Kizz nerdesiniz deli gibi yaziyorum kendi kendime:ne:neyse meydan bana kaldi bisi daha yazayim. ipad in son aramalarinin derinliklerinde pirlanta fiyatlari gordum. bi sasirdim. bi dusundum. acaba dedim evlilik yildonumunde bana pirlanta mi alcak? almaz ya zaten suan durum da buna el vermez. ama hani sartlarini zorlar falan ne bilim. ucuz yollu iki tane yuzuk var bende biri kaynanamin nisan hediyesi biri kaynanamin dogum hediyesi. kocam bana evlenme teklifi etmediginden ondan gelen bi yuzugum yok. neyse sesimi cikarmadim belki bi umut cok da heyecanlanmamayim diye. ama icim kiprasti.
ben bu merakla ayin 24 u gelsin diye beklerken dun aci gercegi ogrendim malesef. meger arkadasinin sevgilisinin dun dogumgunuymus. adam kiza dun evlenme teklif etcekmiste benimki de ona yardim etmis. arastirmis. dun gidip beraber yuzuk almislar
benim hayallerim suda boguldu yetmedi garanti olsun diye cikip uzerine oturdu. kocam hala odun yani. neyse icimde kalmasin diye anlatiyim dedimdi.
ben bu merakla ayin 24 u gelsin diye beklerken dun aci gercegi ogrendim malesef. meger arkadasinin sevgilisinin dun dogumgunuymus. adam kiza dun evlenme teklif etcekmiste benimki de ona yardim etmis. arastirmis. dun gidip beraber yuzuk almislar