Yaa yazmistim noldu anlamadim
neyse su anda yoldayiz kusadasina gidiyoruz ama ben gonulsuz gidiyorum cunku regl oldum ve acayip ustumdeler bu gunlerde herseye gicik oluyorum
esim izinli bikac gun..
Ve bugun hira bizim yatajtan dustuuyuyodu yastik koydum etrfaina bi wc gidiyim dedim güümm diye bi ses
nasi agladi kuzum Allah tan bisyi yok iyi simdi
geçmiş olsun bebikom, iyiymiş kuzucuk şükür, iyi tatiller...
tansel ve leader...
çok tatlı kuzucuklar, maşallah onlara
sağol cnm kuzeyi hiç görmedim onu hatırladım şu anda bu arada isim işini ne yaptınız lıcasm ?
tansel ve leader...
tansel ve leader...
canım eymenimde maşallah büyümüş, meyve filesinden meyve yiyor. çok tatlı maşallah..
Yaa yazmistim noldu anlamadim
neyse su anda yoldayiz kusadasina gidiyoruz ama ben gonulsuz gidiyorum cunku regl oldum ve acayip ustumdeler bu gunlerde herseye gicik oluyorum
esim izinli bikac gun..
Ve bugun hira bizim yatajtan dustuuyuyodu yastik koydum etrfaina bi wc gidiyim dedim güümm diye bi ses
nasi agladi kuzum Allah tan bisyi yok iyi simdi
çok güsel cnm benim bence kaçırma çok özel bir koltuk koltuk diyip geçmemek lasım allah korusun trafikte araba ne kadar önemlisi ise bebek koltuguda o kadar muhim bence...
babuşcum güzel görünüyo kıs.. formulaya uretiyolarmış.. iyi duruyo sankim...
Canım çok geçmiş olsun, şükürler olsun bişey olmamış...
Tatile de gıcık olma kız, tatile gıcık olunur mu deli
Eşim hemen alalım dedi ben de geçen sefer araştırmadan etmeden gittik beğendik aldık sonra bikaç sıkıntısını yaşadık (mesela dar biraz bizim oto koltuğu) diye hemen almayalım dur acele etme dedim aldırmadım…
Maşallah Ada Sılaya gitarını yedidiğim ne güzelde çalarmış müzisyen toştoş:keman1
selam kızlar
bu çocuk hiç durmuyo sürekli hareket insan hiçmi yorulmaz
bugün uyumuyorda şaşırdım valla iştahda yok birde üstüne hasta oldum
Teşekkür ederiz teyzesi. Bu gitar çok güzel bişey, toyzz shoptan almıştım. Öneririm.
Hayvan sesleri, notalar, şarkılar, melodiler var içinde.
Bir de sesleri söyleyip hayvanların neler olduğunu soran kısım var.Daha ileride daha faydalı olabilir.
Pil yuttu bunlar laylam pil. Bizimkide öyle aynen :savasciasli::savasciasli::savasciasli: