2012 Şubat Anneleri

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Hayır mı Pikoşum? :S Ben de çok tırsarım dişçiden...

valla ne yalan söyliiim o kadar merak ettim ki çatlıcam yani. hatta şöyle bi senaryo bile yazdım 2 saniyede: Gökçe bana alacak ama beni sevmediii için istemedi ahahahha

İnşallah gelcem kız ben bi gün :D

ney hayır canım?? kaçırdım mı yazdıgını kafam yerinde degil öyle işe cokk özür dilerim... bende çoooooook ama çoook tırsarım neyseki diş hekimlerim çok tatlı bir karı koca bizimde burdaki tek genç arkadaşlarımız ondan rahatım canım...

valla simuş aynısının farklı sebepten bende düşündüm ne yalan söyleyeyim :D :D
paranoyakmıyız kız bizz? ama olabülerde belki?? :D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
sindi sindi. sindi bebek alacam ben evet. aaaa hiç aklıma gelmemişti. ehehehfgahfhaa. küççükken bakar bakar dururdum sindi bebeklere. barbıe degıl de sındı bı aralar çok modaydı. teyzem almıştı ılk barbımı.

ayaklarını koparmıştım ısıra ısıra.eheh. Aden'e oyuncak alırken hep ugrarım bebek reyonuna, bakarım barbılere sindılere. Allah'm nasıl ucuzlamışlar. aluıp oynayasım geliyor valla. bizim zamanımızda ateş pahasıydı. teyy teyyy

anamm bende cok severim .barbi bebişlerle oynamayı biz halen iremle oynuyoruz ara sıra soyup giydiriyoz birbirimize çay,kahve içmeye gidiyoz cok zevkli ben daha 10 sene oynarım ela ile onlarla.ama varya şimdi moda değişti bebem.barbi klasik bizim zamanımızın ulaşılmaz bebesi hayallerimizin süsü :)) şimdi kaşı gözü boyalı acayip bebekler var ve irem onları daha cok seviyor.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
nazom; ben ela'ya, noyan'a, kuzey'e, Ada'ya, Duru'ya, Kayra'ya, Selim'e, tuna'ya, Defne'ye, Eymen'e, kuzey 2'ye, asya'ya alıyorum.

başka kim vardı kız unuttuklarım kesin var kesin :(

gönlü zengin arkadasım benim he yaa hepsine alsak ne güzel olur..valla içinene ne sinmedi bilmem balım ama.sonucta herkes birbirine bişeyler aldı gecen sefer önemli olan ne parası ne fiyatıvs... benim için önemli olan sizlerden gelmiş olması anısı olması.bilge teyzemizin aldığı hırkayı giyiyoruz biz-kop bi kaç ay sonra cüssemize olmayacak ama o hırka elanın anı kutusuna konulacak saklanmak için.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

anamm bende cok severim .barbi bebişlerle oynamayı biz halen iremle oynuyoruz ara sıra soyup giydiriyoz birbirimize çay,kahve içmeye gidiyoz cok zevkli ben daha 10 sene oynarım ela ile onlarla.ama varya şimdi moda değişti bebem.barbi klasik bizim zamanımızın ulaşılmaz bebesi hayallerimizin süsü :)) şimdi kaşı gözü boyalı acayip bebekler var ve irem onları daha cok seviyor.

aynen aynen. onur'da oyuncak araba alma hastalığı var. oyuncakçıda çocuklar gıbı kendınden gecıyor adam arabaları gorunce. bı gun dayanamayıp bende kendıme barbıe bebek alacam ya :( alacam bı de oynıcam. ona kumaşlardan elbıse falan dıkecem. (bızım zamanımızda boyleydı) komşuya gıdecem, akşama sevgilim beni almaya gelecek yemeğe gıdecez falan. ehehehehe

(bkz: buyuyunce hayatı barbılerın ki gıbı olacak sanan gerzek kız )

o bebeklerı de bılıyorum iğrençler. bartz kızları mı ne. ıyyyy sevımsız şeyler.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

gönlü zengin arkadasım benim he yaa hepsine alsak ne güzel olur..valla içinene ne sinmedi bilmem balım ama.sonucta herkes birbirine bişeyler aldı gecen sefer önemli olan ne parası ne fiyatıvs... benim için önemli olan sizlerden gelmiş olması anısı olması.bilge teyzemizin aldığı hırkayı giyiyoruz biz-kop bi kaç ay sonra cüssemize olmayacak ama o hırka elanın anı kutusuna konulacak saklanmak için.

yavru haklısın. layla'nın bana aldığı alt değiştirme hedesi hala Aden'in beşiğinin üstünde duruyor. Aden ayıcıklı yastığana bayılıyor. benim için çok değerli bi hediye o.

ama inan bu sefer babuştan isteğim çok farklı ve alakasız bişey. sonra derim ama şimdi dıyemem ehehehe..

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
ney hayır canım?? kaçırdım mı yazdıgını kafam yerinde degil öyle işe cokk özür dilerim... bende çoooooook ama çoook tırsarım neyseki diş hekimlerim çok tatlı bir karı koca bizimde burdaki tek genç arkadaşlarımız ondan rahatım canım...

valla simuş aynısının farklı sebepten bende düşündüm ne yalan söyleyeyim :D :D
paranoyakmıyız kız bizz? ama olabülerde belki?? :D

ehehehehe artık hediyeler verildikten sonra açıklar artıkın Gökçe tabi o arada biz meraktan çatlamazsak. Kız yok hayır mı derken dişçiye gitmişin ya, ona dedim di hayır mı yani bi sıkıntın yoktur inşallah demi gibisinden :D

Kız benim hiç bebeğim olmadı sanırsam, şimdi de kıza bi tek amanda aldım aha bak fotosunu koyuyom heee bi de mini aldım. fotoğraftakinin pembesinden. Galiba ben pek bebek oyuncak sevmiyom mu acabası nedir ki anlamadım kendimi :deli::deli:

alkış alkış alkış :)

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
ya kızlar geçende Simuşcugum da sormuştu Dünyam80 ne yapıyor? nasıl acaba?

Valla benim sürekli aklıma geliyo. Bebeğinin cinsiyetini bile söylemedi dimi?

yavru haklısın. layla'nın bana aldığı alt değiştirme hedesi hala Aden'in beşiğinin üstünde duruyor. Aden ayıcıklı yastığana bayılıyor. benim için çok değerli bi hediye o.

ama inan bu sefer babuştan isteğim çok farklı ve alakasız bişey. sonra derim ama şimdi dıyemem ehehehe..

Yani diyon ki çatlayın da patlayın merakınızdan :deli::deli::deli:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
babuş bu hediye meselesinde zamanı da tayin et bence beybi. ben yılbaşı diyorum.

hem özel bi gün hem de adenin doğum günü şu gun, ela'nın şu, durunun neydi kız, aa ada'nın ki şu muydu falan dıye meseleler olmasın. herkes konuşsun karar alınsın ne zaman isterseniz aynı hafta içinde yollanılsın hediyeler.

bence tabii.

demin de yazdım, aynı hafta içinde doğan bebemiz bile yok hatırladığım kadarıyla. ocakta doğan var şubatta doğan var. aralıkta doğan bile olabilir. hatta şuan karnıma bakılırsa sanırım benimki hala doğmadı bile. eheheh. acayip göbek yaptım bu aralar. adetli olmasam hamileyim dicem kız o derece.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
ehehehehe artık hediyeler verildikten sonra açıklar artıkın Gökçe tabi o arada biz meraktan çatlamazsak. Kız yok hayır mı derken dişçiye gitmişin ya, ona dedim di hayır mı yani bi sıkıntın yoktur inşallah demi gibisinden :D

Kız benim hiç bebeğim olmadı sanırsam, şimdi de kıza bi tek amanda aldım aha bak fotosunu koyuyom heee bi de mini aldım. fotoğraftakinin pembesinden. Galiba ben pek bebek oyuncak sevmiyom mu acabası nedir ki anlamadım kendimi :deli::deli:

alkış alkış alkış :)

diş işte biraz halledilmesi gereken işler vardı tabii agrım falan yoktu çok şükürde daha gitmezsem olabilir diye korktum...

benim vardı bikaçtane ama ben pek sevmezdim... küçük arabalarım vardı birsürü onlara aşıktım ... en sevdigim oyuncaklarımdı.. sonra annem ben büyüdüm diye bi oglan çocuguna verdi ama hala sitem ederim o yüzden :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
babuş bu hediye meselesinde zamanı da tayin et bence beybi. ben yılbaşı diyorum.

hem özel bi gün hem de adenin doğum günü şu gun, ela'nın şu, durunun neydi kız, aa ada'nın ki şu muydu falan dıye meseleler olmasın. herkes konuşsun karar alınsın ne zaman isterseniz aynı hafta içinde yollanılsın hediyeler.

bence tabii.

demin de yazdım, aynı hafta içinde doğan bebemiz bile yok hatırladığım kadarıyla. ocakta doğan var şubatta doğan var. aralıkta doğan bile olabilir. hatta şuan karnıma bakılırsa sanırım benimki hala doğmadı bile. eheheh. acayip göbek yaptım bu aralar. adetli olmasam hamileyim dicem kız o derece.

Siz ne derseniz bana uyar. Ben nasılsa hemen bu hafta sonundan başlayarak bakıcam, eğer içime sinen bişe bulursam da hemen alırım :)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
haa hakkat dünyam ne oldu? hamileydi. gecen fesyde batuhan'ın fotosunu koydu sanırım. baya oluyor ama. soramadım napıyosun diye...

naptı ki nerdeyse yaklaştı doğumu yahu. anaaa

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Siz ne derseniz bana uyar. Ben nasılsa hemen bu hafta sonundan başlayarak bakıcam, eğer içime sinen bişe bulursam da hemen alırım :)

aynen bana da uyar. bu hafta diğer hafta, önümüzdeki 1 ay içinde 2 ay içinde seneye... :)) her türlü varım ben şimdi... tüm kalbimle hemi de. ehehhe.

ay o değil de herkes yazsın ya neyı eksık gedik... a aaaaaaaa boy pos kilo...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
diş işte biraz halledilmesi gereken işler vardı tabii agrım falan yoktu çok şükürde daha gitmezsem olabilir diye korktum...

benim vardı bikaçtane ama ben pek sevmezdim... küçük arabalarım vardı birsürü onlara aşıktım ... en sevdigim oyuncaklarımdı.. sonra annem ben büyüdüm diye bi oglan çocuguna verdi ama hala sitem ederim o yüzden :D

kız senin gene en sevdiğin oyuncağın arabaymış. Benim bi horozum vardı plastikten, böyle normal horoz ebatında kanatları rengarenk boyalıydı eeeen çok onu severdim. Zati de 2 oyuncağım vardı en çok deyince sanki tonla oyuncağım varmış gibi oluyo ehehehhe diğeri de ahşaptan bi trendi. aaaay çocukluğuma gittim hıııı

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Evet evet oturum baskani olarak hediye zamanini tayin ediyorum simdi :)
Ay cok böbürlendim kizzzz :)
Acayip kicim kalkti, burnum dusse yerden almam artik :)
Feci bi.lider havam var benim hih :deli:

padişahım çok yaşa....
en büyük başkan bizim başkan....
babuş bizi diskoya götür..
ay lav yu babuşşş ay lav yu babuşş...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Hediyeleri yilbasina kadar alalim kizlar.
Eger bir manisi cikmazsa kimsenin,herkes 24 aralik pazartesi gunu en gec, kargoya vermis olsun.
Yilbasi donemi yogun olur.
Bir hafta ulasim suresi diyelim ilcelerde oturan arkadaslarimiz var.
Boylece en gec 31 aralikta herkes hediyesini almis olur.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar