gunaydin kizlar. hiracim iyilesmedi mi daha? gokcemm tekrarr gecmis olsun bebegim daha da tekrari olmaz insallah
bendeniz her zamanki gibi keyifsizim. evlilik yildonumumuze 5 gun kaldi. ama bilmiyorum gorucek miyiz. beynim inkar etsede evliligimiz catirdiyo. hatta bitme yolunda emin adimlarla ilerliyo. dunden beri saygi sinirimizi astigimiz farkediyorum.her tartismada citayi biraz daha yukseltiyoruz. bilmiyorum ne kadar gider boyle. defne olmasa 1 dk gitmezdi sanirim. cok garip birsey annemle babam ayrildiginda bende tam defne kadarmisim. simdi ayni seyle karsi karsiyayim. daha da kotusu bende calismak zorunda oldugum ve benim ailemde annemin ailesi gibi sorumsuz oldugundan bigu. defne yi babasina vermek durumunda kalmam cok muhtemel. sirf bu sebepten susup susup oturuyorum.20 yil sonra tipki benim anneme yaptigim gibi defne nin anneligimi sorgulamasindan korkuyorum. beynimi yedi bu dusunceler. allah im sonumuzu hayir etsin:uzgun: careyi hic konusmamakta buldum simdilik. tek kelime etmiyorum,cevap vermiyorum.kavga etmekten iyidi r.
bunun disinda dukan mukan derken en sn normal bi diyetisyenden yardim almaya karar verdim. dun arkadasim bana kendi dr unu onerdi. yarin randevum var. onda cok ise yaramis insallah bende de yarar.
neyse ev bana dar geldiginden sebep kendimi disari atiyorum yine. gidip bi forum turu atayim. belki acilirim biraz. defneye alisveris yapayim. opuyorum sizi canlar. kafanizi sisirdim yine kendinize iyi bakin
canım bilemiyorum kocan ne kadar sıcak bakar ama eger o da kabul ederse birlikte bi psikologa gitseniz ?
yada oturup guzel guzel ayrıntılı,etraflıca bi konussanız..kızmadan sinirlenmeden ama bastan onun anlasmasını yapın..yada en olmadı sen onunla ilgili ne düsünüp ne hissediyosan neleri duzeltmesini istiyosan yaz bi kagıda mektup gibi,o da sana yazsın..konusmadan onları okuyun.. kabul edermi boyle biseyi ?
bi dene bakalım,ne kaybedersin ki..
baska aklıma bisi gelmiyo,Allah sabır versin,yardımcın olsun, bi aileyi kurmak kolaymıs asıl olan devam ettirmek.:uzgun: