Selam kizlar nasilsinizzz? Hepinizi opuyorum kocaman
Defne nin atesi dustu. Hicbisi yapmadik kendi kendine dustu. Tahlillerin bi kismi pazartesi cikcakmis. O yuzden tahlileri almaya gitmedik. Pazartesi hepsi bir alinsin diye. AMa yarin arayip bi kontrol edicem yine. Ortada dis falan yok. Niye ateslendi bilmiyorum. Sabah dr un anlattiigi kahvaltiyi hazirladim. Pekmez koymadim biskuviyi meyve suyuyla ezdigim icin. 3-4 kasik yedi. Ama bundan sonra karistirmiycam. Bebe mamasi gibi oldu yine herseyin tadi karmakarisik.
Dun gece evdeki ezogelin corbasindan verdik. Az tuzluydu. 7-8 kasik yedi. Sonra mama verdim yemedi. Allah allah dedim ekmegi pismis domatese batirip verdim onu da yedi. Bugun kahvaltisindan yedi diye bi cesaret tarhana yaptim. İcine limon siktim biraz tat versin diye. Bide bebe ekmegi koydum. Baya yedi sayilir normale gore. 90 cc mama da icti cok sukur. Simdi ikinci uykuda. Aksam terbiyeli kofte yedirmeyi planliyorum niyeti bozdum.
Tannselimmle konussstumm bynlari yazarkenn.. Ne hoss sesi var bu kizin yahu. Yarim gunluk stresimi aldi :deli: seviyorummm cok