simurganka01
Daimi Üye
Lidırcan nöörüyon bacım?
Olmamı Tanselim, ben evde atletle geziyom, sürekli üstüme fenalık basıyo. Tatile de Turunçtan vazgeçtim ve nihai kararımı verdim; Marmaris-İçmeler ve belki bir ihtimal ordan da Bodrum-Torba.
Ay kıyamam ben ona yaaa yesin onu teyzesi.... Az kaldı annesi, o da sen de sıkacaksınız biraz dişinizi...Bu arada bebek ergenliği ne? Öyle bişe mi varmış? İlk kez duyuyorum... Bide çok geçmiş olsun o beze için. Kolonya basmak değil de, yavaş yavaş ovalasan bi dağılır belki...
Galiba kendilerine yetene kadar bize rahat olmayacak. Herkes büyüdükçe daha da zor olacağını söylüyor ve ben daha da zorunu düşünmek bile istemiyorum...
Benimki de babasına aşık. Bana anca ağlayan yüzünü gösteriyo, babaya sürekli gülücük. Peeeeeeeeh!
İnşallah değildir Hayatım ama hesapladım da, 24 saatte 7-8 kere yaptı sanırım. Yarın sayıcam bakalım kaç kere yapıcak...
Kızlar, geçen yıl bugünlerde hepimiz yavrularımızın müjdeli haberlerini almıştık... Hatırlatayım dedim...
ohh kuzum benim bence ara yinede en azından telaş edip etmiyceğin çıkar ortaya en çok anne babanın nazarı değermiş zaten o tonton bacakları öp yerime benim oğlumunda öle tonton olmasını çok isterdim ama malesef fit ince uzun bir bebe
Lidırcan nöörüyon bacım?
sağlığı yerinde olsun. hepsinin maşallahı var
geçenlerde söyliycektim unutmuşum. bir arkadaşımın yeğenleri var. şuanda 8 aylık falan herhalde. ikizler. bir erkek bir kız. ama görmeniz lazım. kız olan erkeğin yarısı gibi duruyoradam abi resmen, kızçem de minik, narin mi narin. çok şekerler. ikiz kardeşlerde bile böyle gelişim farkı oluyorsaaaaa, bizim bebelerde neden olmasın
kızlaaaar,
canım çok sıkkın. Tunanın bu ayki aşı yerinde-sanırım karma olan- beze oluşmuş. az önce yapan hemşireyi aradım. çok rahat. olur öyle sorun yok dedi. dağılırmış kendisi.biraz kolonya basabilirsin istersen dedi. ama hiç rahat değilim. perşembe yaptırdık geçmesi gerekmezmiydi? emzirirken farkettim, ödüm koptu çünkü kemik ucu sandım başta![]()
![]()
of Allahım miniğimi koru ya :iyyyy: benim kardeşim yanlış iğneden nerdeyse sakat kalıyordu, Rabbim esirgesin, çok korkarız biz öyle şeyden. annem de ben de mahvolduk farkettiğimiz dakikadan beri
Olmamı Tanselim, ben evde atletle geziyom, sürekli üstüme fenalık basıyo. Tatile de Turunçtan vazgeçtim ve nihai kararımı verdim; Marmaris-İçmeler ve belki bir ihtimal ordan da Bodrum-Torba.
Ay kıyamam ben ona yaaa yesin onu teyzesi.... Az kaldı annesi, o da sen de sıkacaksınız biraz dişinizi...Bu arada bebek ergenliği ne? Öyle bişe mi varmış? İlk kez duyuyorum... Bide çok geçmiş olsun o beze için. Kolonya basmak değil de, yavaş yavaş ovalasan bi dağılır belki...
Galiba kendilerine yetene kadar bize rahat olmayacak. Herkes büyüdükçe daha da zor olacağını söylüyor ve ben daha da zorunu düşünmek bile istemiyorum...
Benimki de babasına aşık. Bana anca ağlayan yüzünü gösteriyo, babaya sürekli gülücük. Peeeeeeeeh!
İnşallah değildir Hayatım ama hesapladım da, 24 saatte 7-8 kere yaptı sanırım. Yarın sayıcam bakalım kaç kere yapıcak...
Kızlar, geçen yıl bugünlerde hepimiz yavrularımızın müjdeli haberlerini almıştık... Hatırlatayım dedim...
şahin abimizin anası güseller güseli de burdaymış nasılsınız efem yakışıklı tenten oğlan nasıl?
ben koydum adınıbebek ergenliği diye... aman bir "terrible two" dönemi var bu yavruların, akıllara zarar. "teaching English to young children" diye bir dersimizde çok durmuşlardı üstünde ama ahhh ahh, birgün çocuğum olacağını düşünmeden, hiiiç dinlememişim o dersleri...
hemşireye öyle dedim ben de. hafif hafif ovalım mı dedim. hayır. kolonya basın, ama ovmayın dedi ben doktora sormadan birşey yapmayalım dedim anneme. az önce 2 kaşık yoğurdu götürdü. kaşığı görünce ağzı açıyor. çok komik. refleks edindi kuzum
cnm kaka olayına gelince bir ara Tuna da çok yapıyordu. hatta burda yazmıştım. aynen günde 7-8 sefer. sümüksü birşeyler olursa sıkıntılıymış herhalde ishal. onu takip etmiştim ben o dönemde...
ayyyyysimuşşş çok heyecanlıydı yarabbim ben haziranda aldım gerçi ama olsun süperdi yaa rabbim her anne olmak isteyene o heyecanı tattırsın :ask:
iyiyim balım survivora bakıyorum herifim ee ee yapıyo oğluşum uyuyo ben ayaktayım kendimi buldum sanırım sessizlik içinde...sen nasılsın tatil konusunda içimi açtın yaa ben bu yaz evdeyim sanırım offff bu konuda sinirlerim çok gergin bu yaşıma kadar her 3 ayımı deniz kenarında yaşayan biri olarak istanbulun bu gavur sıcaklarında yanmayı düşndükçe çıldırcam eşim senesini doldurmadıgı için yıllık izni yok benide göndermiyo bir yere şu dolu dolu iznimde bir yere gidememek beni geriyoo :aglayan:
say bakalım gerçi şahin'in de hep sulu sulu kakası
içmeler süper ya torba'yı bilmiyorum
ben de ist.e yakın tatil yeri bakıyorum benim dr. 1 yaşından evvel deniz yasağı verdi şahin'e
en çok göz enfeksiyonu ve ishal oluyor sokma dedi
bacaklarına su atabilirsin dedi sadece
sabahtan öğlene güneş kremi sürme D vitamini alsın öğlen dışarda tutma mecbur kalırsan 50 faktör sonra öğleden sonra kremsiz
ben 21 mayıs'ta kana testinde netleştirmiştim :ask:
hellooo :dance:
şahin paşa uyiyyy kociş uyiyyy ben de kafa dinliyom
sen nereye yaptırıyosun aşılarını cnm
inşallah dediği gibidir hemşirenin Allah korusun
ben 21 mayıs'ta kana testinde netleştirmiştim :ask:
Kızlar siz şimdi burdasınız ya... Sizin bebeler sabah kaçta uyanıcak ve dolayısıyla siz kaçta uyanıcaksınız?
hello aynen bacım kafa dinliyom ama sabah 5de benim ki kalkıyo onu düşününcede yat uyu diyo içimdeki seshellooo :dance:
şahin paşa uyiyyy kociş uyiyyy ben de kafa dinliyom
ohhh kuzum ben evlendiğimden beri bir türlü nasip olmadı tatile gitmek(yani şöle diyim yazlık muhabbeti oldu otel gibi değil ondada insan bişi anlamıyo)Tüüüh keşke iyi dinleyeymişin, şimdi biz de faydalanırdık o bilgilerdenDemek Tunada da olmuştu... Hmmm aslında sütalan bebeklerde görülmez diyo internette ama anne süt içerse bebekte süt alerjisi gelişebiliyomuş, o da kendini bu şekilde gösteriyomuş. Tabi ne kadar doğrudur bilmiyorum... Yaa benim bildiğim, beze yeri hafifçe ovulup o şişlik dağıtılamaya çalışılır ama tabi biz doktor değiliz... Ne desek yanlış olabilir, en iyisi dediğin gibi doktorun ne diyeceğini bekle...
Amiiiiiiiiiiin.... Ben 30 Mayıs ya da 29 Mayısta öğrenmiştim![]()
Hmmm o kötü olmuş. Yani senin serbest zamanın varken eşinin izninin olmaması... Ben geçen sene tatilden hiçbişe anlamadım. Çünkü hep midem bulandı. Ondan önceki sene tatilin 3. günü daireden çağırdılar, apar topar döndüm. Yani en son tatilimi 2009 da yaptım desem yeridir. O yüzden resmen iple çekiyorum. Ama bir o kadar da korkuyorum. Bazen vaz mı geçsem acaba diyorum... Ya ağlarsa, ya hasta olursa vs vs sürekli endişe taşıyorum...
sağlık ocağında canım. aile hekimimiz komşum, gerek yok aşı için doktora demiştisadece rotayı kendi doktorumuz yaptı...
ben de 30 mayısta idrarda 31mayısta kanda 2 haziranda da ultrasonda netleştirmiştim. ne günlerdi teyyyy teyyy 55:
ay bir yandan da yazılı okuyorum, 12ye kadar e-okula gircem dedim bebelerime. yetişmiycek sanırım, galiba, yanılmıyorsam
6- bilemedin 6buçuk, hadi anne bi kıyak geçeyim derse 7.
sonuncusu pek az oluyor
ohhh kuzum ben evlendiğimden beri bir türlü nasip olmadı tatile gitmek(yani şöle diyim yazlık muhabbeti oldu otel gibi değil ondada insan bişi anlamıyo)
eşim beni çıldırtcak ben oğlumsuz duramam bilmem ne göndermiyo işte yoksa annemlerin yazlıgı var altınolukta miss gibi hava alırdı bebeğim beni düşünmüyo ogluşumu düşünsün burda yaz boyu çatı katı varoş bayrampaşanın pis kokusunu soluycağına en azından kaz dağı havası alırdı çocugum bir güsel güneş görürdü ne bilim yaa bu günlerimin bir dahaki hamileliğime kadar gelmiyceğini düşününce çıldırcak gibi oluyorum ikna edemiyorum adamı
bu arada bodrum torbada güsel bir yer küçük bir kasaba gibi bodrumun girisinde bodrum evleri dedikleri beyaz taş yapılardan oluşan ufak bir koyda
marmaris içmeler tartışılmaz fakat merkezi daha hareketli daha güsel simuşum marmarise gitcen ya mutlaka gitmeni istediğim bir yer var kız kumu die geçiyo(mükemmel bir yer efsane) birde günlücek ormanı (hem piknik alanı hem plaj olarak mükemmel bir yer)
Aslında eşin izin verse süper olur yaaa.. Hiç gitmedim ama kaz dağlarının havasının astım bronşit vs gibi birçok rahatsızlığa iyi geldiğini biliyorum. Belki zaman içinde izin verir Lidırım yaaa sen de çok bunaldım dayanamıyom falan de. Acındır biraz kendini
Tatilde ben sadece huzur ve temiz deniz ararım. Hareketi naapcaz artık Lidırcan yaaa... Zaten kızımla her ağladığında yeterince hareketli saatler yaşıyoruzKızkumuna gittim ama günlücek ormanına gitmedim. Otelden çıkmayı başarırsak tabi giderim
Bize de gönder biz de okuyalım![]()
Ben babamdan alışığım
(Babam emekli sınıf öğretmeni de)
Hmmm demek ki 2012 model bebeler böyle oluyoBen de en geç 8 de kalkıcam, eşim anca o saate kadar idare edebiliyo ama saati 8 edene kadar 3 kere kalktığımız için ben uyuduğumdan hiçbişe anlamıyorum...