2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Selim aşıdan dolayı çok huysuz. Havada sıcak dışarı cikaramam. Offfff offffff bide adet oldum şu sıcakda hiç çekilmiyor.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
simuşşşşşşşşş hayırlı olsun minik dişiniz ah Tuna'nın bir patlasa. alt 2 diş yeri bembeyaz ama hala tam sertlik yok...

ecrinn size de bir daha geçmiş olsun. çok şükür sıkıntısız atlatmışsınız geceyi...

bebikom ben denemedim kaşık maması. muhallebi denemiştim. onu pek sevmemişti.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Selim aşıdan dolayı çok huysuz. Havada sıcak dışarı cikaramam. Offfff offffff bide adet oldum şu sıcakda hiç çekilmiyor.

simuşşşşşşşşş hayırlı olsun minik dişiniz ah Tuna'nın bir patlasa. alt 2 diş yeri bembeyaz ama hala tam sertlik yok...

ecrinn size de bir daha geçmiş olsun. çok şükür sıkıntısız atlatmışsınız geceyi...

bebikom ben denemedim kaşık maması. muhallebi denemiştim. onu pek sevmemişti.

tansel,
gecmis olsun cnm ilk adetin mi bu lohusalıktan sonraki ?

Little'cım bende daha muhallebi vermedim bilmiyorum severmi..kendin mi yapmısstın sen ? yani demek istedigim bu kasık mamalarının icerigi bebek icin herhangi bir olumsuzluk teskil ediyosa vermiyim diyorum..

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
tansel,
gecmis olsun cnm ilk adetin mi bu lohusalıktan sonraki ?

Little'cım bende daha muhallebi vermedim bilmiyorum severmi..kendin mi yapmısstın sen ? yani demek istedigim bu kasık mamalarının icerigi bebek icin herhangi bir olumsuzluk teskil ediyosa vermiyim diyorum..

arı pirinç unu almıştım. onunla yaptım 2 kere. birini sadece suyla, diğerini formül sütle. suyla olandan yedi biraz da, sütle yaptığımı itti diliyle hep. gerçi o zamanlar Tuna sadece emiyordu. belki şimdi yapsam mamanın tadına alıştığı için yer onu ...
olumsuzluk teşkil edeceğini düşünmüyorum. mama veriyoruz sonuçta, bu da konserve değil ki, mama gibi olduğunu düşünüyorum ben. tek farkı kıvamı değil mi? :D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
arı pirinç unu almıştım. onunla yaptım 2 kere. birini sadece suyla, diğerini formül sütle. suyla olandan yedi biraz da, sütle yaptığımı itti diliyle hep. gerçi o zamanlar Tuna sadece emiyordu. belki şimdi yapsam mamanın tadına alıştığı için yer onu ...
olumsuzluk teşkil edeceğini düşünmüyorum. mama veriyoruz sonuçta, bu da konserve değil ki, mama gibi olduğunu düşünüyorum ben. tek farkı kıvamı değil mi? :D

evet aslında tek farkı kıvamı sanırım..alayım da bari geceleri veririm hem tok tutar bende uyumus olurum dogru duzgun..butun gunduz enerjim kalmıyo hic yaa :( bide muhallebi yapayım madem bakalım sevicekmi...
oh bugun biraz esiyo Allah'tan yaa cok sukur..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bugün ilkkez tek başına şahin'i yıkadım
Allahım ne zordu 3 kez falan düşürme tehlikesi yaşadım
sabunlu ellerimi yaladı ya bişi olur mu
sadece vücudunu abunlayabildim kafasını yapamadım bile
oltadaki balığı tutmak gibiydi offf

:D kıpır kıpır oluyolar demi bide isin icine sampuan sabun girince kayıyo cok fena..ama korkma bisey olmaz yaladıysada..bende yalardım cocukken sabunu hosuma giderdi hahah...walla ben her bi poku kendim halletmeye alısık oldugumdan Hira'yı da 3.ayından beri kendim yıkıyorum..alıyorum kucagıma oturuyorum kuvete..herseye saldırıyo gerci ama bi sekilde yıkıyorum napayım hele bu sıcak gunlerde gunde 2 kere sokuyom walla garibim nasıl seviniyo suyu gorunce :)

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
LITTLE SUNSHINE........................

napıyon ? off cok sıkıldım..Hira'da masallah saat 14.30 dan beri uyuyo..rekor kırdı walla..gerci ona bakarsan sabahları 8 de kalkan cocuk 2 gundur 6-6.30 da kalkmaya basladı ama bakalım hayırlısı..:findikim:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Ecriiiin! Şoktayım. Defne nasıl şimdi?

İyi cnm saol bisi olmadi sukur-kop atlattik bunu da.

Masallahhh cnmm kuzuyaaa istahi ondan yokmuss demek.. Ayyy yesinlerrr onun incisnii. Darisi bizim basimiza artik:1:

Hepinizz sagolunn teyzoslarrr bunu da atlattik sanirim daha fazla uzulmeden. Ayy bisi olmasin ne olur yuregim kaldirmicak artik.

Hayatiiiiimmmmm kizzz file koysana kuvete. Filesizz zor olur tabi.

Kizlarrr corbalara tuz atiyo musunuz.? Ayy hic tuz yokken cok cirkin yayla corbasi falan. Cocuk da icmiyo zaten de. Bi mincik atsamm mi acep. Muhalldbi pekmezle tatlaniyo mesela bnlari tatlandircak bisi yok mu yaf

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Teyzeleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim, bilin bakalım beni dün gece kim ziyaret ettiiiiii? Hıhıııııı bildiniiiiiz; diş perisi İlk de anneme gösterdim. Annemin parmağını tutup ağzıma soktum, annem elleyince inanamadı, çok şaşırdı. Şimdi sürekli ağzımı açmamı bekliyor. Ama ııı açmıcam merak etsinler biraz. Darısı da henüz çıkaramayan kardeşlerime olsun. Hepinizi ellerinizden öperim. Yazan: Duru bebek :D :D

oyyy oyyy hadi hayırlı olsun simusum bak sebebi varmıs iştahsızlığının.artık hersey daha güzel olacak annesi. :) darısı bizim dişlere olsun :)

ecrin canımgeçmiş olsun.şükür bişeyiş yokmus defneciğin..

alıntılarım vardı zaman asımına uğramıs aklımda kalanları yazım hemen eloş uyanmadan

azoş balımkuzeyin dişlerini gördük fotosunu yerim onları ben maşallah..

lidilım canımhayırlı olsun arabanız kazasız belasız cookk güzel günlerde kullanın..

demetcanım sizede cok geçmiş olsun..

baska varmıydı bilmiyorum umarım bişey atlamamısımdır atladıysam affola..sizleri cookk öpüyoruz :)

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Ay kizlarrr defne 2-3 gundur cnma okuyo ya. Bugu. Tavandi artik. Allahtan esim evdeydi bugun daraldikca verdim ama ne kadar versem olmuyo. Huysuzz mu huysuz oye boyle degil. Mama icmiyo suyu bile iter oldu cogu zaman. Bizde dis belirtisi de yok niye boyle anlamadim.Cok uykusuzum iiiiihhh diye miziklama sesine basladi mi yemin ediyorum basima arkadan bisi sapliyolarmis gibi oluyo.bide ayni anda kicini attirmaya baslarsa oturup agliyorum bende.

Aksam ucuncu kakayi yapti ishaldi su gibi. Mama anca cikti heralde.

Yetmez gibi kayinvalidemi cagirdim bugun. Dun esim benden habersiz cagirmis menemen yapti ecrin diye. Ama ben 1 kisilik yapmistim. Kadin ac kalinca kiyamadim cagirdim bugun.ama yanina esimin yegeni de takilmis 11 yasinda. Dun de onla beraber geldi. Cocuk surekli yiyiyo. Bide alamiyo da kendi ben cocukla ilgileniyorum diye esimden istiyo cay. Evde yemis burdada yemek yedi. Tatli yedi dondurma yedi cay icti. Desem az daha vereyim yerdi yani.Ay helal hos olsun normalde ben cikartir israr ederim yiyin diye ama basimda cocuk cirlayip duruyo yorgunum uykusuzum reglyim. Cok gunaha girdim yine.
Avazim ciktigi kadr bagira bagira aglamak istiyorum. Ama ne degisir. Sabah yine cocukmbenim kucagima, esim ise ben 4
duvara:tskler:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Teyzeleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim, bilin bakalım beni dün gece kim ziyaret ettiiiiii? Hıhıııııı bildiniiiiiz; diş perisi İlk de anneme gösterdim. Annemin parmağını tutup ağzıma soktum, annem elleyince inanamadı, çok şaşırdı. Şimdi sürekli ağzımı açmamı bekliyor. Ama ııı açmıcam merak etsinler biraz. Darısı da henüz çıkaramayan kardeşlerime olsun. Hepinizi ellerinizden öperim. Yazan: Duru bebek :D :D

hadi hayırlı uğurlu olsun cnm inci gibi dizilsinler inşallahhh

huuu huuuuuu fiiikfiikkçiiiiiiiii :) noruyon gıı ?

ahahahahah hayatım yaa benzetmene bayıldım. ,

ee yavruş fileyle yıkasana. acayip rahat bişey o file.

:D kıpır kıpır oluyolar demi bide isin icine sampuan sabun girince kayıyo cok fena..ama korkma bisey olmaz yaladıysada..bende yalardım cocukken sabunu hosuma giderdi hahah...walla ben her bi poku kendim halletmeye alısık oldugumdan Hira'yı da 3.ayından beri kendim yıkıyorum..alıyorum kucagıma oturuyorum kuvete..herseye saldırıyo gerci ama bi sekilde yıkıyorum napayım hele bu sıcak gunlerde gunde 2 kere sokuyom walla garibim nasıl seviniyo suyu gorunce :)

İyi cnm saol bisi olmadi sukur-kop atlattik bunu da.

Masallahhh cnmm kuzuyaaa istahi ondan yokmuss demek.. Ayyy yesinlerrr onun incisnii. Darisi bizim basimiza artik:1:

Hepinizz sagolunn teyzoslarrr bunu da atlattik sanirim daha fazla uzulmeden. Ayy bisi olmasin ne olur yuregim kaldirmicak artik.

Hayatiiiiimmmmm kizzz file koysana kuvete. Filesizz zor olur tabi.

Kizlarrr corbalara tuz atiyo musunuz.? Ayy hic tuz yokken cok cirkin yayla corbasi falan. Cocuk da icmiyo zaten de. Bi mincik atsamm mi acep. Muhalldbi pekmezle tatlaniyo mesela bnlari tatlandircak bisi yok mu yaf

ya çorba tabağına tokatı atınca baştan aşağı yağ içinde kaldı üstü ve anakucağı
o sırda da mıçtı mı
salaklık mı diim acemilik mi
fileyi koymadım çünkü biz uzun zamandır babası banyoda kucağına alıyo ben yıkıyom
evvelden de küvette filesinde babası tutardı ben yıkardım
ama şahin'in dötü başı ayrı oynuyo maşallah
bi de sadece bezini alıp öle küvete oturtmadım mı çocuğu
su pare pare boklanmadı mı
çocuğu ne küvete ne de hem yağlı hem boklu olduğu için biyere bırakamadım mı
bide ben su döktükçe salak küvetin altından sular bütün banyoya dolmadı mı
meğer eşim tıpasını kırmış ne pok yemeye o küveti tutuyosak halaaaa
ayyy hamsi gibi (zayıf ya ondan hamsi :D)
zıpzıp zıplamadı mı avuçlarımın arasından derya kuzusu gibi
bi kere kolundan yakaladım kendi etrafında döndü Allahtan koluna bişi olmadı
ayyy daaa da yıkamam bezi sabunlar siler otururum hahahahahahha

Ay kizlarrr defne 2-3 gundur cnma okuyo ya. Bugu. Tavandi artik. Allahtan esim evdeydi bugun daraldikca verdim ama ne kadar versem olmuyo. Huysuzz mu huysuz oye boyle degil. Mama icmiyo suyu bile iter oldu cogu zaman. Bizde dis belirtisi de yok niye boyle anlamadim.Cok uykusuzum iiiiihhh diye miziklama sesine basladi mi yemin ediyorum basima arkadan bisi sapliyolarmis gibi oluyo.bide ayni anda kicini attirmaya baslarsa oturup agliyorum bende.

Aksam ucuncu kakayi yapti ishaldi su gibi. Mama anca cikti heralde.

Yetmez gibi kayinvalidemi cagirdim bugun. Dun esim benden habersiz cagirmis menemen yapti ecrin diye. Ama ben 1 kisilik yapmistim. Kadin ac kalinca kiyamadim cagirdim bugun.ama yanina esimin yegeni de takilmis 11 yasinda. Dun de onla beraber geldi. Cocuk surekli yiyiyo. Bide alamiyo da kendi ben cocukla ilgileniyorum diye esimden istiyo cay. Evde yemis burdada yemek yedi. Tatli yedi dondurma yedi cay icti. Desem az daha vereyim yerdi yani.Ay helal hos olsun normalde ben cikartir israr ederim yiyin diye ama basimda cocuk cirlayip duruyo yorgunum uykusuzum reglyim. Cok gunaha girdim yine.
Avazim ciktigi kadr bagira bagira aglamak istiyorum. Ama ne degisir. Sabah yine cocukmbenim kucagima, esim ise ben 4
duvara:tskler:

ecrin sana da gelmişler benim gibi :D

bilgisayarıma virüs girdi yaaaa
live securtiy platinium die
2 gündür zor bela hallettim
ödüm patladı bilgisayarsız kalcam diye

bugün mama sandalyes baktık
chicco polly 329
ebebek'in kendi ürünü le bebe 149
ikeanınki 57 tl

ikea ii ama daha erkenmiş onun için büyümesi lazımmış
karar veremedik almadan geldik

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Ule 2 saat önceydi sanırım girdim tonla mesaj yazdım hatta her tür ihtimale karşı kopyaladım. Yaanıtla dedim sayfa gitti. Tam 1 saat uğraştım sayfaya tekrar bağlanmak için. Sonra salak gibi acaba bilgisayar çok ısındı da ondan mı açmıyo sayfayı diye bilgisayarı kapattım. Kapata bastığım anda kopyaladığım yazılar geldi aklıma ama iş işten geçmişti. özetle:

dişimizi tebrik eden tüm teyzelerimizi öptük teşekkür ettik, vakitlice ve ağrısız sızısızca kardeşlerimize de diledik. Heee bide Ecrin e helal olsun dediydik. Ben afedersin k.çımı toplayamazken birde hizmet ettiğimi düşünemiyom dediydik. Zati Hayatım ın mesajı yerle yeksan etti beni daha da bişe dediysek de hatırlamıyom :D :D

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Ahahahhahaha kız Hayatııııııııııııım yerlerdeyim gel kurtar kız beniiiiii ahahhahahahahhahaha :kahkaha: :kahkaha: :kahkaha: :kahkaha:

ne gülüyon kız içler acısı halime
o an bi de o kadar zor durumda olduğumu bıraktım diyom ki kendikendime ay keşke kameraya çekebilsem şu durumu aynı zamanda

zaten çocuk çıktı banyodan bi baktım giydirirken kulağının içi köpük dolu
ya ben bu salaklık ve beceriksizlikle 6 aydır nası bakıyom bu çocuğa Allah'a emanet valla

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar