2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Kizz nerdesiniz deli gibi yaziyorum kendi kendime:ne:neyse meydan bana kaldi bisi daha yazayim. ipad in son aramalarinin derinliklerinde pirlanta fiyatlari gordum. bi sasirdim. bi dusundum. acaba dedim evlilik yildonumunde bana pirlanta mi alcak? almaz ya zaten suan durum da buna el vermez. ama hani sartlarini zorlar falan ne bilim. ucuz yollu iki tane yuzuk var bende biri kaynanamin nisan hediyesi biri kaynanamin dogum hediyesi. kocam bana evlenme teklifi etmediginden ondan gelen bi yuzugum yok. neyse sesimi cikarmadim belki bi umut cok da heyecanlanmamayim diye. ama icim kiprasti.

ben bu merakla ayin 24 u gelsin diye beklerken dun aci gercegi ogrendim malesef. meger arkadasinin sevgilisinin dun dogumgunuymus. adam kiza dun evlenme teklif etcekmiste benimki de ona yardim etmis. arastirmis. dun gidip beraber yuzuk almislar:( benim hayallerim suda boguldu yetmedi garanti olsun diye cikip uzerine oturdu. kocam hala odun yani. neyse icimde kalmasin diye anlatiyim dedimdi.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
nazom bi tanesi abim olur kız :) sarışın olan büyük benden.

babuşum 9 aylık şeyleri bi dahaki ay giyemez bunlar ben diyim sana. boşuna almışım o kadar şeyi. ayrıca babaanne göt. ahahahaha süpermiş o.

anaaaaa o büyük mü sendennnnnn?
ben sen aplasın sanıyodumdu...
aslında sanki söylemiştin biri benden büyük diye ama, söylememişmiydin yoksa...
bilemedim bak şimdi.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bilmiorum ki guselim bende öle oldu eymen emmeyince git gide azaldı ama arkadaşımdaki sabıra helal olsun 3 saatte bir devamlı sağıyo bir dk geçirmio 60-70cc sağıo şükür ama makinenin sesindn gına geldi dio

Eee ben de sağdım sabırla. Gece kalkıp kalkıp sağıyodum.
Ama işe yaramadı...

babuss oh masallahhh kuzuya biz hala 6-9 giyiyoruzz. arkadasinn kizinin kuculenlerini almistik koca yaz giydi kisa olmaz diyodum. 6 ayliklari hala giyiyo. kis icin icine badi almadim.yazin giydiklerini kisin atlet olarak giymeye devam edicek:gul:

6-9 normalde giymeleri gereken işte ecrinim.
Benimkisi biraz yarmacan :D

nu arada ben size yazdim mi bilmiyorum. ygs de acikogretim turk dili edebiyatina yerlestirilmisim. oylesine yazmistim. ama duydum ki tde bolumune formasyon kalkmis ogretmen olamam kayit yaptirmkatan vazgectim. maliye de kaydimi yenileyim totomu sikicam azcik. kaldigim yerden devam edicem. :uzgun:

bide kac kisinin bebegine bakici bakiyo? defne yi halasina baktiricam ya ben nasipse. neden sucluluk duyuyorum dusununce bile. boyle mi oluyo bu psikoloji. ben calisinca mutlu olucam diye kizimi mutsuz edicekmisim gibi geliyo.:uzgun:

Benimkine bakıcı bakıyo. Önceleri oluyo o suçluluk evet.
Bendeki Allahtan araya şirketteki sıkıntılarım girince ve işe başladığım gün istifa edince dağıldı.
Düşünüp kendimi üzmeye vaktim kalmadı. Sonra da alışıyosun zaten. ama şimdi cumartesi çalışcam ya yine suçluluk başladı ufaktan...

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Anaaammm seksü denince nasıl beni anıyonuz kız, bibuçuk metre karıdan ne seksülük bekleyebilir ki insan :deli:
İçim gitti okurken, iyi kaynatmışınız, hem de üzüldüm resimleri kaçırdım diye :(

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
babuşum geldiydim ama dişçiye gitmek için çıktım, okumayı da bitiremediydim...benim de yazmadan önce illa hepsin okuyacam diye bi takıntım var sankim...ama artık bi oturuşta okuyamıyorum...şu saat oldu yeni oturabildim başına...

dişçide hiç iyi olmadı, görünen çürük yok, demek içten dedi. kanal falan dedi. film çektirdim de sonucu daha konuşmadık, dolguya zor dayanıyom ben, kanaldan korkar yaptırmam kesin. antibiyotik içiyom 2 gündür, sanırım etki ediyor yavaş yavaş.

çok kaynatmışsınız, oku oku bitmedi. hepsini okudum da hiç alıntı yapmamışım yaf...neyssss...iyi geceler hepinize kızlar...yarın gece görüşürüz inşallah.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Aden'in ateşi alından 37.7 kulaktan 38.2 . napacagımı bilemedim. calpol verdim 1,5 saat önce. boyna ölçüyorum, arada nemzli bezle siliyorum eklem yerlerini. uykusundan uyanıp korkuyor serinliği yiyince :( offf offfff

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Aden'in ateşi alından 37.7 kulaktan 38.2 . napacagımı bilemedim. calpol verdim 1,5 saat önce. boyna ölçüyorum, arada nemzli bezle siliyorum eklem yerlerini. uykusundan uyanıp korkuyor serinliği yiyince :( offf offfff

ayy canımm... üstünü de hafifletsen gökce sirkeli su mu iyi gelir diyorlardı, alnına bez koy mutlaka, calpolu ne zaman verdin? 4 saat sonra gene verebilirsin...
Hay Allah ya, merak ederim şimdi sabaha kadar...
inşallah düşer ateşi innoşun.. üşüttü mü acaba ?

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Gökce, gerçi sende bakmışsındır ama

eğer bebeğin ateşi 39 dereceye ulaşmışsa düşürmek doğru olacaktır.

bebeklerde yüksek ateş nasıl düşürülür.

bebeğin havale geçirmemesi için mutlaka bebeğin ateşi düşürülmelidir. Öncelikle elbiselerini çıkarın. bebeğinize ateş düşürücü şurup veya ateş düşürücü fitil verebilirsiniz. (calpol, minoset, fitil olarak paranox) Fitil etkisini daha çabuk gösterecektir. ilaçlar etkisini gösterene kadar; ıslak bir bezle alnını, boyunlarını koltuk altını ve yavaş yavaş bütün vücudunu silin. Bunu suya bir miktar sirke katarak yapabilirsiniz, daha etkili olur. eğer yine düşürememişseniz ılık bir banyo yaptırın.

bebeğinizin üzerini asla bastırmayın. sabaya veya kalorifere yakın yatırmayın, olabildiğince serin yerlerde tutmaya çalışın. tüm bu çalışmalar fayda vermezse bir sağlık ocağına götüp ateş düşürücü iğne yaptırabilirsiniz.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

kuzum benim gökçem geçmiş olsun adenin dişi çıkmışmıydı hatırlayamadım ama dşten yapmış olabilir umarım düşmüştür kuzunun ateşi

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
günaydın kızlar. gece bi ara 39.1e kadar çıktı ateşi. üstünde sadece çıtçıtlı badisi vardı. ayağındaki çorapları da çıkardım bi yarım ölçek calpol daha verdim. ıslak mendille sildim her yerini. beni emmek istemedi, aptamil verdim onu içti. sabah 37.4'e kadar düştü ateşi.

anneme bırakırken 36 larda seyrediyordu keyifliydi gayet. ama yine çıkmaya başlamış annem hastaneye gitti şimdi Aden'le. huysuz dedi. ha bi de gece hiç yapmadığı bişeyi yaptı kakasını yaptı baya baya. kakası katı değil sıvı da değil ama sarı ve kokuluydu anlam veremedim. (gerçi ek gıdalara geçtiğimzden beri kokuyordu zaten)

izin de almak istemiyorum şimdi, zaten ben yanına gidene kadar baya bi zaman geçecektir. muhtemelen diş sıkıntısı. henüz daha diş çıkaramadı. off offff.

sabaha kadar öyle durup bekledim yanında. inlemesine içim gitti. ateşliyken bile sokulup sokulup durdu tüm gece bana. yavrum benim. kuzuma bişi olmasın dua edin kızlar. . oyy oyyy

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
adenimmm gecmis olsun bebegim. disten olmaz bence. ben bu dis olayini cok arastirdim. zaten bi kanitlanmislik yok ates ve ishalle ilgili ama ates ciksa bilee dis sebepli 38 i gecmezmiz. eger kulaktan 38 se ates popodan 39 dur. aralarinda 1 derece farkediyor ve popodan olan dogrusu. eski usul yani. usutmus olabilir cnm. defne de 3 gun surdu. sonra kendi kendine gecti. dr bi enfeksyon almis ama ilacsiz atlatmis demisti.

gunaydinnnn kizlar

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Hira dun gece yine 3-4 kez uyandı ama saat 3 ten sonra uyanmadı sagolsun bizde uyuyabildik saat 7.30 a kadar..
aksam esim dedi ki yastıkla yatıralım duz yatınca daha cok rahatsız olur bence dedi burnu tıkalı oldugu icin ii peki dedim..ise yaradı sanki daha rahat yattı gibi tabi ben bide 1 cay kasıgı calpol verdim dolu dolu degil de azcık verdim belki bası da agrıyodur diye..
malum benim burnum tıkalı oldugunda kafam 10 ton oluyo..
otribebe aldık dun ama kavga-dövüş çekiyorum istemiyo bagırıyo oksuruyo numaradan falan...
ooof of..
hakikaten hastalıkları zormus ya :uzgun:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Günaydın Kızlar...

-Aden'e gecmis olsun..
-Ecrin senin bu kocan hep odunmuydu ya boyle :ne:

degildi sonradan oldu:deli:yada oyleydi ben goremedim:tskler: aslinda genel olarak iyi bi adamcegiz. benden yemek beklemez, gununher saati nereye istesem gelir arabayla beni birakir, bide doner alir, sunu bunu istiyorum de hayir demez hic, bagirmaz ,kufur etmez, cimriligi yoktur, beni hickimseye ezdirmez ailede hep denge kurar vs vs. genel hatlariyla gecinilebilir. supriz yetenegi hic yoktu ama hediye kulturu vardi eskiden. beni gormeden duramazdi. gece 11 de isten cikiyodum bucukta evde olmam gerekiyodu yol 15 dk. aradaki 15 dk benle otursun diye yarim saatlik yoldan geliyodu. surekli arardi ben aramazsam kizardi. hep guzel sozler duyardim. elini ustumden cekemez bi hali vardi vs vs sonra ne oldu bilmiyorum ya evlilik bozdu, ya
cocuk yada kilolarim:uzgun: ayy agladimm valla yazarken ne zamandir dusunmemistim bunlari bebikom. sevgilimi ozledimm hemde cok.keske hic evlenmeseydim:uzgun:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
aden'in boğazıyla kulağı arasında çok ufak bi enfeksiyon oluşmuş o da bademcik ağrısı ve ateş yapmış. antibiyotik başlamış doktor. bi de ateş düşürücü iğne yapmışlar, kuzum iyiymiş ateşi düşmüş evde şuan anneannesiyle oynuyomuş.

anasının adı gibi cennet kokulusu çok özledim çok. izin alıp gideyim dedim zaten haftanın 4 günü işe geliyorum, gitmek istesem saat başı araba var. burdan merkeze varmam 1,5 saat diye almadım izin. çok Şükür iyi de... rabbim korusun her bebeyi.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
aden'in boğazıyla kulağı arasında çok ufak bi enfeksiyon oluşmuş o da bademcik ağrısı ve ateş yapmış. antibiyotik başlamış doktor. bi de ateş düşürücü iğne yapmışlar, kuzum iyiymiş ateşi düşmüş evde şuan anneannesiyle oynuyomuş. anasının adı gibi cennet kokulusu çok özledim çok. izin alıp gideyim dedim zaten haftanın 4 günü işe geliyorum, zaten gitmek istesem saat başı araba var burda merkeze oraya varmam 1,5 saat diye almadım izin. çok Şükür iyi de...

Gökce gece gördüm, yazdım sana bişeyler zaten, cok üzülmüştüm canım.. cok şükür iyiymiş şimdi, merak etmiştim...

Tekrardan geçmiş olsun kuzuya...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar