sağol hayatımteşekkür laylacım inşallah
aa mama sandalyesi mi aldınız çok güzelmiş güle güle kullanın ama sen oturtuyon mu 6 aydan evvel
Güle güle kullanın Laylam. Yaa benim bu zilli maşallah çok hareketli. Bumbonun ödüllü koltuğu var ya, hani devrilmez, sarsılmaz güvenle oturtulabilenhıh işte onun ön kısmındaki aksamı çıkarıyo, bide kendini poposundan öyle bi ittiriyo ki, eller kollar havaya doğru kalkıyo ve koltuktan çıkıyo bi şekilde. O yüzden özellikle sordum geriye kendini atınca sağlam duruyo mu sandalye diye. :deli:
sağol hayatım
benim oğlan ben ne kadar oturtmasamda kendi oturur pozisyona geliyordu kendi kendine daha oturamıyor ama mama sandalyesine emniyet kemerini falan takıyorum hafif yatar halde o şekilde yani
Kayra da çok hareketli poposunu kaydırarak falan iner diye baya emniyetli bişey aradım önce orda denedim baktım kıpırdayamadı bile öyle aldık kemerini mutlaka takıyorum alttan kayma şansı zaten hiç yok alacağın zaman sende önce dene sonra al
ha kız bu çocukların elimizden çektiği nedir? kızlar merhaba, nasılsınız?
gecmişe kabaca baktım, tam inceleyemedim..
'''Tunaya cok gecmiş olsun Gül..cim inşallah cabuk toparlar...
''' Simuşcum canını hiç sıkma sen elbet kilolar da alınacak, mamalarda istenecek inşallah... Noyanda kilolu degil valla tombikleşemiyo cocuk biturlu, neyse saglıklı olsunlar gerisi mühim degil...
''' Babuş hayırlı olsun işin...
'' NAzo gördüm resimlerinizi süperkler.. nasılmış anacım sıcaklar de bana, işte oyle çekiyoruz biz Ekime kadar sonra bir ayda sıcak ama 30-35 arası daha normal oluyo yanim...
Kızlar canlar hepinizi cok özledim, siz de beni ösledinis miiiii???
Ben özledim ben özlediiiim
Biz iyiyiz tatlım. Siz de iyi misiniz? İstanbulda mısın halen? Tatil nası gidiyo?
Aptamilin sütlü pirinçli kaşık maması ve 7 tahıllı bi maması varmış onlardan aldım vermeye çalıştım. Verdim diyemiyorum çünkü 20 cc alıyosa, zaten 10 cc sini tükürüyo. Geceki gaz sancılarından öyle düşündüm balım. Bide fransızların usulü anlamadım. Haşladığın sudan sebzeleri çıkarıp mı mamayı yapıcaz? Yani suyla birlikte eziyorum da ben sebzeleri...
Ateşlenmiş yaaa![]()
sağol hayatım
benim oğlan ben ne kadar oturtmasamda kendi oturur pozisyona geliyordu kendi kendine daha oturamıyor ama mama sandalyesine emniyet kemerini falan takıyorum hafif yatar halde o şekilde yani
Kayra da çok hareketli poposunu kaydırarak falan iner diye baya emniyetli bişey aradım önce orda denedim baktım kıpırdayamadı bile öyle aldık kemerini mutlaka takıyorum alttan kayma şansı zaten hiç yok alacağın zaman sende önce dene sonra al
Canlar, benim prensesin beslenme saati geldi. Öperim hepinizi, sabaha buluşmak dileğiyle dicem ama sabah kimseler olmuyo. Akşamcı olduk artık. Hey gidi heeeey eskiden akşam kimse olmazdı![]()
Hadiyin iyi geceler datlu rüyalar
Hoşgeldin pikoşum ben özledim kız hatta gece seni rüyamda bile gördüm Ankaraya taşınmışsın evine falan geliyorum......
sen İstanbuldamısın?
Canlar, benim prensesin beslenme saati geldi. Öperim hepinizi, sabaha buluşmak dileğiyle dicem ama sabah kimseler olmuyo. Akşamcı olduk artık. Hey gidi heeeey eskiden akşam kimse olmazdı![]()
Hadiyin iyi geceler datlu rüyalar
aaaa kıyamam yaaa niye ki acabaa nazar değmiştir yavruma Allah nazarlardan saklsın tez zamanda şifasını versin inşallah
anladım cnm benimki de oturtmak istiyo ama annem kaynanam falan oturtma geyrekleri batar diyo geyrek de ne anlamıyom ama
bu saatte uyandırıp mı veryosun cnm
kızlar selam herkese
napıyonuz ne var ne yok tatil bakmaktan aptalım çıktı
var mı önemli bi hadise
biz perşembe sabahı çıkıyoruz yola Allah'ın izniyle
babam arabasını verdi
araba ne markaaaaa bilin bakalımmmmm
ŞAHİNNNNNN :kahkaha: :kahkaha:
yolculuk Saros Körfezi Yayla Köyü
1 hafta kalıcaz
wireless yok telden girebilirsem bakarım size
inşallah güzel geçer ve rahat
hepinizi özlicem
Yaa acaba benim kızımda laktoz intoleransı mı var? :acep:
ne veriyon ki süt alrejisi düşündün cnm
kabak havuç patates bana da dedi ver ama benim ki sevmedi yemiyo ben de zorlamıyom
geçen eşantiyon aptamil pirinçli muhallebisi vardı onu yaptım bayıldı gitti bugün aldım onu yedirdim yine 65 cc suya hepsini bitirdi
60 cc de mama içti
beni emdi uyudu maşallah
benim dr şey dedi
havuç kabak patatesi haşladığın suya yap mamayı fransızlar öle yapar suyuyla sebzeye alıştır dedi
benim dr da asortik çok tatlı bi kadın
kızlar merhaba, nasılsınız?
gecmişe kabaca baktım, tam inceleyemedim..
'''Tunaya cok gecmiş olsun Gül..cim inşallah cabuk toparlar...
''' Simuşcum canını hiç sıkma sen elbet kilolar da alınacak, mamalarda istenecek inşallah... Noyanda kilolu degil valla tombikleşemiyo cocuk biturlu, neyse saglıklı olsunlar gerisi mühim degil...
''' Babuş hayırlı olsun işin...
'' NAzo gördüm resimlerinizi süperkler.. nasılmış anacım sıcaklar de bana, işte oyle çekiyoruz biz Ekime kadar sonra bir ayda sıcak ama 30-35 arası daha normal oluyo yanim...
Kızlar canlar hepinizi cok özledim, siz de beni ösledinis miiiii???
canım bende seni özledim.. istanbula geldik canım daha 1 ay da buralarda kalırım bi sıcaklar insin Kıbrısta...
Hayır olsun tatlım acaba eşime Ankaradan iş teklifi falan mı gelicek? Hacettepeden falan, oluru var yanim...
benimki açlıktan kıvransa da mama yemiyor bazen. biberonu nasıl ittiriyor, ağlıyor... ben de bu akşam kaşık mamasıyla doyurdum. sütlü pirinçli. ilk aldığımda onu yemediydi, şimdi mamaya burun kıvırıyor... içine bi çay kaşığı da pekmez ekledim, bayılarak yedi
ben de özledim -cikopucuk:
Olurmu olur bak benim rüyalarım çıkar
eşin ne iş yapıyor balım?
piiisstttttt kıs sen öslemedin mi ben seni özledim ama...:bitter:
iyi tatiller, inşallah çok tatlı geçer...
emziriyordun ama sen, benim bildiğim katı gıdayı almıyordu, emmiyor mu artık?
ay ben geçen kabak suyuna mama yaptıydım da uydurdum sandıydım, demek doğru bişey yapmışım...gerçi sonra biraz çıkardı, dokundu diye düşündüm.
benimki açlıktan kıvransa da mama yemiyor bazen. biberonu nasıl ittiriyor, ağlıyor... ben de bu akşam kaşık mamasıyla doyurdum. sütlü pirinçli. ilk aldığımda onu yemediydi, şimdi mamaya burun kıvırıyor... içine bi çay kaşığı da pekmez ekledim, bayılarak yedi
ben de özledim -cikopucuk:
canlar, aglıyo minnoş gidip bakayım, hepinizi operim..
biz şimdi ipleri koparmışcasına geziyoruz ondan pek giremiyom ama biras durulalım gelir bakarım , cok öpüyorum herkesleri.........
canlar, aglıyo minnoş gidip bakayım, hepinizi operim..
biz şimdi ipleri koparmışcasına geziyoruz ondan pek giremiyom ama biras durulalım gelir bakarım , cok öpüyorum herkesleri.........
minnoşummm
bak bende deneyeyim bu suyuna mamayı cok mantıklı aslında tabii..
iyi tatiller, inşallah çok tatlı geçer...
emziriyordun ama sen, benim bildiğim katı gıdayı almıyordu, emmiyor mu artık?
ay ben geçen kabak suyuna mama yaptıydım da uydurdum sandıydım, demek doğru bişey yapmışım...gerçi sonra biraz çıkardı, dokundu diye düşündüm.