2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Kızlar Pazar günü yakın bi arkadaşımın düğünü var saat 7 diye yazmışlar davetiyeye. Gitmeye gidicem inşallah da salon yarı açık yarı kapalıymış. Bize kapalı kısımdan masa ayarlıcak ama nası yapıcam bu kızla yaaa? Şimdi çok da gürültü olur, götürmesem görümcelere bıraksam mesela 2 saatliğine neyle karşılaşıcağımı bilemem aklım kalır huzursuz olurum gibime geliyo. Naaapim yaa bana bi akıl verin???

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
selam guzeller saolun gittide gelmelik oldu kocam adam beni ozledinmi diyip duruyo 5 gunde teyy allahim basima gelceklerden korkarim
simus canim bizde 2 hafta once cok sevdigim bi arkadasimin dugunune gittik ama ela burnumuzdan getirdi takiyi takip ciktik hemen.birakmadigima pisman oldum.eger cok aklin kalmayacaksa birak derim ben dugunde 2 saat huzursuz duracagina 1 saat sakin oturursun sizede iyi olur.hem halasi annw yokken daha cok ilgilenirler emanet sonucta benceyani.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kizlar diger durum ne oldu? ben cok bisiy anlamadim nasil yapilir onuda bilmiyorum.eger giremezsemde buraya beni haberdar edermisinizzzz:huhuu:

operim sizi

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Sensiz olur mu Nazom, haberin olur elbet balım. Dediğinde de haklısın da benimki pek normal bebek gibi değil. Şikayet babında söylemiyorum ama bak yine uyandı kaç dakika uyudu sen hesap et. Bide uykusundan emekleyerek uyanıyo. Sanki böyle; ula beni gene kim uyuttu nasıl uyudum ben hemen kaldığım yerden devam etmeliyim der gibi. Bayramda görümceye gittiğimizde halının üstüne yer yatağı yaptırdım ona yattı sözde, bi ağlama sesiyle fırladım yerimden bi baktım kanepenin altına girmiş sıkışmış oraya hareket edemiyo gömmüş kafayı avazı çıktığı kadar bağırıyo. Dün tv ünitesinin orda alçıdan bi kaplumbağam vardı nası almışsa almış onu küüüt bi ses geldi bi baktım atmış yere kırmış bide yerden bi parça almış onu da ağzına sokuyo. Bugün de dvd nin ön ünitesini kırmış. Ne ara nası beceriyo anlamıyorum. Evde küçük bi canavarım var :deli::deli: Şimdi bırakırım gider prize elini sokmaya çalışır kablo bulur çeker çok korkuyorum. Şuan bizim evde yerde olan tek kablo bilgisayarın şarj kablosu ki masanın eeeeeeeeeeeeen köşesinde 3-5 sandalye geçmesi lazım. Emekleye emekleye masayı da geçiyo sandalyeleri de geçiyo gidip ağzına sokmaya çalışıyo kabloyu. İşte tüm bunlar beni korkutuyo. Kızımın huyunu suyunu bilemezler gibi geliyo...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Sensiz olur mu Nazom, haberin olur elbet balım. Dediğinde de haklısın da benimki pek normal bebek gibi değil. Şikayet babında söylemiyorum ama bak yine uyandı kaç dakika uyudu sen hesap et. Bide uykusundan emekleyerek uyanıyo. Sanki böyle; ula beni gene kim uyuttu nasıl uyudum ben hemen kaldığım yerden devam etmeliyim der gibi. Bayramda görümceye gittiğimizde halının üstüne yer yatağı yaptırdım ona yattı sözde, bi ağlama sesiyle fırladım yerimden bi baktım kanepenin altına girmiş sıkışmış oraya hareket edemiyo gömmüş kafayı avazı çıktığı kadar bağırıyo. Dün tv ünitesinin orda alçıdan bi kaplumbağam vardı nası almışsa almış onu küüüt bi ses geldi bi baktım atmış yere kırmış bide yerden bi parça almış onu da ağzına sokuyo. Bugün de dvd nin ön ünitesini kırmış. Ne ara nası beceriyo anlamıyorum. Evde küçük bi canavarım var :deli::deli: Şimdi bırakırım gider prize elini sokmaya çalışır kablo bulur çeker çok korkuyorum. Şuan bizim evde yerde olan tek kablo bilgisayarın şarj kablosu ki masanın eeeeeeeeeeeeen köşesinde 3-5 sandalye geçmesi lazım. Emekleye emekleye masayı da geçiyo sandalyeleri de geçiyo gidip ağzına sokmaya çalışıyo kabloyu. İşte tüm bunlar beni korkutuyo. Kızımın huyunu suyunu bilemezler gibi geliyo...

Günaydın simuşum
Anaaa sen Duruyu anlattırken tırstım yeminle becerikli kızım benim
çocuk yaramazlıklarını dinleyen için çok zevkli
yaşayan için eziyet

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

minnoşa bak sen yaa maşallah.. :huhuu: bende bi an gözümü ayıramıyorum simuşcum, Allah hepimizin yardımcısı olsun...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

ahahahahahhaah uykudan emekleyerek uyanma süpermiş. bak Aden de yapıyor onu ama kırkyıl düşünsem böyle bi tanımlama yapamazdım. yarıldım ahahahaa.

uyanır uyanmaz hoppala yapmayı isteyecek kadar enerjik kız bunlar. Aden'de şey de var kucağımda mesela neyin yanından geçiyorsam ben onu elleme hastalığı. çiçek olur, duvar olur, bişeyin köşesini illa elliyor çocuk.

hani bi reklam vardı uno'nun ekmek reklamı adam her yeri elleye elleye geziyordu. aynı o adam ya.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bu arada kızlar şu konuyu biri bana anlatsın rica ederim. msn'imi biliyosunuz çok merak ettim kız. dün vakıf olamadım konuya.. iş yerinden face de yasak bakıyorum öyle size ya..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

günaydın Gökçem ve Pikem
valla bende vakıf olamadım nedir bilemiyorum yıvvrum

günaydın kuzum... bu arada biz hala senin aldığın alt açmayı kullanıyoruz biliyor musunuz hanfendü?

hatta alt açma olarak kendisine kıyamadım hiç. hep Aden'in yanıbaşında oldu o. Aden, ayıcıklı yastığına sarılıp oyunlar oynuyor. hani her çocuğun bi totemi olur ya Aden'in de o sanki. onunla oynuyor konuşuyor onsuz yatmıyor falan.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
günaydın kuzum... bu arada biz hala senin aldığın alt açmayı kullanıyoruz biliyor musunuz hanfendü?

hatta alt açma olarak kendisine kıyamadım hiç. hep Aden'in yanıbaşında oldu o. Aden, ayıcıklı yastığına sarılıp oyunlar oynuyor. hani her çocuğun bi totemi olur ya Aden'in de o sanki. onunla oynuyor konuşuyor onsuz yatmıyor falan.

gerçektenmi kızzzzzz
ayyy çok sevindim aldığım şeyin işe yaraması beni acayip mutlu etti Adenim hiç yapamadımı üzerine kakişini?
aslına bakarsan bizde hiç kullanmadık o alt açmasını odada süs niyetine duruyor:)

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Selam kızlar. Dun aksam acile goturdum batuhan ı cok kotu oldu yavrum. Bi serum taktılar tahlil falan yaptılar cok sukur kotu cıkmadı sonuclar. Biraz enfeksyon varmıs ama doktor ishal oldugu icin bekliyordum boyle bir sonuc dedi. İshali icin suda acma toz verdi istah acıcı surup verdi agrı kesici verdi. Bir de saglıkocagındaki doktor trosyd krem vermisti gece yatırırken surdugumde iyi geldi ama sabah kaka yapmaya baslayınca gene kızardı poposu cocugumun. Doktor hemen gecmez 1-2 gun daha surer ishali dedi. Bakalım nolucak.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ne sifresi yaff? :ne::ne:
lidirrrr bende cok istiyorumm dunurumm. kocaman terasli bi ev. bayilirim terasa hele bi de deniz goruyosa. yaslanmaz insan. misafirimi de orda agirlarim kendim de orda yasarim. kocaman sofralar kurarim falan. ama izmirde zor is. hatay dan denizi goren 40 yillik teras bile 400 bin civari. e bide tadilat yaptin mi servet demek. agaoglu evleri guzeldir bence. adam gokdelene bahce yapmis nihayet:D yapmis olmuss yani..

burda bi folkart var resmen otoban girisine yakin yakin, soyak evleri guzel ama mevkiler bi garip, alsancak rezidins var ona omrubillah calissan paran yetmez. hi bi de kordon evleri var 400 e kral bi ev alirsin ama evler dokuluyo. ilk depremde sahil gitcek diyolar. kiyilar dolgu ya o bakimdan.
400bin aman ben o kadan zengin değilim ama inan o fiyata ist.da bulsamm kaçırmam yıvrummmm ksk de var çok güsel sahilde 350 civarı tam yola sıfır değil belki ama balkondan gözüküyo
Rekor bende mi kız :D
7 kere regl oldum ben doğumdan sonra. Martta oldumdu ilk.
ben de bende 7 kere oldum ilk adetim 16 mart 40ımın içinde 32 gün kanamam sürdü arkasından regl oldum kanamam birden arttı doktora gittim öle dedi

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

gerçektenmi kızzzzzz
ayyy çok sevindim aldığım şeyin işe yaraması beni acayip mutlu etti Adenim hiç yapamadımı üzerine kakişini?
aslına bakarsan bizde hiç kullanmadık o alt açmasını odada süs niyetine duruyor:)

gerçekten :) üstüne ne çişini ne de kakasını yaptı. kışın ilk doğduğunda üstünde yatırıyordum ben Aden'i onun kadife ya sıcak tutar diye. bi o zaman üstüne kustu işte o kadar. hatta hala kayra'mın şekeri de durur Aden'in gardolabının rafında :) ama bişi itiraf edeyim; ahahahahah bana o şekeri yolladığının ertesi günü canım bi istedi o mavi bademleri anlatamam. ee hamileyim de dur da dıyemıyorum kendime yiyiverdiydim. bi yandan da ödüm kopuyor sen soracaksın naptın kız şekerleri diye :))) ahahahahhaa

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
burda floryanın hastasıyım ben tel açtım 1650bin diyo hıhhhhhhhhhhh dedim yutkundum ama ev yayla 220m2 3+1 offffffffff hayalim hayal olarakta kalacak yemyeşil bir sokakta güvenlikli bir sitede 3er katlı her katta 2 daire süper bir yerdi ecrinimm

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
annem masallah duruya afacanim benimm sen anlatinca dinlemesi ne keyifli allah yardimcin olsun balim :)

ela tosbigi kicini bilekaldirmiyo emeklemek icinbirak onu yuzustu yatmaya tahammulu yok cadinin..isi gucu saga sola yapisip ayaga kalkmak,bide kumanda manyagi elinden aldigim an kicini yirtiyo uykuya bilekumandayla gidiyoz pis benim bebem pisss :)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
v
Selam kızlar. Dun aksam acile goturdum batuhan ı cok kotu oldu yavrum. Bi serum taktılar tahlil falan yaptılar cok sukur kotu cıkmadı sonuclar. Biraz enfeksyon varmıs ama doktor ishal oldugu icin bekliyordum boyle bir sonuc dedi. İshali icin suda acma toz verdi istah acıcı surup verdi agrı kesici verdi. Bir de saglıkocagındaki doktor trosyd krem vermisti gece yatırırken surdugumde iyi geldi ama sabah kaka yapmaya baslayınca gene kızardı poposu cocugumun. Doktor hemen gecmez 1-2 gun daha surer ishali dedi. Bakalım nolucak.

cnm çok geçmiş olsun ciddi bişeyinin olmamasına sevindim ilaçlarını kullan gececektir cnm

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
220m2 3+1 ne yahu?

benim ev 150 m2 3+1 kilerli, dana balkonlu, ebeveyn banyolu. kocaman odaları var salona keza at bağlasan yaşar. mutfak kocaman, banyo hamamdan az ufak. çok merak ettim o evin oıdalarının büyüklüğünü falan. ben bu evi süpürürken ağlıyorum öyle bi evi düşünemıyorum. gerçi öyle bi evde oturanın gündelikçesi de olur ya hoş :=))

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar