2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Konuşun ya kızlar, ne susuyonuz.
Canım sıkılıyo diyorum size.
Can sıkıntısından cheesecake'lere bakmak zorunda kalıyorum sizin yüzünüzden :ne:
imagesCABUC1U1.jpg

imagesCAWSVJ61.jpg

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Sagol babusummm.. Rahatladimm gercekten. Kuzumm yuvarlaniyo karsimda bi o oyuncaga gidiyo bi bu oyuncaga. Ne buyuk mutluluk onu izlemek. Rabbim korusun hepimizin yavrusunu.
Gecen gece ruyamda defne yi markette caldirdim. Elimi uzattim paket havuc almak icin kafami bi cevirdim araba yok.Kameralarda ayni arabadan gorunuyo ama ne icindeki defne ne arkasindaki ben. Ya 1 dk olmadi markettedir kim aldiysa diye bagirip duruyodum aglayarak. Zaten hep empati yapardim ama ruyamda yasadim resmen o caresizligi. Evladi kayip olanlara da yardim etsin rabbim. Ay aglicam simdi:(
Ama gozumu bi actim defne sultan kolumda yatiyo. Bi elini gogsume sokmus bi ayagini gobegimin ustune atmis kafasini koluma dayamis kebap vaziyette:deli: ama onu oyle gorunce daha cok agladim:tskler:
Bugun mutfaktayken benn aaaaalllllnneeee diye bagirdi. Heceler gibi. Annem dedim kosup geldim. Bana degil tv ye bakiyodu romantizmi kalmadi ama:deli: sarildim optum yine ruyam geldi aklima. İnsanlar kocaman buyuttukleri cocuklarini kaybettiginde neler yasiyo kimbilir biz sadece 6 aydir beraberiz:(

Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin velhasil

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Ben de çok güzel yirimmmm :catalbicak:
Yap kız valla.Ramazanda bikaç kilo verdim hemen yerine koyayım,aman eksik kalırım mazallah :korkak:

Teyy cnmm cektiii yapayim valla:1: ben hic kilo vermedim ama kararliydim vericektim yani. Du cheese cake i de yapip yiyeyim sonra hepsini bir veririm:kptmya:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
ecrinn gözün aydın tatlım...

kızlar, geçenlerde dr um bana mail atmış, bebekli hayat nasıl gidiyor, her şey yolunda mı, sevgiler diyerek...nasıl mutlu oldum anlatamam, seviyorum drumu ya...2 gün önce de ben ona mail attım, üroloji dr önerebilir misiniz diye (babama biyopsi yapılacak), şimdi cvp geldi...sağolsun vermiş birinin adını, benim ismimi verin demiş...hakkını ödeyemem, çocuğumla işe başlamadan bu kadar zaman geçirebildiysem onun sayesinde...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

kızlar, geçenlerde dr um bana mail atmış, bebekli hayat nasıl gidiyor, her şey yolunda mı, sevgiler diyerek...nasıl mutlu oldum anlatamam, seviyorum drumu ya...2 gün önce de ben ona mail attım, üroloji dr önerebilir misiniz diye (babama biyopsi yapılacak), şimdi cvp geldi...sağolsun vermiş birinin adını, benim ismimi verin demiş...hakkını ödeyemem, çocuğumla işe başlamadan bu kadar zaman geçirebildiysem onun sayesinde...

Böyle ilgili doktorlara bayılıyorum valla. İşleri güçleri rastgelsin.
Ben de doktorumdan çok memnundum, ilk zamanlar çok özledim hatta doğum yaptıktan sonra.
Anneler gününde ona çiçek yolladım, o da beni aradı onore etti sağolsun…
Bi tane doğurcam kendisiyle 9 ay daha geçirmek için :p

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Lilacss sagol cnmm.iyi dr bulmak cok zor gercekten. Aman kaybetme izini

Babusss ben kalip kullanmiyorum.. Cok pratik bak tarifini veriyim istersen

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Böyle ilgili doktorlara bayılıyorum valla. İşleri güçleri rastgelsin.
Ben de doktorumdan çok memnundum, ilk zamanlar çok özledim hatta doğum yaptıktan sonra.
Anneler gününde ona çiçek yolladım, o da beni aradı onore etti sağolsun…
Bi tane doğurcam kendisiyle 9 ay daha geçirmek için :p

ben de doğum gününde mail attıydım, cvp vermemişti, bir kaç hft sonra kendisi mail atmış işte, ben bi daha doğurmak istemiyorum ama hakikaten 9 ay geçirmek isterim bi daha aynı drla... üstelik bu sefer eminim ki daha da güzel olur :)

izini kaybetmeye hiç niyetim yok ama bakalım :)

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Allahım, babaya bak yaa...bizimki sürekli bişey olmaz modunda...

anaaa....bizim diş niye gecikti bu kadar yaf, bi de en büyük biziz :D

Hhhh böyle babanın darısı başınıza Lilacscım :) Bu arada diş işi daha çok genetikmiş. Sen ve eşin ne zaman çıkarmışsınız? Mesela ben 1 yaşında çıkarmışım. Ama eşim 4-5 aylıkken çıkarmış. Ufaklık da 6 da çıkardı :)

Bugün simoşumla telefonla görüştük. Çok tatlı bir insan, bayıldım... Sanki uzun zamandır görüşüyormuşuz gibi sohbet ettik.. Bu arada bu topikte kimile görüştüysem çok tatlılar ya. Ne seçme topik oldu:) Öpüyorum hepinizi..

:huhuu: :huhuu: :huhuu: Tanselim ben de sana bayıldım. Böyle sakin sakin yumuşak yumuşak... :) Valla şuana kadar kiminle konuştuysam herkes yumoş yumoş yaaa pamuk gibi, yumuşacık :)

canım aşılar bi ateş ve huzursuzluk yapıyo , sen kaprolu falan hazırla şimdiden ama inşallah yapmaz kolayca atlatır bu günleri...

simuşcum valla anlamadım bende bakıyorum (afedersin) mal mal,minnoşda nasıl aglıyo sorma bi salaklaştım bildigin.. benimde heryerlerim fena ama normal günde 3-4 saat uyku ile dayanamıyo insan.. ama dişde iyice daraltıyo onu biliyorum, halbuki alt dişlerde cokda problem olmamıştı şimdi cok daha fena... :(

Valla normalde biliyosun bu aşılar bi Noyanı bide Duruyu çok çarpıyodu, Noyan nasıl olduysa muhtemeldir ki Duru da öyle olacak. Bünyeleri mi benziyo nedir anlamadım :D Hayırlısı olsun bakalım. Sabah götürcem aşıya... Çok tırsıyom...

uyandı benimki :(

yeminle sensör var uşakta az uzanıp keyıf yapayım dıyorum hopppp açıyo gzolerı sıpa. öptüm sizi zilliler..:huhuu::utan:

Biz de seni öptük zilloş :huhuu:

Selam kizlar nasilsinizzz? Hepinizi opuyorum kocaman :eek:

Defne nin atesi dustu. Hicbisi yapmadik kendi kendine dustu. Tahlillerin bi kismi pazartesi cikcakmis. O yuzden tahlileri almaya gitmedik. Pazartesi hepsi bir alinsin diye. AMa yarin arayip bi kontrol edicem yine. Ortada dis falan yok. Niye ateslendi bilmiyorum. Sabah dr un anlattiigi kahvaltiyi hazirladim. Pekmez koymadim biskuviyi meyve suyuyla ezdigim icin. 3-4 kasik yedi. Ama bundan sonra karistirmiycam. Bebe mamasi gibi oldu yine herseyin tadi karmakarisik.
Dun gece evdeki ezogelin corbasindan verdik. Az tuzluydu. 7-8 kasik yedi. Sonra mama verdim yemedi. Allah allah dedim ekmegi pismis domatese batirip verdim onu da yedi. Bugun kahvaltisindan yedi diye bi cesaret tarhana yaptim. İcine limon siktim biraz tat versin diye. Bide bebe ekmegi koydum. Baya yedi sayilir normale gore. 90 cc mama da icti cok sukur. Simdi ikinci uykuda. Aksam terbiyeli kofte yedirmeyi planliyorum niyeti bozdum.

Tannselimmle konussstumm bynlari yazarkenn.. Ne hoss sesi var bu kizin yahu. Yarim gunluk stresimi aldi :deli: seviyorummm cok :)

Hadi gözünüz aydın Ecrincim, inşallah daha da ateşlenmez minnoş...

Küsüp gitti mi acabası?
Ben seviyodum onu kafa kızdı valla. Gelse ya geri.

Heee ben de seviyorum Calmişi. Gel Calmiş geeeeeeel

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

Ben de doktorumu çok seviyorum. Hem de çok özledim. Ama benimki biraz fazla fazla yoğun bi insan. Bizim isimlerimizi öğrenmesi bile nerdeyse 1 sene sürdü :deli: :deli:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
NAZOM
ECRİN
LİTTLLESUNSHİNE
Çok geçmiş olsun size ve kuzularınıza Allahım korusun meleklerinizi bebeklerimiz büyüdükçe hastalıklar kazalar birden arttı neredeyse sırayla hastalandılar minnoşlar

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar