2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kizlarr hastaligi kisaltmiss babuss.. usyee derken ust solunm yolu enfeksiyonu demek istedi sanirsam.

babusuuumm cok gecmiss olsun cnmm. defne de pek keyifsiz burun tikali ve oksuruyo. demek ayni zamanlarda benzer seyler yasaniyo. iyilessin hepsi hemencik daha da hic hasta olmasinlar insallah:uzgun:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Pikoşum iyi akşamlar
nasılsın canım forum pek sessizleşmiş kimse vakit bulup giremiyor sanırsam
ben grip oldum inşallah Kayraya geçmez evde maskeyle dolaşıyorum uzak duramıyoruz malüm dua ediyorum bu akşam ilaç alıp yatıyım sabaha kadar kalkmazda uyuyayım diye

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Sizler nasilsiniz kizlar ne var ne yok

kizlarr hastaligi kisaltmiss babuss.. usyee derken ust solunm yolu enfeksiyonu demek istedi sanirsam.

babusuuumm cok gecmiss olsun cnmm. defne de pek keyifsiz burun tikali ve oksuruyo. demek ayni zamanlarda benzer seyler yasaniyo. iyilessin hepsi hemencik daha da hic hasta olmasinlar insallah:uzgun:

geçmiş olsun kızlar tez zamanda acil şifalar inşallah havalar soğuyunca hastalıklar baş gösterdi demek

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
günaydınlar efem... :elif::elif:

yine sessiz sedasız bi haftaya merhaba... inin cinin top oynadığı topiğimize hoşgeldimm...

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Azosum,tanselim,bebikom... Tesekkurler kizlar.
Viral ÜSYE virusle meydana gelen üst solunum yollari enfeksiyonu. Grip yani.
Bogazin da sistigi grip.
Hafif atlatir gibiyiz hamdolsun. Bozulan uyku duzenimizi toparlamaya calisiyoruz.

Bebikom bende cok ozledim sizi ya.
Bu is yerimde sirketten giremiyorum. Cepten de takip edemiyorum.inanilmaz yogun is. Bi de odada masalar yakin....
Geceleri de Ada firsat vermedi gunlerdir....
Bakiciya cok cok kizginim bu aralar canim.
Yazicam yazmasina ama o kaar uzun ki icim daraliyor yazarken.
Adanin bakimiyla alakali seyler olmadigindan susuyorum. Cocugum alisma surecini tekrar yasamasin bi baskasiyla diye.
Ama bi yandan da kullandirmak istemiyorum kendimi.....
Zor is vallahi evde bi baskasinin olmasi ya....

anladım babusum,hayırlısı olsun dedigin gibi yeterki Ada'yla olması gerektigi gibi ilgilensin,yenileni icileni gormicen artık napalım :tskler:

hic bir araya gelip toplanamıyoz,Ada'yı merak ediyorum malum 2 gun bile gecse farkediyo sanki hemen buyuyolar :)

kendinize iyi bakın cook optum :elif:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Gunaydin canim bebikommmm nasilsin?
Millet sigaraya indiginde ben de buraya giriyorum tlf.umdan :)

Dedigin gibi adaya iyi baksin da baska seyler artik gorm3zden gelincek. Ben yenilen icilene bakmam da sapitti bu ara kadin...
Adayla alakali da ihmalleri var aslinda da alisma alistirma surecini bastan yasamaktan korkuyorum... Yoksa yol vermistim de simdilik tolere edebilecegim sinirlar dahilinde sanirim ki susuyorum....

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

Dedigin gibi adaya iyi baksin da baska seyler artik gorm3zden gelincek. Ben yenilen icilene bakmam da sapitti bu ara kadin...
Adayla alakali da ihmalleri var aslinda da alisma alistirma surecini bastan yasamaktan korkuyorum... Yoksa yol vermistim de simdilik tolere edebilecegim sinirlar dahilinde sanirim ki susuyorum....

gunaydın,iyiyim nasıl olsun iste,hanımefendinin kahvaltısını yedirdim 45 dk once,kendim de bisiler atıstırdım,bakınıyom oyle uyutcam birazdan sapıttı cunku artık :)

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Pikoşum iyi akşamlar
nasılsın canım forum pek sessizleşmiş kimse vakit bulup giremiyor sanırsam
ben grip oldum inşallah Kayraya geçmez evde maskeyle dolaşıyorum uzak duramıyoruz malüm dua ediyorum bu akşam ilaç alıp yatıyım sabaha kadar kalkmazda uyuyayım diye

selam şekercim.. cok geçmiş olsun sana... inşallah iyileşirsin hemencik...:huhuu:
günaydınlar efem... :elif::elif:

yine sessiz sedasız bi haftaya merhaba... inin cinin top oynadığı topiğimize hoşgeldimm...

melebe düğün fatihi.. nasıldı iştanbul?

canım Allah yardımcın olsun... inşallah düzelir bu durumlar dedigin gibi ..Ada'ya iyi bakıyorsa diğer meseleleri de tatlı sert bi çıtlat bence.. belki çekinir yapmaz???

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
babuşum seni geriyorsa yolla gitsin. elektrik meselesi bu işler. bi kere alamadıysan o sevme hissini ı ıhh sıksan da zorlasan da olmuyor.

kendimden biliyorum :)

pikem; gittim geldim. Sağolsun Aden beni hiç üzmedi. gıkı çıkmadı yavrumun. sürekli araba tepesindeydi ama korktuğum gibi olmadı.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
gunayydin canlar. koca bi kutu ilaci ictim basdonmem icmeyince basliyo:ne: zaman zaman goruntum de bulaniklasiyo. canim sikkin o sebeple. nette gorme bulanikligi ve bas donmesi diyabet belirtisi olabilir yaziyo. o kadar tahlil verdim cuma gunu varsa birsey cikar heralde. tahlil den birsey cikmazsa norologa gideyim bari. cok halsizim , uykusuzum , keyifsizim:uzgun: bi rahatsizligim var ama ne. 2 aydir bi garip oldum yahu:ne:

neyse simdi defne yi uyuttum gidip halilari sereyim artik. ev sogudu. ayyyhhhh kolumu kaldirasim yokkk:sinirli:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
1 dogumlukk omrum varmiss ayol. tek cocukla pert oldumm.. tebrik ediyorum 10 tane doguran anadolu kadinini:gul:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
1 dogumlukk omrum varmiss ayol. tek cocukla pert oldumm.. tebrik ediyorum 10 tane doguran anadolu kadinini:gul:

al benden de o kadar canım :D
bende bi taneyle bittim yani..
hadi ser halılarını goznu korkutma halı sermekte nevar ohh mis gibi ser defne daha bi zevkle yuvarlansın yerlerde :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
defne sultan icin zaten hersey.. yuvarlansin tutunsun. zira disarda degilsek artik nerdeyse hic kucak istemiyo.ozgurlugunu ilan etti simdiden:gul:

haliyi sermek degil, silip supurmek mesele zaten

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
defne sultan icin zaten hersey.. yuvarlansin tutunsun. zira disarda degilsek artik nerdeyse hic kucak istemiyo.ozgurlugunu ilan etti simdiden:gul:

haliyi sermek degil, silip supurmek mesele zaten

off bana supurmek deme,ben evi supuremiyorum artık aksam esim gelince supuruyom biliyonmu ?
hira cıglık cıglıga aglıyo supurgeyi acınca kucak istiyo korkuyo..
off...herseyi denedim,tv actım brıaktım yok eline meyve verdim bıraktım yok,duyar duymaz baslıyo avaz avaz bagırmaya :uzgun:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar