sevgili DEMETMANİA canım hediyen bugün geri dönmüş aras kargo mogan şubesinde bekliyormus.sana ulasamamıslar.bana geri dönüş yaptılar.artık saklamanın cok manası kalmadığı ve mecbur olduğum için yazıyorum kızlar.umarım tez zamanda eline gecer...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar