2012 Şubat Anneleri

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Kizzz benimm bebe minnacik.. Ama istisnalar kaideyi bozmaz tabi:gul: topigin en minik bebesi bende. Buna ragmen en sisman annesi de benim nasi oluyosa

kız geçende deiydim senin bebikomun ve leomun minnoşlarını ne zamandır görmüyoruz diye... biz digerlerini görüyoruz.. koysana Defnenin yeni fotolarından... yarın sana alıcam bak ona göre :D :D :D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
bu arada battaniyem de geldi dün akşam, 34 liraya battaniye almanın zevki paha biçilemezmiş kız, göründüğünden daha güzelmiiiiiş :D:D:D Düşünüp düşünüp sevindirik oluyom loto çıkmış gibi :D

hadin cümleten öpüldünüüüüüüz

eşimde bana promosyon canavarı der simuşcumm bayılıyorum bende indirimli promosyonlu ürün almaya :D

bizde öptük canummmm muccccccccckkkkkkkkkkssss :huhuu:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ben android icin aplikasyon istiyorum forumun. bu ne demek kız. bak ne oldugundan bıle haberım yok. bu babuşu bazen çözemıyorum. androıd bılmem ne. aplıkasyon falan. bize entel dantel konuşma hacı, bize kakalı bezlerle gel, işenmiş üst başla gel. androıd falan bızı bozar.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
ben android icin aplikasyon istiyorum forumun. bu ne demek kız. bak ne oldugundan bıle haberım yok. bu babuşu bazen çözemıyorum. androıd bılmem ne. aplıkasyon falan.

ahahahhahah al benden de o kadar ben de anlamıyom ama Babuşum buraya sık sık girmek için istiyo onu biliyom bak, o yüzden destekliyom ehehhehehee

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
ben geldim uyuyauyuya şişdikya
1 saat bile uyumadı ve ben daha kötü oldum uyurum diye tahmin ediyodum tam güzelce daldım hoppp kalktı

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ayyy öyle deme kız utanırım :ilknur: yalnız babuşum sayfalar dolusu yazıyor sanırım. bak hala dökemedi içini. kız babuşşşş ne yaptı da sana bu kadar yazıyon hacıııı

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
layla onu Aden de yapıyor ya. uyutuyorum giriyorum yanına uyucam diyelim güya, ben dalana kadar o uyanıyor. bende daha henüz dalmış oluyorum. işte o an o sersemlik varya adamı öldürüyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar