Selam kızlar ne var ne yok? Umarım sizler de bebişlerimiz de çoooooooooook iyidirler.
Ben yoktum yaklaşık 1 haftadır, cumartesi günü apar topar şehir dışına çıktık. eşim izin almış biraz deniz havası alalım dedik ama tabir yerindeyse burnumdan geldi. Sanırım daha da zor çıkaım Ankara dışına. Tatilin 3. günü kızımın kakasında kan gördüm, zati ishal gibiydi. 2. kakası daha kanlıydı hemen dr unu aradım en yakın hastaneye gidip tahlil verin dedi. gittik verdik olaylı bi tahlil sonucu, daha sonra uzuuuun uzun anlatırım, kızımın dizanteri olduğunu öğrendik. Sudan, kara sinekten iyi yıkanmamış elden çiğ sebzeden vs vs herşeyden olabilirmiş. Her insan en az 10 defa geçirirmiş ama inanın çok kötü oldum. Kızlar ne olur dikkat edin. Ben daha da kimseye elletmem kızımın elini ayağını. kendim de bundn sonra 10 kat dikkat ederim. çok kötü oldum çokkk... şuan flagyl diye bi şurup kullanıyoruz. ilk bulduğum boşlukta uzun uzun gelicem. hepinizi çok özledim...
Canım çok geçmiş olsun,kıyamam.Rabbim tez zamanda şifa versin, beterinden saklasın.
Benim kardeşimin ev arkadaşı amipli dizanteri olmuştu iyi yıkanmamış salata malzemesinden, ordan biliyorum bu hastalığı.
Ama iyi bakımla sorunsuz geçiyor,siz deatlatacaksınız Rabbimin izniyle.
KIZLAAAAAAAAAAARRRRRRRRR............
dün gece sabaha karsı kalktık esim sehir dısına gidicektii 5.30 da uyandık.sonra esim banyoya dogru giidyodu tras olmaya yatak odasının kapısında kalakaldı..noldu dedim yok bisey sen dur dedi.. ya noldu dedim,gelme sen dedi ama kendi de cakıldı oldugu yere..merak ettim bu sefer bocek mi dedim (ben acayip tırsarım) evet evet dedi amaaan dedim sendemi korkmaya basladın dedim yerimden kalkarak sonra baktım uzun bisey aa tırtıl o bee dedim ki,yaklasınca ne goreyim Allah'ım ÇIYAN girmis eveeee :ayk::ayk::ayk::ayk::ayk:
nasıl oldurcegimizi sasırdık esim halletti en sonunda ama korkunctu hic gitmiyo gozumun onunden kızıl renkli yaklasık 1ocm civarındaydı..Allah'ım korudu kuzumu da odasına girmemis yaa cıldırcam yaa..simdi ilaclama firmalarına bakıyorum evi ilaclatmamız lazım..cunku zehirli türüymüş o araştırdım internetten..öldürücü degilmiş ama ciddi zarar veriyomus...
cocugu nasıl yere koycam ben simdi ? gozum hep duvarlarda yerlerde..Allah'ım yaaa
Ayyyy canım ya çok geçmiş olsun size de.İlaçlatın ama bana sorarsan imkanın varsa taşın ordan çünkü sadece senin ilaçlaman yetmez,çevre anlattığın gibiyse, sen evinde daimi ilaçlardan bulundur bari.Her tarafa koy.