Ağzından yel alsın düşünme böyle şeyler. Gerçi anne olunca insan iyice bi psikopat oluyo anladım ben. Sadece önemli şeyleri not al kız, ilk güldü ilk döndü hee bide işte böyle komik şeyleri
Benimki de uyandıydı gece ben de kaçtımdı
Oooo MAŞALLAAAAAAAAAH speedy Defne ye Biz popoyu dikip kolları da biraz kaldırıp olduğumuz yerde öne arkaya sallanıyoz sonra hoooooop sağa ya da sola deviriyoz popomuzu sonra yuvarlana yuvarlana ya da sürüne sürüne geziyoz
Babuş teyzemiz, öncelikle diş tebriğimiz için çoook teşekkür ederiz. Sizin de diş geliyor olabilir benden demesi. Çünkü bebeler diş çıkarırken genelde ishal oluyorlarmış. Çok nadiren de kabızlık yapabiliyormuş. Hııı bide sıcaktan da olabilir. Cumartesi günü eşim gaita götürdü hastaneye tahlil için doktora sormuş bu çocuk sürekli ishal gibi diye o da sıcaktan sanırım bu aralar gelen tüm bebek gaitaları aynı sümüksü ishal gibi demiş. Bu arada o anlattığın uyku düzeni bizde heeeeeep öyle. Ben hiç kesintisiz uyuduğum 1 gün hatırlamıyorum ufaklık geldiğinden beri, nerdeyse her 2 saatte bir ayaktayım.
E ben hiç bi zaman hiç bişe yediremedim ya benimkine. Kaşık, enjektör vs görünce basıyo çığlığı kitliyo ağzını. Dün suluğuna şeftali suyu koydum içer belki suluktan diye. Bi görseydiniz halini, sanırsın zehir içiriyom.... :S
Ne zaman başlıcan işe bebişim?