Allah her ikinizinde yardımcısı olsun sabah sabah yazılarınız
beni duygulandırdı
Bende kocamı kıskanıyorum hergün çık dolaş işlerinle uğraş
değişik ortamlara gir ohhh ne güzel ben evde oturayım daha
doğrusu oturamayım bebekle ilgilen yemek ve ütü yap büyük okuldan
gelsin onun sorunlarını dinle akşam kocan gelsin erken yatmanda
şikayetçi olsun v.s v.s
bende çalışıp biraz kafamı dağıtmak isterdim
GÖKÇECİM bu arada Aden paşaya çok geçmiş olsun
Selam kızlar. Gökçecim Aden e ve Bebikom Hira ya çok geçmiş olsun. Allahım başka hastalık vermesin kuzularımıza...
Çalışan anne mevzuunda bişe diyemicem, ben evdeyim mesela ama bazen çalışmaya başlasam mı diye düşünüyorum. Çünkü evde çoooooooooooook bunalıyorum. Her gün aynı şeyleri yapmaktan falan sıkılıyorum. Bazen kızıma yetmediğimi, onu tatmin edemediğimi, beni hiç özlemediğini düşünüyorum. Mesela babası işe gidiyor ya onu görmeyi sesini duymayı bırak, kapının sesini duyduğu anda çocuğun rengi şekli hareketleri değişiyo. Beni hep gördüğünden bana tık yok, beni anca yolmaya çalışıyo....
Ben de çok sık giremiyorum, benimki gündüzleri hiç uyumamaya başladı. Annem burda ama yine de bana kafayı yedirtiyor küçük hanım...
Laylam o tlf olayını hiç bilmiyorum. Ben 1-2 defa tlf dan girmeyi denedim ama hiç bişe anlamadım...
babuşum senin meslek zor anacım. ama sana demiştim ben "kadın mak. mühosu mu olur beeee" diye. ha olur o zaman da böyle yakınırsın. yakınmayı bırak çevrende komplekse neden olursun kaynanagilleri görümcenfilleri... eheheheheh...
Dün çok şaşırdım mesela. Bakıcı domates ve salatalık bitmiş evde, domates ve salatalık istedi. Onlarsız kahvaltı edemiyormuş.
Evet ben yenende içende asla değilim, helali hoş olsun canın ne isterse ye diyorum zaten ama hiç önünü arkasını tanımıyor. Mesela bir tencere yoğurdum var dolapta, Adaya çorba yapayım diye bi açıyorum dibinde bir gıdım kalmış.
Her gün gece yarılarına kadar çeşit çeşit yemek yapıyorum, etlisinden, sebzesinden çorbasına. Beğenip yemiyor (ki söylemesi ayıp yemeklerim çok beğenilir.) abur cuburcu bir kadın. Yoğurt ekmek yiyor, kendine kızartma yapıyor (kendine kadarlık), makarna ve türevlerinden yapıyor, yiyor.
Ben önceleri saflığımdan bize kalsın diye yemeklere dokunmuyor herhalde diyordum sürekli ye nolur diye tembihliyordum. Sonra bir gün eve gittim, ocağı silmeyi unutmuş bu, kızartma yapılmış. Her taraf yağ.
Dedim bu kendine kadar pişirip yiyor o zaman....Dün de eve erken gidince üstüne varmış oldum. Kendine kadar biber kabak filan kızartmış, yoğurtlamış yiyor.
Yemesin demiyorum da bari çokca yap, beni de uyar de ki ben senin yemeklerini yemiyorum kendime yapıyorum, biraz fazla yapayım siz de yiyin...Sen de boşuna uğraşma.Benim için de fazla yapma.
Kız mak.mühosu olup da ne ballı çalışan arkadaşlarım var, bize düşmedi bi o baldan....
Kardeşim mesela, makina mühendisi değil de o da mühendis. 8-5 çalışıyo, salla başını al maaşını, ctesi de yok.
Leventin göbeğinde, mini bir gökdelende...
16 maaş+4 prim
Maşallah subhanallah diyim gerçi
Ama bi müdürü var, kızı hasta etti, her tarafında yaralar çıktı, doktor doktor geziyoz şimdi, o da ayrı da...
Benim de iş yerim rahattı mesela. 6 yıldır no stres.
ABOWWW zona mı oldu kız yoksa? geçmiş olsun. benim kaynanamgilim de onur'la ben evlendiğinde zona olmuştu kadıncaazz. oğlunu aldım ya ondan
Rabbim çalışan tüm analara kolaylık versin. cidden hayat şartları çok zor. 3 kuruş için yavrularımızın en güzel günlerini onlardan ayrı geçiriyoruz. mesela Aden öpmeyi öğrenmiş. (öpme dediğim de öpüşelim anneannecim diyor annem, o da dudaklarını kadının yanagına dudağına yapıştırıyor), 3-5 saniye desteksiz ayakta durmaya başlamış. bazen adım attığı bile oluyor. inanın her akşam şoka giriyorum öğrendiği şeylere. ilk beni öpmesini isterdim mesela olmadı ama.ilk bana atsaydı o adımını. valla bazen keşke diyorum çok zengin bi kocam olsaydı da Aden'in peşine 2 tane daha yapsaydım hemen. yardımcılarım olsaydı evin her gün temizliğini yapan yemeğini pişiren. sonra diyorum ki ben böyle mutluyum ama yetmiyor "Aden" bazen... bana gün yetmiyor. . yavrumu doya doya sevemiyorum örneğin. eksik kalıyor bi yanım hep. oğlumla arama saatler giriyor hayat şartları giriyor. bugün 38 derece ateşle anneme bıraktım yine yavrumu. gözleri kısık kısık bakıp gülümsüyor yine de. o kadar halsiz ki içim kıyılıyor o'nu bırakırken. ama yapacak bişeyimiz de yok.
Kızlar 3 gündür faceye giremiyorum giriş kodu istiyor oda tlfna bir türlü gelmiyor akşam her yolu denedim yapamadım bilgisi olan varmı beaaa
Selam kızlar. Gökçecim Aden e ve Bebikom Hira ya çok geçmiş olsun. Allahım başka hastalık vermesin kuzularımıza...
Çalışan anne mevzuunda bişe diyemicem, ben evdeyim mesela ama bazen çalışmaya başlasam mı diye düşünüyorum. Çünkü evde çoooooooooooook bunalıyorum. Her gün aynı şeyleri yapmaktan falan sıkılıyorum. Bazen kızıma yetmediğimi, onu tatmin edemediğimi, beni hiç özlemediğini düşünüyorum. Mesela babası işe gidiyor ya onu görmeyi sesini duymayı bırak, kapının sesini duyduğu anda çocuğun rengi şekli hareketleri değişiyo. Beni hep gördüğünden bana tık yok, beni anca yolmaya çalışıyo....
Ben de çok sık giremiyorum, benimki gündüzleri hiç uyumamaya başladı. Annem burda ama yine de bana kafayı yedirtiyor küçük hanım...
Laylam o tlf olayını hiç bilmiyorum. Ben 1-2 defa tlf dan girmeyi denedim ama hiç bişe anlamadım...
Yok hemşire zona değil de, siğil gibi birşeyler çıkıyor böyle her tarafında. Vücut direnci düşüyormuş stres altında böyle uçuk tarzı bir şeyler. Ama kendiliğinden geçmiyor uçuk gibi. Yaktırmıştı daha önce ama o çok acıyormuş, bayılmış filan bizimki. Şimdi ilaç sürüyor.
Benim kayınvalide de kurdeşen dökmüştü, şimdi hala ara sıra dökerKıskanma durumuna göre
canım cok gecmis olsun kuzuma allahım sıfasını cabuk versınnn ınsallahgünaydın kızlar. gece bi ara 39.1e kadar çıktı ateşi. üstünde sadece çıtçıtlı badisi vardı. ayağındaki çorapları da çıkardım bi yarım ölçek calpol daha verdim. ıslak mendille sildim her yerini. beni emmek istemedi, aptamil verdim onu içti. sabah 37.4'e kadar düştü ateşi.
anneme bırakırken 36 larda seyrediyordu keyifliydi gayet. ama yine çıkmaya başlamış annem hastaneye gitti şimdi Aden'le. huysuz dedi. ha bi de gece hiç yapmadığı bişeyi yaptı kakasını yaptı baya baya. kakası katı değil sıvı da değil ama sarı ve kokuluydu anlam veremedim. (gerçi ek gıdalara geçtiğimzden beri kokuyordu zaten)
izin de almak istemiyorum şimdi, zaten ben yanına gidene kadar baya bi zaman geçecektir. muhtemelen diş sıkıntısı. henüz daha diş çıkaramadı. off offff.
sabaha kadar öyle durup bekledim yanında. inlemesine içim gitti. ateşliyken bile sokulup sokulup durdu tüm gece bana. yavrum benim. kuzuma bişi olmasın dua edin kızlar. . oyy oyyy
kuzum benımmm cok gecmıs olsun eymen sımdıye kadar sukur hıc hasta olmadı ınsallahta yasamayız anlattıkca ıcım gıttı yastık gusel bır cozum gece burnu tıkandıgında yastıkla yatırınselam kızlar noruyonuz ?
ya bu kız ne burnundan akan sumuklerini sildirtiyo ne de otribebeyle cekmeme izin veriyo delircem yaa...
cingen cocukları gibi akan sumukleri yalayıp duruyo sapur supur :deli:
uyutsam uyanıyo garibim yarım saat sonra zor nefes aldıgından..
birazdan ıhlamur icircem bi 50 cc insallah ii gelir
ecrinn Allah kolaylık versin canım, benim de zaman zaman evliliğimi sorguladığım oluyor, eşimle bir kaç gün konuşmadığımızda oluyor, ama senin durum daha kötü anladığım kadarıyla, inşallah bu diyetisyenden memnun kalırsın da biraz moralin yerine gelir...
çalışan annelerin durumu ortak sanırım...ben de dün anneme bıraktıktan sonra arkamdan bakmasına dayanamadım ve asansörde başlayan ağlamam okula kadar sürdü. üstelik arkamdan ağlamıyor da daha (inşallah hiç ağlamaz) ama bakması bile çok dokunuyor be insana...
bugün boş günüm, neyse ki, haftada 3 gün beraberiz kuzumla.
leadercan geçen gün bebikoma verdiğin çrb dan yaptım, sevdi kuzum, teşekkürler
duygulandım kız okuyunca ama soyleyeceklerimi sen sonra söylemişsin zaten... minnoş ateşlendi mi gene inşallah cabuk toparlar kendini..
ben bilmiyorum canım.. da bi öncesinde yazdıklarında bana cok tanıdık geldi..
Selam tatlım, nasıl gidiyor fizik tedavi? şifa olsun inşallah...
Senin yazdıklarına benzeer duygular yaşıyorum bende...
Kolay gelsin canım, bi sürü şeyle ugraşmışsın, evet istanbulda herşey biraz daha zor olur, hele o trafik yok mu o trafikkkkkkkkk
Bende açılışı yaptım nihayet geld, kırmızılar, ama malesef 1 haftadır emme olayı gümledi demek ki etkisi coktu olmamasında...
gunaydin kizlar. hiracim iyilesmedi mi daha? gokcemm tekrarr gecmis olsun bebegim daha da tekrari olmaz insallah
bendeniz her zamanki gibi keyifsizim. evlilik yildonumumuze 5 gun kaldi. ama bilmiyorum gorucek miyiz. beynim inkar etsede evliligimiz catirdiyo. hatta bitme yolunda emin adimlarla ilerliyo. dunden beri saygi sinirimizi astigimiz farkediyorum.her tartismada citayi biraz daha yukseltiyoruz. bilmiyorum ne kadar gider boyle. defne olmasa 1 dk gitmezdi sanirim. cok garip birsey annemle babam ayrildiginda bende tam defne kadarmisim. simdi ayni seyle karsi karsiyayim. daha da kotusu bende calismak zorunda oldugum ve benim ailemde annemin ailesi gibi sorumsuz oldugundan bigu. defne yi babasina vermek durumunda kalmam cok muhtemel. sirf bu sebepten susup susup oturuyorum.20 yil sonra tipki benim anneme yaptigim gibi defne nin anneligimi sorgulamasindan korkuyorum. beynimi yedi bu dusunceler. allah im sonumuzu hayir etsin:uzgun: careyi hic konusmamakta buldum simdilik. tek kelime etmiyorum,cevap vermiyorum.kavga etmekten iyidi r.
bunun disinda dukan mukan derken en sn normal bi diyetisyenden yardim almaya karar verdim. dun arkadasim bana kendi dr unu onerdi. yarin randevum var. onda cok ise yaramis insallah bende de yarar.
neyse ev bana dar geldiginden sebep kendimi disari atiyorum yine. gidip bi forum turu atayim. belki acilirim biraz. defneye alisveris yapayim. opuyorum sizi canlar. kafanizi sisirdim yine kendinize iyi bakin