2012 Şubat Anneleri

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Allahım unutmadan sormam lazım, kız Nazooooooooooooo o keki nası kabarttın sen öyleeee? Sırrını isterim piliiiiis, zira benim kekler fırında kafam kadar oluyo, çıkarıyom sönüyo. bi beceremedim doğru düzgün kek yapmayı. bana tam ölçü lazım, öyle göz kararı un mun koydum mu olmuyo :D:D:D

canım veremem sırrı:sevindirikasli::sevindirikasli:cünkümm o keki ben yapmadım hehehehe :) o keki elanın daha önceden kurabiyelerini yapan arkadasım yapıp getirmiş.sorarım senin için ona.hatunun pasta börekte üstüne yok dehset lezzetli seyler yapar.ben ona son anda haber verdim önceden haberi olsa bide diş kurabiyesi yapacak biliyorum.zaten kendine ait sıkıntısı cok o da eli bos gelmez kek yapmıs hemen.sorarım balım sırrı neymiş o kekin tadı da cok güzeldi.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Çok çok geçmiş olsun gökçecim.. tAbi beterin beteri var ama insan başına gelince malesef öyle düşünemiyor sadece kendi acısını düşünebiliyor..Rabbim şifa versin tüm hastalara...

Ayy aynı beni anlatmışsın tatlım benim keklerde fırında kabarıyor çıkınca fıss diye sönüyorr .. marifet neydeymiş öğrenirsen bana sölersin dimi cnm..:D

söylerim tabiiisiiii :D
nasılsın? oğluşun nasıl? epey uzundur gelmiyordun. :huhuu:

Simus yaa cok sanslisiniz ne gusel 3 gusel dostluk birbirinizle bulusma sansiniz var o gun bende orda olmayi coook isterdim
Nazomada hic kiyamam napsinn gusellik cok yorulmus ama mutlulugununona sor kim bilir nasil hosuna gitti yaninda olmaniz super kayrosa simustan guzel bir hediye cok sansli kayros cunku teyzesi cok zevkli

aaa teşekkür ederim, umarım beğenmiştir de uzuuuun uzuuuun kullanabilir hediyesini :) Yaaa Nazom kadar ben de mutlu oldum, daha da gitmesem bizim görüşme işi kuvvetle muhtemel 2013 ün bahar yaz aylarına kalırdı. Keşke hep beraber 1 kez bile olsa bir araya gelebilsek....

günaydın güzeller..

gökçemm aden mi hasta gecmişler olsun.umarım şimdi daha iyidir.eloşunda keyfi yok kırgın gibi sanki.zaten yapısıktık iyice yapısık olduk geziyoruz..

Nazom... Nasıl oldu Ela?

Bu arada hepinize günaydın kızlar, ben ölüyorum bu bel ve sırt ağrısından. Dayanılacak gibi değil yaaaa :( :(

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

canım veremem sırrı:sevindirikasli::sevindirikasli:cünkümm o keki ben yapmadım hehehehe :) o keki elanın daha önceden kurabiyelerini yapan arkadasım yapıp getirmiş.sorarım senin için ona.hatunun pasta börekte üstüne yok dehset lezzetli seyler yapar.ben ona son anda haber verdim önceden haberi olsa bide diş kurabiyesi yapacak biliyorum.zaten kendine ait sıkıntısı cok o da eli bos gelmez kek yapmıs hemen.sorarım balım sırrı neymiş o kekin tadı da cok güzeldi.

ehehehhehe arkadaşına selamlar sevgiler o zaman yaaa ben o kekten de yiyemedim yaaa... :bitter: bi de diyonuz çok akıllı durdu kuzucuuum, kandırıyon sen bizi diye. maşallah deplasmanda bile hiç oturtmadı ki beni zilli :D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
söylerim tabiiisiiii :D
nasılsın? oğluşun nasıl? epey uzundur gelmiyordun. :huhuu:

aaa teşekkür ederim, umarım beğenmiştir de uzuuuun uzuuuun kullanabilir hediyesini :) Yaaa Nazom kadar ben de mutlu oldum, daha da gitmesem bizim görüşme işi kuvvetle muhtemel 2013 ün bahar yaz aylarına kalırdı. Keşke hep beraber 1 kez bile olsa bir araya gelebilsek....

Nazom... Nasıl oldu Ela?

Bu arada hepinize günaydın kızlar, ben ölüyorum bu bel ve sırt ağrısından. Dayanılacak gibi değil yaaaa :( :(

canım cok geçmiş olsun..pis hastalık bi geçmedi gitti.ela aynı gibi diş hazırlama asaması zor geçiyor bu bebede.patlatırken bu kadar yapmıyor ne bilim işte.durum balım napıyor?bi öpsene benim yerime.resmen kanım kaynadı çocuğa ya...

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
ehehehhehe arkadaşına selamlar sevgiler o zaman yaaa ben o kekten de yiyemedim yaaa... :bitter: bi de diyonuz çok akıllı durdu kuzucuuum, kandırıyon sen bizi diye. maşallah deplasmanda bile hiç oturtmadı ki beni zilli :D

canım ya yiyemediniz düzgün..ama cok tatlıydı annesi ya.sessizce bir deyişi,öpüşü kız cok tatlı kuzu maşallahhh....nazarlardan uzak.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

canım cok geçmiş olsun..pis hastalık bi geçmedi gitti.ela aynı gibi diş hazırlama asaması zor geçiyor bu bebede.patlatırken bu kadar yapmıyor ne bilim işte.durum balım napıyor?bi öpsene benim yerime.resmen kanım kaynadı çocuğa ya...

dur şimdi, kırk yılda bir kendi kendine oynuyoken hiç ellemiiim, birazdan huysuzlanır nasılsa gelir girer masanın altına dan dan vurur kafayı, o zaman öperim :D ne demek istediiini çok iyi anlıyom balım, bilmukabele :)

bu skolyoz da geçen bişe değil yaaa... ömür boyu birlikte yaşıcaz artık, havuza bi doğru düzgün gidebilsem ağrılarım hafifleyecek de gidemiyom ki :uzgun:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
dur şimdi, kırk yılda bir kendi kendine oynuyoken hiç ellemiiim, birazdan huysuzlanır nasılsa gelir girer masanın altına dan dan vurur kafayı, o zaman öperim :D ne demek istediiini çok iyi anlıyom balım, bilmukabele :)

bu skolyoz da geçen bişe değil yaaa... ömür boyu birlikte yaşıcaz artık, havuza bi doğru düzgün gidebilsem ağrılarım hafifleyecek de gidemiyom ki :uzgun:

canım bilmediğim için soruyorum.özel bi havuza mı gitmen gerekiyor sıcaklığı falan.tabi bebişten fırsat bulup gidemiyosunda.:(

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
yavrumun halini hatrını soran, benimle birlikte üzülen herkese çok teşekkürler..

Aden iyi kuru öksürüğü var ve öksürürken boğazları acıyor sanırım ağlıyo mütemadiyen. iyileşecek inşallah. ilaçlarını düzenli kullanıyoruz. ilaçlar uyku yapıyor bi de gece 22.30 da uyuyan çocuk dün akşam 20.00 da kucağımda uyuya kaldı. hiç uyanmadan sabaha kadar... :( kuzum benim kimbilir nasıl ağrı çekiyor.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
yavrumun halini hatrını soran, benimle birlikte üzülen herkese çok teşekkürler..

Aden iyi kuru öksürüğü var ve öksürürken boğazları acıyor sanırım ağlıyo mütemadiyen. iyileşecek inşallah. ilaçlarını düzenli kullanıyoruz. ilaçlar uyku yapıyor bi de gece 22.30 da uyuyan çocuk dün akşam 20.00 da kucağımda uyuya kaldı. hiç uyanmadan sabaha kadar... :( kuzum benim kimbilir nasıl ağrı çekiyor.

yavrum benim... kıyamam... olsun annesi, buna şükür. en azından tedavi başladı, iyileşecek benim ballı boncuğum, cin gibi olacak inşallah...

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
nazom bi akşam da ben gelecem sana. bana ne yapacaksın. bak kız istemeye gelıyoz ha o'na gore.

ayy keşke gelsen balım ya...yavrum sen ne istersen yaparım ben sana biliyom sen tuzluları seviyon..hele bi de kız istemeye geliyosanız oooo kim tutar beni.5 kilo aldırır yollarım seni..hekketten kız gelsenize

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ordan da simoş'uma geçerim. duruyu mıncıklar mıncıklar öperim. gelmişken laylama'da uğrarım. kayrayı ısırırım.

ehe. yahu ne biçim dağılmışsınız türkiyenin her bi yerine ya. hepinizin toplanıp zonguldak'a taşınması lazım. kısa ve net. cumartesi pazar, kekler börekler eşliğinde toplaşmamız lazım.

hatta eminim çatlak azo beline tülbent bağlayıp dans bile eder bence bize.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
ordan da simoş'uma geçerim. duruyu mıncıklar mıncıklar öperim. gelmişken laylama'da uğrarım. kayrayı ısırırım.

ehe. yahu ne biçim dağılmışsınız türkiyenin her bi yerine ya. hepinizin toplanıp zonguldak'a taşınması lazım. kısa ve net. cumartesi pazar, kekler börekler eşliğinde toplaşmamız lazım.

hatta eminim çatlak azo beline tülbent bağlayıp dans bile eder bence bize.

vayy hayalide güzel.kızz azoşş da olsun.kuzeyim kıvırcığım gelsin...yaza bi ankara cıkarması yapsanıza siz..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
piko'yu gördüm sanki sabah. çok acil işim çıktı çıktım sonra görmedim sanırım. ama yanılıyor da olabılırım. belki o dün sabahtı :)) artık zaman mekan gün tarih kavramım yok. ehe

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar