Yok canım büyük oto koltuğuna geçmedik biz de. 13 kg.a kadar olan ana kucağı gibilerden kullanıyoruz.
hımmmm tamammm cnm bende geçtiniz sandımmmm:elif::elif:
Yok canım büyük oto koltuğuna geçmedik biz de. 13 kg.a kadar olan ana kucağı gibilerden kullanıyoruz.
Of bende ne hikayeler var bomba bomba
Hatta bi kaynımın bizim eve izinsiz bekar arkadaşlarını doldurup, yıkanıp benim bornozumu filan giyme hikayeleri var, eski mahallede bi kere konu açıp anlatmıştım sonra da sildirdiydim okunur diye
Fenomen benimkiler fenomen
canım öncelikle şimdiden gözün aydın sen bir rahata kavuş doya doya görüşürüz simuşum bi kudurukta benim başımda var ne halt etcem bilemiyorum çok yaramaz bırakıp bir yere gidemiyorum arkam aıra taşıyorum her yere annem yanımdaydı yazlıkta tek başıma idare etmeye çalışıyorum ama çok zor eşimde bende ister istemez yıpranıyoruz çocuk bakmak gerçekten çok zor iş.... öptüm seni kocumannGünaydın kızlar... Çok özledim sizi, sohbeti... Artık gelemiyorum eskisi gibi. İnanın yorgunluktan uykusuzluktan ben de eşim de perte çıkmış durumdayız. Annemleri çağırdım, sanırım bu hafta içi gelecekler. Çünkü biz 2 kişi bu kızla baş edemiyoruz. :ne:
Hiç yerinde durmuyor maşallah. Gündüzleri nerdeyse hiç uyumamaya başladı. Gece uykuları halen çok feci. 9.30-10 aralığına çekti uyuma saatini ve nerdeyse her 2 saatte, en geç 3 saatte bir bağırarak, gözünden yaşlar gelerek uyanıyor. 3 gündür kaka yapmadı, üst soldan iğne ucu gibi dişi patladı, üstüne de bu süt alerjisi. Hiçbişey de yememeye devam ediyor. Bizim sinirler alt üst olmuş durumda. İdrar tahlilimiz şükür temiz çıktı. En azından enfeksiyonu yokmuş ona sevindik. Şuan kendi odasında kudurukluk yapıyo. Artık odasında kenarlara koyduğum yastıkları deviriyo. Hatta koridora çıkış yolundaki yastığı çekip kenara atıyo, yorganı da atıyo, ordan emekleye sürüne kapısının ağzına kadar geliyo maşallah. . 2 gündür kapı ağzında duruyo öyle bakıyo koridora. Çıkmaya mı tırsıyo nedirYatağında yatmak istemiyo. Yatağına koyar koymaz uyanıp çığlığı basıyo. Dün gece halının üstünde yattı. Hoş. zaten artık yatağına yatırmaya korkuyorum. Kenarlara tutunup ayağa kalkmaya çalışıyo. Valla bu kız iyice emeklemeye yürümeye başladığında ben naaapıcam bilmiyorum..... Allah yardımcımız olsun hepimizin, içi sıra bizim de....
Geçmişi okumayı çok istiyorum. Böyle kendimi yabancı kalmış gibi hissediyorum. Ama elim DEĞEMİYOR! Annemler hayırlısıyla bi gelsinler de ben de hem size hem kendime daha çok zaman ayırabileyim. Hepinizi çok seviyorum. Çok özlüyorum......
geçinirsiniz meleğim sen hiç canını sıkma asgari ucrete hem kira ödeyen hem kaç çocuk geçindiren insanlar var geçici bir durum değilmi zaten içini ferah tut rabbim bol bereket nasip etsin biz ne sıkıntılar çektik anlatsam inanamazsınız... maddi sıkıntılar geçip gidiyo yavrucum sağlılığımız sıhhatimiz yerinde olsun yeterki huzurumuz bozulmasın... ben kasımda anca atlatcam sıkıntılarımı bu seferde ev almaya niyetimiz var onun için kemer sıkcaz olsunn ne yapalım güselim nasipp üzme kendiniLidirimm gecinirizz dimi yaa. Bende oyle dedimm. Bizim de kira derdimiz yok. Faturalar bide mutfak. Geciniriz heralde. İnterneti ve ev telefonunu kapattirayim diyorum. Hi bu arada insaat satilsa hic derdimiz kalmazz ama yazlik oldugundan o onumuzdeki yaza kaldi bencezaten bi luksumuz yok arada disari ciktiklarimiz haric. Onu da cikmayizz alistik zati kemer sikmaya. Kaynanam bakmaz defneye daha kucaginda tutamiyo 5 dk dan fazla kollari agriyo diye
Lilacs im bakmaz cnm gorumcem. Dahasi 3 gorumcem var bakabilcek birinin hakikatten benim vericegim paraya ihtiyaci var hayat kurtarir suan. Ama herkes rahatina duskun. Sikinti gormemisler ki. Ki defne sorunlu bi bebek degil.
Babusumm haklisinn aile icinde para isi olmamasi lazim. Babam da bana verirken oyle dedi. Ama oldu iste. Kaynanamla esim halletsinler ama kadin aksam daha vermeden parayi bana tesekkur etmeniz lazim cart curt dedi. Ben babama minnet etmedim daha evlenmeden. Elin kadinina niye gebe olayim boynum egilsin. Hic yemem daha iyi. Ahh bi calisabilseydim. Kime baktiricam defneyi. Bugun aklimda biri var bi aricam bakalim nedir durum..
Ay sagolun kizlar yaa gece uyuyamadim hicc dusunmekten. Sinirlerim yerlerde. Sabah ariyo hicbisi olmamis gibi gulerek konustu hic yuz vermedim. Esim onu cesmeye goturcek gidelim denize gireriz dedi. Yok dedim evde oturcam. Ayni arabada bile olmaya tahammulum yok
Neyse esimi gondereyim de bakarim size. Opuyorum hepinizi
Kızlar günaydınlar. Herkes iyidir umarım.
Size bişey danışıcam. Dün e-bebek’e gitmiştik, öyle bakınmak için. Oto koltuklarına da bakalım dedik.
Yakında bi üst ağırlığa geçicez nasılsa diye. Satıcıya danışalım dedik.
O da pek çok yerden duyduğumuz gibi, oto koltuğunda en iyisinin römer olduğunu ısrarla söyledi.
Çarpışma testlerinden geçen en iyi koltuk oymuş.
Isofixli değildir ama daha sağlam bağlı olan Maxi cosi tibo var dedi…Onu da öneriyor bunlar 9-18 kg.dir,
3 yaşından sonra bir daha yenilemeniz gerekir dedi.
Ama asıl size önereceğim Recaro isimli marka dedi. Römerden sonra en iyi diyebileceğim koltuktur, sadece oto koltuğu yapar, normal araçlara da pilot koltuğu vs. yapıyor dedi.
Alman malıymış. Römer bile beyaz köpük kullanıyormuş koltuklarda, bunlar motosiklet kasklarında kullanılan siyah köpükten yapıyorlarmış.
9-36 kg için tasarlanmış oluyormuş, bir daha 9-10 yaşına kadar değiştirmiyormuşsun.
Baktım cidden kumaşı filan çok güzel.
Fiyatı kampanyadaymış: Pembe/siyahı 829 tl’den 499 tl’ye diğer renkleri (kırmızı/siyah ve gri) 549’ye düşmüş.
Stoklarla sınırlıymış kampanya süresi.
Ama Recaro ismini hiç duymamıştım…Siz ne dersiniz?
canım benim çok geçmiş olsun kuzuma umarım şimdi iyidir düşe kalka büyütcez ama maşallah bebeklerimiz kaşla göz arasında bir sürü iş hallediyolar artık ayaklanınca ne yapcaz bilemiyorumgünaydın kızlarr
uzun bi aradan sonra nihayet girebildimmm
herkes ii dimi????
beni sorarsanız orta şekerli diyebilirimm
sanki hayat enerjimi kaybetmiş gibi hissediyorum kendime bakmak gelmiyo içimden öyle bi saldımki herşeyi anlatamam paçoz gibiyim ya nasıl toplıcam kendimi bilmiyorum ama kötü hissediyorum gerçeken....
kızım çok şükür ii ama cuma günü 6. ay aşılarını oldu hayatımız değişti resmen aşı yerleri kızardı hatta şimdi morardı bile... gece uykusu altüst oldu yavrumun ateşide hala 37.5 civarında bugün yada yarın kan ve idrar tahlili yaptırıcam rutin kontrol için inş yine idrar yolu enfeksiyonu yoktur
kızım iyice büyüdü maşallah yerde koyduğum oyuncağı dönerek kendini iterek bi şekilde alıyo tabii hemen ağızaa
öyle bi kaşıyoki damaklarını çığlıklar atarakk...
bizde mama sandalyesine oturmaya başladık en azından biz yemek yerken eline bişi veriom oyalanıyo.
bide kızıma kraft ın hoppalasını aldıkk çook eğleniyo ona oturtunca doktora sordum aldık sorun olurmu diye çok gönlü olmadı sanırım ama uzun süre oturtmuyorum 15 20 dk deyince bişi demedi ama kızım ona oturunca çıldırıyo resmen
bu arada bizde ufacık bi kaza atlattık bayramın 2. günü eşimle önce kartepeye( bu arada çok büyük bi çılgınlıkla kızımı teleferiğe bindirdik çok sevdi hiçsesi çıkmadı sonundada uyudusonra maşukiyeye gittik kiremitte alabalık geldi kızımda babaısnın kucağındaydı kaşla göz arasında elini bizim bile dokunamadığımız sıcaklıkta olan kiremite bir soktukii feleğimiz şaştı resmen çığlık çığlığa hemen suyun altına tuttuk oda kaynak suyu olduğu için buzzz gibi kızım iyice ağlamaya başladı kabus gibiydi ya eşime neler saydım o kadar insan içinde hatırlamıyorum bile neyse baya bi uğraştan sonra kızım sustu uyudu parmakları biraz kızarıktı ama çok şükürki çabuk geçti ama inanın telaşı korkusu bize yetti ya
işte bizde haberler böyle
bu arada çok giremem herhalde kayınvalidem tatile giiti kayınperim ve görümcem maalesef akşam yemeklerinde bendeler her gün ayrı yemek yap etrafı topla ee bide huysuz ela hanım hep oyun istiyo hiç yalnız kalmak istemiyo derkennn gün bitiyo
offf çok uzun olmuş kızlar ya kusura bakmayınn
Ahhhh beenn biliyomm kiz o hikayeyiii :kahkaha:
oto koltuğunu değiştirmek için erken değil mi? bize bunalrı satarken 0-13 kg demediler mi bu satıcı kısmı?daha yepyeni yafu, zaten çocuk da daha yeni yeni sorunsuz oturuyor
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Kızlar şurdan bakabilirsiniz koltuğa.
tanselim gelmiş nasılsın güselim selim nasıl merak ediyorum uzun zaman oldu senin minnoşu görmeyeli bi foto koyarmısın bakalım
merhaba tatlım
Şimdi ekliyorum bi resim..
tanselim gelmiş nasılsın güselim selim nasıl merak ediyorum uzun zaman oldu senin minnoşu görmeyeli bi foto koyarmısın bakalım
Yaa yazmistim noldu anlamadim
neyse su anda yoldayiz kusadasina gidiyoruz ama ben gonulsuz gidiyorum cunku regl oldum ve acayip ustumdeler bu gunlerde herseye gicik oluyorum
esim izinli bikac gun..
Ve bugun hira bizim yatajtan dustuuyuyodu yastik koydum etrfaina bi wc gidiyim dedim güümm diye bi ses
nasi agladi kuzum Allah tan bisyi yok iyi simdi
Yaa yazmistim noldu anlamadim
neyse su anda yoldayiz kusadasina gidiyoruz ama ben gonulsuz gidiyorum cunku regl oldum ve acayip ustumdeler bu gunlerde herseye gicik oluyorum
esim izinli bikac gun..
Ve bugun hira bizim yatajtan dustuuyuyodu yastik koydum etrfaina bi wc gidiyim dedim güümm diye bi ses
nasi agladi kuzum Allah tan bisyi yok iyi simdi
meraba canım çok tatlısınız yaaa ama oğlun çok serpilmiş maşallah berakeallah dudaklarını yirim ben onun
Canımcım işe başladım bi tempo giidyoruz işte.. Selim iyi şükürler olsun, büyümeye çalışıyor teyzesi. Cumartesi günü 7 ayı doldurdu..