2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
4. ay aşısını olduk Selim çok huysuz. Eşimde ağrı kesici verme konusunda direniyor. Aşının tutmasını engelleyebilir fealn diyor. Ya ne zor çoçukbüyütmek. Biraz önce 7,5 aylık bebeği olan arkadaşımla konuştum bizimki diş çıkarıyor çok kötü çok huysuz diyor.

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
selam kızlarr...liva hanım bugün ilk dönüşünü yaptıı... ya bu kızlar ne baba aşığı yaa..deli oluo babasına agular bağırmalar felann:D bu arada bugün livaya dayanamayıp ağzına vurarmış gibi sewdim böle başını felan...kusum dövüoum sandı galiba ay nasıl dudaklarını bükerek ağlamaya başladı..içim gittii balığımaa..saatlerce konuştukta affettirdim kendimi sonundaa :D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
selam kızlarr...liva hanım bugün ilk dönüşünü yaptıı... ya bu kızlar ne baba aşığı yaa..deli oluo babasına agular bağırmalar felann:D bu arada bugün livaya dayanamayıp ağzına vurarmış gibi sewdim böle başını felan...kusum dövüoum sandı galiba ay nasıl dudaklarını bükerek ağlamaya başladı..içim gittii balığımaa..saatlerce konuştukta affettirdim kendimi sonundaa :D

bravo ona tebrik ederim :) masallah...
nası beceriyosunuz bu bebişlere donme oolayını ogretmeyi ?
beniminde daha tık yok ya ben ogretemiyom ya kendi istemiyo bilemedim..

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
bişey yapmadım cnm ya arada ben yüzüstü yatırıoudum ellerini öne atıp,baktım bugün döndü bide şaşırdı bi şaşırdı kendi de anlatamamm:D

bu arada başbakanın açıklamalarını duydunuzmuu....deli oldum yaa...demekki bizim topikte çoğumuz katil ilan edildikk..:ciklet:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bişey yapmadım cnm ya arada ben yüzüstü yatırıoudum ellerini öne atıp,baktım bugün döndü bide şaşırdı bi şaşırdı kendi de anlatamamm:D

bu arada başbakanın açıklamalarını duydunuzmuu....deli oldum yaa...demekki bizim topikte çoğumuz katil ilan edildikk..:ciklet:

anladım canım afferin o zaman kızına :))

evet duydum bende haberlerde,bakalım daha neler duycaz..kaaac

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

bi bu konuda baskı kalmamıştı bundada oldu. Çok garip gerçekten.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Nazom nerelerdesin özlettin kendini..bizi engin annelik tecrubenden faydalandirdigin icin thanks honey..
Ela kuzucuk da iyidir umarim..cok öpüyorum onu..
benim kizcemin de emmesi duzeldi bezlesi basladi burnu tikaliydi bi acildi cesme gibi simdi durmak bilmiyor..aslinda daha buyuk sorunum gozunden resmen iltihap akiyor kuzumun ya sapsari..senin dedigin gibi suyumle dildim cayla sildim ama gecmedi:(yarin bakayim belki azalir..
Dua edin de kizim eski sagligina kavussun..
Hic gecmeyecek saniyorum su gozu vee burnu..
Opuyorum seker:ask:
canim gecmis olsun biz elanin gozlerini surekli temizledik oyleyken kaynamis suyu iki kaseye koydum birine bebe sampuani dokup pnce kopukle temizledim sonrada kaynamis suyla duruladim.sik sik yaptim bunu cay da iyi geliyodu.bide goz masaji en kolay emzirirken oluyor.isaret parmaginla goz dibinden burnuna dogru cek gunde 30 defa her iki gozunede biz birde tobrex isimli bi damla kullandik doktor vermidti.umarim duzelmissinizdir bunlara gerek kalmaz..

aynen simuşum, terleme oluyormu sizdede. Bi zaman bulsam dahiliyeye gidip tahlil yaptıracağım. Troidden şüpeleniyorum. Bu arada tatil yerine karar verdinizmi..

tansel canim bende cok ama cokk terliyorum ve sinir oluyorum bu diruma ya :(

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
selam guzeller...

ya resim koymussunuz ben yine goremedim bebisleri...

hayatim kiz sahinin gozlerirenklimi halen en son gordugumde oleydii bi ben goremedim tosbikleri

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
selam kızlar,

Tuna'da bebek ergenliği başladı galiba :D herşeye alınıyor, küsüyor. bu öğlen okuldan eve geldim. annemin kucağındaydı , azcık konuştum. sırıttı. memesi düştü hatta ağzından sırıtırken. neşesi yerindeydi yani.ellerimi yıkayayım da öyle kucağıma alayım diye çıktım odadan. kapıya bakarak içini çeke çeke ağlamaya başlamış. geçenlerde dondurucudan çıkardığım sütü beğenmedi diye şimdi taze sağmaya, dolapta muhafaza etmeye çalışıyorum. onları da çok nazlanarak içmiş bugün :( geldiğimde memeden gayet hevesle içti. nefes almıyor emerken. sanırım benim gitmemi istemiyor artık :acep: şu tatil bir gelseydi... :(
ben yine bütün bebekleri kaçırdım :( ah okul ahhhhhh
hahaaaa yerim onun ergenliginii ela da kusmeye basladi memeyi hemen vermezde oynatirsam kuxup kafasini cevirerek agliyor dudak buzuyor bide daha da hosuma gidiyor oyle yapmasi :)

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

yenileme

eyvaaaaaaaaaahhh bademciklerim acımaya basladı yutkunurken :iyyyy::iyyyy::iyyyy:

amannn ılık bişiler iç

Kızlar, kızım ishal mi oldu nedir anlamadım. Dün gece hiç uyumadı desem yeridir, sürekli ağladı. Bugün kaçıncı kaka oldu bu 5 mi ne... İshal oluo olmadığını da anlamadım yani kakanın tipi sanki aynı ama daha sulu gibi. Emin olamıyom... Ne salak bi anneyim ben yaaa bunu bile anlamadım. Nası anlıcaz siz biliyo musunuz?? Neyse bu kız gene bişe yaptı sanırım, altını açayım...

güldüm ya aynı salaklık bende de mevcut :D
inşallah değildir cnm öptüm kuzuyu

selam kızlar,

Tuna'da bebek ergenliği başladı galiba :D herşeye alınıyor, küsüyor. bu öğlen okuldan eve geldim. annemin kucağındaydı , azcık konuştum. sırıttı. memesi düştü hatta ağzından sırıtırken. neşesi yerindeydi yani.ellerimi yıkayayım da öyle kucağıma alayım diye çıktım odadan. kapıya bakarak içini çeke çeke ağlamaya başlamış. geçenlerde dondurucudan çıkardığım sütü beğenmedi diye şimdi taze sağmaya, dolapta muhafaza etmeye çalışıyorum. onları da çok nazlanarak içmiş bugün :( geldiğimde memeden gayet hevesle içti. nefes almıyor emerken. sanırım benim gitmemi istemiyor artık :acep: şu tatil bir gelseydi... :(

ay kıyamam yaa özlüyo galiba ağlıcam geldi okurken

4. ay aşısını olduk Selim çok huysuz. Eşimde ağrı kesici verme konusunda direniyor. Aşının tutmasını engelleyebilir fealn diyor. Ya ne zor çoçukbüyütmek. Biraz önce 7,5 aylık bebeği olan arkadaşımla konuştum bizimki diş çıkarıyor çok kötü çok huysuz diyor.

gerçekten çok zormuş hep ii kararlar vermek zorundasın en iyisini yap*mak istiyosyn bazen olmuyo annemi daha ii anlıyorum

ben de bi kere omuzuna vurdum severken anam bağırarak ağlamaya bi başladı tabii o an ikna edemedim dövmediğime :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızlar yaaaaaaaaaaa
gülmekten öldüüüüümmmmmm :cokkomik::cokkomik::cokkomik:

az once Hira'ya şu hışırtılı eczane posetlerinden gostererk hışırdattım aboo cocuk bunu bekliyomus sanki kahkaha atmaktan gozunden yas geldi yaa oyle güldü ki hemde katıla katıla ayy deneyin denemeyenler varsa bebişlereee :ask:
ben yarın bi deniyim bakalım ne tepki vercek eşek sıpam
HAYATIM
evet canım haftada 1 feriha olcaz artık..ulan 2012 de yasıyoruz ugrastıgım seye bak..bidaha ev sahibiyle degil aynı apartmanda mumkunse aynı ulkede ble olmak istemiyorum :miyagi:
senin şu hacı moruklar varya tam antika kilimde seriyolar mı merdivenlere taklum? bebekli kadına büyük eziyet kız hiranın sesinden şikayet ettiler mi hiç ?
Tubisim eymen emmeyince sende benim gibi kriz geciriyorsun sanirim ogunku halime herkes sahit.. Daha sakin olm lazim..calmdown please diyorum kendime..
geçirmem mi muhendisim yaa sırt kemiklerim birbirine geçmekle beraber soguk terler atıyorum ateşe atmışım gibi ağlıyo bebek yaa
Bu bebeklerdeki baba sevgisini anlamış değilim.. Birde kız çocukları babayı sever erkek çocukları anneyi derler ama benim oğlum beni hayal kırıklığına uğrattı..:( Dün sinirlerim bozuldu nerdeyse ağlamaya başlıcaktım..Babası laf veriyor bu resmen kahkaahaaa atıyor arka arakaya.. Ben veriyorum cık yok.. Öle boş boş bakıyor gülsem mi gülmesem mi diye düşünüyor bir gülümsüyornı o kadar.. Daha bana kahkaha attığını hiç görmedim ama babasına her zaman atıyor.. Bende kendi kendime sinirlendim.. Altını değiştiren ben, emmiyor diye kucakta hplata hoplata belim ağrıya ağrıya bunları yapan ben, gece uyanığında kalkan ben ve aklıma gelmeyen daha bir sürü şeyi yapan ben ama paşamız bizi tınlamıyor.. Eşimde ben üzülmeyeyim diye beni palyaçoya benzetiyor ondan gülüyor diyor..Umarım değişir yoksa çok kıskanıyor ve üzülüyorum..
ayyy benim oğlumda bana çok düşkün bugun kesinlikle onayladım bunu o kadar tatlı bir muhabbet içindeyiz ki bana aşık resmen devamlı beni takip ediyo ben ona konuşuyorum konustugum ses tonuna göre aguluyo çok sevinincede çıglık atıyo yavrum o haline bitiyorum bu akşam babası gelince sancısı tuttu aglamaya basladı sakinleştiremedi eşim kucagına aldı evde yürürken annem kurban olayım sana dedim kafayı dimdik yaptı horozlanır gibi aaaaayyyy awwww die bir güldü eşim şaştı ne bu ya şimdi ağlıyodu ne oldu buna şebelek diyo:ask: kurban olsun annesi onun güleç yüzüne

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
kızlaaaar,

canım çok sıkkın. Tunanın bu ayki aşı yerinde-sanırım karma olan- beze oluşmuş. az önce yapan hemşireyi aradım. çok rahat. olur öyle sorun yok dedi. dağılırmış kendisi.biraz kolonya basabilirsin istersen dedi. ama hiç rahat değilim. perşembe yaptırdık geçmesi gerekmezmiydi? emzirirken farkettim, ödüm koptu çünkü kemik ucu sandım başta :( :( :( of Allahım miniğimi koru ya :iyyyy: benim kardeşim yanlış iğneden nerdeyse sakat kalıyordu, Rabbim esirgesin, çok korkarız biz öyle şeyden. annem de ben de mahvolduk farkettiğimiz dakikadan beri :(

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızlaaaar,

canım çok sıkkın. Tunanın bu ayki aşı yerinde-sanırım karma olan- beze oluşmuş. az önce yapan hemşireyi aradım. çok rahat. olur öyle sorun yok dedi. dağılırmış kendisi.biraz kolonya basabilirsin istersen dedi. ama hiç rahat değilim. perşembe yaptırdık geçmesi gerekmezmiydi? emzirirken farkettim, ödüm koptu çünkü kemik ucu sandım başta :( :( :( of Allahım miniğimi koru ya :iyyyy: benim kardeşim yanlış iğneden nerdeyse sakat kalıyordu, Rabbim esirgesin, çok korkarız biz öyle şeyden. annem de ben de mahvolduk farkettiğimiz dakikadan beri :(
canım çok geçmiş olsun o aşıyı daha yaptırmadım ama genel bir sorunsa korkma tunamın doktorunu arayıp bir sorsana ne diyecek?
selam cnm, nasılsın?

iyilik güsellik balım sen nasılsın? moralini bozma

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

canım çok geçmiş olsun o aşıyı daha yaptırmadım ama genel bir sorunsa korkma tunamın doktorunu arayıp bir sorsana ne diyecek?

iyilik güsellik balım sen nasılsın? moralini bozma

valla onun dışında iyiyim çok şükür canım. ama üzüldüm bu işe. hemşire aşıyı yapan kendisi olduğu için normal olduğunu söylüyor. bizim doktorum şehir dışında ya, yarın arayalım dedik. hatta götürelim görmem lazım derse. nazar değdirdim ben o tombik bacaklara :(

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
aynen simuşum, terleme oluyormu sizdede. Bi zaman bulsam dahiliyeye gidip tahlil yaptıracağım. Troidden şüpeleniyorum. Bu arada tatil yerine karar verdinizmi..

Olmamı Tanselim, ben evde atletle geziyom, sürekli üstüme fenalık basıyo. Tatile de Turunçtan vazgeçtim ve nihai kararımı verdim; Marmaris-İçmeler ve belki bir ihtimal ordan da Bodrum-Torba.

selam kızlar,

Ay kıyamam ben ona yaaa yesin onu teyzesi.... Az kaldı annesi, o da sen de sıkacaksınız biraz dişinizi... :( Bu arada bebek ergenliği ne? Öyle bişe mi varmış? İlk kez duyuyorum... Bide çok geçmiş olsun o beze için. Kolonya basmak değil de, yavaş yavaş ovalasan bi dağılır belki... :(

Galiba kendilerine yetene kadar bize rahat olmayacak. Herkes büyüdükçe daha da zor olacağını söylüyor ve ben daha da zorunu düşünmek bile istemiyorum...

Benimki de babasına aşık. Bana anca ağlayan yüzünü gösteriyo, babaya sürekli gülücük. Peeeeeeeeh!

güldüm ya aynı salaklık bende de mevcut :D
inşallah değildir cnm öptüm kuzuyu

İnşallah değildir Hayatım ama hesapladım da, 24 saatte 7-8 kere yaptı sanırım. Yarın sayıcam bakalım kaç kere yapıcak...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
valla onun dışında iyiyim çok şükür canım. ama üzüldüm bu işe. hemşire aşıyı yapan kendisi olduğu için normal olduğunu söylüyor. bizim doktorum şehir dışında ya, yarın arayalım dedik. hatta götürelim görmem lazım derse. nazar değdirdim ben o tombik bacaklara :(

ohh kuzum benim bence ara yinede en azından telaş edip etmiyceğin çıkar ortaya en çok anne babanın nazarı değermiş zaten o tonton bacakları öp yerime benim oğlumunda öle tonton olmasını çok isterdim ama malesef fit ince uzun bir bebe :(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar