sağol pikem çok korktum kız geceden beri hiç uyumadım. öyle mal mal baknıyoum sabahtır. bi de yoğunuz ki sorma![]()
gokce ne guzel mesai o 4 gunn? sen en is yapiuosun cnm? gecmiss olsun tekrar sukur onemli birseyi yokmus kuzunun
Gökçecim çok çok geçmiş olsun..
Pikemm senin metodu denedim dün, salona yer yatağı yaptık, aile boyu salondaydık, Kuzey gece 3te yine kalktı, 4,30 a kadar kahkalar attı, ne iş anlamadım
selam kızlar,
sadece yakın geçmişe bakabildim. Aden ve Hira minnoşlar hasta olmuşlar, geçmişler olsun...
ben artık hiç girip okuyamıyorum. Tuna bana ve babasına çok düşkün oldu. evden gizlice çıkıyoruz. çok üzülüyorumgelince de hep kucağımızda, üzerimizde... çok da mızmız... hep bir ağlama, iç çekme. yeni bakıcı gerçekten tahmin ettiğim gibi çok anaç. ama anaç sadece işte. oyun oynadığına şahit olamadım daha
diğerini ne zaman eve gelsem oyun oynarken buluyordum. çocuğun canı sıkılıyor onunla, çok belli. ama kırmak da istemiyorum. 45 yaşındaymış. beceremeyebilir. ama yedikleri, giydikleri, ve temizliği konusunda çok dikkatli. bugün kemik kaynatmış. çorbalarına katıcam diyor. kafam allak bullak. çok yorgunum. sabah 6da güne başlıyoruz. 11 gibi uyuyor. benim hazırlık yapmam, uyumam 12yi geçiyor. 30 saat değil de, 29 saat vermişler. 4 ve 5. saatlerim boş hergün. öğle yemeğinden hemen önce veya hemen sonraki dersler. o yüzden eve geliyorum. günde 4 kere o yolu tepmiş oluyorum yani. şu araba kredisi olmasaydı basardım ücretsiz izni... ama olmuyor olmuyor işte... 50buçuk kiloya düşmüşüm
koşturmaktan ve kıçım yer görmediğinden doğaldır deyip geçiyorum. Allah yardımcımız olsun. amin :ne:
Alem minnoş, anasına çekmiş
Güzelim Noyan gece bir defa kalksa başım üstüne 4-5 defa kalkıyodu en az...
şimdi yerinde yatırıyorum uyanınca hopppp salona geçiyoruz bizde aile boyu, sonrada gün boyu oralarım buralarım diye dolaşıyoruz evde...![]()
valla şimdilik böyle idare ediyoruz ama dur bakalım nereye kadar...
Senin işin nasıl gidiyor, alışabildin mi yeni yerine?
selam kızlar,
sadece yakın geçmişe bakabildim. Aden ve Hira minnoşlar hasta olmuşlar, geçmişler olsun...
ben artık hiç girip okuyamıyorum. Tuna bana ve babasına çok düşkün oldu. evden gizlice çıkıyoruz. çok üzülüyorumgelince de hep kucağımızda, üzerimizde... çok da mızmız... hep bir ağlama, iç çekme. yeni bakıcı gerçekten tahmin ettiğim gibi çok anaç. ama anaç sadece işte. oyun oynadığına şahit olamadım daha
diğerini ne zaman eve gelsem oyun oynarken buluyordum. çocuğun canı sıkılıyor onunla, çok belli. ama kırmak da istemiyorum. 45 yaşındaymış. beceremeyebilir. ama yedikleri, giydikleri, ve temizliği konusunda çok dikkatli. bugün kemik kaynatmış. çorbalarına katıcam diyor. kafam allak bullak. çok yorgunum. sabah 6da güne başlıyoruz. 11 gibi uyuyor. benim hazırlık yapmam, uyumam 12yi geçiyor. 30 saat değil de, 29 saat vermişler. 4 ve 5. saatlerim boş hergün. öğle yemeğinden hemen önce veya hemen sonraki dersler. o yüzden eve geliyorum. günde 4 kere o yolu tepmiş oluyorum yani. şu araba kredisi olmasaydı basardım ücretsiz izni... ama olmuyor olmuyor işte... 50buçuk kiloya düşmüşüm
koşturmaktan ve kıçım yer görmediğinden doğaldır deyip geçiyorum. Allah yardımcımız olsun. amin :ne:
selam kızlar,
Rabbim çalışan tüm analara kolaylık versin. cidden hayat şartları çok zor. 3 kuruş için yavrularımızın en güzel günlerini onlardan ayrı geçiriyoruz. mesela Aden öpmeyi öğrenmiş. (öpme dediğim de öpüşelim anneannecim diyor annem, o da dudaklarını kadının yanagına dudağına yapıştırıyor), 3-5 saniye desteksiz ayakta durmaya başlamış. bazen adım attığı bile oluyor. inanın her akşam şoka giriyorum öğrendiği şeylere. ilk beni öpmesini isterdim mesela olmadı ama.ilk bana atsaydı o adımını. valla bazen keşke diyorum çok zengin bi kocam olsaydı da Aden'in peşine 2 tane daha yapsaydım hemen. yardımcılarım olsaydı evin her gün temizliğini yapan yemeğini pişiren. sonra diyorum ki ben böyle mutluyum ama yetmiyor "Aden" bazen... bana gün yetmiyor. . yavrumu doya doya sevemiyorum örneğin. eksik kalıyor bi yanım hep. oğlumla arama saatler giriyor hayat şartları giriyor. bugün 38 derece ateşle anneme bıraktım yine yavrumu. gözleri kısık kısık bakıp gülümsüyor yine de. o kadar halsiz ki içim kıyılıyor o'nu bırakırken. ama yapacak bişeyimiz de yok.