2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
gunaydin kizlar. hiracim iyilesmedi mi daha? gokcemm tekrarr gecmis olsun bebegim daha da tekrari olmaz insallah-kop

bendeniz her zamanki gibi keyifsizim. evlilik yildonumumuze 5 gun kaldi. ama bilmiyorum gorucek miyiz. beynim inkar etsede evliligimiz catirdiyo. hatta bitme yolunda emin adimlarla ilerliyo. dunden beri saygi sinirimizi astigimiz farkediyorum.her tartismada citayi biraz daha yukseltiyoruz. bilmiyorum ne kadar gider boyle. defne olmasa 1 dk gitmezdi sanirim. cok garip birsey annemle babam ayrildiginda bende tam defne kadarmisim. simdi ayni seyle karsi karsiyayim. daha da kotusu bende calismak zorunda oldugum ve benim ailemde annemin ailesi gibi sorumsuz oldugundan bigu. defne yi babasina vermek durumunda kalmam cok muhtemel. sirf bu sebepten susup susup oturuyorum.20 yil sonra tipki benim anneme yaptigim gibi defne nin anneligimi sorgulamasindan korkuyorum. beynimi yedi bu dusunceler. allah im sonumuzu hayir etsin:uzgun: careyi hic konusmamakta buldum simdilik. tek kelime etmiyorum,cevap vermiyorum.kavga etmekten iyidi r.

bunun disinda dukan mukan derken en sn normal bi diyetisyenden yardim almaya karar verdim. dun arkadasim bana kendi dr unu onerdi. yarin randevum var. onda cok ise yaramis insallah bende de yarar.

neyse ev bana dar geldiginden sebep kendimi disari atiyorum yine. gidip bi forum turu atayim. belki acilirim biraz. defneye alisveris yapayim. opuyorum sizi canlar. kafanizi sisirdim yine kendinize iyi bakin:(

canım bilemiyorum kocan ne kadar sıcak bakar ama eger o da kabul ederse birlikte bi psikologa gitseniz ?
yada oturup guzel guzel ayrıntılı,etraflıca bi konussanız..kızmadan sinirlenmeden ama bastan onun anlasmasını yapın..yada en olmadı sen onunla ilgili ne düsünüp ne hissediyosan neleri duzeltmesini istiyosan yaz bi kagıda mektup gibi,o da sana yazsın..konusmadan onları okuyun.. kabul edermi boyle biseyi ?
bi dene bakalım,ne kaybedersin ki..

baska aklıma bisi gelmiyo,Allah sabır versin,yardımcın olsun, bi aileyi kurmak kolaymıs asıl olan devam ettirmek.:uzgun:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
biri benim elimden kredi kartı denilen meretleri alsın rica ederim ....

dayanamadım yine Aden'e bişeyler aldım. offf offf içimdeki canavarı durduramıyorum ben:(

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Rabbim çalışan tüm analara kolaylık versin. cidden hayat şartları çok zor. 3 kuruş için yavrularımızın en güzel günlerini onlardan ayrı geçiriyoruz. mesela Aden öpmeyi öğrenmiş. (öpme dediğim de öpüşelim anneannecim diyor annem, o da dudaklarını kadının yanagına dudağına yapıştırıyor), 3-5 saniye desteksiz ayakta durmaya başlamış. bazen adım attığı bile oluyor. inanın her akşam şoka giriyorum öğrendiği şeylere. ilk beni öpmesini isterdim mesela olmadı ama. :( ilk bana atsaydı o adımını. valla bazen keşke diyorum çok zengin bi kocam olsaydı da Aden'in peşine 2 tane daha yapsaydım hemen. yardımcılarım olsaydı evin her gün temizliğini yapan yemeğini pişiren. sonra diyorum ki ben böyle mutluyum ama yetmiyor "Aden" bazen... bana gün yetmiyor. . yavrumu doya doya sevemiyorum örneğin. eksik kalıyor bi yanım hep. oğlumla arama saatler giriyor hayat şartları giriyor. bugün 38 derece ateşle anneme bıraktım yine yavrumu. gözleri kısık kısık bakıp gülümsüyor yine de. o kadar halsiz ki içim kıyılıyor o'nu bırakırken. ama yapacak bişeyimiz de yok.

Al benden de o kadar :( Çok içlendim okurken.
Velede bak hele öpmeyi öğrenmiş :D İlerde çok lazım olcek tabisi örensin :))

Allah her ikinizinde yardımcısı olsun sabah sabah yazılarınız
beni duygulandırdı
Bende kocamı kıskanıyorum hergün çık dolaş işlerinle uğraş
değişik ortamlara gir ohhh ne güzel ben evde oturayım daha
doğrusu oturamayım bebekle ilgilen yemek ve ütü yap büyük okuldan
gelsin onun sorunlarını dinle akşam kocan gelsin erken yatmanda
şikayetçi olsun v.s v.s
bende çalışıp biraz kafamı dağıtmak isterdim
GÖKÇECİM bu arada Aden paşaya çok geçmiş olsun

Bu da madalyonun diğer yüzü :)

biri benim elimden kredi kartı denilen meretleri alsın rica ederim ....

dayanamadım yine Aden'e bişeyler aldım. offf offf içimdeki canavarı durduramıyorum ben:(

Ne aldın kız yine?

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
aldım bişeyler boşver sen onları da napıyosun sen anlat. çok özledik kız seni. şu kış gelse de eskisi gibi kaynatsak dıyodum kış geldi hala tık yok buralarda... kusum nasıl? sen nasılsın. hayat nasıl?

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
aldım bişeyler boşver sen onları da napıyosun sen anlat. çok özledik kız seni. şu kış gelse de eskisi gibi kaynatsak dıyodum kış geldi hala tık yok buralarda... kusum nasıl? sen nasılsın. hayat nasıl?

Ben de özledim Gökçem ya, valla tepemde kamera olmasa girecem de hemen çakozlanıyor, şimdi kimse yok diye girdim :D
İyiyiz çok şükür, hepiniz gibi koşturma ile geçiyor zaman, ne zaman bir düzene oturcaz merak ediyorum ama..
Sende durumlar nasıl?

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ay aynen ya. koştura koştura anama git. onuru bekle saat 7.30 a kadar. yemek ye eve gel saat oluyor 9. aden'i uyut etrafı topla, az nette takıl sabah 6.15 de kalk işe gel. hep boyle ama :) bı de Aden 2 gecedir hasta uyumuyor da velet uyksuzum yorgunum.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ahahahahah hangi işin iyiyse orda kal :) benim evi de pok götüruyo guya kadın geldi cuma günü. ben geceleri silip süpüyorum artık.

Bu gece ben de başlıyorum Gökçe valla çekmecelerim bile düzelecek düşün. Kuzey 21:30'da uyuyor, artık canım çıksa da yapacam, ev böyleyken moralim bozuk oluyor.
Önceden yatak odası dolabımın aynasında bir lekeye bile tahammül edemeyen ben günlerdir Kuzey'in el izlerini silmiyorum aynadan :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ay aynen ya. koştura koştura anama git. onuru bekle saat 7.30 a kadar. yemek ye eve gel saat oluyor 9. aden'i uyut etrafı topla, az nette takıl sabah 6.15 de kalk işe gel. hep boyle ama :) bı de Aden 2 gecedir hasta uyumuyor da velet uyksuzum yorgunum.

Evet okudum canım çok geçmiş olsun didim hatta. İyi nete giriyon akşam. Ben eve gidiyorum 6:30da. 7:30da herif geliyor, o gelene kadar takılıyoz oğlumla, annemin zaten pestili çıkmış oluyor, ondan alıyom çocuğu, ye iç yat ne ara gece olmuş anlamıyorum.

Kız dün aklıma ne geldi,(hayatim olayını düşünürken aklıma geldi) hamileyken hani darılmıştım sana ben, bi tek benim yazdıklarıma cevap vermiyosun, bi benim yazdıklarımı görmüyorsun diye :D Ay akşam akşam güldüm kendi kendime..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Evet okudum canım çok geçmiş olsun didim hatta. İyi nete giriyon akşam. Ben eve gidiyorum 6:30da. 7:30da herif geliyor, o gelene kadar takılıyoz oğlumla, annemin zaten pestili çıkmış oluyor, ondan alıyom çocuğu, ye iç yat ne ara gece olmuş anlamıyorum.

Kız dün aklıma ne geldi,(hayatim olayını düşünürken aklıma geldi) hamileyken hani darılmıştım sana ben, bi tek benim yazdıklarıma cevap vermiyosun, bi benim yazdıklarımı görmüyorsun diye :D Ay akşam akşam güldüm kendi kendime..

manyak hatırlıyorum. bağırmıştın bana nıye cevap vermıyosun dıye. ahahahhahaa. hamilelik işte. hayatım da dönecek inşallah. kapris yapıyo zili.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
döner döner. idare edilmeyecek bi tip olmadı ki hiç aramızda. seçilmiş ırk olarak buraya geldik zaten biz. :) idare edilemeyecek olanlar dışarda kaldı. sevmedik onları...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
:cikolata::cikolata:

ohhhhh eti canga sen cansın can...

(bkz: can sıkıntısından saçma saçma şeyler yazmak)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar