2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
ne gülüyon kız içler acısı halime
o an bi de o kadar zor durumda olduğumu bıraktım diyom ki kendikendime ay keşke kameraya çekebilsem şu durumu aynı zamanda

zaten çocuk çıktı banyodan bi baktım giydirirken kulağının içi köpük dolu
ya ben bu salaklık ve beceriksizlikle 6 aydır nası bakıyom bu çocuğa Allah'a emanet valla

ay komik ama yaaa :D o an eminim sana gelen gelmiştir de bak etkisi geçince sen de gülecen. Allah aşkına şuraya yazdığının aynısını varsa bi not defterin günlüğün vs yaz da Şahin büyüyünce okusun okusun gülsün kız. Hem sen de gülersin :D Bu arada emin ol (Allah'ın izniyle) ben bizler kadar çacuğunun kaka renginden ağlama sesine kadar herşeyini araştırıp sorununu çözmeye çalışan anneler hiiiiiiiiiiiiiç ama hiiiiiiiiiiiiiç görmedim

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
ay komik ama yaaa :D o an eminim sana gelen gelmiştir de bak etkisi geçince sen de gülecen. Allah aşkına şuraya yazdığının aynısını varsa bi not defterin günlüğün vs yaz da Şahin büyüyünce okusun okusun gülsün kız. Hem sen de gülersin :D Bu arada emin ol (Allah'ın izniyle) ben bizler kadar çacuğunun kaka renginden ağlama sesine kadar herşeyini araştırıp sorununu çözmeye çalışan anneler hiiiiiiiiiiiiiç ama hiiiiiiiiiiiiiç görmedim

sanırım herşeyi mükemmel yapma isteğimizle acemilğimiz birleşio ortaya bu tip sonuçlar çıkıyo

benim en büyük hayalim hamlileliğimden itibaren günlük tutmaktı ama ilk bebeğimi kaybedince ya bunu da kaybedersem korkusundan tutamadım

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Kizzz hayatimmm benim kafasinn diyorum inanmiyosunn:Dkoptumm okurkenn allahh seniii de guldursunn:kahkaha: benden gittikleri yok ki anacim gelmeye zaman bulsunlar:kahkaha:

Simussss bende kitchimi toplayamiyorumm catkapi misafir gelse evi pohh gotururken bulabilir. Ama 5 dk onceden haber verirlerse 4 dk da hersei dolaplara tikip, bulasiklari lavoboya atip, ustumu giyinip kalan 1 dk dada onlarin olum seklini hayal edebilme potansiyelim var:D totoyu kaldirirsam beklenmedik performans gostebilirim ama nerde beni yerimden kaldiracak ilahi guc:kahkaha: garfield in izmir subesiyim tam anlamiyla artik cussemde ona benzedi:deli:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Sevgili teyzelerimmmm.. Bugun gunler suren surunmelerimin meyvesini aldim ve emeklemeye basladimm:deli: sadece 3-4 diz atabiliyorum sonra yorulup dusuyorum ama o zamanda kendimi ite ite oldukca hizli gidiyorum. Sanirim hafta sonuna kadar hic dusmemeyi ogrenirim. Annem beni gorunce eyvah emekliyo dedi. Sebebi beni surekli koltuk masa altindan toplamasi ha bire elime ne alsam kizimm onu nerden buldun deyip elimdenkapmasi bide benim cekmeceleri acmam olabilir:deli: merakliyimmm azimliyimmm hasariyim:1:
Annemin hunisini bulamamasini onlemek icin desteginizi esirgemeyin. Unutmayin her taze anne bu eziyeti tadacaktir.. Ellerinizden operimm sevgilerr:heyo:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
kzlar selamlarr beni sorarsanız çok kötüyüm hala kendime gelemedim.geçen akşm kayınwaldemlere yemeğe gittik.dedik gitmeden alışweriş yapalım öle gidelimm nese markete girdik kızım her zamanki gibi hafif kustu arabaya bindik bir ağlamaya başladı önce dudakları sonra tüm kafası morarmaya başladı direk hemen en yakın olan onkoloji hastanesinin aciline gittik ama eşimle resmen kriz heçirdik allahtan kayınwalidem yanımızdaydı nese orda kendine geldi biras dediler bi çocuk bölümüne yinede gösterelim nese 112 yi çağırdılar ordan da devlet hastanesi aciline götürdü 112 biz her ne kadar özel bir hastane istesekde ordaki doktorları beğenmedim ordan özel ambulans çağırıp fatih üniversitesine götürdük tüm tetkitleri yapıldı ama hiç bişey çıkmadı nese ewimize geldik sonra sabah kendi doktorumuza gittik o da bişey bulamadı kolik sancısı yada boğazına tükmüğü kaçmış olabilir dedi ama biz eşimle ağlamaktan helak olduk berbat bi durumdu Allahım yaşatmasın yawrularımızaa

Ay canım çok geçmiş olsun.Allahım kimselere yaşatmasın, hamdolsun bir şey olmadan atatmışsınız.

Kuzey de çok terliyor nazom..Ama haklılar çok nem var burda da, şu an bile belimden ter aktığını hissediyorum :S

Demetcim geçmiş olsun, dediğin gibi iyi ki kayınvaliden yanınınızdaymış, insan telaştan ne yapacağını şaşırır. Şimdi nasıl kuzu?

Bu arada teyzoşlar ne zamandır eklicektim anca fırsatım oldu işte iki dişli tostişim :D

Ay dişlerini yerim seni, maşallah sana maşallah

Selam kizlarr. Cok moralim bozzuk kendi salakligima. Bugun cocuga misafirlige gittigimiz yerde eczaneden mama aldik. Cocuga mama yaptim 120 lik. Bi koyu oldu. Dedim 2 numara boyle oluyodur belki. Sonra dedim acaba bu ishal olan bebeler icin olan mama mi yaa nie koyu. Defne inatla icmedi. Evden cikcaktik zaten. 40 cc icti. Ustune az daha su ilave etti. Yolda veririm diye. Ama elimde de kutu okuyorum bi yandan. Hersey normaldi taaki son kullanma tarihine bakana kadar. Dehsete kapildim tam 14 ay gecmiss. Bayicaktim sinirden.dogru eczaneye gittim. Yolucaktim kadini. Dua edin bu cocuga bisi olmasin dedim. O da cok sasirdi. Mamayi degistirdi hemen. Nie degistirttiysem. Bisi olsa ispatlayamam yani.Sonra yola yeni ciktik vakit kaybediyoz diye gozumu kararttim soktum bogazina parmagimi:( herseye kusar kusmak bilmedi. Sonra az bisi kustu. Hastahaneyi aradim dediler ki kusarsa cocuk hastahanesine. Bana uyku haram bu gece basinda beklicem bebemin. Ruh gibiyim. Simdi aklim idrak ediyo o an sokla naptigimi bilemedim. Camlari indirmemm lazimdi asagiya. Basiretim baglandi demek. Yada poliss mi cagiraydim sikayetci mi olaydim. Hep te kontrol ederim herseyin skt ni. Nasil atladim bunu diye kendimi suclamaktan oldum. Sbra kizima sarilip agladim. Esimde yol boyu bana cemkirdi. Hatta evde de. Bide ne rahatsin dedi. :aglayan::aglayan::aglayan:destek nerde

Ecrin çok geçmiş olsun…Allaha şükür sorun çıkmamış atlatmışsınız.
Ben mamaları toptan alıyorum sürekli mama emdiğimiz için 10-15 paket birden. Genelde de bakarım ama son partiye baktım mı hatırlamıyorum. İçime şüphe düştü şimdi.
Kıvam koyu tabi 1 numaraya göre ve Ada artık hiç mama emmek istemiyo.
Gerçi kokusu normaldi dünkülerin mesela ama, eve gidince bi bakayım.
Bi de ben kutuları atıyorum, hippin sadece karton kutu çünkü,saklama kabı gibi bişey var ona koyuyorum.
Atlasam haberim de olmaz yani.
Bi de Ada dün giderek kıvamı cıvıklaşan 5 tane kaka yaptı. Korktum şimdi bak.

Teyzeleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim, bilin bakalım beni dün gece kim ziyaret ettiiiiii? Hıhıııııı bildiniiiiiz; diş perisi İlk de anneme gösterdim. Annemin parmağını tutup ağzıma soktum, annem elleyince inanamadı, çok şaşırdı. Şimdi sürekli ağzımı açmamı bekliyor. Ama ııı açmıcam merak etsinler biraz. Darısı da henüz çıkaramayan kardeşlerime olsun. Hepinizi ellerinizden öperim. Yazan: Duru bebek :D :D

Ayyyyy hayırlı olsun dişin seni minnoş seni

Sevgili teyzelerimmmm.. Bugun gunler suren surunmelerimin meyvesini aldim ve emeklemeye basladimm:deli: sadece 3-4 diz atabiliyorum sonra yorulup dusuyorum ama o zamanda kendimi ite ite oldukca hizli gidiyorum. Sanirim hafta sonuna kadar hic dusmemeyi ogrenirim. Annem beni gorunce eyvah emekliyo dedi. Sebebi beni surekli koltuk masa altindan toplamasi ha bire elime ne alsam kizimm onu nerden buldun deyip elimdenkapmasi bide benim cekmeceleri acmam olabilir:deli: merakliyimmm azimliyimmm hasariyim:1:
Annemin hunisini bulamamasini onlemek icin desteginizi esirgemeyin. Unutmayin her taze anne bu eziyeti tadacaktir.. Ellerinizden operimm sevgilerr:heyo:

Ooooooo hızlı çıktın sen Defne abla
Maşallah maşallah

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kızlar günaydın iyi haftalar.
Çok yorucu bir hafta sonu geçirdim, neredeyse hep evde olmama karşın.
Ada bu hafta görünür şekilde hareketlendi, zorlaştı. Geçen hafta sonuna oranla bu hafta sonu ciddi derecede yordu beni.
Artık yattığı yerde kendi kendine oyalanamıyor. Sürekli mızmızmız…
Mamayı reddediyor gündüzleri. Sadece geceleri istiyor.
Çorbayı severek içiyor, ama yoğurt ve meyve eh işte…
Kahvaltıyı zaten hiç sevmedi, ağlayarak yiyoruz ve bitiremiyoruz genellikle.
Akşam 9:30 gibi yattığı farzedilirse sabaha kadar hiç uyanmayan çocuk, 12ye kadar 2-3 kez, gece de 1-2 kez uyanmaya başladı.
Artık kafamı kaldıracak halim olmuyor uykusuzluktan, yorgunluktan.
Önceleri eşime erken kalkıyor işi yoğun diye acırdım ama valla umurumda değil artık. Napayım!
Bir de nerdeyse 2 aydır kabız olan, ilaç takviyesiz kaka yapamayan çocuk dün kıvamı giderek cıvıklaşan 5 tane kaka yaptı…
Diş mi çıkarıyor acaba. Düş yerleri beyazlamış ama hala yeterli sertlikte değil bence.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Tesekkur ederimm babuss teyzemmm.. Opuyorumm nanaktann:eek:

Babusumm defne de ayniii senin anlattigin duzene dondu ama bizim dislerde beyazlama bile yok.dun corba yaptim bi istahla 6-7 kasik yedi. Sonra tumm gun agzi kilit. Koca gun 3 kez mama icti 90-90-120 bide o corba. Hi bide arada 3-5 kasik kasikmamasi. Acmiyo agzini mumkun degil. Sozumona hergun meyve ,sebze,yogurt,corba yicek. Nerdeee
Milupanin 2 numarasini icmedi bebelac aldim onuda icmedi. Bende tekrar 1 numara aldim onu iciyo simdilik ictigi kadar. Psikolojikmidir nedir hepsinin kokusu agir geldi bana. Aman bak babusum neyin ne olcagi belli olmaz bu memlekette. Bende saklama kabina dolduruyorum. O gun sansim disarda olmam. Gerci hep kontrol ederdim ama. En iyisi toptan almak en iyisini yapiyosun. Ben surekli mama aliyorum cikip cikip. Pek keyifli degil:deli:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Kizzz hayatimmm benim kafasinn diyorum inanmiyosunn:Dkoptumm okurkenn allahh seniii de guldursunn:kahkaha: benden gittikleri yok ki anacim gelmeye zaman bulsunlar:kahkaha:

haha benden de kendimi bildim bileli hiiiiçç gitmezler :D

ooo hadi hayırlı uğurlu adımları olsun inşallahh

Ada bu hafta görünür şekilde hareketlendi, zorlaştı. Geçen hafta sonuna oranla bu hafta sonu ciddi derecede yordu beni.
Akşam 9:30 gibi yattığı farzedilirse sabaha kadar hiç uyanmayan çocuk, 12ye kadar 2-3 kez, gece de 1-2 kez uyanmaya başladı.
Önceleri eşime erken kalkıyor işi yoğun diye acırdım ama valla umurumda değil artık. Napayım!
Bir de nerdeyse 2 aydır kabız olan, ilaç takviyesiz kaka yapamayan çocuk dün kıvamı giderek cıvıklaşan 5 tane kaka yaptı…
Diş mi çıkarıyor acaba. Düş yerleri beyazlamış ama hala yeterli sertlikte değil bence.

ben aynen şahin doğduğundan beri böyleyim annem napcak bilmiyorum ya işe başlamama çok az bi zaman kaldı

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Günaydın dicem ama öğlen oldu naaapıyonuz? :bebecik

günaydın cnm,

biz kalkalı çok oluyor :D Tuna bey 6-7 arası mutlaka uyanıyor. azcık oynarken ben uyuyuveriyim diyorum. hemen kakayı yapıyor. kalkıp değiştiriyorum. sonra yoğurt faslı... her sabah böyle... düzen olması güzel tabi ama azcık geç saatte olaydı daha iyiydi :deli:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
sanırım herşeyi mükemmel yapma isteğimizle acemilğimiz birleşio ortaya bu tip sonuçlar çıkıyo

benim en büyük hayalim hamlileliğimden itibaren günlük tutmaktı ama ilk bebeğimi kaybedince ya bunu da kaybedersem korkusundan tutamadım

Ağzından yel alsın düşünme böyle şeyler. Gerçi anne olunca insan iyice bi psikopat oluyo anladım ben. Sadece önemli şeyleri not al kız, ilk güldü ilk döndü hee bide işte böyle komik şeyleri :D

:bitter: uyandı, kaçtım, öptümm

Benimki de uyandıydı gece ben de kaçtımdı :D

Oooo MAŞALLAAAAAAAAAH speedy Defne ye Biz popoyu dikip kolları da biraz kaldırıp olduğumuz yerde öne arkaya sallanıyoz sonra hoooooop sağa ya da sola deviriyoz popomuzu sonra yuvarlana yuvarlana ya da sürüne sürüne geziyoz :D

Babuş teyzemiz, öncelikle diş tebriğimiz için çoook teşekkür ederiz. Sizin de diş geliyor olabilir benden demesi. Çünkü bebeler diş çıkarırken genelde ishal oluyorlarmış. Çok nadiren de kabızlık yapabiliyormuş. Hııı bide sıcaktan da olabilir. Cumartesi günü eşim gaita götürdü hastaneye tahlil için doktora sormuş bu çocuk sürekli ishal gibi diye o da sıcaktan sanırım bu aralar gelen tüm bebek gaitaları aynı sümüksü ishal gibi demiş. Bu arada o anlattığın uyku düzeni bizde heeeeeep öyle. Ben hiç kesintisiz uyuduğum 1 gün hatırlamıyorum ufaklık geldiğinden beri, nerdeyse her 2 saatte bir ayaktayım. :(

Babusumm defne de ayniii senin anlattigin duzene dondu ama bizim dislerde beyazlama bile yok.dun corba yaptim bi istahla 6-7 kasik yedi. Sonra tumm gun agzi kilit. Koca gun 3 kez mama icti 90-90-120 bide o corba. Hi bide arada 3-5 kasik kasikmamasi. Acmiyo agzini mumkun degil. Sozumona hergun meyve ,sebze,yogurt,corba yicek. Nerdeee
Milupanin 2 numarasini icmedi bebelac aldim onuda icmedi. Bende tekrar 1 numara aldim onu iciyo simdilik ictigi kadar. Psikolojikmidir nedir hepsinin kokusu agir geldi bana. Aman bak babusum neyin ne olcagi belli olmaz bu memlekette. Bende saklama kabina dolduruyorum. O gun sansim disarda olmam. Gerci hep kontrol ederdim ama. En iyisi toptan almak en iyisini yapiyosun. Ben surekli mama aliyorum cikip cikip. Pek keyifli degil:deli:

E ben hiç bi zaman hiç bişe yediremedim ya benimkine. Kaşık, enjektör vs görünce basıyo çığlığı kitliyo ağzını. Dün suluğuna şeftali suyu koydum içer belki suluktan diye. Bi görseydiniz halini, sanırsın zehir içiriyom.... :S

ben aynen şahin doğduğundan beri böyleyim annem napcak bilmiyorum ya işe başlamama çok az bi zaman kaldı

Ne zaman başlıcan işe bebişim?

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
günaydın cnm,

biz kalkalı çok oluyor :D Tuna bey 6-7 arası mutlaka uyanıyor. azcık oynarken ben uyuyuveriyim diyorum. hemen kakayı yapıyor. kalkıp değiştiriyorum. sonra yoğurt faslı... her sabah böyle... düzen olması güzel tabi ama azcık geç saatte olaydı daha iyiydi :deli:

Ehehehhe biz de erkenciyiz Lidılım en geç 6 da kalkıyoz. dediğin gibi şöyle 8 gibi falan bari uyansalardı süper olurdu :D Kaka faslımız bizim de sabahtandı ama şu flagyl i kullandığımızdan beri öğleden sonraya transfer olduk hayırlısı bakalım :)

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Dostlar, ben size gaita tahlilimizin sonucunu yazmadım dimi? Cumartesi günü kaka yapar yapmaz eşim hemen alıp hastaneye gitti durumu söylemiş nöbette dahiliyeci varmış, makro-mikro, boyalı-boyasız herşeye baktırmış sağolsun doktor bey. netice; mikemmeeeeeeeeeeeeel (Allahıma şükürler olsun) İnşallah atlatmışızdır. 1 hafta sonra bi kere daha baktırcam. Bu arada kızım uzundur ishal olduğu ve kilo alımı durduğu için haftaya pazartesi hacettepenin alerji ve astım bölümünden randevu aldım. Acaba süt alerjisi mi var baktırmak istiyorum. İnşallah yoktur...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Tesekkur ederimm babuss teyzemmm.. Opuyorumm nanaktann:eek:

Bizim baştan beridir emme sorunu olunca böyle oldu ecrincim, tek tek almayla baş olmaz çünkü ek gıdaya geçmeden önce 3 gün yetmiyodu bi kutu mama.
Şimdi daha fazla gidiyo sanırım, bi takip edeyim bakalım....

haha benden de kendimi bildim bileli hiiiiçç gitmezler :D

ooo hadi hayırlı uğurlu adımları olsun inşallahh

Ne zaman başlangıç hayırlısıysa?

Günaydın dicem ama öğlen oldu naaapıyonuz? :bebecik

Ağzından yel alsın düşünme böyle şeyler. Gerçi anne olunca insan iyice bi psikopat oluyo anladım ben. Sadece önemli şeyleri not al kız, ilk güldü ilk döndü hee bide işte böyle komik şeyleri :D

Benimki de uyandıydı gece ben de kaçtımdı :D

Oooo MAŞALLAAAAAAAAAH speedy Defne ye Biz popoyu dikip kolları da biraz kaldırıp olduğumuz yerde öne arkaya sallanıyoz sonra hoooooop sağa ya da sola deviriyoz popomuzu sonra yuvarlana yuvarlana ya da sürüne sürüne geziyoz :D

Babuş teyzemiz, öncelikle diş tebriğimiz için çoook teşekkür ederiz. Sizin de diş geliyor olabilir benden demesi. Çünkü bebeler diş çıkarırken genelde ishal oluyorlarmış. Çok nadiren de kabızlık yapabiliyormuş. Hııı bide sıcaktan da olabilir. Cumartesi günü eşim gaita götürdü hastaneye tahlil için doktora sormuş bu çocuk sürekli ishal gibi diye o da sıcaktan sanırım bu aralar gelen tüm bebek gaitaları aynı sümüksü ishal gibi demiş. Bu arada o anlattığın uyku düzeni bizde heeeeeep öyle. Ben hiç kesintisiz uyuduğum 1 gün hatırlamıyorum ufaklık geldiğinden beri, nerdeyse her 2 saatte bir ayaktayım. :(

E ben hiç bi zaman hiç bişe yediremedim ya benimkine. Kaşık, enjektör vs görünce basıyo çığlığı kitliyo ağzını. Dün suluğuna şeftali suyu koydum içer belki suluktan diye. Bi görseydiniz halini, sanırsın zehir içiriyom.... :S

Ne zaman başlıcan işe bebişim?

Valla simuşum diş midir, huysuzluk mudur nedir bilemedim ama ayakta sallanıyorum valla, uykusuzluk, oruç bir yandan.
İşte dinleniyorum diyenleri kınardım valla aynı durumdayım.

Bu arada benim önemli şeyleri not ettiğim bi defterim var.İlk ne zaman döndü, ne zaman güldü filan.Tam günü gününe olmasa da zaman aralığını belirttiğim.
Geçirdiği rahatsızlıklar, verdiğimiz ilaçlar,rutin muayeneler gibi şeyleri not ediyorum.
Son zamanlar azıcık savsakladım gerçi.
İlk bunları yazma amacım 2.yi düşünürsem kolaylık olsun diyeydi ama, ikinci için gözüm de korkmadı diil :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Yaaa kızlar bu arada diş bizde 1 gecede çıktı. Yani ya da bize öyle geldi Duru hep huysuz bi çocuk olduğu için. Yani hani sürekli ağlıyo sıkıntılı bağırıyo yemiyo uyumuyo ya bize artık normal geliyo bu hali. Ahanda uyandı ben kaçar

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Dostlar, ben size gaita tahlilimizin sonucunu yazmadım dimi? Cumartesi günü kaka yapar yapmaz eşim hemen alıp hastaneye gitti durumu söylemiş nöbette dahiliyeci varmış, makro-mikro, boyalı-boyasız herşeye baktırmış sağolsun doktor bey. netice; mikemmeeeeeeeeeeeeel (Allahıma şükürler olsun) İnşallah atlatmışızdır. 1 hafta sonra bi kere daha baktırcam. Bu arada kızım uzundur ishal olduğu ve kilo alımı durduğu için haftaya pazartesi hacettepenin alerji ve astım bölümünden randevu aldım. Acaba süt alerjisi mi var baktırmak istiyorum. İnşallah yoktur...

Hadi çok şükür simuşum, gözümüz aydın.
Çok sevindim, bu kadarla gelmiş geçmiş olsun.
Süt alerjisi de değildir Allahın izniyle, sanki alerji olsa daha tipik ve ağır reaksiyonlar olurdu gibi geliyor ama korkulu rüya görmektense uyanık durmak evladır, götür sen tabi.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Eşime yine uyuz oldum. Aradı az önce. Nasılsın demeye. Yorgunum, keyifsizim, hasta gibiyim sanki dedim.
İyi de uyudun halbuki dedi!
Gece kaldırdım ya bi kere! Onun imasını yapıyo.
Gece de ablasını hastaneye götürdü iftardan sonra, o gidince ben de mutfağı vs.toparlayıp uzandım, o gelesiye uyumuşum ama saat nerden baksanız 22:30u bulmuştur uzanmam.
O gelince 23:30da kalktım, bi yarım saatten fazla yine durdum. Gece 2yi geçerken Ada uyandı, mamasını yemesi vs. yarım saatten fazla.
Sonra da uyumadı, ama artık ayakta durcak halim yoktu. Eşime kalk uyut dedim.
Sonra da yattım, 3te sahura kalktım, hazırla-ye-topla derken saat 4.
Sabah da zaten 7de uyandım.
Bütün gün zaten hep tepemdeydi, yedir, oynat, altını al, üstünü değiştir, biliyosunuz işte hepimizin başındaki şeyler.
İftarda uymuştu, ilk lokmam ağzımdayken uyandı. Hemen koştum.
Eşim yemesine devam tabi.
Ben otur kalk otur kalk ne yediğimi anladım, ne içtiğimi.
İki yardım etti diye bunca yorgunluğum geçti sanıyor herhalde! Salak!
Of çok kızdım ya!

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Eşime yine uyuz oldum. Aradı az önce. Nasılsın demeye. Yorgunum, keyifsizim, hasta gibiyim sanki dedim.
İyi de uyudun halbuki dedi!
Gece kaldırdım ya bi kere! Onun imasını yapıyo.
Gece de ablasını hastaneye götürdü iftardan sonra, o gidince ben de mutfağı vs.toparlayıp uzandım, o gelesiye uyumuşum ama saat nerden baksanız 22:30u bulmuştur uzanmam.
O gelince 23:30da kalktım, bi yarım saatten fazla yine durdum. Gece 2yi geçerken Ada uyandı, mamasını yemesi vs. yarım saatten fazla.
Sonra da uyumadı, ama artık ayakta durcak halim yoktu. Eşime kalk uyut dedim.
Sonra da yattım, 3te sahura kalktım, hazırla-ye-topla derken saat 4.
Sabah da zaten 7de uyandım.
Bütün gün zaten hep tepemdeydi, yedir, oynat, altını al, üstünü değiştir, biliyosunuz işte hepimizin başındaki şeyler.
İftarda uymuştu, ilk lokmam ağzımdayken uyandı. Hemen koştum.
Eşim yemesine devam tabi.
Ben otur kalk otur kalk ne yediğimi anladım, ne içtiğimi.
İki yardım etti diye bunca yorgunluğum geçti sanıyor herhalde! Salak!
Of çok kızdım ya!

valla bugünlerde ben de benzer sebepten hatta sebeplerden gıcığım kendisine. sinirden yiyip bitirdim yine kendimi... var ya bu kadar strese rağmen sütümün tamamen kesilmemesine hayret ediyorum. çok sinirliyim kendisine çooooook -kizgin

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar