2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Kızlar gecenin bir yarısı uykum yok. Size sizlerle ilgili bişeyler yazmak istedim.

BABUŞUM önce senden başlayayım. Seni bu topikten öncede tanıyorum. Bebek özlemimiz vardı, ayrı bir yol arkadaşlığı..O bilgili halin, espiri zekan ve zerafetin hep hoşuma gitmiştir. Hele sesini duyunca ayrı sevmişimdir seni..
PİKEM ilk zamanlar çok muhabbetim yoktu sonradan çok ama çok sevdim seni. Biliyorumki seninle birgün yüzyüze tanışıcam. O olgun ve insan anlar halin varya insana ne kadar huzur veriyor bilemezsin.
AZOM bu topiğin hoşbeş goflet kadar tatlı üyesi:) İşten dolayı uuzn zamandır giremesende, yazamasanda hep burdasın bizlesin. Kıvırcık kuzeyimin şirin annesi. Evet tam bir şirine.
GÖKÇEM espiri böyle zeka işidir derlerya işte o zekada sende var. Espiri yapcaksın dozu olcak kıvamı olcak. Zeki arkadaşım düşünemem sensiz burayı..
ECRİNİM küçük annem. Küçük ama bi okadar bilinçli, gururlu ve akıllı. Defneme çok güzel bi gelecek sunacğını ve 55 kilolara ineceğini çok iyi biliyorum:)
LAYLAM ne güzel bi olgunluktur sendeki. Ne güzel paylaşırsın duygurını. Çok seviyorum senin o hanımefendi tarzını.
NAZOM bana çok güçlü geliyorsun, herşeyin üstesinden gelen sevgi dolu annem benim. Güzel kızlarına bayılıyorum.
LİTTELIM tunişimin annnesi, sevgidolu, akıllı öğretmenim benim. Mesleğini çok güzel yaptığını düşünüyorum ve anne olarak sana teşeküür ederim
LEADERİM sabır küpüm, anlayışlım benim. Senin gibi bi gelin istiyorum:)
LİLACIM maviş kuzeyimin annesi. Sende iyiki varsın.
SİMUŞUM canım benim. Dobra arkadaşım, doğrucum. Senin gibi insalar o kadar az kaldıki. Doğru bildiğinden şaşmamana hayranım.
DÜNYAM küçük annelerden. Sabırlısın bu yaşına rağmen hayran olmamak mümkün değil..
BEBİKOM mankenim benim. Hiramı annesi güzel kalpli insan.
VE

HAYATIM
Bir daha buraya gelmeyeceğini biliyorum, o inadını buradan hissedebiliyorum. Espiri küpümüz ben seni seviyorum ya bazen gıcık olsamda:)

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Kızlar gecenin bir yarısı uykum yok. Size sizlerle ilgili bişeyler yazmak istedim.

BABUŞUM önce senden başlayayım. Seni bu topikten öncede tanıyorum. Bebek özlemimiz vardı, ayrı bir yol arkadaşlığı..O bilgili halin, espiri zekan ve zerafetin hep hoşuma gitmiştir. Hele sesini duyunca ayrı sevmişimdir seni..
PİKEM ilk zamanlar çok muhabbetim yoktu sonradan çok ama çok sevdim seni. Biliyorumki seninle birgün yüzyüze tanışıcam. O olgun ve insan anlar halin varya insana ne kadar huzur veriyor bilemezsin.
AZOM bu topiğin hoşbeş goflet kadar tatlı üyesi:) İşten dolayı uuzn zamandır giremesende, yazamasanda hep burdasın bizlesin. Kıvırcık kuzeyimin şirin annesi. Evet tam bir şirine.
GÖKÇEM espiri böyle zeka işidir derlerya işte o zekada sende var. Espiri yapcaksın dozu olcak kıvamı olcak. Zeki arkadaşım düşünemem sensiz burayı..
ECRİNİM küçük annem. Küçük ama bi okadar bilinçli, gururlu ve akıllı. Defneme çok güzel bi gelecek sunacğını ve 55 kilolara ineceğini çok iyi biliyorum:)
LAYLAM ne güzel bi olgunluktur sendeki. Ne güzel paylaşırsın duygurını. Çok seviyorum senin o hanımefendi tarzını.
NAZOM bana çok güçlü geliyorsun, herşeyin üstesinden gelen sevgi dolu annem benim. Güzel kızlarına bayılıyorum.
LİTTELIM tunişimin annnesi, sevgidolu, akıllı öğretmenim benim. Mesleğini çok güzel yaptığını düşünüyorum ve anne olarak sana teşeküür ederim
SİMUŞUM canım benim. Dobra arkadaşım, doğrucum. Senin gibi insalar o kadar az kaldıki. Doğru bildiğinden şaşmamana hayranım.
DÜNYAM küçük annelerden. Sabırlısın bu yaşına rağmen hayran olmamak mümkün değil..
VE

HAYATIM
Bir daha buraya gelmeyeceğini biliyorum, o inadını buradan hissedebiliyorum. Espiri küpümüz ben seni seviyorum ya bazen gıcık olsamda:)
Tanselim bende senin zerafetine herşeye özenişine kibarlıgına ve naifligine hayranım kız.... bi de en başta güzel yüregine...
:huhuu::huhuu:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
noluyo burda bakayım? a aaaaaa çok uykum var az sonra yatacam ama yatmadan sizi bi öpem dedim.. tansel'im güzel analizlerin için çok sağolasın. havaya girdim akşam akşam. muHHHHHHH.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Bende yatsam iyi olacak. İçeriden sürekli Tanselcim yat canım bak Selim uyanacak diye seslenen eşim var. Daha sık görüşemiz dileğiyle:) Hepinizi öperim

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
valla sağol yavru; senin gibi; net, mesafeli ama yakın, karakter sahibi, özenli ve özgüvenli aklı başında bi kadından bunları duymak eminim diğer zillilerinde hoşuna gidecektir. ben gece gece havaya girdim sağolasın varolasın. muahhhhh kalp kalp kalp :)

pikem senin de o naif stilini, kırılgan ruhunu yerin... böyle hani nedensiz kayırdığın, canının yanmasına tahammül edemediğin insanlar vardır ya hayatta. işte sen bu sanallıkta bile bana onu hissetiriyosun.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
iyi geceler tansel başkan... tamam sana bundan sonra başkan dıcem. tam senlik bi sıfat.

bende yatayım yorgunum çok. öptum sizi.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ayhhhh tanselim yaa valla hayallerimdeki alt kat komsumsun.. alt kat diyorum cunku ust katimda birinin oturmasina kil olurum:deli: yan daire de olabiler tabi

saka bi yana herkese ne guzel yazmissin oyle. cansin cann:eek:-alkis

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
selam kizlar. sabah diyetisyene diye bi ciktim anca bu saat dondum. diyetisyen listemi okudukca ama onu yememissiniz,ama bu yasaktii, ama ecrin hanim olmaz boyle, ayhhh bu hicc olmamiss diye diyeee kipkirmizi oldu yazik:deli: ama sonuc su ki ben yagdan 1 kg genel olarak 1 haftada yarim kilo vermisim.-kop-kop zaten hedef ayda 2 kiloysa kacamaklarima ragmen gayet basariliymisim. eger kacamak yapmasaydiniz bu hafta 2 kilo bekliyoduk dedi. onumzdeki hafta boyu kacamaksiz gidicem bakalim ne olucak.

onun disnda berbatim. bacak aram ped den ve surtunmekten pisik olmus:ne:ama ne pisik ne kabarmak ve ne aci. regl oldum sonunda onun kasik agrisi. yetmez gibi bas agrim ve mide bulantim. durdurun dunyayi inecegim :bitter::bitter:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
selam güzeller nasılsınız?

sadece bikaç sayfa geriye bakabildim babus yeni işin hayırlı ugurlu olsun canım cok mutlu ol insallah yeni iş yerinde...

bizdeki haberlere gelince ben yaklasık 1 haftadır atesli yatıyorum önce 39 larla baslayıp 40 ları gecti ateşim.karaciğer enzimlerim yükselmiş sebep yorgunluk asırı stres olabilirmiş.bunu da görmemiştik ela balı sağolsun bunuda yasattı annesine 1 haftadır coluk cocuk rezil olduk bi evde anne hasta olmasın.iremin ödevlerini 40 derece atesle titreyerek yaptım.eşim sağolsun yine ya sehir dısında ya yurt dısında.öyle yoruldum ki kızlar hatta bıktım belkide.nefes alamıyorum.hangi birine yetişeyim sasırdım kaldım.bu ara hayat bana zor hatta cok zor.ara sıra kardeşim geldi gitti ben hastaneye gittiğimde cocukların yanına şimdilik ateşim düştü şükür ama müthiş halsizim ve idare etmeye calısıyorum..

sizleri ve bebişleri kocaman öperimmm....

Kuzum dirayetli annem benim allah sana guc kuvvet versin coook gecmis olsun annelik cok sabir isteyen cok kutsal bir gorev eminkmki bu isi aramizda en laiyiki ile yapan mukemmel bir annesin cennetsenin ayaklarinin altinda ... cok osledik seni
Selam hatunlar, nasılsınız neler yaparsınız? Ne var ne yok, inşallah herkes ve bebeleri iyidir. Şöyle bi bakınabildim.

Tubişimin doğum gününü kaçırmışım, geç de olsa kutlayayım; mutlu yıllar Lidoşum.

Babuşum işine başlamış, hayırlı olsun tatlım. Allahım yolunu açık etsin, daha çok sev eski iş yerinden inşallah.

Nazom hastalanmış, üzüldüm... Çok geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda eskisinden daha süper olur sağlığın balım...

Laylam bebelerle zorlanmışsın, çooooooooooooook kolay gelsin... Valla biz evde şuan 3 hatunuz kıza yetişsek ev kalıyo, eve baksak yemek kalıyo ne biliiim ne. Annem ve kardeşim gelmeden önce ben naaapıyomuşum şuan onu düşünüyom :D

Lilacscım misafirlerin için Allah kolaylık versin, zor iş valla. Beni de arayanlar var ama hiç misafir ağırlayacak havamda değilim valla...

Lidılım, bakıcı için de Allah kolaylık versin tatlım. Zor iş, alışmak idare etmek vs... Neticede Tuna kuzumuza bakıyo...

Beni merak eden soran Azom, Tanselim ve Pikoşum... Sağolun kızlar. Biraz sıkıntılı bi dönemden geçtim ve tam olarak atlatamadım... Eşimle sorunlarımız var biraz... Üstesinden geleceğimizi umud ediyorum, başka da bişe gelmiyo elimden. Her günüm inanılmaz yoğun, sürekli koşturmayla geçiyo. Her gün fizik tedavi için hastaneye gidiyorum. Geliyorum, kolumu kaldıracak güç bulamıyorum. Annem kıza yetişmekte zorlanıyor. Yine ben koşmak zorunda kalıyorum. Fizyoterapiste göre eve gidip uzanıp dinlenmem gerek ama hiiiiiiiiiç mümkün görünmüyor... Sağlık olsun ne yapalım... Tanselim tlf unu geç gördüm, akşam olduğu için aramak istemedim. Bide açsam da pek konuşma modum yok ne yazık ki.. Mal gibi bi ses tonu duymandansa hiç duymasan daha iyi sanırım...:uzgun:

Hepinizi çok çok öperim. Sanırım sık sık giremicem, koşturmam çok. Yarın belki Çoruma gidicez. Öncesinde gene fizyoterapim olacak falan filan...
Simusum cok sagol bitanem hepberaber saglkli bir omur dilihorum cumlemize...
Cokk gecmis olsun sanada umarim esinlede tez elden sorunlarinizi cozersiniz....kendine dikkat et lutfen cok osletme kendiniii duruyu op yerime

VE

HAYATIM
Sagol bu guzel dusuncen icin tanselim asil,ciddi ama bir o kadarda yeri geldiginde esprili,kisiliginden odun vermeyen,kulturlu,bilgili arkdasim benim ben gelinin olamayacagima gore sana bir minik gelin yapmak lsim yanliz su sabrimdan neden evladima gosteremiorim bilmiyorum ama 2 gundur bir caba icindeyim oglumla ilgili kendimi degistkrmeye karar vrdim ben ne kadar uzulursem sinirlenirsem oda hircinlasioo

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
nazoom çok geçmiş olsun. Rabbim güç kuvvet versin sana...

simuşum sana da tekrar geçmiş olsun. ben buralara pek gelemediğim için kimler var kimler yok farkedemiyorum. kusuruma bakma. en azından annenin yanında olması güzel tatlım. Durucuğumu öpüyorum...

tanselcim sağol şeker içten anlatımların için..

babuş ve azom ben de sizler gibi pek giremiyorum gündüz. gece de işlerden az fırsat oluyor :(

laylam bizim de uykularımız berbat ve bu yüzden eşime yine kızgınım. nasıl düzene girecek Tunamın uykuları, inan bilmiyorum. sabretmeye çalışıyorum...

ecrincim sen o kiloları vereceksin, dert etme. hoş, veremesen de dert etme. :tskler:

leadercanım, Eymen de mi huysuz bu aralar. büyüme atağı falan olabilir mi kızlar ya? biz bu ay doktor kontrolüne de gidemedik. çok eksik hissediyorum, bilgisizim bu ay :(

gökçeeee sanırım en rahat sen giriyorsun şimdilik. buralarda asayişi sağla, taam mııııı :D

ve tüm canlara kucak dolusu öpücükler gönderiyorum. ben okuldaki işler, bakıcı derdi, eşimle sorunlar, Tunanın hareketliliği derken, bedenen ve ruhen yorgunluktan harap olmuş durumdayım. hep birşeyleri düşünürken buluyorum kendimi. dün kayınvalidem de gitti. şimdi işin için bir de yemek ve temizlik derdi eklenecek. sabırrrrrr diliyorum ve mutlu, huzurlu olmak istiyorum artık :uzgun:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Günaydın kkızlar..

Tansel'cim yazdıkların cok samimi olmus,tesekkur ederim kendi adıma :)
ve
Diğer arkadaaslarım,hepimiz bazı zorluklar yasıyoruz,Allah hepimize güç,kuvvet,sağlık versin..
Hamilelik zamanlarımızdaki sohbetimizi cook ozluyorum,keske hep toplanabilsek ama olmuyo iste..napalım herkes iyi olsun,bebisler iyi olsun da..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
selam kizlar. sabah diyetisyene diye bi ciktim anca bu saat dondum. diyetisyen listemi okudukca ama onu yememissiniz,ama bu yasaktii, ama ecrin hanim olmaz boyle, ayhhh bu hicc olmamiss diye diyeee kipkirmizi oldu yazik:deli: ama sonuc su ki ben yagdan 1 kg genel olarak 1 haftada yarim kilo vermisim.-kop-kop zaten hedef ayda 2 kiloysa kacamaklarima ragmen gayet basariliymisim. eger kacamak yapmasaydiniz bu hafta 2 kilo bekliyoduk dedi. onumzdeki hafta boyu kacamaksiz gidicem bakalim ne olucak.

onun disnda berbatim. bacak aram ped den ve surtunmekten pisik olmus:ne:ama ne pisik ne kabarmak ve ne aci. regl oldum sonunda onun kasik agrisi. yetmez gibi bas agrim ve mide bulantim. durdurun dunyayi inecegim :bitter::bitter:

ha gayret canım sen basarcan bu isi,kendine inan ve güven tamam mı hic salma ipin ucunu...iistikrarlı ol,sonunda istedigine ulascaksın..

atma oraya buraya bana ver o vercegin kiloları :D
yani esimin yaptıgı ise ragmen ben boyle zayfıım kilo alamıyorum ya bi kere daha kendime PEESSSSSSSSSSS diyorum :miyagi:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
gunaydin kizlar. bebek halisi bakarken kurtaj resmi gordum sabah sabah. actim okudum. so nra baska sayfalara da baktim. bi paylasimci bi video dan bahsetmis. diyor ki :

bebek sakin sakin hareket ederken birden kurtaj basliyor ve bir uzvu kopariyor. bu sirada bebegin agzi aciliyormus. rahmin kurtaj olmayan tarafina dogru meyilleniyormus. parca cogaldikca agiz daha da aciliyor ve sonra bas ayriliyor vs vs anlatmis. bi kac resim de var semali. kii anlatmaya gerek yik ben defne nin 4 haftalikken nasil oldugunu merak ettigimden bi embriyo resmi koyup ekrana izlemistim surekli. milimetrik ama insan bu. neden cani acimasin. canli hucrelerden meydana gelmiyor mu nihayet. en cok da bi blogger in koca bi sayfa kurtaja karsi cikanlara soylendikten sonra mini etek de giyerim, ortu de takarim,kurtaj da olurum kime ne vb seklinde yazisini bitirmesi.bi suru kadin da bunu saksaklamis.

kadin hakkini korumak bu mu? kimse kimseye tecavuzcunun cocugunu dogur diyemez evet ama bitek tecavuzden mi hamile kaliyor bu insanlar. etrafimda kac kurtaj duydum bi tane tecavuz yoktu . hepsi keyfiydi. tabi ki yasaniyor ama bunun savunmasi ister aldiririm ister dogururum degil, bu yasada duzeltilmesi gereken birseyler var olmaliydi.

ofkem sundan. arkadasim bebegini aldirdi. sevgilisiyle evlenmedi de ayrilmadi da. ustelik korunmayip hamile kaldigi halde. iki aptal kendi zevki keyfi icin bile bile yaptilar ve sonra da oldurduler. agiz dolusu elestirirken herseyi katledilen yavrunun canini da dusunsun bu insanlr. arkadasima defalarca aldirma dedim.sonra ne yapicaksin dedigimde gayet sakinn aaaaa ona kesin karar verdim o gidicek dedi. sen kimsin o kimm? ben defne nin kollarini bacaklarini koparttirir miyim simdi? e 4 haftalikken de defney di o? arkadasima insallah allah sizi affeder dedim. insallah dedi. kendisi inandi mi bilmiyorum. allah affetse bebegi affedicek mi acaba? cok uzgunum. boyle iste :uzgun:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kizz bebikomm ben sana 1 ayda 5 kilo aldirirdimm bak garanti.. benimm mutfagim cok iyidir. boreciklerim meshurdur. sana bol yagli bol karbonhidratli yemeklerr yapardimm sende 2 aya kalmaz fil kimin olurdun:gul:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
kizz bebikomm ben sana 1 ayda 5 kilo aldirirdimm bak garanti.. benimm mutfagim cok iyidir. boreciklerim meshurdur. sana bol yagli bol karbonhidratli yemeklerr yapardimm sende 2 aya kalmaz fil kimin olurdun:gul:

:Ç benle beraber sende yerdin ama olmaz o zaman :D

ya canım bak simdi bende surekli kek borek yaparım,makarna cok severim,pizzaydı hamburgerdi,tavuk vs...

sen POPEYES 'ı biliyomusun ??

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ya bu arada ben kofte yapıp yedirmek istiyorum Hira'ya..
ızgara olması lazım demi ?
icine de baharat koyulmicak....

ne koycam o zaman sadece kıyma ve ekmek ici mi ?

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Kuzum dirayetli annem benim allah sana guc kuvvet versin coook gecmis olsun annelik cok sabir isteyen cok kutsal bir gorev eminkmki bu isi aramizda en laiyiki ile yapan mukemmel bir annesin cennetsenin ayaklarinin altinda ... cok osledik seni

Simusum cok sagol bitanem hepberaber saglkli bir omur dilihorum cumlemize...
Cokk gecmis olsun sanada umarim esinlede tez elden sorunlarinizi cozersiniz....kendine dikkat et lutfen cok osletme kendiniii duruyu op yerime

Sagol bu guzel dusuncen icin tanselim asil,ciddi ama bir o kadarda yeri geldiginde esprili,kisiliginden odun vermeyen,kulturlu,bilgili arkdasim benim ben gelinin olamayacagima gore sana bir minik gelin yapmak lsim yanliz su sabrimdan neden evladima gosteremiorim bilmiyorum ama 2 gundur bir caba icindeyim oglumla ilgili kendimi degistkrmeye karar vrdim ben ne kadar uzulursem sinirlenirsem oda hircinlasioo

Evet evet minik bir leader istiyorum, Anam senkız doğur ne güzel olur. Bitanem gerçekten ruh halleri bebelere çok yansıyor.Ama bizde insanız herzaman nsıl mutlu davranaım. Zor süreçlerden geçiyoruz bitanem, Allahım gücümüüz artırsın.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar