2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Aden kövezdeydi babuşuma; benim ve oğlum için dua edin ne olur dedim ağlamaklı hatta ağlayarak, yarım saat sonra doktor Aden'i taburcu edebiliriz demişti. teyyy teyyy nasıl içten dua ettiyseniz artık. Canlarım benim.. mUcukssssssssss hepinize.

az sabret yavruş çok yakında işe başlıyorum o zaman vururuz sohbetin dibine. beni bekleyin anacım...

Hey gidi ne günlerdi…
En komiği aslıyla olmuştu ama, o zamana kadar leader’a doğuma giderken mesaj atmak dışında kimseyle tlf.la konuşmamıştım.
2-3 günlük lohusayken aslı aradı, ben aslı dedi ve foruma dair hiç bişey söylemeden konuştuk da konuştuk.
Şimdi iki tane aslı tanıyorum, birinde tlf.numaram yoktur görümcemin arkadaşı ama sesini benzettim. Diğeri üniversiteden arkadaşım ama arayacağını sanmam zaten ses de o değil.
Görümcemin arkadaşı olduğuna kanaat getirdim, ama her ihtimale karşı da ortadan ortadan yuvarlak konuşuyorum.
Baban nasıl diyeceğim (hastaydı) diyemiyorum…İyi ki de dememişim aslı da benim gibi babasını kaybetmişti çünkü, düşünsenize densizliği.
Taaa kapatmaya yakın, tuğbadan bahsedince düştü benim köşeli jeton :D
Sonra da sık sık konuştuk hep, canım benim ya ne sevecendir o da.
Özledim bak onu da bi arayayım.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Bi de gökçeyle teee diğer mahalle zamanından msn.de sohbetin belini kırardık :D
Dedikodu gırla giderdi...
Sonra azoşla,lidoşla az çekiştirmezdik birilerini msn.den :1:
hepsi tarih oldu, bildiğin babanne olduk valla

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
LİLACS naber canım? Seninle uzun zamandır karşılaşamıyoruz.
Tayinin istediğin yere çıkmış, hayırlı olsun..
Kuzey nasıl? Facede resimlerini görüyorum çok tatlı maşallah..Gözleri renkli demi.

teşekkür ederim, iyiyiz ikimiz de, tayinim çıktı, çok istediğim bi yer değil ama buna da şükür :)

gözleri hala mavi, değişmez inşallah :)

selim nasıl?

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Valla ben de aynen yorgunum canım.Zaten geceden uykusuzum.
Alerji için ilaç alıyorum acayip uyku yapıyor, gözlerimi açamıyorum.
Ağustos ve ramazan olduğu için tlf.lar bile çalmıyor nerdeyse...
Ada iyi canım napsın.Bu ara huysuz geceleri ama dişten mi doymuyor mu çözemedim.Çünkü mama emdiği zaman geri uyuyor...
Selim nasıl, dişler ne alemde, dönme işini naptı küçük bey tembellik ediyo mu hala?

Canımcım selim iyi şükürler olsun..Annem ve babam 1 hafta bendeydi, süper şımardı. Hep kucakta, hep sohbet hep gezme bakalım ne yapacak bugün. Sabah 7 de anne ve babam selimi alıyorlardı ne güzel oynatıyorlardı. Alışmıştık ama ne yapalım Allahım sağlık versinde tek derdimiz gurbet olsun..
Selim hemde nasıl dönüyor sorma. Emekleme girişimleri var..Bebek arabasında bir dik duruşu var çok komik. Yatıracam diye ödü kopuyor:) İşte böyle babuşum. Günler akıp gidiyor.Seninde annen geldi galiba.. Kalıcakmı sende, bakıcı devam ediyormu annen varken..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
teşekkür ederim, iyiyiz ikimiz de, tayinim çıktı, çok istediğim bi yer değil ama buna da şükür :)

gözleri hala mavi, değişmez inşallah :)

selim nasıl?

Geçenlerde eşime bir arkadaşı telefonda Selim nasıl diye sordu. Eşimin verdiği cevap; Bazen Selimlik bazende Önderlik yapıyor. Aynen öyle canım.. Çok sıkıntılı bi çoçuk değil ama acayip ilgi istiyor. Gezmeyi çok sever, dışarı çıkar gezdir çok mutlu. Sürekli bişeyler anlat dinler.Oyuncakları dillendirmekten yoruldum:)

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Bi de gökçeyle teee diğer mahalle zamanından msn.de sohbetin belini kırardık :D
Dedikodu gırla giderdi...
Sonra azoşla,lidoşla az çekiştirmezdik birilerini msn.den :1:
hepsi tarih oldu, bildiğin babanne olduk valla

öyle babuş sanki uzun yıllar geçti..
Bebeklerimize aldığımz şeyleri eklerdik, sürekli bir sohbet hali.. Süper süperdi..geçen bi girdim diğer mahalleye.. Hiç biri tanıdık değil gibi. Çok sıkıcı geldi..Hiç samimi değil. İyiki koptukta geldik buraya.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Aden kövezdeydi babuşuma; benim ve oğlum için dua edin ne olur dedim ağlamaklı hatta ağlayarak, yarım saat sonra doktor Aden'i taburcu edebiliriz demişti. teyyy teyyy nasıl içten dua ettiyseniz artık. Canlarım benim.. mUcukssssssssss hepinize.

az sabret yavruş çok yakında işe başlıyorum o zaman vururuz sohbetin dibine. beni bekleyin anacım...

Gel gökçem gel..
Az kaldı seninde işe başlamana..

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Geçenlerde eşime bir arkadaşı telefonda Selim nasıl diye sordu. Eşimin verdiği cevap; Bazen Selimlik bazende Önderlik yapıyor. Aynen öyle canım.. Çok sıkıntılı bi çoçuk değil ama acayip ilgi istiyor. Gezmeyi çok sever, dışarı çıkar gezdir çok mutlu. Sürekli bişeyler anlat dinler.Oyuncakları dillendirmekten yoruldum:)

benimki de artık bebek arabasında da, oto koltuğunda da daha az mızıklanıyor, hele apt. çıkarken arabasına koyuyoruz ya, hemen anlıyor bi yere gidileceğini, ve susuyor artık çok şükür :) asansöre binince acaip mutlu oluyor, oto koltuğunda da ağlayınca oyalanıyor bir şeylerle artık... inşallah böyle gider.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Canımcım selim iyi şükürler olsun..Annem ve babam 1 hafta bendeydi, süper şımardı. Hep kucakta, hep sohbet hep gezme bakalım ne yapacak bugün. Sabah 7 de anne ve babam selimi alıyorlardı ne güzel oynatıyorlardı. Alışmıştık ama ne yapalım Allahım sağlık versinde tek derdimiz gurbet olsun..
Selim hemde nasıl dönüyor sorma. Emekleme girişimleri var..Bebek arabasında bir dik duruşu var çok komik. Yatıracam diye ödü kopuyor:) İşte böyle babuşum. Günler akıp gidiyor.Seninde annen geldi galiba.. Kalıcakmı sende, bakıcı devam ediyormu annen varken..

Evet annem bende canım, birkaç işi vardı İstanbulda onun için geldi ama benim şu beni aldırana kadar da kalacak galiba.
En azından plastik cerraha ilk kontrolüme kadar, eğer geç bir tarihe zaman verirse gidip yeniden gelecek bayram var diye.
Bakıcı devam ediyor, ama bir saat geç geliyor 2-2,5 saat erken çıkıyor.
Çok güzel bakıyor diyor annem, ama benim şikayetçi olduğum 1-2 konu var.
Özellikle de devamlı bi geç gelme, erken gitme isteği var ona gıcığım.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Selam kizlar nasilsinizzz? Hepinizi opuyorum kocaman :eek:

Defne nin atesi dustu. Hicbisi yapmadik kendi kendine dustu. Tahlillerin bi kismi pazartesi cikcakmis. O yuzden tahlileri almaya gitmedik. Pazartesi hepsi bir alinsin diye. AMa yarin arayip bi kontrol edicem yine. Ortada dis falan yok. Niye ateslendi bilmiyorum. Sabah dr un anlattiigi kahvaltiyi hazirladim. Pekmez koymadim biskuviyi meyve suyuyla ezdigim icin. 3-4 kasik yedi. Ama bundan sonra karistirmiycam. Bebe mamasi gibi oldu yine herseyin tadi karmakarisik.
Dun gece evdeki ezogelin corbasindan verdik. Az tuzluydu. 7-8 kasik yedi. Sonra mama verdim yemedi. Allah allah dedim ekmegi pismis domatese batirip verdim onu da yedi. Bugun kahvaltisindan yedi diye bi cesaret tarhana yaptim. İcine limon siktim biraz tat versin diye. Bide bebe ekmegi koydum. Baya yedi sayilir normale gore. 90 cc mama da icti cok sukur. Simdi ikinci uykuda. Aksam terbiyeli kofte yedirmeyi planliyorum niyeti bozdum.

Tannselimmle konussstumm bynlari yazarkenn.. Ne hoss sesi var bu kizin yahu. Yarim gunluk stresimi aldi :deli: seviyorummm cok :)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Defne nin atesi dustu. Hicbisi yapmadik kendi kendine dustu. Tahlillerin bi kismi pazartesi cikcakmis. O yuzden tahlileri almaya gitmedik. Pazartesi hepsi bir alinsin diye. AMa yarin arayip bi kontrol edicem yine. Ortada dis falan yok. Niye ateslendi bilmiyorum. Sabah dr un anlattiigi kahvaltiyi hazirladim. Pekmez koymadim biskuviyi meyve suyuyla ezdigim icin. 3-4 kasik yedi. Ama bundan sonra karistirmiycam. Bebe mamasi gibi oldu yine herseyin tadi karmakarisik.
Dun gece evdeki ezogelin corbasindan verdik. Az tuzluydu. 7-8 kasik yedi. Sonra mama verdim yemedi. Allah allah dedim ekmegi pismis domatese batirip verdim onu da yedi. Bugun kahvaltisindan yedi diye bi cesaret tarhana yaptim. İcine limon siktim biraz tat versin diye. Bide bebe ekmegi koydum. Baya yedi sayilir normale gore. 90 cc mama da icti cok sukur. Simdi ikinci uykuda. Aksam terbiyeli kofte yedirmeyi planliyorum niyeti bozdum.

Tannselimmle konussstumm bynlari yazarkenn.. Ne hoss sesi var bu kizin yahu. Yarim gunluk stresimi aldi :deli: seviyorummm cok :)

Çok sevindim canım ateşinizin düşmesine,hadi maşallah...
Tanselin sesi çok hoş evet gerçekten, hepinizi yirim :catalbicak:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

canım bende seni çok seviyorum..Senin rahat ve kendinden emin konuşmanda benim çok hoşuma gidiyor. Bide senin yaşın küçük ama böyle okulla felan ilgileniyorsun çalışmak istiyrosunya çok taktir ediyorum tatlım benim..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
ya calm diye biri vardı, niye gelmiyor acep..
En son ben sizin içinize dahil olmadım felan demişti ne olduki..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar